Találatok a következő kifejezésre: Csak én ennyire idegbeteg, ha a (1 db)

Csak én vagyok ennyire idegbeteg, ha a barátom a haverjaival nyaral?

Négy napra mentek el öten fiúk nyaralni. Kett?nek nincs barátn?je, egy meg kijelentette, hogy meg akarja csalni az övét. A barátom és még egy haverja ezt a megcsalást nem nézi jó szemmel, de nem lehet vele beszélni. Szóval még három nap van hátra, de én már majd bele pusztulok. Beszélünk telefonon, 100x elmondja, hogy szeret, hiányzok neki, nélkülem nem is igazi nyaralás, soha nem csalna meg, inkább nézzék buzinak, de nem fog más lánnyal foglalkozni... Hiszek neki, meg tudom, hogy én vagyok egy biztos pont az életében, ezzel ? is tisztában van. Csak annyira idegesít, hogy hogy lehetnek ilyenek a haverjai. Nagyon jól tudták, hogy csajozás lesz egész id? alatt. Csak a barátom meg nem akarja, hogy amiatt kirekesszék a társaságból, mert otthon marad. Nagyon hiányzik. Állandóan csak arra tudok gondolni, hogy mit csinálhat, én ebbe belepusztulok. Nem hívhatom fel állandóan telefonon sem, mert nem akarom zaklatni ezzel. Mit tehetnék? Próbáltam lekötni magam, nem megy, csak várom, hogy teljenek az órák. Egyáltalán normális ez, hogy így érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggodj. A sracoknak tobbnyire nagyobb a szajuk es az egojuk, mint a batorsaguk :) En pl. hetere elszoktam menni kulfoldre, akar munka kapcsan, de akar egyedul is fesztivalra, vagy baratokkal bulizni, ahol szinten parnak nincs kapcsolata es csajozik. Ha szeretitek egymast es te ERZED, hogy szeret, akkor nincs okod aggodni. Ha pedig kicsit gonosz vagyok: ha meg akar csalni, es van egy kis esze, ugyis megteszi es foleg akkor, amikor te nem szamitasz ra. De ahogy mondtam en a helyedben nem aggodnek...

