Találatok a következő kifejezésre: Csak ébrenlétkor a (2 db)

Csak ébrenlétkor mozog a baba?

Azt olvastam a babák nagyrész alvással töltik az idejüket még az anyaméhben is. 31 hetes vagyok,kisfiam mozgását 15.hét óta érzem. Azóta is nagyon aktív de azt vettem észre szinte csak éjjel van nyugton,napközben max.10 perces kihagyásai vannak.Amúgy egész nap izeg-mozog, és van hogy éjjel is többször felébredek rá. Igaz én sem szoktam napközben lepihenni.Nem zavar csak furcsállom.Le kéne napközben is feküdnöm, hogy tudjon aludni?Vagy elég lehet neki a röpke szundikálás?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom meg keveset mozgott. Én ezért aggódtam. Szinte csak akkor éreztem amikor lefeküdtem. Én azt mondom neked, hogy neked sem árt ha lefekszel legalább egy órára napközben. Egyébként a kicsi annyit alszik amennyire neki szüksége van. Lehet csecsemõnek is ilyen aktív lesz majd. Az én kislányom keveset mozgolódott és nagyon nyugodt baba lett. Aztán lehet nincs összefüggés. A baba egyébként ha te mozogsz akkor is tud aludni, de ennek ellenére pihenj azért egy kicsit. Sok sikert a babához! Egy majdnem 1 hónapja anyuka:-)

Szia! Az én kislányom meg keveset mozgott. Én ezért aggódtam. Szinte csak akkor éreztem amikor lefeküdtem. Én azt mondom neked, hogy neked sem árt ha lefekszel legalább egy órára napközben. Egyébként a kicsi annyit alszik amennyire neki szüksége van. Lehet csecsemõnek is ilyen aktív lesz majd. Az én kislányom keveset mozgolódott és nagyon nyugodt baba lett. Aztán lehet nincs összefüggés. A baba egyébként ha te mozogsz akkor is tud aludni, de ennek ellenére pihenj azért egy kicsit. Sok sikert a babához! Egy majdnem 1 hónapja anyuka:-)

Mikor kezdenek a babák érdeklődőbbek lenni, mikor már elnézelődnek, és nem csak sírásból áll nagy részben az ébrenlétük?

Kisfiam 6 hetes, néha elnézel?dik már fél órákra, aztán elsírja magát, amíg kézbe nem veszem, és ott el is alszik. úgy várom már, hogy jobban lehessen vele foglalkozni, mert most még csak faarccal nézel?dik, nem is mosolyog. Általában mikor nyílnak ki kicsit a világ felé?

Legjobb válasz: Szerintem 3 hónapos kora körül már jobban el vannak és érdeklõdõbbek!De babára válogatja!:)

Szerintem 3 hónapos kora körül már jobban el vannak és érdeklõdõbbek!De babára válogatja!:)
Az én babám most 3 hónapos, 2 hónapos korától mosolyog úgy igazán, és gagyog, amikor énekelek neki vagy mondókazok nagyon figyel, már néha olvasok mesét is, közbe még õ is "beleszól" , figyelgeti a képeket, persze csak néhány percig, nem eröltetem, csak szoktatom.Kitartás, nekünk is voltak nehéz idõszakjaink...
ne izgulj, napról napra jobb lesz... mi 3 hósak vagyunk és az utóbbi 2-3 hétben sokat fejlõdtünk... kislányom olyan 6 hetes kora körül mosolygott elõször, de utána még eltartott 1-2 hétig, mire többet mosolygott... most már messzire lát, érdeklõdõbb, a kezeit figyelgeti ezerrel, mosolyog, gõgicsél, fogdos a kis kezeivel. :D ... ja, és kezdi megismerni a családtagokat... ez tök jó érzés...
6-8 hetes kora körül.
az enyém még most is nyûglõdõs, pedig már 19 hónapos is elmúlt. mondjuk nem egy faarcú, lehet vele jókat nevetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!