Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökre nem a mensim, (13 db)

Érdemes tesztelnem még? A mensim szombatra volt esedékes, de csütörtökön megjött. Már előtt 3-4 nappal fájdogált a hasam. És csütörtökön is csak enyhén görcsöltem, de nem úgy, mint szoktam.

Pénteken már alig volt, mint máskor kb. a 4 nap, szombaton szinte semmi, csak ha megtöröltem, tegnap meg pici barna. A melleim megint elkezdtek feszülni és 4 nap után hashajtóval tudtam csak elmenni nagy wc-re.

Legjobb válasz: Szia! Kevés az esélye, hogy baba legyen, de találkoztunk itt már olyan esetekkel, akiknek megjött picit, mégis babát vártak, ezért én a helyedben tesztelnék egyet. De ne éld bele magad nagyon! Szorítok, hogy te is a kivételek között legyél! Sok-sok szerencsét!

Szia! Kevés az esélye, hogy baba legyen, de találkoztunk itt már olyan esetekkel, akiknek megjött picit, mégis babát vártak, ezért én a helyedben tesztelnék egyet. De ne éld bele magad nagyon! Szorítok, hogy te is a kivételek között legyél! Sok-sok szerencsét!
Szia! Szerintem ne tesztelj többet, nem azért írom mert tuti nincs baba, hanem mert ha baba van akkor bízz benne, hogy adni fog jelet amikor újra teszthez kell hogy nyúlj.Így meg, hogy minden nap tesztelgetsz és csak a negatív emlékek maradnak benned:(Tudom, hogy nehéz, fõleg amikor már az ember nagyon vágyik rá, de hidd el tudja õ hogy mikor kell jönnie.MInden esetre sok sikert és kívánom neked, hogy a vágyaidat egy pozítiv teszt is igazolja!
Szia akárhány ismerõsömnek meg volt babásan, mindnek csak 1 napig tartott, és akkor is egy tisztasági betét kellett csak.Szerintem a 3-4 napos vérzés már sok babánál.(ha van) Én is be szoktam mesélni magamnak, hogy most jóval kevesebb, mint máskor, és ilyenkor mindíg csak felesleges pénzkidobás tesztre.Egyszer úgy bemeséltem magamba a babát, h. barnáztam kb. 3 napig.Volt boldogság.Utána 7 nap múlva, megint barnáztam 3 napig, ez így ment 4-szer, míg ki nem ürültem.A dokim azt mondta, hogy minden az agyban dõl el, és ezzel csak "ártok magamnak".Bocs az offért, de szerintem ne tesztelj.
Mensi után 1 nappal szinte lehetetlen terherbe esni.
Ha nem is zárható ki a terhesség, ebben az esetben annyira minimális az esélye, hogy annyira peches nem lehetsz!! Szerintem nyugodj meg, mert az idegeskedés csak bekavar a ciklusodba.

21-én megjott a mensim, persze 9 nap éséssel. Nem volt eros, max 2db fogyott el. Csutortokon már csak barnás volt, de a hátam még mindig "beszekad", az étvágyam is nagy és ha eszek, gyomorégésem lesz. Mi lehet a bajom?

Az édességet csak úgy tommom magamba, pedig ez rám nem jellemzo, mert mensi után sosem volt étvágyam hosszú napokig. Egy kis fehér folyásom is van és kemény a hasam, néha fáj, vagy szúr-nem nagyon tudom megkulonboztetni, mert rovid ideig tart és nem eros. Egy kicsit a melleim is meg vannak duzzadva, na és folyton csak aludni akarok.

Legjobb válasz: szia! meddig tartott a mensid?

