Találatok a következő kifejezésre: Csak én ennyire idegbeteg, ha a (1 db)

Csak én vagyok ennyire idegbeteg, ha a barátom a haverjaival nyaral?

Négy napra mentek el öten fiúk nyaralni. Kett?nek nincs barátn?je, egy meg kijelentette, hogy meg akarja csalni az övét. A barátom és még egy haverja ezt a megcsalást nem nézi jó szemmel, de nem lehet vele beszélni. Szóval még három nap van hátra, de én már majd bele pusztulok. Beszélünk telefonon, 100x elmondja, hogy szeret, hiányzok neki, nélkülem nem is igazi nyaralás, soha nem csalna meg, inkább nézzék buzinak, de nem fog más lánnyal foglalkozni... Hiszek neki, meg tudom, hogy én vagyok egy biztos pont az életében, ezzel ? is tisztában van. Csak annyira idegesít, hogy hogy lehetnek ilyenek a haverjai. Nagyon jól tudták, hogy csajozás lesz egész id? alatt. Csak a barátom meg nem akarja, hogy amiatt kirekesszék a társaságból, mert otthon marad. Nagyon hiányzik. Állandóan csak arra tudok gondolni, hogy mit csinálhat, én ebbe belepusztulok. Nem hívhatom fel állandóan telefonon sem, mert nem akarom zaklatni ezzel. Mit tehetnék? Próbáltam lekötni magam, nem megy, csak várom, hogy teljenek az órák. Egyáltalán normális ez, hogy így érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggodj. A sracoknak tobbnyire nagyobb a szajuk es az egojuk, mint a batorsaguk :) En pl. hetere elszoktam menni kulfoldre, akar munka kapcsan, de akar egyedul is fesztivalra, vagy baratokkal bulizni, ahol szinten parnak nincs kapcsolata es csajozik. Ha szeretitek egymast es te ERZED, hogy szeret, akkor nincs okod aggodni. Ha pedig kicsit gonosz vagyok: ha meg akar csalni, es van egy kis esze, ugyis megteszi es foleg akkor, amikor te nem szamitasz ra. De ahogy mondtam en a helyedben nem aggodnek...