Szerintem ne aggodj. A sracoknak tobbnyire nagyobb a szajuk es az egojuk, mint a batorsaguk :) En pl. hetere elszoktam menni kulfoldre, akar munka kapcsan, de akar egyedul is fesztivalra, vagy baratokkal bulizni, ahol szinten parnak nincs kapcsolata es csajozik. Ha szeretitek egymast es te ERZED, hogy szeret, akkor nincs okod aggodni. Ha pedig kicsit gonosz vagyok: ha meg akar csalni, es van egy kis esze, ugyis megteszi es foleg akkor, amikor te nem szamitasz ra. De ahogy mondtam en a helyedben nem aggodnek...
Ez nálunk is így van, hogy jobban szeretünk együtt lenni, mint a haverokkal, és ha haveri társasággal megyünk valahova általában együtt tesszük, de szerintem ennyi szabadságot igazán adhatsz a párodnak, ha tényleg szeret nem fog megcsalni, és ne agyalj ezen. Gondolj bele, néha szerintem te is szeretnél elmenni valamerre a barátnõiddel, és õ is el kell, hogy engedjen.
Ez az oldal szerintem arról szól, hogy tanácsot, esetleg élettapasztalatot adjunk át egymásnak. Én úgy látom, hogy az õszinteséget itt lepontozzák. Itt nem mindig csak azt kell írni, amit szivesen hallanátok ti is, mert az nem mindig segítség!!!! Lehet a csaj barátja mást dug, de persze ezt úgysem fogja bevallani. Na csá, több kérdésem nincs! Ugye értitek, lepontozók!?! :D
Szerintem jó, ha néha egymás nélkül is vagytok. Én is elmentem már a barátom nélkül fesztiválozni két napra, ahol pedig állandó jellegû a pia meg a kavarás. De megbízott bennem (pedig elég friss volt még a kapcsolat), eszébe sem jutott, hogy megcsalnám. Nem is csaltam meg, csak egy jót buliztam a barátnõimmel. Múltkor õ is hazament a szüleihez egy hétre, ahol is az történt, ha a haverjaival minden este kocsmáztak, de nem igazán zavart, kell ennyi idõ külön, persze ilynekor motoszkál az emberben a kisördög, de annál jobb utána újra találkozni és együtt lenni.
ha tényleg 100%osan megbíznál a párodban ilyen eszedbe nem jutna. tudod, az igazán jó kapcsolat a bizalmon múlik. vannak olyan ismerõseim akik nyáron a párjukat hetekre nem látják de nem izgatják magukat mert szeretik és tisztelik egymást. ne aggódj ha valóban szeret ezt nem teszi meg!!! és azért mert a haverjai azt mondják h csajozni fognak attól neki még nem kell a csorda után mennie.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem, ha rávették, hogy nélküled nyaraljon, akkor másra is rá tudják venni. Ha nem így van, akkor nagyon szerencsés vagy. Egyébként, meglátásom szerint, ha igazán szeretne el sem ment volna. A környezetemben az ilyen kapcsolatok nem tartottak sokáig. :( Mi soha nem megyünk egymás nélkül. (Jobban élvezzük egymás társaságát, mint a haverokét)
KAMUUUUU! Johogy nem hivtak el gyertyát tartani, Minden bulinak a lényege a hajnali kúúrááás, nem tudom ezen mit kell enniyt gondolkodni:D
ha igazan szeretne minden percet veled akarna tolteni...kapcsolatunk elejen csinaltam ilyen "cseleket" h elmentem a bnomhoz hetvegere stb...a baratom meg hisztizett h ha szeretnem nem csinalnam...akkor nem mondtam semmit, most viszont tudom h nem tennem meg, nem csak miatta, de magam miatt is!
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak õ 7napra ment el EFOTT-ra.(Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozója..) ez az egész fesztivál a piáról, a koncertekrõl, és a dugásról szól...:/:/ Csak fiúk mentek, és egyedül neki van barátnõje.:SSzóval képzelheted mi megy ott a haverjai között.Mondjuk ez a 4.év, hogy elment, és eddig egyik évben sem volt semmilyen egyéjszakás kalandja, szerencsére.Én teljesen megbízok benne, minden nap felhív, sms-t ír, és mesél h miket csináltak.Mondjuk 1hónappal ezelõtt kicsit tartottam ettõl, de végig gondoltam, és már nyugis vagyok, csak az a rossz, hogy iszonyatosan hiányzik.Még van 3nap...alig várom, hogy a nyakába ugorhassak.:) Én addig elmentem a barátnõimmel ilyen csajos bulikra, meg anyuval szaunázni, vásárolgatni, meg unalmamban egyfolytában takarítok, ami hasznos legalább.:) Szerintem nem kell aggódnod, ha tényleg szeret, és hiányzol neki nem fog megcsalni, ez csak bizalom kérdése.De nagyon jó lesz a találkozás, hidd el:)
A kérdező hozzászólása: teljes mértékben igazad van, ezt fogom szem elõtt tartani.
Szerintem tök természetes, ha egy pasi vagy akár egy csaj külön a másiktól elmegy szórakozni. Ha szeretik egymást, ígysem történik semmi olyan, aminek nem kéne. Ha a pasid a nyaralás alatt megcsal, örülj neki, mert legalább idõben megtudtad, hogy micsoda egy szemét. De így sem fog. Viszont figyelja rra, hogy ne tartsd nagyon rövid pórázon, mert nem biztos, hogy tetszeni fog neki! Nem sok pasi tûri, hogy a barátnõje elszakítsa a barátaitól. Bízz meg benne, de ezt várd el tõle is. (tehát ha te el akarsz menni, akkor el kell engedjen téged is) Én barátnõm is múlt héten volt discoba a barátnõivel, én is voltam buliba haverokkal, nincs ezzel semmi gáz. Szeretjük egymást, bízunk egymásban.
Benne van a pakliban, de az is benne van, hogy ezalatt te csalod meg õt. Hiszen õ is itt hagyott téged egyedül, és a barátnõid is biztos itt vannak, akár bulizhatnál is egyet velük! Persze nem muszáj pasizni (mint ahogy õneki sem csajozni), de érezd jól magad, és ne parázz, az tuti nem tesz jót egy kapcsolatnak! Amúgy ki mondja, hogy otthon kell maradni, ha az ember nem akar csajozni? Attól még lehet jót bulizni, vagy te is mindig pasizol, ha bulizni mész?
ez csak hisztérikus féltékenység :S
szerintem is hisztérika vagy... Aki meg azt írta, hogy akkora borzalom, hogy egy pasi a bnõje nélkül megy nyaralni...szánalom, nyaljátok csak egymás popóját...de az nem kapcsolat, ahol nem létezik külvilág. Én is járok minden éveben a BARÁTNÕIMMEL nyaralni, és ha lesz pasim akkor elmegyek a BARÁTNÕIMMEL. És lehet, hogy a pasikat is megnézem, netán beszélek is velük...de ha a bnõim ott dugnak mellettem mindennap más pasival és én nem akarom akkor NEM csalom meg a párom. remélem világos voltam... Szerezz magadnak elfoglaltságot azon kívül, h a pasid majmolod...és ha félredug???Így jártál, õ egy majom, de egyszer élünk.
Akkoe a haverjai nem igazi barátok, ha emiatt kirekseztenék.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok! Hogyan reagálnátok arra, ha a pasitok több hónapos járás után azért szakítana, mert közben rájött, hogy ő valójában a fiúkat szereti (vagyis b*zi)?

