Találatok a következő kifejezésre: Csaj vagyok, nezem (100 db)

Szerintetek ha egy csaj néha néz engem akkor tetszek neki vagy azért néz mert csúnya vagyok?

Már kb 1 éve van egy csaj a buszon aki szokott figyelni, nem mindig látom, van amikor 2 havonta egyszer. Leszólítani nem volt alkalmam, nincs közös haverunk, meg amúgy is kb 15 percet buszozok úgyhogy sok id?m nincs.

Legjobb válasz: Ugye elõször a mosolyterápia, utána a leszólítás. Nos.. "Szia, jó nagy tömeg van, mi? - Válasz - Mellesleg xy vagyok." És elkezdtek beszélgetni, hová valósiak vagytok, hova utaztok, mit csináltok. Még azt is mondhatod neki, hogy észrevetted, hogy néz..

Ugye elõször a mosolyterápia, utána a leszólítás. Nos.. "Szia, jó nagy tömeg van, mi? - Válasz - Mellesleg xy vagyok." És elkezdtek beszélgetni, hová valósiak vagytok, hova utaztok, mit csináltok. Még azt is mondhatod neki, hogy észrevetted, hogy néz..
Tökösség... Pont ugyanez volt velem, egy csaj folyton bámult a buszon(de mivel észrevettem inkább azt mondanám összefutott a tekintetünk), semmi közös ismerõs, a lényeg hogy sikerült kiderítenem a nevét (elég nehezen), és felvettem FBon, erre meg azt látom hogy vagy 2000szer írt az üzenõfalra a barátjával dumcsizva. Na akkor miért bámul? UI: Multkor egy csaj haverommal dumáltam és a bámulós csaj is ott volt, azthittem kiesik a szeme úgy nézett(el is nevettem magam, nagyon feltûnõ volt :D). Akkor most mi van?
Nem tudom. Engem is sokszor néznek a buszon, de annak tudom be, hogy ugyan hova nézzen a tömött jármûvön, ha odakint sötét van? :) Ha viszont üres jármû ellenkezõ oldalán ültök, te hátrébb vagy, és hátrafordulva figyel, akkor érdekled. Ilyenkor mosolyogj rá, és ha viszonozza, menj oda.
Biztos olyan vagy mint én túlszép
A kérdező hozzászólása: Felénk tömve vannak a buszok, nos ha a csaj a busz hátuljában van vagy a közepén, én meg alig fértem fel a buszra akkor nem tudom leszólítani. Amúgy is nagyon ritkán látom.
"Leszólítani nem volt alkalmam..." Persze. Ahányszor együtt utaztok, az egy alkalom. Tudom én, hogy nem könnyû, de ne hitegesd magad azzal, hogy különleges alkalom kell hozzá.
"Ülõhely nincs. A hova utazol hülye kérdés mert a szomszéd faluban lakik, a mi falunkon keresztül megy a busz és a szomszéd faluban van a végállomás." pont ez van nálunk is. XD
énis nézek a buszon egy srácot, de olyan szédült szegény hogy nem venné észre -.- :) ) 1x volt olyan hogy a szemébe néztem, de majdnem öszze estem olyan édii volt XD, de az is csak véletlen volt.kb egy fél éve várok csodára hogy rám köszön vagy valami...de sehol semmi. :DD
Jártam úgy, hogy nagyon nézett egy lány. Biztos, hogy nem azért, mert csúnyának tart. Iszonyat, ahogy nézni tud. Egyik alkalommal odamentem... kopp. Hát ezt félre értettem. De utána is nézett, fõleg, ha más lány társaságában voltam. Nála még én is görcsöltem. Most már úgy kezdek minden lánynál, mintha rég ismerném.
Természetesen azért néz, mert tetszel neki. Menj hozzá közelebb mindenképpen. És szólítsd meg! Vagy azt is megteheted, hogy elõször csak simán ráköszönsz, mint egy olyanra, akivel sûrûn összefut az ember. Nem muszály egybõl továbblépni. Fiúk, mint már egy másik hozzászólásomban írtam: LEGYETEK TÖKÖSEBBEK, AZ ISTENÉRT!
A kérdező hozzászólása: A buszon kevés az ülõhely, nem ritka hogy csak állóhely marad. A héten láttam a csajt, oldalt állt nekem(mivel tömve volt a busz és csak állóhely volt) tõlem másfél méterre. Ha arra néztem akkor észrevettem hogy a szemembe néz. De mégis mivel tudnám leszólítani? Ülõhely nincs. A hova utazol hülye kérdés mert a szomszéd faluban lakik, a mi falunkon keresztül megy a busz és a szomszéd faluban van a végállomás.
és mit mondanál a lánynak? :P neked tetszik a lány? szégyelsz oda mennii? hogy nézel ki? :D

A csajok jól megnézik a srácot akit vonzónak tartanak? Vagy csak akkor ha a srác épp nem a csaj felé néz?

