Találatok a következő kifejezésre: Csaj vagyok, nezem meg (29 db)

Fiúk! Csak a jó csajok seggét nézitek meg, vagy minden lányét?

Azon lányok hátsóját is megbámuljátok,akiknek nincs jó alakjuk és arcra sem szépek?

Legjobb válasz: Én senkiét sem, valahogy az a rész nem érdekel.

Én senkiét sem, valahogy az a rész nem érdekel.
az ritka ha a teste és az arca is csúnya de az olyanon mit nézzek
Csak a jó seggeket. Egy löttyedt vagy lapos seggen mit nézzek?
Csak az jó csajokét nézem, hisz nekik az örök 3-as kombó mindig egyben van: Arc/Alkat/Haj Az olyan lányokét nézem akikkel eltudnám képzelni :) Nem jó érzés rossz seggre élvezni :D De fogni sem az igazi 20/F
Minden segget, viszont nem mindegy meddig. Értelem szerûen a jó seggeket jobban is, mint a kevésbé jókat. :D
Én keresem azokat akik jól néznek ki és nudiznak :P
Nem szoktuk, inkább a jó csajokat keressük. Nincs értelme valakit kicikizni, akit nem is ismersz...
Én csak azt nézem meg amelyiknek nagy melle van :)
Én meg inkább fenékre megyek. :)
Fiatalabb korban igen. Felnõtt fejjel már maximum a nagyon feltûnõ, exhibicionista jelenségek lesznek téma (pl egy nagyon hájas nõ monokiniben, vagy tangás kétrészesben).
Inkabb a nekunk tetszo lanyokat nezzuk meg es esetleg felhivjuk ra a masik figyelmet, hogy "nezd mar, milyen jol nez ki az a lany!"... aztan mivel nem mindenkinek ugyanolyan az izlese, ilyenkor van, aki azt mondja, hogy neki o nem jon be. Bar vannak olyan ismeroseim, akik drasztikusabban fejezik ki magukat, de az o ertelmi kepessegeiket idonkent en magam is megkerdojelezem... En nem szeretek leszolni senkit es szerintem ertelmes ember nem is kezd el kicikizni, vagy durvan kritizalni masokat a testi adottsagai miatt.
leszarom a narancsbõrt, semki sem tökéletes. 22f

Rengeteg lány szokott bámulni, a tinilányok is pedig én 25 éves vagyok. Miért néz meg sok csaj az utcán?

Én meg mindig zavarban vagyok. :(

Legjobb válasz: A csajok a két végletet nézik meg..azt aki nagyon és azt aki nagyon nem tetszik nekik! Sztem a te esetedben az elsõ..és bejössz nekik! Ez jóóóóóó nem kell h zavarba legyél! :)

A csajok a két végletet nézik meg..azt aki nagyon és azt aki nagyon nem tetszik nekik! Sztem a te esetedben az elsõ..és bejössz nekik! Ez jóóóóóó nem kell h zavarba legyél! :)
Szerintem fika lóg az orrodból, azért.
muta képet magadról, akkor könnyebben meg tudjuk mondani. mert attól is lehet, hogy szexi vagy, de attól is, hogy hülye ruhákat hordasz, vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, örülök neki hogy így van, csak félek a visszautasítástól és nem igazán merek kezdeményezni.
Talan furcsa a jarasod, vagy te is erosen bamulod oket és csak visszanéznek, esteleg oltozeted szinvilaga vonzza a tekintetet, és még az is lehet hogy Brad Pitt, DiCaprio és Clooney férfias kisugarzasa egyuttvéve nem ér fel a te joképuségedddel.
Örülj neki te marha!Más összetenné a kezét, ha igy lenne vele is!
Biztos 25 éves vagy? :- én 18 vagyok de mégis feltudom fogni hogy miért néz meg 1 lány 1 fiút... gondok lehetnek fõleg ha zavarba is jössz ettõl hát gratula ismerd meg a nõi nemet:)
Szerintem örülj neki.De nem vagy ezzel egyedül..engem is megnéznek, pedig én pár évvel idösebb vagyok. De ne felejtsd el: a lányok, a nök, ha adnak magukra sokkal szebbek, és egy szép lányt a pasik 95%-a megnéz..föleg ha ugy is öltözik.. Laci Mainzból
Jajj, te szegény.. Te nem szoktál lányokat bámulni? Én is feltehetném a kérdést, hogy miért néz meg sok pasi az utcán?Esetemben meg jóval idõsebbek nálam..Még jobb, mikor rámdudálnak, füttyögnek, meg beszólnak vmi hülyeséget(néha a frászt tudják rámhozni)..Engem meg ez bosszant nagyon..Szóval szerintem te még jól jártál..A lányoknak sokkal rosszabb..
mert helyes vagy :)

