Találatok a következő kifejezésre: Csaj vagyok, parommal (86 db)

Hol találok csajt vagy párt gruppenre?

helo a párommal kiszeretnénk próbálni csajjal vagy párral a szexet de eddig nem találtunk rá embereket, interneten kerestunk. nem tudnátok nekem pár tippet adni h hogyan es hol lehetne konyebben? és akinek tapasztalata van a gruppennel kapcsolatosan leirhatna nekem ha jo ha rossz!!! koszi L/20 nemet es évet is kerhetnek....?!

Legjobb válasz: Tele van ilyesmivel az Internet. Keressetek szexvideókat és ott kommentben szoktak lenni felkérések. (hallottam) :-D

Tele van ilyesmivel az Internet. Keressetek szexvideókat és ott kommentben szoktak lenni felkérések. (hallottam) :-D
A kérdező hozzászólása: jah koszi... tenyleg van egy csomo helyen a neten de tobb mint a 90% an olyan emberek vannak akik penzert csinaljak es en azt nem szeretnem...nem tom valaki tapasztalattal??????
A kérdező hozzászólása: mindenre kivancsi vagyok...h akinem mar volt benne resze akkor h kezdte el...h ismerkedett meg az ilettovel vagy mar ismerte?
Játsz bukakke-t 20 négerrel

Csaj vagyok, a parommal lassan 4 honapja egybe vagyunk es szeretjuk egymast, de mindig csak par masodpercig tart, hogy elvezek. Mit kell tennem, hogy a masodpercbol tobb legyen?

egy elkeseredett lany

Legjobb válasz: Van akiknek évek kellenek egy jó elvezéshez, pár hónap kísérletezés után még ne add fel!

Van akiknek évek kellenek egy jó elvezéshez, pár hónap kísérletezés után még ne add fel!
Én 8 hónap szex után ma mentem el elõször!És csiklónm keresztül, de haladás, hogy egyáltalán sikerült....
Igen, az orgazmust sajnos nekünk, csajoknak tanulni kell. Nagyon ritka akiknek már rögtön megvan a készségük. Õk lazábbak, vagy nem is tudom miben mások. A lényeg, hogy kellõ türelemmel, odafigyeléssel (ami a párodat illeti) te is elérheted a hatalmas orgazmust.
Vadászd le ezt a könyvet: ESZO. Vagy ezt: 7 perc szextitok. Sokat segítenek.
attól függ hány agysejtje van a leendõ párodnak.
Csak ha magadban felejted.
Ha a barátod primitív és csak azért kellesz neki mert szûz vagy, akkor leordítja a fejedet, mert a primitíveknek csak egy bizonyítékot fogadnak el a szüzességre, hogy vérezzen.
Szerintem ne egy vibrátorral szakítsd már át a szûzhártyádat. Ráérsz még vibrátorral masztizni. Szedj fel valami jó srácot és hagyd, hogy inzétten el. Utána vibrizz!
Hiába járt benned vibrátor, ha technikailag nem is, gyakorlatilag szûz maradsz. A testedet nem tudod becsapni és hidd el, biológiailag és lelkileg is érezni fogod, hogy nagylány lettél. Röviden: felesleges a vibrátor.
ha nem mondod el a pasinak akkor nyugodtan én is szûz voltam amikor elõször vibátoroztam és mivel még nem voltam kész arra hogy szexeljek a pasim csinálta nekem és tökéletesen megértett(ehhez kell egy jó pasi)
szüz 19 èvesen? azta ez szègyen gyalázat engem már 15 èves korom óta duug a pasim orrba szájba, jah ès próbáld ki nyugodtan a vibrit legalább kitágulsz valamennyire ès nem lessz az elsõ olyan fájdalmas
ha még szüz vagy akkor szivessen taliznék veled. [email protected]

23 éves csaj vagyok a párom 26 fél éve vagyunk együtt. A szexet vele nem nagyon kivánom de tölem sokkal idösebb pasikról fantáziálok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha a szex nem köt össze benneteket, akkor miért vagy még vele? (Távlati elképzelések?)