Például buszon, vagy buszváróba. Ismeretlen srácról van szó.

Legjobb válasz: Szeretjük nézni, pont úgy, mint a férfiak. :D

Szeretjük nézni, pont úgy, mint a férfiak. :D
Még szép h megnézzük! Persze ez csak úgy buli ha õ nem veszi észre ;) 18/L
Hát én inkább akkor szoktam, ha épp nem felém néz, csak úgy sunyiba:) )De ha nagyon tetszik és belenéz a szemembe, akkor nem kapom el a tekintetem.
Nézem, és várom, hogy õ is rám nézzen. :) Aztán szemezek vele.
A kérdező hozzászólása: de mi abban a jó h ha õ nem veszi észre?
szoktak lesni, amikor azt hiszik, hogy nem vesszük észre:P
Megnézik de nem csak, amikor nem néz oda.
igen, megnézzük mikor hogy :D

Fiuk ti nézitek hogy milyen ruhai vannak egy csajnak vagy nem?

Legjobb válasz: Azt, hogy éppen hogy néz ki - igen,vannak kedvenceim és vannak nem annyira kedvencek is, azt is megmondom,ha valami nagyon béna. Azt viszont nem figyelem,mit hányszor vesz fel.

Azt, hogy éppen hogy néz ki - igen, vannak kedvenceim és vannak nem annyira kedvencek is, azt is megmondom, ha valami nagyon béna. Azt viszont nem figyelem, mit hányszor vesz fel.
természetesen igen, ha tetszik a leányzó akkor mindent megnézek rajta. általában emlékszem arra is hogy mikor mi volt rajta, így egy idõ után tudom már hogy mennyi és milyen ruhái vannak. számítani csak annyira számít, hogy stílusos legyen és tiszta. márkás vagy nem márkás nem számít, de megnézni megnézem azt is.
Számomra fontos hogy a párom nõiesen öltözködjön, nem feltétlenül a divatot követve.
Igen. Utálom, ha egy csaj háremgatyát, cicagatyát, csõgatyát, deszkáscipõt, belerínát, tornacipõt vagy színeset hord. Imádom, ha harisnyát, szoknyát, fûzõt és bakancsot hordanak. 18/f
nem
A barátom szokta nézni a ruháimat, jó feltûnõen mindig végignézi mi van rajtam:D Akkor is nézte mikor még nem volt a barátom. Vannak kedvenc ruhadarabjai is. De más pasik is megnéznek az utcán, vannak sokan akik megjegyzéseket tesznek cipõmre, szoknyámra, stb, tehát megnézik.

Miért nincs normális barátom? 22éves csaj vagyok, elég jól nézek ki, és mégse. Aki nekem kell, annak én nem kellek, akinek én, az meg nekem nem.

Legjobb válasz: Nekem is van egy olyan csaj ismerõsöm aki válogatós. Eddig nem sok barátja volt pedig sok mindenkinek bejön,nekem is:P de nem próbálkozok nála mert olyanokat utasít el akik jobbak nálam. Ha valaki bulizós akkor az beképzelt, ha túl izmos az se jó, ha vékony az se... Pedig találhatna magának minden újára egy fiú a hibái ellenére is(szülei szerint lusta és csoda ha kell így vkinek, pedig nekem kellene:P). Add kicsit lejjebb a léccet különben a saját dolgodat nehezíted meg.