6

Mekkora az esélye, hogy az a lány lesz a feleségem, aki régóta nagyon tetszik, viszont jelenleg még nem mertem vele beszélgetni?

10

Szakítás után újrakezdtük, de bennem van a tüske, hogyan tovább?

Lassan 1 éve leszünk együtt a barátnőmmel. Nagyon jó volt vele, viszont egyik napról a másikra szakított velem, mondván kiszeretett belőlem, suli mellett nem lesz rám ideje, és az érettségire kell koncentrálnia.

Egy nappal később sírva felhívott, hogy megbánta. Újrakezdtük. Eleinte működött a dolog, megbeszéltük, min változtassunk, jó volt. Viszont sokszor eszembe jutnak azok a dolgok, amiket mondott, nem teljesen bízok már benne. Sokszor belemagyarázom magamnak különböző szituációkba, hogy biztos megint szakítani akar. Aztán meg kiderül, hogy nem.
Első kapcsolata, szóval érthető, hogy nem tudja, mit érez. Csak bennem akkor megtört valami.
Mit kéne csinálnom? 20F

6

Becsaptam egy lányt, most mi legyen?

Ismerkedni kezdtünk, élveztük egymás társaságát, majd szép lassan közel kerültünk egymáshoz, csók is volt, viszont közben rájöttem, hogy ilyen-olyan okok miatt szexuálisan nem vonz, inkább görcsölni kezdek, ha a szexre kerül a sor, de a társaságában nagyon jól érzem magam. Úgy érzem érzelmileg becsaptam, mit tennétek ilyen esetben?

3

Ha megvert a barátom 100%, hogy nem szeret, igaz?

Elég csúnyán megvert a barátom(nem első eset, de eddig a legdurvább), azért mert számon kértem valamivel kapcsolatban, nem teljesen volt józan. Másnap mintha mi sem történt volna, bocsánatkérés nélkül jó pofizott, én egy deka megbánást nem láttam rajta. Szerintetek is ott kéne hagynom?