Ha a szex nem köt össze benneteket, akkor miért vagy még vele? (Távlati elképzelések?)
38 vagyok, egyedülálló ;-)
Nem illetek össze, nem illik hozzád mert nem õt kerested... Fél év nem sok, keres olyat aki tetszik.
"Nem minden 30-40 éves ember házas. Szerintem sokan vannak egyedül." Így van. A kollégáim, barátaim negyede sem házas a 30as korosztályban. (Körkép a multiknál Budapesten...) 32F
Nem minden 30-40 éves ember házas. Szerintem sokan vannak egyedül.
Az élet az kemény. :)
Szia! Én egy 38 éves férfi vagyok. Miért nem kívánod a pasiddal sexet?Ha nem szereted akkor lépj tovább! Mi vonz az idõsebb pasikból? Én javaslom hogy próbáld ki egyszer, de olyan férfival aki biztosan tetszik, és várhatóan jó lesz vele a sex. Ez elõtte némi beszélgetést igényel, de ha tabuk nélkül tudsz beszélgetni vele, akkor kiderül hogy mit várhatsz tõle. Sok sikert, és élvezetet kívánok!
A kérdező hozzászólása: De nõs pasik szeretöjének lenni se jó. Mert ha kiderül akkor én szivok
1.Megmaradsz a 26 évessel és álmodozol tovább 2.Szakítasz vele és adsz magadnak lehetõséget, hogy megélhesd az álmaid.
Hát, én engedtem ezen vágyaimnak, és most 23 éves nõként egy 47 éves férfi felesége vagyok. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, fergeteges a szex. Imádjuk a kisbabánkat, és az életet. Lehet, hogy érdemes tenned egy próbát.
Igen, ez kell.Ha naponta érdeklõdök utána, megun.. 17/F
nem is érek rá minden nap... meg nem szeretném, hogy azt higgye, ráakaszkodom
nos, igen szoktam...nem azért h odalegyen értem, hanem hogy valamiféle hiányérzetet keltsek benne:)
A kérdező hozzászólása: De nem hiányzik, hogy beszéljetek vel? mennyit gondoltok rá?
hiányzik, de ilyenkor a büszkeséget elõtérbe helyezzük egy kis idõre:D és várok addig amig õ keres engem, és akkor kölcsönösen viselkedek vele.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy ilyen normálisan válaszoltatok :) nagyon aranyosak vagytok.
Meglehet azt csinálja a legtöbb fiú amit az elõttem szólók leírtak, viszont szerintem nem ez a helyes. Ha 2 ember szerelmes (és ez csak a különbözõ nemûekre érvényes), akkor állandóan egymás társaságát keresik. Hogyha pedig a párkapcsolat nem szerelemre épül úgy semmi értelme. 20/F

Férfiak/fiúk nektek bejön, ha egy csajnak van pár tetoválása? Számít valamit? Vagy undorítónak találjátok?

Legjobb válasz: Én már gondolkodtam azon hogy egy nagy almát a hátamra tetoválok a bal mellem fölé meg azt hogy "iMan" és akkor minden nõ engem akar majd... :D