akkor maradj egyedül. a kérdésedre a választ már meg is válaszoltad
Nekem is van egy olyan csaj ismerõsöm aki válogatós. Eddig nem sok barátja volt pedig sok mindenkinek bejön, nekem is:P de nem próbálkozok nála mert olyanokat utasít el akik jobbak nálam. Ha valaki bulizós akkor az beképzelt, ha túl izmos az se jó, ha vékony az se... Pedig találhatna magának minden újára egy fiú a hibái ellenére is(szülei szerint lusta és csoda ha kell így vkinek, pedig nekem kellene:P). Add kicsit lejjebb a léccet különben a saját dolgodat nehezíted meg.
A megfelelõ idõben és megfelelõ helyen rád talál a szerelem, visszavonhatatlanul. ne görvcsölj rá a témára, ha az igazi lesz, vele összefutsz, azt rögtön érzed, megkérdõjelezhetetlenül. Én is 22vagyok amúgy :) L! tartsd nyitva a szemed...ott lesz Õ!
Hát szerintem nem nézehetsz ki valami jól :D Mert akik jól néznek ki minden pasinak kell szinte... Nem mindenki tervez rövid távra.
a kinézet csak egy dolog. Tudod a szõke buta libák... Csak egy példa volt. Ugyhogy a külsõre szerintem kár is ennyire alapozni. Az úgyis változik. Ha ennyire meg akarod válogatni a artenreidet, persze, hogy nem lesz olyan, aki mindne elvárásodnak meg fog felelni. HA meg mégis, akkor mennyi az esélye, hogy épp szabad, és láne, hogy neki is bejössz? Nem érdemes túlzásba vinni. 24/F
Ha valaki nem tetszik arról nem tehetsz, de én úgy érzem sokat képzelsz magadról és irreális elvárásaid vannak. 21F
Talán mert túl egoista, vagy beképzelt vagy.
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Én nem akarok magamból semmit sem feladni.Talán egyszer valakiért megteszem újra, de az még idõ.7 hónapja nincs kapcsolatom, és elvagyok.Nem olyan hû de jó, lehetett vna barátom ez idõ alatt, de nem kellett.Mert nem illettünk össze/másra gondoltam stb.
a te hét hónapodat verem az én 17-emmel! :) 25/f
bocs, én értek mindent, de ez a sok "nem kell, õ nem kell, ez nem kell, az nem kell" gondolatok ki kényszeritenek belõlem egy mondást, mégha nõ is vagy: válogatós? Akkor fiam, menj ki a legelõre. Mert válogatós fsznak a kutya valagában a helye
Ha ennyire elvagy egyedül, akkor minek stresszelsz annyira? Mi hiányzik annyira? Az, hogy legyen egy pasi aki törõdik veled, normális, el lehet vele lenni, vagy a szex? Nekem sincs régóta senkim, de nem vagyok válogatós, szerencsére Mo.-n rengeteg a jó csaj, így nem kell annyira válogatni a külsõ alapján.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, hogy tényleg inkább maradok egyedül.És iigen, válogatós vagyok, és az is leszek.
Akkor így jártál.Innentõl nincs értelme a kérdésednek.
A kérdező hozzászólása: Hát ha egyszer nem szeretem az illetõt!Igen, elég magasan van, de csak olyan van, aki nekem nem jó?
majd amikor 35 leszel, és mindenkinek gömbölyödik a pocakja körülötted, meg boldog lesz egy férjecskével, majd jusson ez eszedbe :D
jah. hát a gond hogy a szerelem errõl szól..azért nem is hiszek benne, csak kompromiszum az egész, és a végére úgyis elveszik egy részed..ha találsz olyat aki elfogad gratulálok..de ne számíts a csodára, én még nem láttam olyan kapcsolatot ahol valaki nem adott volna fel valamit...és itt most nem azt mondom hogy add fel magad, csak azt hogy az ember ilyen, és szívás de ez van..lehetsz szingli is...soha nem értettem miért jobb az ha valakivel mindig meg kell beszéld mit csinálsz és mikor és meddig..nahmindegy..de ha te erre vágysz hát rajta, csak ne csodálkozz a kompromiszum dolgon.. persze megint mondom, nem kell feladnod magad, lehet h lesz valaki aki úgy fogad el ahogy...akkor szerencsés vagy (állítólag XD)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, h lenne olyan.Én itt arra gondoltam, hogy ne akarjon megváltoztatni, a maga képére formálni.Mert eddig csak ilyen volt.És elviseltem.De ezt már nem akarom.
Ilyen férfi pedig elég sok van. "fogadjon el feltétel nélkül" Az az érzésem itt van a gond, van egy tulajdonságod amit egyik barátod sem bírt elviselni, de nem vagy hajlandó változtatni. Javíts ki ha tévedek, mivel nem ismerlek csa ktippelni tudok. 21F
A kérdező hozzászólása: ja, és persze nem azt mondom, hogy nem számít egyáltalán a külsõ, de eddig nálam általában úgy volt, hogy akivel 1ütt voltam nem a legjobb pasi volt a földön.Mégis megfogott valami. És szoktam híradót is nézni, van fogalmam a világról.És nem vagyok csúnya, sajnálom.Ha valaki jól néz ki, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy buta.
A kérdező hozzászólása: A külsõ megfog, a belsõ megtart.Szerintem.És nem töltök órákat a tükör elõtt, bármilyen meglepõ.És igen, lehet, hogy undokoskodó vagyok, és azért nincs jelenleg barátom. Utolsó elõtti: én nem várok nagy dolgokat, csak azt, hogy ne legyen buta, vicces, kicsit vagány, de ne bunkó, fogadjon el feltétel nélkül, legyen figyelmes.
"Elég jól nézek ki és mégse"... Kedves kérdezõ, én ezeken a szavakon erõsen elgondolkodnék a helyedben, és a tükör elõtt eltöltött órákat mûvelõdésre fordítanám, pl néznék híradót stb., hogy legyen valami fogalmam a világról. Ne haragudj, nem akarok általánosítani, de ez a kijelentésed eléggé árulkodó volt. Egyébként meg ne a külsõddel akarj hódítani(elsõsorban), hanem a személyiségeddel. 19/F
a belsõben mi számít pl, ha a kinézet nem? :) 25/F
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék egyedül maradni.Csak egy normális kapcsolatra vágyom végre, a sok rossz után!!
A kérdező hozzászólása: De jó, nagyrészt megkaptam, h beképzelt [email protected] vagyok!:S Nem mondtam, hogy csodás vagyok, annyit, h elég jól nézek ki. Nem teszem annyira nagyon magasra a lécet, és nálam nem kinézetfüggõ a dolog.Akik nekem kellenek azoknál soha egy dekát nem számít a kinézet.Ha pedig olyan nagy dolog elvárni, h szellemileg egy szinten legyünk kb, és hogy foglalkozzon velem, és fogadjon el úgy, amilyen vagyok, akk sajnálom.Inkább maradok egyedül, de nem kötök kompromisszumokat csak azért, h legyen valakim.
Van kedved ismerkedni? Szerintem egy fél órás beszélgetés után kiderül, hogy érdemes-e folytatni... Ha te is így gondolod, írj egy privit. :) 25/f

