Találatok a következő kifejezésre: Csak én így Soha (4 db)

Csak én érzek így? Soha senki nem mondta, hogy ez ilyen lesz és nem is gondoltam volna.

nagyon szerettem volna és szeretném is ezt a babát, nagyon várom, de ez a terhességes része már kezd terhes lenni.37hetes vagyok.még mindig ficánkol szinte a nap 24órájában, ami tudom jó, mert érzem, hogy van és jól van.de kellemetlen.soha senki nem mondta, hogy ilyen lesz mikor benne lesz a pocakomban ez a kis édes lény.szóval hogy néha( túl gyakran) kellemetlen, fájdalmas.vagy ez csak azért van mert már ilyen el?re haladott a terhességem?más is érez így?én már alig várom, hogy kibújjon, hogy lássam, megismerjem, velem legye, hogy túl legyek a szülésen, hogy tudjak hason aludni...

Legjobb válasz: Szia. Nekem pont ma reggel jutott eszembe, hogy most már terhes vagyok és nem várandós vagy állapotos. Én vasárnapra vagyok kiírva, de eddig semmi jelét nem mutatja a kislányom, hogy addig meg is akar születni. Szerintem sokan érzünk így a vége felé, amikor már semmi sem jó. Ezért ha önzõnek nevez valaki, akkor önzõ vagyok. Én is imádom õt, de már nagyon szeretném a karomban tartani. Szóval, nem vagy egyedül a gondolataiddal. Kitartás nekünk, már elvileg nem sok van hátra. Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Nekem pont ma reggel jutott eszembe, hogy most már terhes vagyok és nem várandós vagy állapotos. Én vasárnapra vagyok kiírva, de eddig semmi jelét nem mutatja a kislányom, hogy addig meg is akar születni. Szerintem sokan érzünk így a vége felé, amikor már semmi sem jó. Ezért ha önzõnek nevez valaki, akkor önzõ vagyok. Én is imádom õt, de már nagyon szeretném a karomban tartani. Szóval, nem vagy egyedül a gondolataiddal. Kitartás nekünk, már elvileg nem sok van hátra. Üdv, 39 hetes kismama
Szia! Én még csak 21 hetes vagyok, úgyhogy saját tapasztalatot nem tudok írni. Anyukám, és a barátnõm elmondták, hogy a vége felé már valóban teher lesz a terhesség, mert már nehezen fér a babóka, és mindkettõnknek megkönyebbülés lesz a szülés, születés. Attól, hogy már nehezen viseled így együtt ne legyen lelki furdod. Én úgy értettem, és érzem a tapasztalt anyukáktól, hogy ez így természetes.
Szia!Én jövõ szerdára vagyok programozott császárra felvéve.Gondolhatod milyen rossz amikor tudod is, hogy mikor veszik ki.Minden nap azon drukkolok, hogy induljon meg magától a szülés-így is úgy is császároznak de talán ha váratlanul ér nem félek annyira.Én már kb 2hete várom, hogy jólenne túl lenni rajta.Imádom én is, jó lenne már megismerni, de ugyanakkor iszonyat kellemetlen, hogy fáj a lábamon a bõr annyira vizesedek és zsibbad a jobb kezem totál alig bírok fogni vele.semmi kreatívat nem tudok csinálni.Egész éjjel pislogok , nappal meg végig tudnám aludni a napot-teljesen felborult a biológiai órám, de egyszerûen nem bírom magamat rákényszeríteni, hogy ne aludjak nappal..szval sztem ez nem önzõség abszolút csak a mi testünk is véges a teherbírásban..és a pszihénk is.Remélem hamar túl leszünk rajta és ha nem is ugyan úgy lesz minden de legalább testileg visszaáll a normális kerékvágásba minden majd.39hetes pocakos
szia! én még csak 23 hetes leszek pénteken de a babának a rugásai már most nem hagynak aludni!egész éjszaka érzem ahogy szöszmötöl finoman odabent aztán megsimitom a hasam hogy aludni kéne õ meg erre még jobban rákezdi!vékony a hasfalam igy már elég korán éreztem a mozgását mostmár pedig akkorákat rug a hasamba hogy egyszer kétszer hát én ismeglepõdök rajta! én is nagyon sokat gondolkodom azon hogy hogyan néz majd ki ha megszületik ! de neked már csak 3 hét vagy kevesebb és megláthatod a kis pocaklakót! további boldog babavárást neked:üdv
Ne aggódj emiatt! Az utolsó hónapok már szenvedés egy kismamának, de megéri majd.
Szia! Én még csak a 30. hétben járok, de hasonló érzéseim vannak. Kezd terhes lenni a terhesség. Zsibbadnak a kezeim, lábaim, a kézfejemet nem bírom ökölbe szorítani, és nagyon bénák az újjaim. A lábaim is olyan vizesek sokszor, hogy nem bírom behajlítani. A hasam is egyre nagyobb és nehezebb, néha alig tudom cipelni... Nem panaszkodom tovább, pedig még tudnék. Nagyon várom én is, hogy a kezemben tarthassam a pici babámat, de azért szeretném, ha végig bennt tudna maradni, mert hát ugye az a jó neki. Én is néha önzõnek érzem magam...
Szia!Hat igen lelkifurdalasom volt nekem is de az utolso 2hetben bizony en is azt mondtam hogy eleg, inkabb kint legyen mar.A nagy poci nehez mozgas 10percenkenti pisiles nem kellemes.Pedig en is orultem a babanak persze.Meg mondtam is parom anyukajanak 65eves 4gyerekkel, hogy remelem ettol jo anyukaja leszek de eleg, jojjon ki.Ja 1hetet tul hordtam.Es parom anyukaja mondta persze hogy jo anya leszek ettol mindenki igy van vele.Szoval kitartas.Meg hat ugye ilyenkor mar nagyon szeretne az ember latni kezeben tartani.