Én már gondolkodtam azon hogy egy nagy almát a hátamra tetoválok a bal mellem fölé meg azt hogy "iMan" és akkor minden nõ engem akar majd... :D
1-2 apró belefér, ha nem túl feltünö helyen van.
kérdezö, küldesz képet a tetkóidról?:) szerintem is szépek(csak a ribanc rendszám nem)
A kérdező hozzászólása: Derekamon is van az u.n. ribi rendszám... nem nonfi, saját tervezés... számomra sokat jelent, mindegyik tetoválásom jelent valamit, számomra. Álmaim férfia, nem dob holmi "firka" miatt, az igazi, úgy fogad el ahogy vagy.
Nem vagyok jártas ezekben, de milyen az a ribancrendszám? :)
Ezek a szar gagyi deréktetoválások, ilyen nonviguratív kiccs, minden második macának látni a derekán, nyáron amikor meg a cigó bitch az utcán , azoknál fõleg ilyen van, és látod a topja alatt a derekát, ilyen vizszintes sávban van egy nagy plecccsni tetkója. Ezt hívják ennek. Nézd meg a kövérseggût, ennek is vané http://kep.cdn.index.hu/1/0/100/1008/10087/1008751_2fe28ad59..
Omg :D
Ha nem túl nagy méretû, lehetõleg nem olyan helyen van, ahol mindenki szemét kiüti és viszonylag szép is, akkor nem zavar, elfogadom. Viszont nem rajongok a tetoválásokért, lehetõleg inkább ne legyen semmilyen a nõnek. 30F
A kérdező hozzászólása: ezektõl a nonfiktól engem is kiráz a hideg.
A nonfiguratívak szerintem sem túl ízlésesek, fõleg ha még sok helyet is foglalnak a bõrfelületen. 30F
Nagyon is bejön :)
Nekem nem tetszik! Fõleg ha szinte egy testrész végig van nyomatva. Távolról mintha "varangyos" lenne úgy néz ki. Közelrõl is vacak bazári irkafirka. Az emberi test nem rajzlap. Szoktam nézni pornósztárokat, hogy mivé tetováltatják magukat, pedig elapból olyan szép nõk lennének, és tessék, totál elcseszik magukat. A mûvé válás egyik mintaesete. Állandoan bámuljam azokat az ócska vacak rajzokat /mindegy mennyire mûvészi/ akkor is vacak, mikor én csak a nõre volnék kíváncsi alatta, hogy õ természetesen milyen szép. Elég kibárándító. Fõleg hogy vannak amik egy idõben divatosak, utána marha ciki és sablon 12 egy tucat dögunalom kategoriába mennek át. Fõleg ezek a nagy deréktetkók a nõkön, jajj de sok van, és olyan unalmas. De nem tudja lenyúzni magáról! Egy életen át ott rohad rajta, és egy ilyen vacak miatt fogja elveszteni /talán/ vágyai férfiát, akit ez az irkafirka NEM VONZZ!
szerintem sexy
Attól függ, milyen mekkora, és hol. A rib.nc rendszámot nem komálom (bár ebbõl is lehet valami igényes), se a teljes testrészt fedõ dolgokat...
egy két izlésesebb darab nem gond. De a túl nagyokat én sem kedvelem. :)
Olyan belefér nálam, ha a popóján, vagy a pocija alatt, bokáján van egy kissebb ábra (pl. az a kis tappancsnyom, horoszkóp szimbólum, vagy egy kis aranyos krokodil forma :D). De ilyesminél több nekem már nem tetszik egy nön.
:D
Nekem bejön!
Attól függ milyen, de szeretem a tetoválásokat meg a piercingeket egy nõn ha esztétikus, de itt is vannak határok :) 23/F
nekem bejon, merettol es helytol fuggetlenul, kiveve ha csak 1 ujabb tomegtetko
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Bár hallottam olyan véleményt is aki szerint gusztustalan... Én 3 egyedi tetoválással rendelkezem.
Szerintem tud szexi lenni, nagyon is. Persze függ micsoda, lattam mar gusztustalan tetkokat is amire huztam a szamat, de altalaban nem varrat olyat egy normalis ember. Csak ne legyen ilyen "Szeretlek Bela". Nekem bejön egy kis freak beütes, akar piercing is, de csak akkor ha olyan a csaj es jol all neki. (egy köver tehenen hülyen nez ki) (multkor lattam egy szepike, de atlagos csajt, es kekre volt befestve a haja. Annyira begerjedtem ra, hogy nemigaz, nem maga a csajra, hanem, hogy ilyen "van rajta", es jajj de szivesen megdöntenem. Tetkosnal is volt ilyen. De ha valami gagyi tetko, esetleg olyan amit manapsag minden masodik csaj varrat, az nem vonz. Viszont ha egyedi es szep....)
Az egyik válaszadónak: Álmaim férfia pont hogy nem undorodna tõlem amiatt mert van tetoválásom, nyilván nem ilyen elutasító körben keresnék párt magamnak, hanem olyat, akivel hasonló az ízlésünk, az érdeklõdési körünk. Nekem is vannak tetoválásaim, problémám még sosem volt belõle. Embere válogatja. 23/N

30 éves a lányok által jóképűnek tartott srác vagyok. Ennek ellenére nehezen ismerkedem. Csajok van pár tippetek hogyan közeledjek a kiszemelthez?

Legjobb válasz: Beszélgetsz vele, bókolsz, flörtölsz. Aztán ha jók a visszajelzések akkor elhívni randizni.