Miért nincs normális barátom? 22éves csaj vagyok, elég jól nézek ki, és mégse. Aki nekem kell, annak én nem kellek, akinek én, az meg nekem nem.

Legjobb válasz: Nekem is van egy olyan csaj ismerõsöm aki válogatós. Eddig nem sok barátja volt pedig sok mindenkinek bejön,nekem is:P de nem próbálkozok nála mert olyanokat utasít el akik jobbak nálam. Ha valaki bulizós akkor az beképzelt, ha túl izmos az se jó, ha vékony az se... Pedig találhatna magának minden újára egy fiú a hibái ellenére is(szülei szerint lusta és csoda ha kell így vkinek, pedig nekem kellene:P). Add kicsit lejjebb a léccet különben a saját dolgodat nehezíted meg.

akkor maradj egyedül. a kérdésedre a választ már meg is válaszoltad
Nekem is van egy olyan csaj ismerõsöm aki válogatós. Eddig nem sok barátja volt pedig sok mindenkinek bejön, nekem is:P de nem próbálkozok nála mert olyanokat utasít el akik jobbak nálam. Ha valaki bulizós akkor az beképzelt, ha túl izmos az se jó, ha vékony az se... Pedig találhatna magának minden újára egy fiú a hibái ellenére is(szülei szerint lusta és csoda ha kell így vkinek, pedig nekem kellene:P). Add kicsit lejjebb a léccet különben a saját dolgodat nehezíted meg.
A megfelelõ idõben és megfelelõ helyen rád talál a szerelem, visszavonhatatlanul. ne görvcsölj rá a témára, ha az igazi lesz, vele összefutsz, azt rögtön érzed, megkérdõjelezhetetlenül. Én is 22vagyok amúgy :) L! tartsd nyitva a szemed...ott lesz Õ!
Hát szerintem nem nézehetsz ki valami jól :D Mert akik jól néznek ki minden pasinak kell szinte... Nem mindenki tervez rövid távra.
a kinézet csak egy dolog. Tudod a szõke buta libák... Csak egy példa volt. Ugyhogy a külsõre szerintem kár is ennyire alapozni. Az úgyis változik. Ha ennyire meg akarod válogatni a artenreidet, persze, hogy nem lesz olyan, aki mindne elvárásodnak meg fog felelni. HA meg mégis, akkor mennyi az esélye, hogy épp szabad, és láne, hogy neki is bejössz? Nem érdemes túlzásba vinni. 24/F
Ha valaki nem tetszik arról nem tehetsz, de én úgy érzem sokat képzelsz magadról és irreális elvárásaid vannak. 21F
Talán mert túl egoista, vagy beképzelt vagy.
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Én nem akarok magamból semmit sem feladni.Talán egyszer valakiért megteszem újra, de az még idõ.7 hónapja nincs kapcsolatom, és elvagyok.Nem olyan hû de jó, lehetett vna barátom ez idõ alatt, de nem kellett.Mert nem illettünk össze/másra gondoltam stb.
a te hét hónapodat verem az én 17-emmel! :) 25/f
bocs, én értek mindent, de ez a sok "nem kell, õ nem kell, ez nem kell, az nem kell" gondolatok ki kényszeritenek belõlem egy mondást, mégha nõ is vagy: válogatós? Akkor fiam, menj ki a legelõre. Mert válogatós fsznak a kutya valagában a helye
Ha ennyire elvagy egyedül, akkor minek stresszelsz annyira? Mi hiányzik annyira? Az, hogy legyen egy pasi aki törõdik veled, normális, el lehet vele lenni, vagy a szex? Nekem sincs régóta senkim, de nem vagyok válogatós, szerencsére Mo.-n rengeteg a jó csaj, így nem kell annyira válogatni a külsõ alapján.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, hogy tényleg inkább maradok egyedül.És iigen, válogatós vagyok, és az is leszek.
Akkor így jártál.Innentõl nincs értelme a kérdésednek.
A kérdező hozzászólása: Hát ha egyszer nem szeretem az illetõt!Igen, elég magasan van, de csak olyan van, aki nekem nem jó?
majd amikor 35 leszel, és mindenkinek gömbölyödik a pocakja körülötted, meg boldog lesz egy férjecskével, majd jusson ez eszedbe :D