22

Valóban ilyen nehéz normális pasit találni? Én azt hiszem, találtam egyet, de az exem árnyéka még 3év távlatából is kísért bennünket.

Az exem nagyon paraszt módon viselkedett velem, de sokáig nem tudtam vele szakítani, mert nagyon szerelmes voltam, aztán végül mégiscsak sikerült. Azonban a mostani pasimnál rettegek minden facebook-os bejegyzéstől, ismerőstől, a telefonjára nem merek ránézni, neki ez meg kezd vicces lenni, de mondtam neki, hogy mindez az exem miatt van, mert ő folyton vmi nőügyekbe keveredett. A 3éves kapcsolatunk lezárása után 3 héttel már volt másik nője.. szóval.. hogy kímélhetném meg a pasimat ettől? Nem azt mondom, voltak vitáink, de az a kapcsolatok nagy részénél megesik.

5

Ha zavarban vannak a nők a jelenlétemben azt jelenti hogy bejövök nekik?

Régen nem érdekeltem a nőket. Mióta jó állásom van, megváltozott az öltözködésem, "öregedtem", elkezdtem konditerembe járni azt vettem észre hogy nagyon(!) sokszor zavarban vannak a nők a jelenlétemben. Nem vagyok túlzottan jóképű, ezért inkább férias, macsós stílusjegyeimre erősítettem rá. Akár egy boltban is az eladó csaj simán össze-vissza nézeget ha kérdezek tőle valamit, össze-vissza habog, de azért félénken mosolyog. Múltkor megszólítottam egy csajt a postán hogy kérdezzek valamit, aztán olyan zavarban volt hogy 2x elejtette a pénztárcáját meg alig bírta elrakni. Mindezt tiszta vörös fejjel, még rámnézni is alig mert. Messziről nézni szoktak, néha mosolyogni is de ha megszólítom őket vagy kérdezek valamit nagyon zavarba jönnek, a többség el is pirul.

Most ez azért probléma nekem mert ha tényleg azért van mert bejövök nekik, akkor semmi okuk nem lenne erre. Én megtapasztaltam fiatalon hogy milyen zavartan állni egy csinos lány előtt (akik még ráadásul levegőnek is néztek) szóval én nem bántanék meg senkit. Meg alapból is kedvesen, normálisan közeledek mindenkihez.

Ha meg nem azért van mert tetszem nekik akkor miért? Mi az oka?

3

Hogyan tudnám a barátomat rávilágítani a hibáira?

Vannak hibái neki is, nekem is, mindenkinek. Ezzel még nincs is semmi baj, csak amikor ő elkövet valami hibát akkor szerinte valójában én voltam a hibás, mert én váltottam ki belőle, hogy elkövesse azt a hibát, szóval még én kérjek bocsánatot. De ha én hibázok, akkor csak én vagyok a hibás, és ha mondom neki hogy ő is közrejátszott hogy megtörtént ami, akkor megsértődik és mondja hogy "akkor sem szabad így viselkedni", szóval ő mossa kezeit. Ettől függetlenül szeretjük egymást, szerintem ez még nem ok a szakításra, csak jó lenne valami "női praktika" hogy egy kicsit észrevegye magát. Elképzelhető amúgy hogy ez a viselkedése önbizalomhiányból fakad?

1

Merjek még hinni? Ti mit tennétek/tettetek hasonló helyzetben?

