Találatok a következő kifejezésre: Csak én ennyire idegbeteg, ha a (1 db)

Csak én vagyok ennyire idegbeteg, ha a barátom a haverjaival nyaral?

Négy napra mentek el öten fiúk nyaralni. Kett?nek nincs barátn?je, egy meg kijelentette, hogy meg akarja csalni az övét. A barátom és még egy haverja ezt a megcsalást nem nézi jó szemmel, de nem lehet vele beszélni. Szóval még három nap van hátra, de én már majd bele pusztulok. Beszélünk telefonon, 100x elmondja, hogy szeret, hiányzok neki, nélkülem nem is igazi nyaralás, soha nem csalna meg, inkább nézzék buzinak, de nem fog más lánnyal foglalkozni... Hiszek neki, meg tudom, hogy én vagyok egy biztos pont az életében, ezzel ? is tisztában van. Csak annyira idegesít, hogy hogy lehetnek ilyenek a haverjai. Nagyon jól tudták, hogy csajozás lesz egész id? alatt. Csak a barátom meg nem akarja, hogy amiatt kirekesszék a társaságból, mert otthon marad. Nagyon hiányzik. Állandóan csak arra tudok gondolni, hogy mit csinálhat, én ebbe belepusztulok. Nem hívhatom fel állandóan telefonon sem, mert nem akarom zaklatni ezzel. Mit tehetnék? Próbáltam lekötni magam, nem megy, csak várom, hogy teljenek az órák. Egyáltalán normális ez, hogy így érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggodj. A sracoknak tobbnyire nagyobb a szajuk es az egojuk, mint a batorsaguk :) En pl. hetere elszoktam menni kulfoldre, akar munka kapcsan, de akar egyedul is fesztivalra, vagy baratokkal bulizni, ahol szinten parnak nincs kapcsolata es csajozik. Ha szeretitek egymast es te ERZED, hogy szeret, akkor nincs okod aggodni. Ha pedig kicsit gonosz vagyok: ha meg akar csalni, es van egy kis esze, ugyis megteszi es foleg akkor, amikor te nem szamitasz ra. De ahogy mondtam en a helyedben nem aggodnek...

