Találatok a következő kifejezésre: Csőrös itatót baba (3 db)

Milyen csőrös itatót érdemes kezdetnek venni? Tudja már használni egy 6 hónapos baba?

Legjobb válasz: Nekünk ilyen van,ez vált be: http://en.nuk.de/products/bottles/nuk_firstchoice/productdet.. Ilyen a fejrésze,a csörösrésze: http://en.nuk.de/products/bottles/nuk_firstchoice/productdet.. Csöpögésmentes,nem folyik,elsö pillanattól kezdve elfogadta,elégedettek vagyunk vele,van neki egy teásnak,és egy tejesnek:)

Nekünk ilyen van, ez vált be: http://en.nuk.de/products/bottles/nuk_firstchoice/productdet.. Ilyen a fejrésze, a csörösrésze: http://en.nuk.de/products/bottles/nuk_firstchoice/productdet.. Csöpögésmentes, nem folyik, elsö pillanattól kezdve elfogadta, elégedettek vagyunk vele, van neki egy teásnak, és egy tejesnek:)
Szia! Nekünk is Nuby szilikonos, csöpögésmentes van!Pont 6 hónaposan a kezébe adtam és azonnal tudta, hogy mire való!Nem csöpög, nem folyik nagyon jó!Mi megvagyunk vele elégedve!Most 9, 5 hós már éjszakára is beteszem neki a kiságyába, kiszolgálja magát belõle, nem kelt fel minket azért mert szomjas, reggelre üres szokott lenni!
5 hónapos volt a kislányom, amikor elõször próbálkoztunk a csõrös pohárral. Másodikra rájött, hogy mit kell csinálni. Nekünk kemény csõrû szelepes itatónk volt, azt is úgy kaptuk, én nem is tudtam akkor, hogy többféle van. De szerencsére ment abból is.
Mi kaptunk kemény csõröset, azt sem tudta, mit kell vele csinálni. Próbáltam sima szilikonosat, azonnal beleszívott. :) Nuby csöpögésmentesünk van. Müllerben 995 Ft, és Dm-ben lehet kapni hozzá pótfejet (ha esetleg szétrágná fogzás alatt), 479 Ft-ért.
A kérdező hozzászólása: És ez tényleg nem csöpög? Azért érdekel, mert most kezdett el egyedül inni és ma pár percen keresztül spriccelt a szemébe a cumisüveggel. Rejtély, hogy csinálta, mert nem is arra tartotta:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elsõ vagyok. A miénk pedig ilyen: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://m.blog.hu/pr/proba.. Nem csöpög, bár vannak olyan gyerekek, akiknek mániájuk az ilyenekbõl valamilyen csellel kinyerni az innivalót. Pl. kisfiam mostanában elõszeretettel ütögette a padlóhoz, illetve odanyomta a ruhájához, és sajnos olyankor folyik. De õ sajnos ilyen, alapvetõen nem rendeltetésszerûen használja az ilyen dolgokat. :(( Ha csak ivásra van használva, te adsz belõle neki, nem lesz vele gondotok.
Elsõ vagyok megint. Nálunk is ez volt, amit az utolsó írt, 8, 5 hónapos korától szintén az ágyába is beraktam éjjelre, azóta kiszolgálja magát éjjel is teljesen. Csak nálunk már tényleg gondok vannak a világ felfedezésével, úgyhogy trükközni kell (de õ már 17 hónapos).

Más baba is nyelt félre az elején mikor cumisüvegről csőrös itató pohárra váltottatok?

9hós baba anyukája..

Legjobb válasz: Igen, sõt cumisüveggel is elõfordult, ha túl mohón evett vagy nem figyelt oda.

Igen, sõt cumisüveggel is elõfordult, ha túl mohón evett vagy nem figyelt oda.
Hajjaj, de még mennyire. A cumiból szívnia kell, a csõrös pohárból ellenállás nélkül jött a cucc. Nekünk átmenetként bejött a szelepes itatós pohár (nagyobb a lyuk, de szívni kell). Nekünk ilyen van: http://www.teszvesz.hu/item1005894348_2_db_nuby_csoros_itato.. Vagy a sima pohár, mert ott látja hogy mennyi jön.
A kérdező hozzászólása: Szia.Ilyen van nekünk is, csak lilába:) Dm-be vettük:)

Csőrös itatót a baba mennyi idős korától lehet vagy kell használni?

Legjobb válasz: Az én fiam négy hónaos korától abból iszik, általában hathós kortól ajánlják.

Az én fiam négy hónaos korától abból iszik, általában hathós kortól ajánlják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!