13 éves csaj vagyok, de a koromnál jóval érettebb vagyok ( 16-nak nézek ki ) Van egy fiatal tanárunk Õ 24 és nekem nagyon bejön és szerintem én is neki! (99%) Mit tegyek? Kérlek azt ne mondjátok, hogy felejtsem el, mert túl fiatal vagyok .

Legjobb válasz: Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .

Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .
Uristen! A 13 évesek itt tartanak? Kezdegetnek a fiatal tanárral? Én csak pislogok nagyokat, pedig nem vagyok öreg az én 25 évemmel. Szerintem inkább a tanulásra koncentrálj! Hát ez kész...
Akkor menj oda hozzá, villants cicit, hátha megdug a szertárban.
1. ott a pont. Mégis milyen választ vársz, ha megdug akkor meheta dutyiba és ezt õ is tudja, az nem számit, hogy 16 nak tûnsz.Nem kell elfelejteni, várni kell 2 évet utána már azt csináltok egy mással amit akartok.
Ha börtönbe akarod juttatni dugasd meg magad, de ha egy kis esze van le se [email protected]!
Még csak 12 vagy, látom. Szerintem tanulj inkább. Senkit se érdekel h milyen hû de érett vagy testileg, agyilag gyerek vagy. Felejtsd el a pasikat még jó pár évre.
Hát igen . A másik meg hogy én a 24 évemmel (mint a tanár) fix hogy kerülném messzirõl az összes diákot-lányt . Basszus ti még rohadtul csak kisgyerekek vagytok , még nem is gyerekek . Majd gyerek leszel 2-3 év mulva , és még 3-4 év és akkor leszel felnõtt (talán) . Az meg hogy testileg már kezdesz érni az teljesen más téma . Azt majd a discóban ki tudod használni , ha hazudsz a pasinak és megdugatod magad 13 évesen ...
honnan tudod h a fazonnak nincs csaja vagy barátnõje?: D meg te most komolyan gondolod h egy ilyen fiatal faszi, aki elõtt egy csomó láb terpeszre nyílik, majd egy 13 éves kis csaj iránt fog érdeklõdni ?
Igazán sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de én csakis a te érdekedben mondom. A férfi már felnõtt, a tanárod, és mekkora fájdalmat okozna neked azzal, ha csak kihasználna? Gondolj bele, hány nõ kerül majd még az életébe, te pedig még kamasz vagy. Szerintem, jóakaratú véleményemmel, nézz szét az osztályban, hátha találsz valakit, egy korodbeli srácot, akivel elfeledhetnéd a tanárodat. De ez a te életed, a te döntéseid, és nem ítélem el a választásod. Ki vagyok én ahhoz?!