Beszélgetsz vele, bókolsz, flörtölsz. Aztán ha jók a visszajelzések akkor elhívni randizni.
A kérdező hozzászólása: Sokszor volt alkalmam odamenni, mert a csaj rámnézett, még jelzett a barátnõjének is, hogy nézzen meg õ is(kávézóba), de lefagytam, nem volt mit mondjak(sziasztok, csatlakozhatunk hozzátok), nem hinném, hogy nyerõ lett volna.Mindig a humoros beköpéseket emlegetik, dehát kinek jut eszébe ilyesmi, ilyen helyzetbe.Annyira spontán, nem vagyok. evvel tökéletesen egyetértek...odamész, felsülsz, és röhögnek rajtad.van ennek valami értelme? :-(
A kérdező hozzászólása: köszönöm.már rájöttem hogy nemigazán lehet megbízni a csajokban.tisztelet a kivételnek, de én még a 30 évem alatt nem találkoztam eggyel se..:-D
Még annyit megjegyeznék, nõktõl sose kérj tanácsot ilyen téren.Ahogy végigolvasok a válaszokon, egyik se mond semmi konkrétat.Hamarabb segit egy ilyen pua könyv, tanfolyam.Ott tudom, hogy leirnak konkrét dumákat amivel indithatsz egy beszélgetést.
Sokszor volt alkalmam odamenni, mert a csaj rámnézett, még jelzett a barátnõjének is, hogy nézzen meg õ is(kávézóba), de lefagytam, nem volt mit mondjak(sziasztok, csatlakozhatunk hozzátok), nem hinném, hogy nyerõ lett volna.Mindig a humoros beköpéseket emlegetik, dehát kinek jut eszébe ilyesmi, ilyen helyzetbe.Annyira spontán, nem vagyok.
A kérdező hozzászólása: ezaz...menjünk oda pofátlanul hogy helló megiszunk valamit?elküldenének melegebb éghajlatra..:-D
Hát ez engem is érdekelne...30 vagyok sose tudom mit mondhatnák egy idegen lánynak, például utcán, vagy kávézóban.
na szerintem is. menj ismerkedj 1 el kevesebb, bocs 2 vel a világban :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek.megfogadom a tanácsokat :-)
Akkor elõször gyõzd le a félelmed, mert kockáztatnod kell ahhoz, hogy nyerj is.
Ha csak simán odamész beszélgetsz vele akkor kb két mondat után kiderül bejössz e a csajnak (dobálja a haját, mosolyog, kicsit ideges, csuklóját mutogatja, feléd fordul vagy lábfejével fordul feléd, igazgatja a ruháját stb). És ha igen akkor bedobhatod magad; csak légy magabiztos, egy-két visszautasítás nem a világvége.
nekem sem, pedig állítólag én is krva jól nézek ki :D
A kérdező hozzászólása: ez az ami nem megy nekem...:-((( félek a visszautasítástól.
Ha nem mondasz/csinálsz, valami nagy baromságot, miért röhögnének ki? Ha meg mégis kiröhögnek akkor értelmi szegények. De végülis belegondolva, az se nagy ügy ha kiröhögnek, mert egyenrangú emberként te is lenézheted õket....csak ugye az nem éppen hozza meg a kedvet az ismerkedéshez.....hááát kitartás! :)
nem akar miattad börtönbe kerülni.
Ha vár akkor biztosan szeret.
A szexhez a beleegyezési korhatár 14 év -__- nem kerülne börtönbe még akkorse ha lefeküdne vele... de attól, hogy járnak meg biztos nem kerül börtönbe amúgy kérdezõ, miért nem kérdezed meg tõle, hogy miért akar várni?
Megvárja hátha megtanulsz addigra magyarul: "szeressük"
Lehet, hogy el akarja kerülni az ajándékozást! =D

Ti ismertek vagy találkoztatok már olyan párral, ahol a csaj szép, vonzó, míg a fiú max ugyanekkora vagy alacsonyabb, viszont vasággyal 50kiló típus?

Legjobb válasz: Ti ismertek vagy találkoztatok már olyan párral, ahol a csaj szép, vonzó,kb. 170centi magas, míg a fiú max ugyanekkora vagy alacsonyabb, viszont vasággyal 50kiló típus?