Szerintem ne aggodj. A sracoknak tobbnyire nagyobb a szajuk es az egojuk, mint a batorsaguk :) En pl. hetere elszoktam menni kulfoldre, akar munka kapcsan, de akar egyedul is fesztivalra, vagy baratokkal bulizni, ahol szinten parnak nincs kapcsolata es csajozik. Ha szeretitek egymast es te ERZED, hogy szeret, akkor nincs okod aggodni. Ha pedig kicsit gonosz vagyok: ha meg akar csalni, es van egy kis esze, ugyis megteszi es foleg akkor, amikor te nem szamitasz ra. De ahogy mondtam en a helyedben nem aggodnek...
Ez nálunk is így van, hogy jobban szeretünk együtt lenni, mint a haverokkal, és ha haveri társasággal megyünk valahova általában együtt tesszük, de szerintem ennyi szabadságot igazán adhatsz a párodnak, ha tényleg szeret nem fog megcsalni, és ne agyalj ezen. Gondolj bele, néha szerintem te is szeretnél elmenni valamerre a barátnõiddel, és õ is el kell, hogy engedjen.
Ez az oldal szerintem arról szól, hogy tanácsot, esetleg élettapasztalatot adjunk át egymásnak. Én úgy látom, hogy az õszinteséget itt lepontozzák. Itt nem mindig csak azt kell írni, amit szivesen hallanátok ti is, mert az nem mindig segítség!!!! Lehet a csaj barátja mást dug, de persze ezt úgysem fogja bevallani. Na csá, több kérdésem nincs! Ugye értitek, lepontozók!?! :D
Szerintem jó, ha néha egymás nélkül is vagytok. Én is elmentem már a barátom nélkül fesztiválozni két napra, ahol pedig állandó jellegû a pia meg a kavarás. De megbízott bennem (pedig elég friss volt még a kapcsolat), eszébe sem jutott, hogy megcsalnám. Nem is csaltam meg, csak egy jót buliztam a barátnõimmel. Múltkor õ is hazament a szüleihez egy hétre, ahol is az történt, ha a haverjaival minden este kocsmáztak, de nem igazán zavart, kell ennyi idõ külön, persze ilynekor motoszkál az emberben a kisördög, de annál jobb utána újra találkozni és együtt lenni.
ha tényleg 100%osan megbíznál a párodban ilyen eszedbe nem jutna. tudod, az igazán jó kapcsolat a bizalmon múlik. vannak olyan ismerõseim akik nyáron a párjukat hetekre nem látják de nem izgatják magukat mert szeretik és tisztelik egymást. ne aggódj ha valóban szeret ezt nem teszi meg!!! és azért mert a haverjai azt mondják h csajozni fognak attól neki még nem kell a csorda után mennie.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem, ha rávették, hogy nélküled nyaraljon, akkor másra is rá tudják venni. Ha nem így van, akkor nagyon szerencsés vagy. Egyébként, meglátásom szerint, ha igazán szeretne el sem ment volna. A környezetemben az ilyen kapcsolatok nem tartottak sokáig. :( Mi soha nem megyünk egymás nélkül. (Jobban élvezzük egymás társaságát, mint a haverokét)
KAMUUUUU! Johogy nem hivtak el gyertyát tartani, Minden bulinak a lényege a hajnali kúúrááás, nem tudom ezen mit kell enniyt gondolkodni:D
ha igazan szeretne minden percet veled akarna tolteni...kapcsolatunk elejen csinaltam ilyen "cseleket" h elmentem a bnomhoz hetvegere stb...a baratom meg hisztizett h ha szeretnem nem csinalnam...akkor nem mondtam semmit, most viszont tudom h nem tennem meg, nem csak miatta, de magam miatt is!
Én is ilyen helyzetben vagyok, csak õ 7napra ment el EFOTT-ra.(Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozója..) ez az egész fesztivál a piáról, a koncertekrõl, és a dugásról szól...:/:/ Csak fiúk mentek, és egyedül neki van barátnõje.:SSzóval képzelheted mi megy ott a haverjai között.Mondjuk ez a 4.év, hogy elment, és eddig egyik évben sem volt semmilyen egyéjszakás kalandja, szerencsére.Én teljesen megbízok benne, minden nap felhív, sms-t ír, és mesél h miket csináltak.Mondjuk 1hónappal ezelõtt kicsit tartottam ettõl, de végig gondoltam, és már nyugis vagyok, csak az a rossz, hogy iszonyatosan hiányzik.Még van 3nap...alig várom, hogy a nyakába ugorhassak.:) Én addig elmentem a barátnõimmel ilyen csajos bulikra, meg anyuval szaunázni, vásárolgatni, meg unalmamban egyfolytában takarítok, ami hasznos legalább.:) Szerintem nem kell aggódnod, ha tényleg szeret, és hiányzol neki nem fog megcsalni, ez csak bizalom kérdése.De nagyon jó lesz a találkozás, hidd el:)
A kérdező hozzászólása: teljes mértékben igazad van, ezt fogom szem elõtt tartani.
Szerintem tök természetes, ha egy pasi vagy akár egy csaj külön a másiktól elmegy szórakozni. Ha szeretik egymást, ígysem történik semmi olyan, aminek nem kéne. Ha a pasid a nyaralás alatt megcsal, örülj neki, mert legalább idõben megtudtad, hogy micsoda egy szemét. De így sem fog. Viszont figyelja rra, hogy ne tartsd nagyon rövid pórázon, mert nem biztos, hogy tetszeni fog neki! Nem sok pasi tûri, hogy a barátnõje elszakítsa a barátaitól. Bízz meg benne, de ezt várd el tõle is. (tehát ha te el akarsz menni, akkor el kell engedjen téged is) Én barátnõm is múlt héten volt discoba a barátnõivel, én is voltam buliba haverokkal, nincs ezzel semmi gáz. Szeretjük egymást, bízunk egymásban.
Benne van a pakliban, de az is benne van, hogy ezalatt te csalod meg õt. Hiszen õ is itt hagyott téged egyedül, és a barátnõid is biztos itt vannak, akár bulizhatnál is egyet velük! Persze nem muszáj pasizni (mint ahogy õneki sem csajozni), de érezd jól magad, és ne parázz, az tuti nem tesz jót egy kapcsolatnak! Amúgy ki mondja, hogy otthon kell maradni, ha az ember nem akar csajozni? Attól még lehet jót bulizni, vagy te is mindig pasizol, ha bulizni mész?
ez csak hisztérikus féltékenység :S
szerintem is hisztérika vagy... Aki meg azt írta, hogy akkora borzalom, hogy egy pasi a bnõje nélkül megy nyaralni...szánalom, nyaljátok csak egymás popóját...de az nem kapcsolat, ahol nem létezik külvilág. Én is járok minden éveben a BARÁTNÕIMMEL nyaralni, és ha lesz pasim akkor elmegyek a BARÁTNÕIMMEL. És lehet, hogy a pasikat is megnézem, netán beszélek is velük...de ha a bnõim ott dugnak mellettem mindennap más pasival és én nem akarom akkor NEM csalom meg a párom. remélem világos voltam... Szerezz magadnak elfoglaltságot azon kívül, h a pasid majmolod...és ha félredug???Így jártál, õ egy majom, de egyszer élünk.
Akkoe a haverjai nem igazi barátok, ha emiatt kirekseztenék.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok. Miért regisztráltok társkeresőre, ha van párotok? Bővebben lent.

