Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökre nem a (215 db)

Csütörtökre nem várom a cicim érzékeny és fáj napok óta. Mikor érdemes tesztelni leghamarabb? Émelygek elég sokat, a hőm is fent van szépen.

Legjobb válasz: Én is csütörtökre nem várom. Tegnap már teszteltem pozitívat, de csütörtökön biztos fogok megint.

Én is csütörtökre nem várom. Tegnap már teszteltem pozitívat, de csütörtökön biztos fogok megint.
Peteéréstõl számítva kb. 12 nap múlva már megpróbálhatod. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: De jó neked nekem még ma negatív lett a tesztem, van valami terhes tüneted?
Egész jó a görbéd! Csak le ne essen!Szorítok!Szerintem várj a tesztel nemvártig legalább!
Mikor volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..
9:35-ös vagyok. Mellfeszülés van, elég erõteljes, néha enyhe görcsök a méhem táján. Én is nagyon meglepõdtem, hogy ilyen hamar pozitív lett. Sajnos ez még nem garancia semmmire, meg kell várni a csütörtököt.

37, 5 a hőm, mell érzékenység, 2napig alhasi "fájdalom", reggelente enyhe szédülés. Csütörtökre nem várom. Csináltam tesztet eddig negatív szerintetek csütörtök körül már lehet pozitív?

Legjobb válasz: Szia! Én is csüt-re nem várom! :) Én nem mérem a hõmet, de naponta többször, fõleg esténként a köldököm alatt szúr és kisugárzik a derekamba, meg a hasamba. Sokszor járok pisilni, és fájnak a melleim. Görcseim is vannak, de inkább olyan izomlázszerû fájás. Nem merek reménykedni, mert ebbõl akármi lehet. Holnap veszek tesztet, és csütörtök reggel megcsinálom, ha nem jön meg. Izgulunk együtt?? :) Egy kalappal neked is!

Szia! Én is csüt-re nem várom! :) Én nem mérem a hõmet, de naponta többször, fõleg esténként a köldököm alatt szúr és kisugárzik a derekamba, meg a hasamba. Sokszor járok pisilni, és fájnak a melleim. Görcseim is vannak, de inkább olyan izomlázszerû fájás. Nem merek reménykedni, mert ebbõl akármi lehet. Holnap veszek tesztet, és csütörtök reggel megcsinálom, ha nem jön meg. Izgulunk együtt?? :) Egy kalappal neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) remélem Neked is mihamarabb összejön:)
Szia! Nagyon nagy gratula neked! :) Nekem sajnos megjött, pontosan, és nem is gyenge. Boldog babavárást kívánok, és könnyû szülést! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ:) Hát nem jött meg reggelre, nem bírtam várni csináltam egy tesztet ééés pozitív lett:) Biztonság kedvéért csináltam még egyet és az is az lett:) szerintem életembe nem voltam míg ilyen boldog:) hétfõn jelentkezem be a dokihoz az még hét mire fogadni tud.Remélem Te is ilyen jó hírekkel tudsz majd szolgálni:) Szorítok Neked nagyon:) Írj amint teszteltél:)
A kérdező hozzászólása: Remélem én is:) holnap jelentkezem :) szia:)
Elsõ vagyok! Igen, nekem is reggelre meg szokott jönni, de az utolsó is késett 4 napot. Ezért szerintem ha péntek reggel sem érkezik meg, akkor majd veszek tesztet. De ahogy mondtad, holnap minden kiderül:) Várom a holnapi üzidet:) Remélem, hogy örömhírrel szolgálsz nekünk :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat. Hát a tesztet már 4napja csináltam:/ holnap végülis úgyis kiderül reggel :) Nem nagyon akarom én sem beleélni magam a dolgokba végülis tényleg bárminek lehetnek ezek a tünetei. Kedves elsõ válaszoló! Én azért megvettem a tesztet:) ha nekem megjön akkor már hajnal körül meg kell jönnie ha nem akkor megcsinálom reggel a tesztet:) Drukkolok neked:)
Szerintem nem feltétlen kellett volna pozinak lennie már a tesztjének, mert a használati utasításban is benne van, hogy csak az elmaradt menstruáció után érdemes tesztelni. Sokaknak csak pár nap késés után pozi a tesztje. Vam még remény!!! :)
Szia Kedves Kérdezõ! Azt elfelejtettem mondani, h nekem múlt hét szombaton volt egy kis vérzésem, nem erõs, és csak egy napos, vagyis inkább egy pár csepp. Úgy döntöttem, - nem merek reménykedni, félek-, hogy ma még nem veszek tesztet, majd ha nem jön meg csütörtökön, akkor pénteken reggel veszek. Nagyon félek a csalódástól, és hiába érzem azt amit érzek, de ezek akár mensi jelek is lehetnek. Szóval... én megvárom, hogy jelentkezik-e a havi. De azért várom a válaszod, és továbbra is tartsuk a kapcsolatot, hátha mindkettõnknek örömünnep lesz a hétvége :) Hajrá Nekünk:)
Ja és nekem a nemvárt napján már nagyon erõsen ott volt a 2 csík. 9 hkm
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyenkor már azért ha halványan is de látszik a 2 csík. Sõt máe erõsnek is kéne lennie. A tüneteid meg nem biztos, hogy terhesség miatt vannak, de azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Szia:) Én is többet járok wc-re 5napja körülbelül, két napig feszülõ érzés volt az alhasamba a jobb oldalon aztán végig, a mellem is érzékeny már napok óta, és reggelente elõfordul , hogy megszédülök.Én is holnap megyek tesztet venni megint :) Olvasgattam itt elvileg csütörtökön már ha halványan is de pozitívnak kell lennie persze ha nem jön meg:) Hát reménykedjünk:) Én sem nagyon akarom magam beleélni, nehogy a végén még beképzeljek magamnak tüneteket:)
Nos, hogy van a boldog kismama?:)
nem
mivel volt benned fütyi, és még nem véd a tabi, igen, lehet baj...
Egy erõs felfokozott nemi vággyal rendelkezõ férfinek, nem csak az orgazmus pillanatában hagyhatja el sperma a péniszét... + a tabi sem véd 100% osan... elsõ gyerekemnél én is azt hittem, idõben kihúztam... hát nem...