Most leptem a 30. hetbe es egyre faradtabb vagyok! Vagyis korabban soha nem aludtam du. -onkent es most meg szinte allandoan majd le ragad a szemem! Mas is igy van ezzelvagy csak en szenvedek alomkorban?

Legjobb válasz: Én 32.hétben vagyok,pár hete nekem is van ilyen tünetem.Pedig a 12.hét után elmult.Mostanába amikor fektetem le a kicsi lányomat egy pár percre én is megszunnyadok és ez elég is hogy bírjam tovább a napot.hamarosan vége lesz,kitartás.

Én 32.hétben vagyok, pár hete nekem is van ilyen tünetem.Pedig a 12.hét után elmult.Mostanába amikor fektetem le a kicsi lányomat egy pár percre én is megszunnyadok és ez elég is hogy bírjam tovább a napot.hamarosan vége lesz, kitartás.
Én most a 34. hétbe léptem. De én is kb. 30 hetesen tapasztaltam, hogy egyszerûen leragadt a szemem. Többet aludtam. Kb. úgy, mint a legelején. De aztán pár nap után elmúlt. Bár, még most is - de csak néha - majd' leragad a szemem. SZóval, nem vagy egyedül! :)
Csak te, sajnáljuk ez van.
"Van itt olyan bõven húsz feletti srác, aki már régen nem volt nõvel, vagy soha?" Van ilyen, jó pár. És akkor most mi van? fel kellene kötnie magát, vagy felvágnia az ereit? Csak azért mert nem dug naponta? hagyjuk már ezt. Nemi mindenkinek áll szexbõl meg csajozásból a világ, és nem mindenkinél ez a fõ életcél. Van aki jól érzi magát egyedül is.
Érdekesek vagytok (vagy épp furák)
A kérdező hozzászólása: 30 évesen nagy ház és bmw? Ezt gondolom nem tisztességes úton sikerült összeszedni, mert 100 ból jó ha egy-két 30 évesnek jön ez így össze tisztességes úton. Legalábbis olyanra gondolok, aki pl 24-25 évesen kezdett el dolgozni egyetem után. Ha már elõtte és nagyon feketén tolta és a szülõknek is kolbászból van a kerítés, akkor persze akár lehetséges ez.
Fegyver, szörnyeteg, csalódás, szerelem... most meg egy 27 éves palitól.. hát b+, egyre jobb lesz ez a topic.
elõzõt adom, én ugyanezt csinálom... ugyanebbõl az okokból, azért lettem ilyen, mert ilyenné kellett váljak. egy nyomorult lúzerbõl egy igazi szar emberré változtam, veszélyes fegyvert adtak a kezembe. és ki tehet róla? egy lány, aki szénné alázott, pedig mindent megtettem volna érte. ja és kérdezõ, azt hiszem te is meg fogsz változni és az leszel mint mi, és tinicsajokat kefélsz, mert senkit nem fogsz tudni úgy szeretni, mint egyvalakit, nem lesz ami meggátoljon ebben. egy szörnyeteget csinált belõlem életem legnagyobb csalódása. és még mindig szeretem...27F
Ez hülyeség! Mindenki az amit gondol magàról!!! Én kb 19 éves koromig senkinek se kellettem! Dagadt voltam és szerencsétlen hülye! Akikbe halàlossan szerelmes voltam mind elhajtottak hogy à te nem! Sajnàltattam magam, és àlmodoztam! Most 30 vagyok fordult a kocka lett pénzem szép autóm nagy hàzam és csalàdom akik imàdnak! És mi lett belõlem ugyanolyan szemétlàda akik miatt régen szarul éreztem magam , hogy öértük van oda akibe szerelmes voltam! Most épp a lelkiismeret beszél belõlem mert hazafelé megyek a kis csalàdomhoz egy fiatal lànytól aki szerelmes belém és elhisz mindent! Sajnos ilyenbõl sok van! Van szép bmw tömött pénztàrca és azt hiszem minden ok és boldog vagyok! De hazamenni és belenézni valaki szemébe aki szeret és belehazudni kemény dolog! Szüz csajnak tenni a szépet bolonditani majd szex utàn dobni és nézni ahogy sír szintén kemény! Miért csinàlom nem tudom szemét vagyok és ilyenkor inkàbb lennék ujra az a szerencsétlen aki régen voltam mert talàn nem is voltam szerencsétlen csak nem vettem észre!
már rég voltam, nem is baj. valószínûleg nem ugyanazt értjük a rég alatt 30+
Az lehet, de én bejutok a szoknyák alá és nem azért mert 20 évesen egy mondatban leirtam a könnyes szemek és a nagybetüs férfi kifejezéseket. Aki ilyeneket ir le 20 évesen az egy pancser, ez van. Nem árt ha valaki elmondja neki, ezzel többet segitek, mint te aki simized a buksiját, egy 20 éves már ne legyen gyerek, föképp akkor ne ha a nagybetüs férfiszerepre vágyik.
evvel nem vagy egyedül több embert ismerek akinek hasonló a gondja mint neked aki meg le pancser-ezi a másikat csak amiatt mert még nemvolt nõvel az egy BAROM!
Osztom az elsõ vélemyényét és kiegésziteném annyival hogy: Pancser!
6. Vagyok a nagy hàz bmw-s! Hogy nem tiszteséges úton szereztem ezt nem tudom , hogy értetted kedves kérdezõ! Nem nagyképüségbõl irtam csak szemléltetés képpen! Nincs egyetemem sem fõiskolàm csak egy sima éretségim! Nem voltak gazdagok a szüleim nem volt kolbàszból a kerítés! Most sem tartom magam gazdagnak! Egy kft.m van mint oly sok màs embernek és nem hiszem hogy ök vagy én emiatt ne lennék tisztességes ilyen szempontból! Ugyanugy dolgozom mint màs csak nem 8 óràt hanem sokszor 16 ot. Mentalitàst kellene vàltani itt is sok embernek. Én azért vagyok itt mert itt öszintén lehet véleményt mondani tanàcsot adni és kérni! Én sok levelet kaptam màr az öszinteségem miatt pl mint most hogy loptam csaltam hazudtam abból van ez meg az. De még nem volt olyan aki ugy àlt le beszélgetni hogy basszus dumàljunk hogy csinàltad mert én is akarok!