jah. hát a gond hogy a szerelem errõl szól..azért nem is hiszek benne, csak kompromiszum az egész, és a végére úgyis elveszik egy részed..ha találsz olyat aki elfogad gratulálok..de ne számíts a csodára, én még nem láttam olyan kapcsolatot ahol valaki nem adott volna fel valamit...és itt most nem azt mondom hogy add fel magad, csak azt hogy az ember ilyen, és szívás de ez van..lehetsz szingli is...soha nem értettem miért jobb az ha valakivel mindig meg kell beszéld mit csinálsz és mikor és meddig..nahmindegy..de ha te erre vágysz hát rajta, csak ne csodálkozz a kompromiszum dolgon.. persze megint mondom, nem kell feladnod magad, lehet h lesz valaki aki úgy fogad el ahogy...akkor szerencsés vagy (állítólag XD)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, h lenne olyan.Én itt arra gondoltam, hogy ne akarjon megváltoztatni, a maga képére formálni.Mert eddig csak ilyen volt.És elviseltem.De ezt már nem akarom.
Ilyen férfi pedig elég sok van. "fogadjon el feltétel nélkül" Az az érzésem itt van a gond, van egy tulajdonságod amit egyik barátod sem bírt elviselni, de nem vagy hajlandó változtatni. Javíts ki ha tévedek, mivel nem ismerlek csa ktippelni tudok. 21F
A kérdező hozzászólása: ja, és persze nem azt mondom, hogy nem számít egyáltalán a külsõ, de eddig nálam általában úgy volt, hogy akivel 1ütt voltam nem a legjobb pasi volt a földön.Mégis megfogott valami. És szoktam híradót is nézni, van fogalmam a világról.És nem vagyok csúnya, sajnálom.Ha valaki jól néz ki, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy buta.
A kérdező hozzászólása: A külsõ megfog, a belsõ megtart.Szerintem.És nem töltök órákat a tükör elõtt, bármilyen meglepõ.És igen, lehet, hogy undokoskodó vagyok, és azért nincs jelenleg barátom. Utolsó elõtti: én nem várok nagy dolgokat, csak azt, hogy ne legyen buta, vicces, kicsit vagány, de ne bunkó, fogadjon el feltétel nélkül, legyen figyelmes.
"Elég jól nézek ki és mégse"... Kedves kérdezõ, én ezeken a szavakon erõsen elgondolkodnék a helyedben, és a tükör elõtt eltöltött órákat mûvelõdésre fordítanám, pl néznék híradót stb., hogy legyen valami fogalmam a világról. Ne haragudj, nem akarok általánosítani, de ez a kijelentésed eléggé árulkodó volt. Egyébként meg ne a külsõddel akarj hódítani(elsõsorban), hanem a személyiségeddel. 19/F
a belsõben mi számít pl, ha a kinézet nem? :) 25/F
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék egyedül maradni.Csak egy normális kapcsolatra vágyom végre, a sok rossz után!!
A kérdező hozzászólása: De jó, nagyrészt megkaptam, h beképzelt [email protected] vagyok!:S Nem mondtam, hogy csodás vagyok, annyit, h elég jól nézek ki. Nem teszem annyira nagyon magasra a lécet, és nálam nem kinézetfüggõ a dolog.Akik nekem kellenek azoknál soha egy dekát nem számít a kinézet.Ha pedig olyan nagy dolog elvárni, h szellemileg egy szinten legyünk kb, és hogy foglalkozzon velem, és fogadjon el úgy, amilyen vagyok, akk sajnálom.Inkább maradok egyedül, de nem kötök kompromisszumokat csak azért, h legyen valakim.
Van kedved ismerkedni? Szerintem egy fél órás beszélgetés után kiderül, hogy érdemes-e folytatni... Ha te is így gondolod, írj egy privit. :) 25/f
Én mindenkit nézek. Idegesitõen.
én így nézek mindenkit >:(
én is mindenkit megnézek :D olyat aki tetszik, meg azt is, aki nagyon nem. néha akármilyen ok nélkül úgy érzem, hogy muszáj néznem valakit, és ha az illetõ pasi, általában félre is érti.. :D bár ez 100x jobb, mikor egy cigány nõrõl nem tudtam levenni a szemem (megint ok nélkül) és elõször beszólt, hogy leszbi vagyok-e, aztán meg akart verni o.O
Ezt nem kell túlreagálni.
jaj igen én is mindig mindenkit nézek... de pl, csak akkor kapom el a tekintetem ha tetszik az illetõ...