Ha akkor kell elkezdenem szedni a fogamzásgátlót, amikor megjön, de ez nem hétfőre esik, akkor pl. a csütörtöki vagy a hétfői tablettát kell bevennem?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy melyik tablettát veszed be, mert mind egyforma a napok azért vannak rajta, hogy könnyebben tudd ellenõrizni, hogy bevetted-e, úgyhogy én a csütörtökit javasolnám.

Teljesen mindegy melyik tablettát veszed be, mert mind egyforma a napok azért vannak rajta, hogy könnyebben tudd ellenõrizni, hogy bevetted-e, úgyhogy én a csütörtökit javasolnám.
Miért vennéd be a hétfõit? Nem értem a logikádat. Ha csütörtökön jön meg, akkor a csütörtökit vedd be. Ahogy az 1. válaszoló írta...
Ha össze akarod magadat zavarni, kezdd a hétfõivel. De nem telik el két hét, és máris nem fogod tudni számon tartani, mikor vettél be gyógyszert és mikor nem.
hát érdemes a csütörtökit bevenni, azért rakják körbe egy vonalba, hogy ne zavarjon meg semmi, még nyíllal is jelölik merre kéne haladni :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! :)

Jövő hét csütörtökön töltöm a 12. hetet de szerdán megyek genetikai UH-ra, nem baj?

Mikor voltam a véd?n?nél ? mondta, hogy akkor csütörtökig menjek el,én meg szépen bejelentkeztem szerdára,aztán most gondolkodtam, hogy akkor csak 11+6 hetes leszek.

Legjobb válasz: Nem gond. Néhány nap sem, nemhogy 1.

Nem gond. Néhány nap sem, nemhogy 1.
Persze, hogy nem gond! Egy héttel elõtte már sok lenne, de az az egy nap szerintem nem jelent semmit, így is látni fogják , amit látni kell!! :) 28hkm
A kérdező hozzászólása: köszi:)
13. hétben jártam mire eljutottam a nyaki redõre. Sztem nem gond. Boldog babavárást :)

Mi lehet ez? csütörtökre nem várom és ma többször is bugyborékolt a hasam alja! Van valami tippetek?

Legjobb válasz: Mármint levegõ távozik belõled? ott? Nekem minden mensi elõtt van ilyen pár nappal:(

Mármint levegõ távozik belõled? ott? Nekem minden mensi elõtt van ilyen pár nappal:(

Ha változó színű a mellbimbóm hol fehér hol rendes szine van lehetek terhes? Csütörtökre nem várom .

Legjobb válasz: Nálam is ez van, én szombatra nem várom. Bízom benne, hogy babásak vagyunk!

Nálam is ez van, én szombatra nem várom. Bízom benne, hogy babásak vagyunk!
Nekem is volt ilyen de még nem tudom mit jelenthet ez!De remélem neked is és nekem is baba van a dologban!:)

Mikortól érezhetek tüneteket? Elsején volt peteérésem, jövő hét csütörtökre nem várom a mensimet.

Legjobb válasz: Mellfeszülést, pisilési ingert már érezhetsz, esetleg hányingert is.