Ciki ha fiatal korom ellenére szeretek elegánsan öltözködni? Ez bejön a csajoknak? Vagy inkább strébernek néznek?

Na nem öltönyben járok, csak szeretek szép ingeket felvenni, hozzáill? pulcsival vagy mellénnyel és farmerrel.Valahogy jobban érzem maga, vagy inkább többnek, de néha furán néznek rám, hogy mindenki ilyen feliratos, meg kosaras pulcsikba van én meg nem. Szerintetek gáz vagyok ? :D

Legjobb válasz: Én 1.5 éve csak öltönyben járok, eleinte szóvá tették az egyetemen, megdícsérték, aztán késõbb hülyének néztek, hogy ok nélkül mindig öltönyben vagyok, de mostanra meg már megszokták. A munkahelyemen meg amúgy is elvárják. Inkább az a gáz, aki azt mondja, hogy "de szar lehet minden nap így járni munkába". Pont ezért tanultam ezidáig, hogy ne melegítõben kelljen ülnöm egy pénztárgép mögött a sarki boltban. :)

Én 1.5 éve csak öltönyben járok, eleinte szóvá tették az egyetemen, megdícsérték, aztán késõbb hülyének néztek, hogy ok nélkül mindig öltönyben vagyok, de mostanra meg már megszokták. A munkahelyemen meg amúgy is elvárják. Inkább az a gáz, aki azt mondja, hogy "de szar lehet minden nap így járni munkába". Pont ezért tanultam ezidáig, hogy ne melegítõben kelljen ülnöm egy pénztárgép mögött a sarki boltban. :)
Szerintem nem gáz, ha izlésesen választod meg a ruhákat! Én szeretem az ilyen öltözékû fiúkat, de persze, ha jól áll neki. Egyébként, ha 10 éves vagy akkor én is hülyenek néznélek ilyen cuccba
Suit up! Ahogy Barney mondaná :) ) Sztem nem gáz, én szerintem az elegáns férfiakat :)
Szerintem nem ciki, ha tudod hol a határ a giccs és az ízlésesség között. Én 20 vagyok, nõ és a végletek embere. Olyan értelemben, hogy vagy pulcsis, melegítõs, szabadidõs, sportcipõs, stb. napom van, vagy blúzos, blézeres, magassarkús. Mindkettõ én vagyok, mindkettõben jól érzem, magam és egyik sem ódivatú. Ez vagyok én és többnyire tetszik a környezetemnek:) És ami a legfontosabb, én jól érzem magam benne.
Lehet ciki is meg nem is. Most csak a barátomból kiindulva. Õ is ilyenekben jár de minden inge egyszínû, unalmas fehér, esetleg szürkés, sárgás. Dögunalom. A mellényei olyanok mint régen nagyapámnak volt. Ez gáz. Egy fiatalhoz nem is illik. Vannak színesebb vagy mintás ingek, modernebb mellények. Ne a régi ócska meg unalmas fazonban járjatok. Az nem jön be senkinek sem.
Attól is függ, hogy nézel ki benne. Gimibe járt egy srác, aki mindig öltönyben, ingben volt, de iszonyat hülyén nézett ki, mert látszott rajta, hogy "gyerek" még. Egy felnõtt férfin szerintem a világ legszexibb dolga az öltöny/ing (persze csak ha izléses, nem valaki kinai sz*r), de egy tinédszeren valahogy túlzás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, én nem öltönybe járok, meg nem uncsi egyszínû nagypapás ingekbe, csak egy picit elegánsabb csíkos ingekbe, szóval több mint egy sima póló, meg veszek fel rá egy ilyen pamut mellényt, az meg több mint egy kapucnis feliratos pulcsi. Én így érzem jól magam :) De persze öltönyt ünnepi alkalmakkor veszek fel, persze így is picit kilógok, de nekem ez kell, jobban érzem magam :) , azért döntöttem úgy hogy inkább ingeket hordok, mert egy sima pólóba, meg pulcsiba úgy néztem ki mint egy óvodás :D és így jobb, meg talán a csajok is jobban meglesnek :P