Ha van/volt egy hófehér ruhám, ami soha nem volt rajtam, csak állt a szekrényben, és én el is felejtettem hogy van, így besárgult a szekrényben. Hogyan fehéríthetném ki?

Vagy már arra is gondoltam, ha nem sikerül semmivel kifehéríteni, akkor be kellene festeni valamilyen szín?re.De milyenre?Tippetek van?

Legjobb válasz: Nekem az egyik melltartóm lett ilyen. Kaptam egy szép melltartót és mivel egy picit nagy volt félre raktam elfelejtettem és besárgult. Fogtam mindennel kimostam de nem sikerült. Visszatettem. Kb egy hónap múlva fogtam beledobtam sima folyékony szappanos mosóporos tusfürdõs vízbe elmentem lefeküdtem reggelre kijött. Bedobtam a mosógépbe és azóta is hordom igaz nem olyan gyönyörû fehér mint volt de azért tök jó lett. Ha más nincs próbáld ki. Ezek még nektek is otthon vannak.;)

Nekem az egyik melltartóm lett ilyen. Kaptam egy szép melltartót és mivel egy picit nagy volt félre raktam elfelejtettem és besárgult. Fogtam mindennel kimostam de nem sikerült. Visszatettem. Kb egy hónap múlva fogtam beledobtam sima folyékony szappanos mosóporos tusfürdõs vízbe elmentem lefeküdtem reggelre kijött. Bedobtam a mosógépbe és azóta is hordom igaz nem olyan gyönyörû fehér mint volt de azért tök jó lett. Ha más nincs próbáld ki. Ezek még nektek is otthon vannak.;)
Próbáld egy kicsit kihipózni! Egy lavórba engedsz vizet, raksz bele hipót, és sztem fehéríteni fogja! Persze csak akkor csináld, ha TELJESEN fehér! Ha nem, akkor festesd be!
Ne inkább áztasd be vanishes vízbe, nekem hófehér lett még a beszürkült fehér felsõm is
A kérdező hozzászólása: A hippót nem próbálom ki, mert az tudtommal sárgítja a ruhákat, meg förtelmes szaga is van. Vanish-t már próbáltam, de nem lett sokkal jobb...
Ha olyan komolyabb ruha, akkor be lehet adni tisztítóba és õk elintézik, olyan lesz mintha új lenne. Normálisabb helyeken ha nem jön ki a folt, akkor nem kell fizetned.
A kérdező hozzászólása: De ez nem foltos, hanem az egész ruha sárga színû lett....(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!