Holnap találkozok a volt pasimmal. Mert jó barátok vagyunk. Õ nem úgy néz rám ahogy én rá (szóval én szeretem, ő meg nem engem) Neki van most barátnője (de sztem a csaj nem érdemli meg őt) Hogy tudnám visszaszerezni?

Na most?

Legjobb válasz: Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje,addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.

Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje, addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.
Sajnos ez a vonat már elment, ezt el kell fogadnod!Ráadásul meg kell tanulnod tiszteletben tartani mások érzéseit, és kapcsolatát, mert TE sem örülnél, ha a hátad mögött egy csaj pályázna a barátodra, gondolom én.Szóval haverilag találkozhattok, de ne fûzz hozzá túl sok reményt, másrészt meg felesleges a lotyót játszanod, ugyanis nem Téged választott, hanem valaki mást.Annak meg nyilván oka volt. Egyébként meg tényleg nem Te döntöd el, ki kit érdemel meg!
A kérdező hozzászólása: De tényleg nem érdemli meg.. kibeszéli meg minden.:( csak sajnos nem hisz nekem a fiú.

Csaj vagyok, miert nezem meg a gyonyoru, tokeletes lanyokat?

20 vagyok, van baratom stb. Ja es perfekcionista! Neha megnezek egy tokeletes nagyon szep not az utcan, vagy a netten, ha pont elombe kerul, egy sztar stb. S tudom biztosra h nem vonzodom nokhoz egyaltalan, kiakartak probalni rajtam, de undorodom tole.

Legjobb válasz: van olyan is, hogy esztétikai élmény. Ha megnézünk valakit és tetszik, akkor még nem feltétlenül akarjuk megba**ni. szerintem ne foglalkozz a dologgal. vagy nagyon zavar?