Szerintem ne aggodj. A sracoknak tobbnyire nagyobb a szajuk es az egojuk, mint a batorsaguk :) En pl. hetere elszoktam menni kulfoldre, akar munka kapcsan, de akar egyedul is fesztivalra, vagy baratokkal bulizni, ahol szinten parnak nincs kapcsolata es csajozik. Ha szeretitek egymast es te ERZED, hogy szeret, akkor nincs okod aggodni. Ha pedig kicsit gonosz vagyok: ha meg akar csalni, es van egy kis esze, ugyis megteszi es foleg akkor, amikor te nem szamitasz ra. De ahogy mondtam en a helyedben nem aggodnek...
Ez nálunk is így van, hogy jobban szeretünk együtt lenni, mint a haverokkal, és ha haveri társasággal megyünk valahova általában együtt tesszük, de szerintem ennyi szabadságot igazán adhatsz a párodnak, ha tényleg szeret nem fog megcsalni, és ne agyalj ezen. Gondolj bele, néha szerintem te is szeretnél elmenni valamerre a barátnõiddel, és õ is el kell, hogy engedjen.
Ez az oldal szerintem arról szól, hogy tanácsot, esetleg élettapasztalatot adjunk át egymásnak. Én úgy látom, hogy az õszinteséget itt lepontozzák. Itt nem mindig csak azt kell írni, amit szivesen hallanátok ti is, mert az nem mindig segítség!!!! Lehet a csaj barátja mást dug, de persze ezt úgysem fogja bevallani. Na csá, több kérdésem nincs! Ugye értitek, lepontozók!?! :D
Szerintem jó, ha néha egymás nélkül is vagytok. Én is elmentem már a barátom nélkül fesztiválozni két napra, ahol pedig állandó jellegû a pia meg a kavarás. De megbízott bennem (pedig elég friss volt még a kapcsolat), eszébe sem jutott, hogy megcsalnám. Nem is csaltam meg, csak egy jót buliztam a barátnõimmel. Múltkor õ is hazament a szüleihez egy hétre, ahol is az történt, ha a haverjaival minden este kocsmáztak, de nem igazán zavart, kell ennyi idõ külön, persze ilynekor motoszkál az emberben a kisördög, de annál jobb utána újra találkozni és együtt lenni.
ha tényleg 100%osan megbíznál a párodban ilyen eszedbe nem jutna. tudod, az igazán jó kapcsolat a bizalmon múlik. vannak olyan ismerõseim akik nyáron a párjukat hetekre nem látják de nem izgatják magukat mert szeretik és tisztelik egymást. ne aggódj ha valóban szeret ezt nem teszi meg!!! és azért mert a haverjai azt mondják h csajozni fognak attól neki még nem kell a csorda után mennie.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem, ha rávették, hogy nélküled nyaraljon, akkor másra is rá tudják venni. Ha nem így van, akkor nagyon szerencsés vagy. Egyébként, meglátásom szerint, ha igazán szeretne el sem ment volna. A környezetemben az ilyen kapcsolatok nem tartottak sokáig. :( Mi soha nem megyünk egymás nélkül. (Jobban élvezzük egymás társaságát, mint a haverokét)
KAMUUUUU! Johogy nem hivtak el gyertyát tartani, Minden bulinak a lényege a hajnali kúúrááás, nem tudom ezen mit kell enniyt gondolkodni:D
ha igazan szeretne minden percet veled akarna tolteni...kapcsolatunk elejen csinaltam ilyen "cseleket" h elmentem a bnomhoz hetvegere stb...a baratom meg hisztizett h ha szeretnem nem csinalnam...akkor nem mondtam semmit, most viszont tudom h nem tennem meg, nem csak miatta, de magam miatt is!
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak õ 7napra ment el EFOTT-ra.(Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozója..) ez az egész fesztivál a piáról, a koncertekrõl, és a dugásról szól...:/:/ Csak fiúk mentek, és egyedül neki van barátnõje.:SSzóval képzelheted mi megy ott a haverjai között.Mondjuk ez a 4.év, hogy elment, és eddig egyik évben sem volt semmilyen egyéjszakás kalandja, szerencsére.Én teljesen megbízok benne, minden nap felhív, sms-t ír, és mesél h miket csináltak.Mondjuk 1hónappal ezelõtt kicsit tartottam ettõl, de végig gondoltam, és már nyugis vagyok, csak az a rossz, hogy iszonyatosan hiányzik.Még van 3nap...alig várom, hogy a nyakába ugorhassak.:) Én addig elmentem a barátnõimmel ilyen csajos bulikra, meg anyuval szaunázni, vásárolgatni, meg unalmamban egyfolytában takarítok, ami hasznos legalább.:) Szerintem nem kell aggódnod, ha tényleg szeret, és hiányzol neki nem fog megcsalni, ez csak bizalom kérdése.De nagyon jó lesz a találkozás, hidd el:)
A kérdező hozzászólása: teljes mértékben igazad van, ezt fogom szem elõtt tartani.
Szerintem tök természetes, ha egy pasi vagy akár egy csaj külön a másiktól elmegy szórakozni. Ha szeretik egymást, ígysem történik semmi olyan, aminek nem kéne. Ha a pasid a nyaralás alatt megcsal, örülj neki, mert legalább idõben megtudtad, hogy micsoda egy szemét. De így sem fog. Viszont figyelja rra, hogy ne tartsd nagyon rövid pórázon, mert nem biztos, hogy tetszeni fog neki! Nem sok pasi tûri, hogy a barátnõje elszakítsa a barátaitól. Bízz meg benne, de ezt várd el tõle is. (tehát ha te el akarsz menni, akkor el kell engedjen téged is) Én barátnõm is múlt héten volt discoba a barátnõivel, én is voltam buliba haverokkal, nincs ezzel semmi gáz. Szeretjük egymást, bízunk egymásban.
Benne van a pakliban, de az is benne van, hogy ezalatt te csalod meg õt. Hiszen õ is itt hagyott téged egyedül, és a barátnõid is biztos itt vannak, akár bulizhatnál is egyet velük! Persze nem muszáj pasizni (mint ahogy õneki sem csajozni), de érezd jól magad, és ne parázz, az tuti nem tesz jót egy kapcsolatnak! Amúgy ki mondja, hogy otthon kell maradni, ha az ember nem akar csajozni? Attól még lehet jót bulizni, vagy te is mindig pasizol, ha bulizni mész?
ez csak hisztérikus féltékenység :S
szerintem is hisztérika vagy... Aki meg azt írta, hogy akkora borzalom, hogy egy pasi a bnõje nélkül megy nyaralni...szánalom, nyaljátok csak egymás popóját...de az nem kapcsolat, ahol nem létezik külvilág. Én is járok minden éveben a BARÁTNÕIMMEL nyaralni, és ha lesz pasim akkor elmegyek a BARÁTNÕIMMEL. És lehet, hogy a pasikat is megnézem, netán beszélek is velük...de ha a bnõim ott dugnak mellettem mindennap más pasival és én nem akarom akkor NEM csalom meg a párom. remélem világos voltam... Szerezz magadnak elfoglaltságot azon kívül, h a pasid majmolod...és ha félredug???Így jártál, õ egy majom, de egyszer élünk.
Akkoe a haverjai nem igazi barátok, ha emiatt kirekseztenék.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jogosan esik rosszul vagy én vagyok a nyomi?