A kérdező hozzászólása: Ti ismertek vagy találkoztatok már olyan párral, ahol a csaj szép, vonzó, kb. 170centi magas, míg a fiú max ugyanekkora vagy alacsonyabb, viszont vasággyal 50kiló típus?
Igen, nem egy ilyet láttam már a környezetemben. Viszont alacsony és dagadt férfit még sosem láttam nõvel abban a városban, ahol lakom. Ennek két magyarázata lehetséges: vagy elbújnak, mert a csaj szégyelli, hogy dagadt és alacsony barátja van, vagy pedig egyáltalán össze sem jönnek a lányok egy alacsony és dagadt férfivel.
Igen, a volt barátnõm hagyott el egy ilyen pasiért... pedig õ aztán tényleg akárkit megkaphatna. Fene se érti ezt.
Igen, a magas, mackós exemet hagytam el érte. Egy percig se bántam meg :)
Ma a buszmegállóban volt egy pali, aki megfelelt a leírásnak, és egyáltalán nem volt helyes arca, sõt... Úgy nézett ki, mint a volt magyartanár, ugyanaz az orr, öreges arc, nem tiszta arcbõr(nem tudom ezt hogy mondani, de nem szeplõs, nem kifejezetten pattanásos és nem is mocskos, de akkor sem az a szép, tiszta) Még a haja is ugyanolyan libafosba hajló szõkésbarna volt. Erre kik mentek oda hozzá? 2 szép, fiúk által vonzónak tartott lányka, az egyiktõl még 3 puszit is kapott. :) Ja, nem volt gazdag a pali, öltözködés alapján egyáltalán nem látszott olyannak, akit felvet a pénz, inkább az átlagos(an szegény) kategóriába tudnám besorolni. :DD Ami gyakoribb, az a túlsúlyos lány helyes sráccal. :) 17/L
Már megint Debrecen?!
és még a csajt is Te szerzed? Hú, nekem is ilyen barátnõ kell...:)
hát látom a bizalom megvan köztetek. Szívesen néznéd ahogy a barátod más punciba fogja dugdosni a farkát? Mert garantálom meg fog történni.
Hát akkor vegyetek be egy harmadikat, és akkor látod majd mirõl beszéltünk.
hát gratulálok a gyomrodhoz, kislány. majd a pasid rászokik..
kérdezõ, szóval ha nem teszed meg ezt a pasidnak akkor abból az következik, hogy majd 2 ismeretlennel fogja csinálni a tudtod nélkül? szép kapcsolatotok lehet, nem is fog már sokáig tartani. naív pitsa lehetsz.
azért azt jól gondold végig, hogy tényleg akarod-e. El tudod majd viselni, hogy egy másik lánnyal közösülve a barátodat nézd? Mert ugye azt nem gondolhatod komolyan, hogy vele nem fog. És aztán meg jön majd a viszonzás kérdése, hogy két pasi és Te. Azt meg lehet, hogy a párod nem - és kész is a jó kis veszekedés. egyébként minden pasi szeretne két csajjal egyszerre (én is), de én pl. nem a párommal gondolnám plusz egy, hanem két "idegen" csajjal.
Istenem, hova jut ez a világ? :'(
Szia, mi is ilyen lányt keresünk sajnos.
AZ okoskodók, akik meg nem próbálták a hármas szexet, azok inkább ne is szóljanak bele!!!
Azzal együtt, hogy nagyon nem értek egyet azzal, amire készültök mégis igyekszem megoldást javasolni. Szerintem fogadjatok fel egy minõségi prostit a dologra. Nem lesz egy olcsó mulatság, az tény (persze ha igazán profit néztek ki, simán elõfordulhat, hogy van nemibetegség szûrõ papírja is). Viszont egészen másként viszonyulsz majd Te is a dologhoz, mert tudod, hogy ez tényleg egy próba, hogy egyáltalán bejön-e, és nem fogsz azon agyalni késõbb, hogy biztos csinálja vele (legalább is, ha közös kasszán vagytok semmiképpen....:) )