szerintem ahhoz, hogy erre a kérdésre normális választ tudjunk adni, szükség lenne egy képre rólad, hogy milyen alkathoz, milyen archoz, milyen emberhez kell hozzáképzelni a ruhákat. Meg az sem elhanyagolható, hogy hány éves vagy.
attól, hogy stílusos vagy, miért lennél gáz?:D sokkal szívesebben mutatkozom olyan sráccal aki normálisan van felöltözve, mint akin az a szörnyû hipózott gatya meg bugyuta partipóló van minden nap.: ) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat, és hogy segítettetek meggyõzni saját magam :)
nekem bejön. számomra vonzó és kész. 17L
A kérdező hozzászólása: Én ilyen csíkos ingekbe járok, de a kockásat nem szeretem, se az egyszínût, és a mellény alapszínéhez választom az ing alapszínét, ami passzol még a farmeromhoz is :P Nem akarok ódivatú lenni, csak egy picit elegáns és színesebb mint a többi srác, mind színre, mind ízlésre :D
en majdnem minden nap abban vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, hát én nem másoknak akarok ennyire tetszeni :D Lehet furán hangzik, de sokkal nagyobb az önbizalmam, és jobban is érzem magam :)
És a csajoknak is bejön, mert az öltönyrõl a pénzre asszociálnak. Hiába vettem némelyik ingem 150-200 ft-ért, a sok pénzéhes liba így is gágog. :P
nekem sokkal jobban tetszik. látszólag igényesebb és intelligensebb egy ilyen öltözködésû fiú és ez igenis bejön:) persze nem öltöny, mert az én korosztályomban az elég furcsa lenne de pl egy ing, kötött pulcsi, farmer nagyon jól néz ki, mégis egyszerû. és egyáltalán nem gáz:) hány éves vagy?
lehet hogy van barátnõje nem?
A kérdező hozzászólása: Nemhinném....
Nem én vagyok az? :)
szerintewm vedd fel msn re! Lehet h a fiúnak sem vagy közömbös csak félénk vagy azt hiszi h te nem érze iránta "többet" szóval vedd fel msn re ott könnyebb vele beszélgetni, majd a suliban menj oda hozzá "vagy véletlen fussatok össze a folyosón" :P és beszélgess vele (tök mind1 mirõl csak éreztes vele h nem közömbös a számodra! sok sikert és majd írj h hogy alakult!:P 15/ff
A kérdező hozzászólása: átlagos testalkat . Egyébként képtelen vagyok hozzászólni, de azt sem akarom hogy megijedjen... Nekem már barátság is elég lenne de képtelen vagyok rá !!! :(
A kérdező hozzászólása: ... kb olyan magas mint én 175 cm körül :) és...barna haj barna szem ...
mesélsz egy kicsit róla? hogy néz ki? mi a neve? stb.:)
A kérdező hozzászólása: Egy suliba járunk... nálam 4 évvel idõsebb.
Én azt mondom, ha legközelebb elmész mellette akkor állj le vele beszélgetni. Tudom ez nehéz és könnyebb tanácsolni, mint megtenni, de legközelebb ha látod legalább kérdezz tõle valamit! Ha pontosabban leírnád, hogy hol/milyen szituációban szoktál találkozni vele, akkor jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nincs, általában õ is magányos és nincs mindig a barátaival körülvéve.
A kérdező hozzászólása: HALÓÓÓÓÓÓ KÖNYÖRGÖM VÁLASZT :(:( HIÁNYZIK !!!!!!

Csaj vagyok, miert nezem meg a gyonyoru, tokeletes lanyokat?

20 vagyok, van baratom stb. Ja es perfekcionista! Neha megnezek egy tokeletes nagyon szep not az utcan, vagy a netten, ha pont elombe kerul, egy sztar stb. S tudom biztosra h nem vonzodom nokhoz egyaltalan, kiakartak probalni rajtam, de undorodom tole.

