Találatok a következő kifejezésre: Csak én a (7295 db)

Van barátom mégis jó ideje fantáziálok arról, h csajjal is kipróbálnám a szexet persze csak én a barátom nélkül. Nagyon izgatnak is az eféle dolgok csak nem tudom ki lenne ebben a megfelelő partner. Valakinek esetleg élménye?

Legjobb válasz: Egy idõben engen is izgatott a dolog.Rengeteget fantáziáltam.Aztán egy buliban megismertem egy csajt és annyira fort köztünk a levegõ,hogy nem birtam a vágyaimmal és a kiváncsiság is hajtott.Azota eszembe sem jutott dolog.Szerintem inkább legyen az elsõ idegen,mert ha megbánod akkor utána nem kell magyarázkodni.Én akkor jöttem rá,hogy ez csak kiváncsiság volt.Azota férjhez mentem és beérem vele:)

Egy idõben engen is izgatott a dolog.Rengeteget fantáziáltam.Aztán egy buliban megismertem egy csajt és annyira fort köztünk a levegõ, hogy nem birtam a vágyaimmal és a kiváncsiság is hajtott.Azota eszembe sem jutott dolog.Szerintem inkább legyen az elsõ idegen, mert ha megbánod akkor utána nem kell magyarázkodni.Én akkor jöttem rá, hogy ez csak kiváncsiság volt.Azota férjhez mentem és beérem vele:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
aki megtetszik neked az a megfelelo partner.ha szerencsed van o is bi vagy leszbi.

PPKE-JÁK igazságügyi igazgatási szakra fogok menni továbbtanulni. Az alapképzés után, ha elakarom végezni a mesterképzést csak ennek a mesterképzését tanulhatom? Vagy másét is? Hogy van ez?

Legjobb válasz: Csak igazságügyi- igazgatásinak nincs saját mesterképzése, de tejes kredittel tudsz menni kriminológia mestere. Kreditelismertetéséi eljárással lehet bekerülni, közigazgatás mesterre.

Csak igazságügyi- igazgatásinak nincs saját mesterképzése, de tejes kredittel tudsz menni kriminológia mestere. Kreditelismertetéséi eljárással lehet bekerülni, közigazgatás mesterre.

Hihetetlenül fáradékony vagyok, de nem tudom hogy ez egy lehetséges baba, vagy csak ennek a bolond időnek tudható be. 2 napja késik. Lehet hogy sikerült? Mikor teszteljek?

Peteérés utáni napon voltunk együtt a párommal, majd utána alkalomszer?en 2-3x még a hónapban. Ennek 2 hete már. Hihetetlenül fáradékony vagyok, de nem tudom hogy ez egy lehetséges baba, vagy csak ennek a bolond id?nek tudható be. 2 napja késik... Várjak még, vagy teszteljek? Ennyi id? után mindegy már hogy reggeli vagy nem reggeli a teszt? One step tesztem van itthon... az jó?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj! Szorítok!

Szerintem holnap reggel az elsõ vizeletbõl tesztelj! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Írd majd meg, h mi lett. .)
Szerintem is tesztelj! Más tüneted nincs?
A kérdező hozzászólása: Más nincs... de ez a fáradékonyság durva... reggel 10-11-ig tudok aludni, és utána is legszívesebben visszadõlnék.. egész nap csak fekszem, és este is már 8-9 körül aludni tudnék. Hja meg az étvágytalanság, ami a legeslegkevésbé sem jellemzõ rám... csak azért eszek ebédet mert tudom hogy kell... amúgy egész nap ellennék egy teán...
A kérdező hozzászólása: Ha holnap reggelig se jön meg, tényleg tesztelek... de semmi jelét se érzem h meg akarna jönni...
Nekem is ugyan ezek a tünetek voltak és vannak is. Szóval tesztelj! És írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: A teszt negatív... :( Szóval csak késik... én meg csak lusta vagyok, azért alszok annyit...