Barátomról kb 30 órája nem tudok semmit. Nem ír, át is tudna jönni, de semmi. Nagyon ki vagyok bukva, szerintem annyit megérdemlek, hogy legalább egy sms-t kapjak. Vagy túlreagálom?

18

A szóban forgó ember a barátja lehet?

Egy barátnő azzal nyúzza a másikat, hogy süssön neki meg egy sütit, aztán később kommentbe odaírják a sütis kép alá, hogy süsse meg x-nek (egy férfinév) és hozzon belőle nekik... ki lehet ő?

3

Milyen különbségektől nem szokott működni egy kapcsolat?

3

Ugy kell csokolozni?

Ugy kell csokolozni, hogy korozunk a nyelvunkkel egymas szajaban? igaz? normalis valaszokat varok.kossz.

3

Nagyon bonyolult helyzet, kérlek adjatok tanácsot. Mit tegyek?

A párommal 6 éve vagyunk egyutt, néhány honapja koltztunk ossze, lakáshitelt vettunk ki, a szuleinktol megkaptuk a "hozományt", amibol berendeztuk a lakást. Eddig nagyon jol megvoltunk, viszont miota egyutt lakunk kiélezodott a helyzet. Folyton veszekedunk mindenen, nincs idonk semmire, én még tanulok o dolgozik, o tart el, de a rezsi ram eso reszet a szuleim fizetik. Nem tudom mit tegyek, meg lehet valahogy oldani?Hogy rendezzuk a kapcsolatunkat?Vagy ha szakitunk, hogy osztozkodunk el a lakáson?

3

Honnan tudjam hogy a mi szerelmünk igazi?

5

Visszahúzódóbb lányként, ha nem vagyok valami feltűnő jelenség, már nem is lesz soha az életben barátom?

a feltűnő jelenség alatt azt értem, hogy nem vagyok kirívó szépség, inkább átlagosan csúnya, meg úgy általában semmiben nem vagyok jó, szóval semmilyen úton nem vesznek észre az emberek.
és ez a háttérben maradás abból fakadhat szerintem, hogy már elég sok emberben csalódtam, ráadásul a negatív dolgokat MINDIG magamra veszem, és olyan ember vagyok, akinek ha mondanak valami pozitív dolgot, pl. Jó a hajad, vagy valami, azt egyből úgy veszem, hogy csak udvariasságból mondják, vagy szánalomból, esetlen ironikusan és igazából az ellenkezőjét gondolja és jót röhög magában, hogy "Ez a lúzer még el is hitte, jajj de szánalmas"
és gondolom nem meglepő, hogy az önbizalmam -∞ és nem merek odamenni másokhoz, egyrészt mert félek az elutasítástól, másrészt mert az megint annyira szánalmas már, amikor egy lánynak kell azért küzdenie, hogy végre vegye más észre valaki...
így már sosem lesz barátom?
16l

10

Szerintetek csak én reagálom túl?

Van egy betegségem, de a gyógyszerekkel jól vagyok általában, kivéve tegnap este, mikor hirtelen nagyon rosszul lettem, úgy görcsöltem, hogy mozdulni is alig tudtam meg egyebek, alig bírtam bevenni, amit kell ilyenkor, márpedig ha nem veszem be, akár meg is halhatok. Egyedül voltam, segítség reményében írtam gyorsan egy sms-t a barátomnak, mert beszélni sem tudtam, hogy felhívjam. Õ elolvasta, de már lefeküdt akkor aludni, ezért nem érdekelte igazán, nyugodtan visszafeküdt és tovább aludt. Emiatt eléggé berágtam rá, megbántott vele. Nektek mi erről a véleményetek?

6

Elhagyott a barátom ma, úgy érzem belefogok halni! Mit tudnék tenni, hogy jobb legyen?

12

Ti hogy szoktatok túllépni a depressziós időszakaitokon?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!