Mellfeszülést, pisilési ingert már érezhetsz, esetleg hányingert is.
Szia! Nekem hétfõn kellett volna megjönnie, a teszt poz.-at mutatott, tüneteim már pár napja vannak, még szédülök is és éhes is vagyok, mellbimbóim fájnak, meg talán még sötétebbek is. Sok sikert!
Jaj, ne várj tüneteket!!!! Múlt hónapban kutakodtam, kerestem a tüneteket, voltak is, de volt mensi is. :S Most azt se figyelem mikor nemkéne megjönnie. Lazán. :-) Remélem összejött ha ennyire szeretnéd :-)
Szia! Én is jövõhét csütörtökre nem várom! :) Egy kalkulátor azt adta ki, hogy holnapra valószínû a beágyazódás, úgyhogy még tünetek biztos nem lehetnek! De azért nagyon reménykedem én is!!!!!! Szorítok Neked!!! Remélem babásak leszünk! :) )

Csutortokre nem vartam, nem is jott, de vasarnap reggel a tesztem negativ. Mar biztos h nincs baba?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy nincs. Próbáld meg Pénteken vagy a hétvégén újra.

Nem biztos, hogy nincs. Próbáld meg Pénteken vagy a hétvégén újra.
nem biztos.holnap akkor már 1 hetes késés lesz.szerintem reggel tesztelj újra. :)
addig semmi sem biztos, amíg nem jött meg a menstruációd és az elmúlt két hétben védekezés nélkül voltatok együtt.
Nem biztos. Csak van valami oka, hogy még mindig nem jött meg. Lehet, hogy tolódott a peteérésed. Ez a menzeszt is kitolja, illetve nyilván a terhesbebesést is. Amíg nem jön meg, van remény, próbálgasd újra a tesztelést. Persze ha több hét is eltelik eredménytelenül, akkor menj orvoshoz.

Csütörtökre nem várom. Vagyis vártam volna, de tegnap elkezdődött a szokásos barna folyás. Valószínű meg fog jönni. Miért nem jön össze a baba?

Nem értem, elvileg mindkett?nknél minden rendben van. 28 napos ciklusaim vannak, hó közepén a doki megnézett, jókor voltunk együtt. Szerintetek? Másnál volt már ilyen? Ez az 1-2 nap megel?z? barna folyás lehet a gond?

Legjobb válasz: Az az 1-2 nap folyás nem gond, én 3-4 napig barnázok mensi elõtt, mégis mindkét gyerekem hamar megfogant. Az, hogy minden rendben van veletek, pontosan mit jelent? Milyen vizsgálatokat végeztek?

Az az 1-2 nap folyás nem gond, én 3-4 napig barnázok mensi elõtt, mégis mindkét gyerekem hamar megfogant. Az, hogy minden rendben van veletek, pontosan mit jelent? Milyen vizsgálatokat végeztek?
A kérdező hozzászólása: Még nem próbálkozunk túl régóta, hónapokban mérhetõ. Engem egyszerû hüvelyi UH-gal néztek meg ovuláció elõtti nap majd utána. Méret, méhnyálkahártya vastagság megfelelõ volt. Páromnál sperma mennyiség/gyorsaság is átlag feletti. Lehet csak türelmetlenek vagyunk, de azt gondoltauk, hogy ha egyszer szeretnénk babát, akkor rögtön elsõre sikerül majd.
HA jókor is vagytok együtt, az is 50-50% sajnos ezek a dolgok nem rendelésre mennek. Vannak akik évekig próbálkoznak, vannak akiknek egybõl összejön. Ne görcsölj rá. Legyetek akkor együtt amikor jól esik! Ha akar úgy is összejön. 20 hónapos fiúcska mamája
Még rengeteg más dolog van, ami miatt nem jöhet össze a baba. Pl. hormonvizsgálat tudja csak megmondani, hogy magas-e a TSH-d vagy a prolaktin szinted vagy a D-vitamin szint a szervezetedben, csak vizsgálat tudja azt is kimutatni, hogy átjárhatók-e a petevezetékek, ezt az ultrahagon nem lehet látni, genetikai összeférhetetlenség is lehet vagy a hüvelyi környezeted megölheti a spermákat, stb. Persze lehet semmi gond, mert nem mondod mennyi az a pár hónap, mert ha ez mondjuk a 4. próbálkozós hónap, akkor azt valószínûleg te is tudod, hogy aggódni minek még, de ha ez a 10., akkor már én gondolkoznék kivizsgálásokon. Sok szerencsét a babátokhoz!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy igazatok van, de akkor is tök nehéz kivárni. Fõleg mert minden adott végre az életünkben, hogy jöhessen és szerintem ez manapság nagyon ritka. Az elsõ válaszolótól szeretném kérdezni, hogy amikor megfogant a baba, akkor elmúlt a barnázás is? Köszönöm, hogy írtatok.
Elsõ válaszoló vagyok. Igen, amint megfogantak a gyerekeim, a barnázásnak nyoma sem volt. Innen már biztosan tudtam, hogy úton vannak. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!