Duke Nukem játéknál lefagy a gépem. Először megáll a kép, majd elszürkül. Csak ennél a játéknál van gond. Mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy DN-bõl van egy pár rész. De még a pontos játék ismeretében is elég nehéz volna váalszt adni, mert ezernyi oka lehet.

Kezdjük ott, hogy DN-bõl van egy pár rész. De még a pontos játék ismeretében is elég nehéz volna váalszt adni, mert ezernyi oka lehet.

Ha abbahagyom az egyetemet, akkor csak ennek a félévnek az összegét kell visszafizetnem?

Legjobb válasz: Nem tudom mivel még nem vagyok egyetemista, de mért nem olvastad el a szerzõdést amit elvileg aláirtál? Neked sose mondták hogy ne irj alá semmit amig el nem olvasod?

Nem tudom mivel még nem vagyok egyetemista, de mért nem olvastad el a szerzõdést amit elvileg aláirtál? Neked sose mondták hogy ne irj alá semmit amig el nem olvasod?

Szerintetek csak ennek a 3 v 4 típusú fiúnak van esélye szexre vagy kapcsolatban a mai világban a mai furcsa lányokkal?

Azt vettem észre, hogy ennek a 3 v 4 csoportnak van esélye kapcsolatra a lányokkal. Els? kalapban vannak a páWák, 2. ban a nagydarab alfahímek, 3. ban vannak a nagydumások, 4. ben pedig a gazdagok. Ha egyikbe sem tartozol, akkor csekélyek az esélyeid. Szval van akkor is esélyed, csak elég kevés. Valamelyikbe tartozni kell. De ha nem olyannak születsz, hogy tulajdonképpen beleszületsz ezekbe, akkor pokoli nehéz belépned ebbe a klubba. Pl egy ronda pasi nem tud belépni a macsók vagy a páWák csoportjába, vagy egy szegény vagy átlagos keresett? srác meg nem igazán tud belépni a gazdagok táborába. Tehát hiába mondják a pasik meg a lányok, hogy légy olyan hogy vmelyik csoportba tartozz, ahhoz vért kell izzadni, hogy olyan legyél. Majdnem lehetetlen. Vélemények? Vagy milyen csoportokat lehetne(még) létrehozni?

Legjobb válasz: Uram teremtõm. Még egy retardált. Hány kategóriát fogtok még alkotni, hogy általánosíthassatok?!?! Gondolom te vagy az aki egyik csoportba se tartozik... Az életképtelenségedért nem ennek a négy csoportnak a tagjai tehetnek az isten áldjon meg, hanem te. 21F