szia! meddig tartott a mensid?
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Bocsi, h megvárattalak titeket. A teszt eredménye - :(( Szerintetek csináljak új tesztet, vagy fogadjam el, h nem sikerult?
Meli!!!Hova tüntél???Már tûkön ülök, hogy mi lett az eredmény!pusz-pusz
Szurkolok neked! A tesztet meg csinálhatja akár a párod is, vagy együtt. Talán lelkileg könnyebb, mint egydül állni a fürdõszobában. Sajna ebben nekem is vannak tapasztalataim, de azóta van egy locsi-fecsi ovis nagylányom :)
Nagyon szorítunk Meli!Várjuk az eredményt!!!!!!puszi
szia! szorítunk, és tényleg írd meg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgulok, de tesztet csak holnap csinálok, mert reggeli elso vizeletbol akarom megcsinálni. En nem akarok elore orulni, csak bizakodom és hagyom magam meglepni. Holnap tuti megírom, hogy mi a helyzet, légyszi szorítsatok!!!!! Meli
Elég babagyanús a dolog!Szerintem mindenképp tesztelj!Én nagyon boldog lennék a helyedben:-) De légyszi írd ki az eredmény, mert nagyon kíváncsi vagyok!Siess tesztért, és HAJRÁ!!!puszika
A kérdező hozzászólása: a mensim hétfon jott meg és csutortokon elmult.Vagyis csutortokon már csak barnáztam. Nagyon szeretnénk már babát, de félek a teszttol, vagyis attol, nehogy megint csak 1 csíkos legyen. Ja, és állandoan pisilni járok.
Teszt, teszt, teszt!!! :) )))))
szia!tesztelj pár nap múlva megint és írd meg az eredményt! Addig is szorítok!

Csütörtökre nem várom a mensim, a melleim érzékenyek, hangulatom ingadozó, de ami nagyon fura, hogy a melleimnél néha iszonyatos égetö érzés jön, fáj, és össze fut a bimbónál, mint a tejbelövésnél. Ez mitöl lehet? Lehetek babás?

Legjobb válasz: Nekem az volt az elsõ jele a babónka,hogy majd' leszakadt a cicim. A hangualtingadozás nálam eddig is természetes volt,pláne,hogy most laknak nálam. Lehetsz babás is,de várj 1-2 napot a mensi késése után és csak azt tesztelj szerintem. Drukkolok!:) 31 hetes kismami

Nekem az volt az elsõ jele a babónka, hogy majd' leszakadt a cicim. A hangualtingadozás nálam eddig is természetes volt, pláne, hogy most laknak nálam. Lehetsz babás is, de várj 1-2 napot a mensi késése után és csak azt tesztelj szerintem. Drukkolok!:) 31 hetes kismami

Mikortól érezhetek tüneteket? Elsején volt peteérésem, jövő hét csütörtökre nem várom a mensimet.

Legjobb válasz: Mellfeszülést, pisilési ingert már érezhetsz, esetleg hányingert is.

Mellfeszülést, pisilési ingert már érezhetsz, esetleg hányingert is.
Szia! Nekem hétfõn kellett volna megjönnie, a teszt poz.-at mutatott, tüneteim már pár napja vannak, még szédülök is és éhes is vagyok, mellbimbóim fájnak, meg talán még sötétebbek is. Sok sikert!
Jaj, ne várj tüneteket!!!! Múlt hónapban kutakodtam, kerestem a tüneteket, voltak is, de volt mensi is. :S Most azt se figyelem mikor nemkéne megjönnie. Lazán. :-) Remélem összejött ha ennyire szeretnéd :-)
Szia! Én is jövõhét csütörtökre nem várom! :) Egy kalkulátor azt adta ki, hogy holnapra valószínû a beágyazódás, úgyhogy még tünetek biztos nem lehetnek! De azért nagyon reménykedem én is!!!!!! Szorítok Neked!!! Remélem babásak leszünk! :) )

Csütörtökön voltam orvosnál, több mint 3 hete késik a mensim. 2 hét múlva kell visszamennem. Mire vár? Nem kaptam semmilyen gyógyszert ami meghozná a menszeszem? !

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/87f8c5364934039b0303d7..

Legjobb válasz: a leletedre nem irt semmit?Esetleg nem csináltál terheségi tesztett vagy a doki nem küldtt el?