A kérdést már megfogalmaztam,várom az indokokat..."Kapcsolatban,csak barátkozom!". Barátkoztok mi? :D Elég undorító dolog az épp aktuális párotokkal szemben szerintem,de ezt azt hiszem más épeszű ember is így gondolja....Ha valami hiányzik a kapcsolatból(márpedig hiányzik mert nem regelnél be egyébként) akkor miért nem lehet megbeszélni?vagy ha nem megy minek erőltetni?Bár igen egyszerűbb ebbe menekülni,és az épp aktuális partnertől várni,hogy megerősítse a lelkecskéteket,mert csak akkor mertek lépni... :D Vicces az ilyen,hányok tőle,de még sok normális hímnemű egyén is :) Vagy csak inkább félre lépnétek,a kaland kedvéért aztán meg csodálkoztok,ha úgy tekintünk rátok? .... :D :D Ha barátkozni akarsz miért nem mégy el a barátnőddel szórakozni,és miért társkeresőn kell? :D Tudod miért? Mert magad sem tudod mit akarsz....:) Na jöhet a fikázás,hidegen hagy és jöhetnek az Alfahímek is akik fikáznak a lányok helyett is... :D

6

Harminc folott, meg mindig egyedul. Mit tehetnek? Most is egy kavezoban vagyok, persze egyedul .

7

Miért van sok nőnek/lánynak gondja, de mikor megkérdezi a barátja, hogy mi a baj, jön a "semmi" válasz?

Nem értem, sokszor látom, hogy valami baja van egy lánynak, nőnek, és megkérdezi a barátja, hogy mi a baj, mi történt, és jön a "Ahh semmi..." sértődött hangban, és kérdezgeti, hogy "nem tetszett, hogy ezt mondtam, vagy mi a baj?" faggatja a barátja, és a lány ellenáll: "nem, nem ez, semmi hagyjuk!"
Miért nem mondják meg mi a baj?
Néma gyereknek az anyja sem érzi a szagát...

5

Meghíztam, nem tudom, miért. Amúgy állandóan hízok-fogyok, közben edzek, persze, meg megreformáltam az étrendemet is. A barátom így is szexinek tart, ez normális?

Közben meg attól rettegek, hogy mikor fog közben beszólni, hogy fujj vagyok.... na szóval úton vagyok afelé, hogy leadjam a kg-kat.

13

Szerintetek mit kellene tennem? Szerelem vagy megszokás?

Párommal 4+ éve vagyunk együtt, de nem tudom eldönteni együtt maradjunk e. Szakítani egyikünk se tudott, pedig ellaposodott az egész. Szeretek vele lenni, beszélgetni, de nem tudok annyit beleadni a kapcsolatba már mint az elején. Szerinte teljesen máshogy állok hozzá , nem szerelmesen. Én nem tudom eldönteni magamról hogy milyen vagyok. Szerintetek ez azt jelentené hogy nem vagyok szerelmes? Vagy csak szeretetté vált volna minden?

7

A páromnak semmihez sincs kedve. Veletek is volt ilyen? Hogyan oldottátok meg?