Legjobb válasz: van olyan is, hogy esztétikai élmény. Ha megnézünk valakit és tetszik, akkor még nem feltétlenül akarjuk megba**ni. szerintem ne foglalkozz a dologgal. vagy nagyon zavar?

van olyan is, hogy esztétikai élmény. Ha megnézünk valakit és tetszik, akkor még nem feltétlenül akarjuk megba**ni. szerintem ne foglalkozz a dologgal. vagy nagyon zavar?
Ezek szerint jó sokan vagyunk akik megnézzük a szép lányokat tök jó!! :) ))
Szia. Fiú vagyok (16) én is megnézem a jó pasikat... de nem vagyok buzi! (de szerintem mindenki megnézi a másikat)
Tiszta jó nem vok egyedül :) Talán mert szeretnénk mi is olyan szépek, tökéletesek lenni :)
Fölösleges ezen "görcsölni", én lány vagyok és a szép nõket én is megnézem:) Nekem is van barátom és ettõl még nem vagyok lezbikus, és nem is akarok a "nõktõl" semmit egyszerûen jól esik:D
A világ nem fekete-fehér, tahát nem az van hogy vagy leszbi vagy vagy nem, hanem mondjuk egy skálán ahol 10 a leszbi és 0 a hetero, te 2 vagy... Én fiú vagyok és én is megnézem némelyik szép fiút, sõt van amelyik nagyon tetszik, de sose feküdtem le fiúval nem is akarok. A barátnõm is megnézi a szép lányokat, és az évek során a kb (hasamra ütök) 30 partnere közül volt is 2 lány, de õ sem leszbi, maximum biszex. Egyébként a leszbi sem szégyen, gondolj arra ami jólesik, és csináld azt ami jólesik (és nem árt).
Szerintem ez normális. Azért nézzük, mert mi is szeretnénk olyan tökéletesek lenni, amilyeneknek õk tûnnek. Még ha tudjuk is , h irreális az egész, jólesik.. Mintahogy álmodozni is szeretünk... Attól még nem vagyunk pervezek, ha néha vágyunk vmi nagyon vadra, ugye? Mi, nõk is. Ez tök természetes! Szokták azt is mondani, hogy az igazán kemény, és valós kritikát a nõ a nõtõl kapja. NEm véletlenül mondják ezt :) Tényleg az a legkeményebb.
A kérdező hozzászólása: En aztan tenyleg mondom nem is vonzodom nokhoz! Csak reg nezem neha oket, v valamit rajtuk ...s mindig felebredek, h jujj ezt miert csinaltam? Lehet igazad van es esztetikai dolog, amugy nagyon szeretem a szep dolgokat:D De akkor miert nem ferfiakat nezek? Mert abbol keves a szep? Ha szepet latok azt is megnezem, d e abbol nagyon ritkan latok szepet.
én is lány vagyok, és bizony én is megnézem õket:P Leginkább azért, mert irigylem õket, hogy nekik nagyobb pl a mellük, és én is olyat szeretnék, jobb az alakjuk, szebb az arcuk, hajuk, stb....persze én se vagyok leszbi, vagy bi...mind2 nemet megnézem, mert érdekelnek az emberek:)
Én is megnézem a szép lányokat !!:P---->xd
Én is megnézem a szép lányokat:) S régebben én is tipródtam rajta picit, mint ahogy Te is, de rájöttem, ez tényleg csak esztétika. S a nõi test sokkal esztétikusabb, mint a férfi test. Ez van. Attól még a pasikhoz vonzódom:)
No para! Ezt a kérdést én is feltehetném magamnak, (lány vagyok) pedig egészséges önbizalmam van, és nem tarom magamat csúnyának. Ami a lényeg nem vagy leszbikus, csak mindenki valamilyen szinten vonzódik a széphez, az esztétikus dolgokhoz (etika órán tanultuk)
én is mindig megnézem a szebb lányokat :DD
biztos nincs más?? ennyi idõ sok még lelki okok okán is!
Õt megkérdezted??
A kérdező hozzászólása: Biztos nincs senkije.igen kérdeztem azt mondta hogy nem tudja megmondani miért nem kívánnja a sexet, csak egyszerûen nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!