a leletedre nem irt semmit?Esetleg nem csináltál terheségi tesztett vagy a doki nem küldtt el?
Szia! Nekem is 3 hét késés után lett pozitív a teszt, elmentem dokihoz, de mivel a cilkusom elég rendszertelen volt(soha nem volt 28 napos) azt mondta higy kb 4 hetes terhes vagyok(pedig akkor már 7-8 hetes körül kellet volna lennie ha 28napos lett volna a ciklusom). Jövõhét csütörtökön megyek vissza akkor már lesz szívhangja is a picinek.
Akkor a doki arra vár hogy 2 hét múlva lát-e valamit.Én mikor voltam elöszõr csak a megvastagodott nyálkahártyát látta és 2 hét múlva már ott volt az én kicsi babám.Én a helyedben csinálnék egy másik tesztet és ha az is poz akkor megvárnám a 2 hetet és meglátnám mit mond.(Én 6 tesztet csináltam mire elhittem hogy baba van és az 1 stimus honapban összejött) A leletre mit irt? Kívánom hogy minden ugy legyen ahogy szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babóhoz:-)Csütörtök reggel csináltam tesztet, pozitív is lett igaz csak 10 perc után az is nagyon halványan.A doki is csinált, de õ azt mondta negatív.Nem tom mi van , a hõmön sem tudok elmenni!?Igaz a ciklusom rendszertelen, ezért mindig remánykedek
A kérdező hozzászólása: Bocsi:reménykedek

Szerdán megyek hsg vizsgálatra, de csütörtök óta barnázok a mensi helyett. Megcsinálják így is? Olyan régóta várok rá, nem akarom elhalasztani.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy terhes vagy? A HSG elõtt azt mindenképp ki kell zárni, hiszen az egy hasi röntgen. Szerintem tesztelj egyet, hátha nem is lesz szükség a HSG-re. Ha mégis, a vizsgálattól ne félj, nekem 15 perc altatás volt az egész, nem éreztem utána semmit..... Csak két hét múlva mellfeszülést, hányingert......

Nem lehet hogy terhes vagy? A HSG elõtt azt mindenképp ki kell zárni, hiszen az egy hasi röntgen. Szerintem tesztelj egyet, hátha nem is lesz szükség a HSG-re. Ha mégis, a vizsgálattól ne félj, nekem 15 perc altatás volt az egész, nem éreztem utána semmit..... Csak két hét múlva mellfeszülést, hányingert......

A mensim már múlt héten csütörtökön véget ért! Tegnap volt egy barna pötty a tisztaságin és ma is van! Eddig ilyet nem tapasztaltam! Miért lehet ez?

A pé még egy hét! De akkor mi lehet????

Legjobb válasz: Szerintem pedig most lehet a peteérésed. Hány naposak a ciklusaid?

Szerintem pedig most lehet a peteérésed. Hány naposak a ciklusaid?

Csütörtökön reggel csináltam tesztet, - lett. Még mindig nem jött meg a mensim. A mellim érzékenysége elúlt, a hasam alját néha érzem, hogy nyilalgat. Csináljak holnap reggel megint egy tesztet? A hőm mára így alakult.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..

Legjobb válasz: Szia! Nekem két negatív teszt után a harmadik lett pozitív, és most 10 hónapos a pici lányunk. Hány napja késik a menstruációd?

Szia! Nekem két negatív teszt után a harmadik lett pozitív, és most 10 hónapos a pici lányunk. Hány napja késik a menstruációd?
ne add fel!!!!!!úgyis lessz babéd neked is és nekem is!:) Sõt mindenkinek!vagyis legtöbbünknek igen!
A kérdező hozzászólása: Épp elindultam reggel tesztet csinálni, amikor észrevettem, hogy megjött.:( Nem adjuk fel!!!!
Írd ám meg, hogy mi lett a teszt eredménye! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Mára így alakult a hõm, igaz csak 4 órát aludtam. Tesztet is majd holnap reggel csnálok, mert még mindig nem jött eg. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..
Ha van bent valaki, azt reggel már kimutatja bármelyik teszt:-) Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Reggel csinálok egy tesztet. Mert ha számolom akkor holnap ki kell hogy mutassa, ha van valami.Vagy nem?
Hát nem semmi ez a naptáras dolog. 1. vagyok. Szóval nekem kb. miután együtt voltunk rá 2 hétre mutatta ki csak a teszt.
A kérdező hozzászólása: De mikor? Meddig várjak még? Menjek orvoshoz? Vagy twszteljek holnap reggel még egy uolsót?
húúúúúú neked ilyen alacsony szokott lenni a hõd? Amúgy hát persze remény van de aztmondom mivel lement a hõd szerintem megjön.
A kérdező hozzászólása: A görbémen látszik, a 18-as karikáknál.
Azt nagyjából tudod, hogy mikor voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Elméletleg 23.-án kellett volna megjönnie, de a peteérésem kitolódott, így a mai nap kellett volna megjönnie.Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Igazad van, lesz pocilakónk elõbb vagy utóbb, de lesz!!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!