Uram teremtõm. Még egy retardált. Hány kategóriát fogtok még alkotni, hogy általánosíthassatok?!?! Gondolom te vagy az aki egyik csoportba se tartozik... Az életképtelenségedért nem ennek a négy csoportnak a tagjai tehetnek az isten áldjon meg, hanem te. 21F
Nem kellene csoportokkal foglalkozni. Akinek csak a kirakatba kell egy pasi/barátnõ az hidd el, nem akar örökre a másikkal maradni. De ha valaki már nem a "kirakatdíszeket" gyûjtögeti, akkor tök mind1 milyen is vagy. Ha valaki társat keres, akivel családot is akar majd, hidd el, a 4 kategóriádon kívülieknek is van esélyük. 20/N
SZöke herceg, fehér lovon - én nem ezt vártam, s mégis megkaptam:) Szõke herceg, fehér autóban :) Ezek az általánosítások. Miért kell másokhoz haosnlítani magatokat? Ti is egyéniségek vagytok. Még egy javaslat, ne a tizenéves korosztályban keresgéljetek. Akik a huszas éveik elején járnak, ott már vannak értelmesebbek.
A kérdező hozzászólása: Annyiban pontosítok, hogy már nem szõke herceget, hanem a sötéthajú, jóképû és kék szemû herceget várják. Mostanában a legtöbb lánynál ez a divat. Aki ezt nem íri el, azt nem tekintik pasinak. Aztán meg rinyálnak, hogy nincs normális pasi. Persze, mert ezek a macsók akikkel kezdenek, ezeknek a zöme agyatlan tuskó. Ronda pasival, meg már lassan átlagossal sem kezdenek, így nincs viszonyítási alapjuk, hogy miért nincs rendes pasi. Dehogy nincs rendes pasi, nagyon sok olyan van, csak ezeknek nem adnak esélyt sem, hogy összejöhessenek velük, mert nem néznek ki külsõre úgy, mint egy szívtipró. Vagy nem gazdagok.
"A lányok közül pedig egyetlenegy csoportnak van esélye párt találni" KAMU!!!Ha a lányok nem a"szõke herceget" várnák "fehér lovon" akkor nagyon sok átlagos csaj találna magának pasit de nagyon sok lány ezt várja. Ami a csoportokat illeti jogos a beosztás mondjuk az hogy valaki nagydumás azzal nem megy sokra a mai lányoknak csak a külsõ számít mert ha csak átlagos vagy akkor semmibe vesznek.Így ne csodálkozzon egyik lány se azon hogy nincs pasijuk.
A lányok közül pedig egyetlenegy csoportnak van esélye párt találni. A magas, vékonycombú, laposhasú, mûkörmös, vasalthajú, magassarkús jó nõknek. Senki másnak.
Te is [email protected] vagy, már ne haragudj. Abban igazat adok az egyik hozzászólónak, amit a nagy dumálásról írt. Pl.: a párom is ilyen, nagyon jó szövegei vannak, de mesélte, hogy korábban sokan csak barátként tekintettek rá, senki sem akart többet. De mégis talált valakit magának az én személyemben. Szóval nem reménytelen a dolog. A pénz se egy nagy cuccli... Á, inkább bele se megyek a kategóriák leírásába, mert baromság. Kapd össze magad, hagyd hátra a kisebbségi komplexusodat, s légy önmagad.
Én egyszerûen leszûkíteném a kategóriát a másik háromra.aki azt vallja hogy a dumája miatt bomlanak érte a nõk az téved.valójában valamelyik másik tulajdonság van meg benne és inkább a nõk is ráhagyják ebben mert mégse látszik így annyira közönségesnek a kapcsolatuk mintha kiderülne hogy egyértelmûen a pénz áll a mondjuk a háttérben. Engem csomó buliba kifejezetten a csajszik kérésére hívnak meg mert túl uncsi lenne a parti a szövegeim nélkül mégse óvszerrel a farzsebben érkezem mert tudom hogy a szimpla duma mégha olykor oltári is, ahhoz már édeskevés
A kérdező hozzászólása: Utolsó. És mi ennek az oka? Ha csak pasikkal vagy nagydumás és a nõkkel kisnyúl, akkor tényleg nem, de ha a nõkkel is nagydumás vagy, akkor nem lehet gond. Vagy mi a problémád, a mi miatt nem vagy sikeres a nõknél?
én a nagydumásokat nem sorolnám a garantáltan csajvárományosok közé.Ugyanis én Nagybetûs nagydumás vagyok mégsem lubickolok a pi.naözönben
crymeariver:D nincs egyetlen tulajdonsagod sem amivel felkeltsd a lanyok figyelmet? akkor talan ne ide irogass, hanem fejlessz ki parat... tobbre mesz :D
Vegyél le a mércébõl, és találsz normális, kedves csajokat is! Annyi szép lány járkál a világban, csak meg kell találni!! Ne az ilyen ribik után vágyakozz!!! :/
Szia SP!
Talan vannak ilyen csoportok... A lányok viszont sokkal jobban vonzodnak az: egyedi, magabiztos, onallo, vonzo eletmodu pasik irant... Kezdj el hobbikat uzni(gyuras, futas, foci, sakk, lovaglas, vadaszat, festes, uszas)... a lanyok szeretik ha egy fiunak az elete vegeig vannak celjai ! szeretik ha kozlod veluk az erzeseidet iranta ! ( nem kell naponta teliszórni bókokkal, sem nyalgepnek lenni )... Es az oszinteseget nem lehet meg tanulni... Mindig jo ha oszinte vagy es vallalod a kockazatokat, felelosegeket !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!