Sziasztok! A páromnak hónapok óta nincs kedve kimozdulni, közös programokat csinálni. Azt mondja szeret, és ezzel a részével nincs is gond.
Külön élünk. A családjával minden rendben, szeret velük időt tölteni, beszélgetni, foglalkozni velük. Úgy érzem, hogy nem szerzünk közös élményeket, mivel csak tévézünk (mindig) és beszélgetni sem lehet közben, mert akkor nem tud a műsorra figyelni. Kértem, hogy menjünk valamerre, de nincs semmihez se kedve. Azt mondja szeret otthon lenni, pihenni, mert sokat dolgozik. De állandóan tévézni? Hogy nem unja meg?!
Próbáltam vele beszélni erről. Én otthonról dolgozom, úgyhogy a munkahelyem az otthonom. Szeretnék kimozdulni vele (egy héten egyszer, nem is igényelném többször), de ő erre nem hajlandó. Ha sokáig nyúzom, a fejemhez vágja, hogy jó akkor x napon elmegyünk valahova, de ugyanúgy nem megyünk sehova. Úgy érzem, nem töltünk együtt tartalmas időt, nem szerzünk közös élményeket. Nem akarok kirándulni, aktívan sportolni stb. ez nem az én világom, de ezt ő sem akarná. Beülni sem lehet sehova, mert ahhoz sincs kedve. Próbálok vele türelmes lenni, de amikor azt látom, hogy egyre lustább, kedvtelenebb, már nem tudom mit tegyek. Nem igazán vannak barátaim, akikkel elmehetnék valahova. Amikor párommal szóba kerül mégis, hogy én akkor elmegyek meginni valamit munka után esetleg, olyankor felidegesíti magát és odavágja, hogy jó menjél. Úgy érzem, nem vagyok neki elég fontos, hogy a kedvemért kicsit megerőltesse magát és programokat csináljunk. Én minden rezdülését figyelem és ugrok, ha bármi kell neki. Szerintem nem ilyennek kell lennie egy kapcsolatnak. Az elején nem is volt ilyen, csak az elmúlt néhány hónapban. Szeretném megoldani, de ez így egyedül elég nehéz..
Kb 3,5 éve vagyunk együtt. Szívesen fogadom a tanácsokat olyanoktól, akik hasonló nehéz hónapokon vannak túl..
27/L

5

A Barátnőm karatézik álmába mit csináljak?

Nem tudok rendesen aludni mert arra ébredek hogy a barátnőm pusztít rug vág kötöttfogás szabadesés minden játszik.
Nem vicc mert álmában ért hozzá. Nagyon veszélyes!! Persze reggel semmire nem emlékszik.

11

Fogalmam sincs, mit csináljak, van valami tanács?

Több, mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő az első. 18 éves vagyok. Nagyon jól megvoltunk, de egy jó ideje elég bunkó tud lenni velem és engem állít be hibásnak, persze mindenhol vannak veszekedések, egyébként jól megvagyunk. Én már észrevettem, hogy ez már csak megszokás, a legjobb barátomnak tekintem. Van egy fiú, akibe viszont kezdek szerelmes lenni, olyan, mint én, nem találkoztam még ilyen emberrel. Nem vagyok olyan lány, úgyhogy nem csinálok semmit vele, de látom, hogy ő is szeret engem. 2 ismerősöm tudja ezt a dolgot és azt mondják, hogy ezzel a fiúval jobban járnék, mert a barátom nem érdemel meg engem. Ezt valahol én is tudom, de én mivel ő az első barátom, fogalmam sincs, hogy szakítanék vele, hogy dolgoznám fel a dolgot. Nem vagyok már szerelmes belé, de azért szeretem. Mit tegyek? :(

3

Hogyan békíthetném meg?

Hirtelen haragú vagyok,ő pedig nehezen engedő.Nem bírja a veszekedéseket,mert ugye azt ki bírja,én sem.De van,hogy előfordul sajnos,mostanában sűrűbben.Az hozzátartozik az ügyhöz,hogy heti rendszerességgel tudunk csak találkozni.Én egyre feszültebb vagyok,sokkal több időt szeretnék vele tölteni,és ez még sajnos nem kivitelezhető.Szóval ne gyertek olyan tanácsokkal,hogy szakítsunk,mert eszem ágában sincs.Bár ő már azt fontolgatja.:( Én többet lennék vele,ő a civakodásoktól fél.De mikor már lenyugszom,ő kezdi el,hogyan maradjak higgadt?Sokat beszélünk üzenetben,ettől nem lehet a sok nézeteltérés?

11

Most kaptam egy sms-t a páromtól, amiben az állt, hogy. (többi lent). Kell gyanakodnom?

Hogy nézzem már meg fb-n, hogy amit neki írtam, azt ő hánykor nézte meg, mert ő aztán elolvasta, de azt akkor látta először, és nem jelzett, hogy lenne új üzenete, és hogy szerinte az anyukája nézi az üzeneteit... oda szokta engedni az anyját a géphez, hogy kártyázzon. Szerintem csak véletlen volt, rendszerhiba, vagy valami, velem is megesett már, de mi van, ha nem? Ugye ez önmagában még kevés ahhoz, hogy belegondoljak más egyéb dolgokat?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!