hehe.. már két gyerek is van? TE mond, ennyire nem gyanakodsz, hogy valami nem stimmel ezzel a kéréssel? Eddig a két gyerekkel nem dicsekedtél (amúgy gratula). Akkor most állj meg egy pillanatra, és gondold végig: 10 éve együtt vagytok, eddig elég voltál neki csak Te. Vállalt veled két gyereket. Majd most, hogy-hogy nem, hirtelen érdekelné, hogy még egy nõt vegyetek már be. És persze Neked azt mondja, hogy Téged szeretne látni másik nõvel. Hát, érdekes... nekem minimum gyanús lenne a dolog. Miért nem a kapcsolat elején akarta a gyerekek nélkül? Másik kérdés: TE egyáltalán el tudod képzelni, hogy másik nõvel csináld? Ha már ilyen kedvesen "Téged akar látni másik csajjal"...
Idióta vagy! Te is csak azért teszed, mert a férjed uralkodik rajtad. Fosol, hogy nélküled fogja csinálni. És mi van akkor? Aki ilyet tesz, azért nem kár, ha lelép. Legalábbis egy nõ, akiben van némi tartás, az így áll hozzá. Mondd meg neki, hogy okés, benne vagy, de utána szeretnéd te is két pasival csinálni. Bár szerintem ehhez már túl gyáva vagy, hogy ilyen kéréssel fordulj hozzá.
Rengeteg alszent hulye! A kerdes nem arra iranyult, hogy a sajat erkolcsi hozzallasodat mennyire, akarod raeroltetni egy masik emberre! Mindenki maga donti el, a szexbe mi fer bele es mi nem. Van aki allatokkal csinalja, vagy szereti h elfenekelik.. Azert kellt az ilyen kerdes felhaborodast, mert ilyenkor szembesultok azzal, hogy egy ilyen kerdes barmikor felmerulhet a ti kapcsolatotokban is. Kerdezo! Vannak erre internetes tarskeresok, de ott inkabb fiatal paroknak van eselyuk, lanyt talalni. Okoska31 otletet javaslom en is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az adaadó válaszát. majd találunk valami megoldást
na még jobb, majd, ha elhagy az ilyen kalandokért 2 gyerekkel, akkor ne ide gyere sírni, hogy jajj segítsetek mit tegyek?? gondolom a 2 pasi felállásban nem lenne benne a kedves férjed
A kérdező hozzászólása: Van már két gyerkõcünk és megbízunk egymásba. Lassan már 10 éve együtt vagyunk. fiatalok vagyunk és szeretnénk kipróbálni.
Az okoskodók akik nem próbálták a hármas szexet többek között azért sem próbálták, mert mások kárából tanulnak. Én pl. ismerek olyat aki próbálta és azt mondta soha többet, mert szörnyû volt hallgatni utána a nyafogást, hogy "bííztos vele jobb volt, most is kurogatod bla bla bla..." szét is mentek. Kankó, tripper, szifilisz, gyere a kérdezõ hazavisz.
Lehet vele jobban fogja élvezni és utána is össze fognak járni nélküled. Valami csak van ha te nem vagy neki elég.
már bocs, de miért ne szólhatnánk bele? azért mert eltérõ a véleményünk? én sosem tudnám nézni, hogy valaki a barátnõmet dugja, ahogy eddig egy csaj sem volt, aki tudta volna nézni, hogy én mással is a szeme elõtt. Mivel a kérdezõ még életében nem próbálta, már engedtessék meg, hogy leírjuk a mi véleményünket is. Mielõtt jön majd néhány hét múlva, hogy ez történt, és valami megváltozott köztük.
A kérdező hozzászólása: Én meg inkább látom mit csinál mint azt hogy két idegen lánnyal csinálja.(tudtom nélkül)
És te hogy éreznéd magadat, amikor a párod a szemed elõtt mással lenne? Én is gondolkoztam ilyenen, férfi vagyok, van fantáziám, de a páromnak sosem okoznék ilyen miatt fájdalmat.
Én szívesen beszállok, vagy akar hozom a barátnõm, õ is szereti az ilyesmit, és akkor 4esbe... http://m.blog.hu/fe/fearline/image/dagadt.jpg
Hát nem tudom, én nem osztoznék a pasimon... :) de ha úgy alakul akkor mindkettõtökbe más óvszer kerüljön..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!