van olyan is, hogy esztétikai élmény. Ha megnézünk valakit és tetszik, akkor még nem feltétlenül akarjuk megba**ni. szerintem ne foglalkozz a dologgal. vagy nagyon zavar?
Ezek szerint jó sokan vagyunk akik megnézzük a szép lányokat tök jó!! :) ))
Szia. Fiú vagyok (16) én is megnézem a jó pasikat... de nem vagyok buzi! (de szerintem mindenki megnézi a másikat)
Tiszta jó nem vok egyedül :) Talán mert szeretnénk mi is olyan szépek, tökéletesek lenni :)
Fölösleges ezen "görcsölni", én lány vagyok és a szép nõket én is megnézem:) Nekem is van barátom és ettõl még nem vagyok lezbikus, és nem is akarok a "nõktõl" semmit egyszerûen jól esik:D
A világ nem fekete-fehér, tahát nem az van hogy vagy leszbi vagy vagy nem, hanem mondjuk egy skálán ahol 10 a leszbi és 0 a hetero, te 2 vagy... Én fiú vagyok és én is megnézem némelyik szép fiút, sõt van amelyik nagyon tetszik, de sose feküdtem le fiúval nem is akarok. A barátnõm is megnézi a szép lányokat, és az évek során a kb (hasamra ütök) 30 partnere közül volt is 2 lány, de õ sem leszbi, maximum biszex. Egyébként a leszbi sem szégyen, gondolj arra ami jólesik, és csináld azt ami jólesik (és nem árt).
Szerintem ez normális. Azért nézzük, mert mi is szeretnénk olyan tökéletesek lenni, amilyeneknek õk tûnnek. Még ha tudjuk is , h irreális az egész, jólesik.. Mintahogy álmodozni is szeretünk... Attól még nem vagyunk pervezek, ha néha vágyunk vmi nagyon vadra, ugye? Mi, nõk is. Ez tök természetes! Szokták azt is mondani, hogy az igazán kemény, és valós kritikát a nõ a nõtõl kapja. NEm véletlenül mondják ezt :) Tényleg az a legkeményebb.
A kérdező hozzászólása: En aztan tenyleg mondom nem is vonzodom nokhoz! Csak reg nezem neha oket, v valamit rajtuk ...s mindig felebredek, h jujj ezt miert csinaltam? Lehet igazad van es esztetikai dolog, amugy nagyon szeretem a szep dolgokat:D De akkor miert nem ferfiakat nezek? Mert abbol keves a szep? Ha szepet latok azt is megnezem, d e abbol nagyon ritkan latok szepet.
én is lány vagyok, és bizony én is megnézem õket:P Leginkább azért, mert irigylem õket, hogy nekik nagyobb pl a mellük, és én is olyat szeretnék, jobb az alakjuk, szebb az arcuk, hajuk, stb....persze én se vagyok leszbi, vagy bi...mind2 nemet megnézem, mert érdekelnek az emberek:)
Én is megnézem a szép lányokat !!:P---->xd
Én is megnézem a szép lányokat:) S régebben én is tipródtam rajta picit, mint ahogy Te is, de rájöttem, ez tényleg csak esztétika. S a nõi test sokkal esztétikusabb, mint a férfi test. Ez van. Attól még a pasikhoz vonzódom:)
No para! Ezt a kérdést én is feltehetném magamnak, (lány vagyok) pedig egészséges önbizalmam van, és nem tarom magamat csúnyának. Ami a lényeg nem vagy leszbikus, csak mindenki valamilyen szinten vonzódik a széphez, az esztétikus dolgokhoz (etika órán tanultuk)
én is mindig megnézem a szebb lányokat :DD

Pasik! Ti mennyire nézitek meg a csajokat szex elõtt amikor már meztelen, hogy van rajta felesleg vagy sem?

Legjobb válasz: Nem volt még tapasztalatom, de semennyire. Ha eljutok egy lánnyal addig a pontig, már egyáltalán nem érdekelnének a hibái, mert azokkal együtt szeretném. :) 17/f

Nem volt még tapasztalatom, de semennyire. Ha eljutok egy lánnyal addig a pontig, már egyáltalán nem érdekelnének a hibái, mert azokkal együtt szeretném. :) 17/f
Nem nézem, mert azt akarom látni ahogy hullámzik a feneke a térdemen mi közbe fenekelem.
Elektromos testzsírmérést végzek rajta. Ha több mint 25 % akkor öltözöm is fel.
Sokkal jobban számít az ápoltság... Az alak látszik elõtte is.
1. teljesen egyet értek veled. Ha odáig eljutunk akkor azért van mert úgy szeretjük ahogy van.
Nem azt nézem rajta, hogy milyen apró hibái vannak, hisz azokról már tudok és egyáltalán nem érdekelnek. Ilyenkor csak azért nézem, mert magával ragad a látvány... ;) 26/F
Inkább csak utána nézem meg. :-)
Inkább felesleg legyen rajta mint hogy zörögjön a bordája. :-)
15.000. ilyen kérdés...használd a keresõt...
Én imádom a leszbiket...:D
szerintem ez a szexualitás kategoriába tartozik. amugy ezt csak te tudhatod hogy érzel e irántuk szexuális vonzódást vagy se. és ha pasik iránt is érzel és a csajok iránt is, hát akkor biszex vagy, de abban nincs semmi rossz.
a-a.nem vagy leszbikus.maximum biszex.de teljesen normalis. en mar csokoloztam is csajjal, sot tobb is volt ;) es van pasim, nem tartom magamat leszbikusnak :D hisz nem vagyok az.
melyik suliba jársz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!