27 éves nő vagyok, párommal 5 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt is élünk. Én úgy érzem, gondolom, szeretjük, tiszteljük egymást, bár a 5 év alatt egyszer már külön mentünk, akkor ő elbizonytalanodott, de hamar vissza találtunk egymáshoz. Mi a kapcsolat eleje óta közösen tervezünk, kb. egy évvel ezelőtt beszéltük meg, hogy 1-másfél éven belül jöhet a baba, nagyobb lakásba költözünk, stb. Én már vágyom gyermekre, ő nem nagyon beszél erről, de ha szóba kerül, akkor nem kér időhúzást, úgy érzem sőt azt mondja szeretne ő is. Amiért írok most az az, hogy neki hirtelen megváltozott a viselkedése, alig van itthon, sokat dolgozik, sexuálisan nem közeledik hozzám. Ez már tart jó ideje, már hónapok óta, de betudtam annak hogy tényleg rengeteget kell dolgoznia, lakáscsere, babavállalás előtt állunk. Most azonban egyik este azzal fogadott, hogy elbizonytalanodott, nem érzi, hogy szeretne, nem tudja hogyan tovább. Nem szakított, nem szakítottunk, próbáljuk megmenteni ezt a kapcsolatot, de sexuálisan nem tért vissza hozzám, távol érzem magamtól, viszont ha már konkrétan rákérdezek, szakítsunk-e, akkor ölel, csókol, elmondja hogy szeret és nem akar elveszíteni. Nem tudom mivel tennék jót, erőltessem-e, hogy igenis szánjon énrám időt, beszéljük át, jöjjön haza előbb, bújjunk össze meg ilyenek...... vagy hagyjam el és ha szeret engem választ. Soha nem voltam ilyen helyzetben, nem értem mit akar, azt mondja szeret, nem akar elveszíteni, de a tettei?? Nem tudom milyen tanácsot várok, nem tudom tud-e ebben idegen tanácsot adni, de a barátoknak, családnak még nem mertem szólni erről, ha sikerül és kitartunk egymás mellett, nem akarom, hogy őt vagy akár engem támadjanak. Ha valaki volt hasonló helyzetben kérem, hogy írja meg mi a megoldás, már attól félek, egyszer csak szó nélkül lép le vagy ami talán rosszabb kényelemből marad mellettem. Kérdezem, de nem mondja el mi a baj, én pedig próbálok tenni, maxiumon lenni, de kevés vagyok én ehhez. Korábban készültünk ki külföldre, nem mertük bevállalni, az is eszembe jutott, hogy ezt bánta meg, hogy ez kimaradt. Egyszerűen nincs más ötletem. Rákérdeztem erre is, az "Uramisten dehogy" válaszon kívül ://///

4

Mi történhetett? Szeretett vagy csak kihasznált? !

Az első két hónapban minden rendben volt naponta hangoztatta, hogy szeret, sokat voltunk együtt, neten is mindig beszéltünk, ajándékot vett, elvitt nyaralni is, segített amiben csak tudott, bemutatott a családjának is. Aztán volt pár értékrendbeli vitánk és onnantól mintha elvágtak volna mindent. Nem volt igazi szerelem csak rajongás lehetett amit érzett, vagy ilyen hamar kiábrándult? Utána már alig beszéltünk, nem is jött már mindenféle kifogást keresett ha találkozni akartam. Hanyag volt és nemtörődöm. Kérdésemre azt mondta, nincs másik csaj de át kell gondolnia hogyan tovább. Gondolkozott, de nem szakított. Úgy döntött találkozgassunk.
Sajnos én már nem bírtam idegekkel és szakítottam vele. Aznap láttam, hogy facebookon egy másik lánnyal van kapcsolatban. Annyit mondott, hogy miután kidobtam nem látta akadályát összejönni vele. Indokként azt hozta fel, hogy butának érzett maga mellett, helyteleníti a felfogásom (máig nem tudom miben) és hogy nem illünk össze.
Szerintetek ez mi volt? Szeretett egyáltalán csak kiábrándult vagy csak rajongás volt ha két hónap alatt így elmúlt? Esetleg mindvégig csak kihasznált? Mit gondoltok? És a végén miért maradt? Próbálkozott volna rendbehozni? Köszönöm a válaszokat. 23FF 25L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!