Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökre nem ma (54 db)

Ez mitől lehet? Hétfőn, kedden elég szépen véreztem. Szerdán alig, csütörtökön nem. Ma délután meg megint elkezdtem vérezni? Ez normális? Járt már más is így?

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ. Most meg kb délután 5-6 óra óta semmi. Azaz kb véreztem délután 1tõl 5ig. Ja, és én nem szedek semmilyen gyógyszert.

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. Most meg kb délután 5-6 óra óta semmi. Azaz kb véreztem délután 1tõl 5ig. Ja, és én nem szedek semmilyen gyógyszert.
Hát én is ugyanigy vagyok, és idegesit, nyugtalanit a dolog! Dokimat még nem kérdeztem, de leheth. hétfõn felhívom és rákérdezek, ez akkor van ha gyulladás, vagy hüvelyifertõzés is? De nincs kizárva az sem, ha elõzõ hónapban tabit szedtél (én clostit szedtem), leheth. az bekavart! Majd rákérdezek , és megnézetem magam ha kell! Nekem is ma a 9. nap és hol barnás, hol rózsaszin, nem értem miez???

Korán teszteltem? Csütörtökre nem várom, ma reggel nem bírtam ki és teszteltem, de sajnos negatív lett.

Legjobb válasz: Nagyon korai még. Minimum várd ki a csütörtököt. De nekem pl. a kimaradás utáni 3. napon mutatta ki elõször.

Nagyon korai még. Minimum várd ki a csütörtököt. De nekem pl. a kimaradás utáni 3. napon mutatta ki elõször.
Ok, majd megírom. Nagyon babás gyanús vagy, szerintem tuti az. Nekem hiányzik a testápolószerû folyás, pedig emlékszem, hogy a legutolsó terhességemnél volt nekem is. Én most októberben vetéltem el 9 hetesen. :( A dokim a leleteim alapján engedélyezte az újabb próbálkozást. Mindenképp írd meg Te is a teszt eredményt! :)
Szia, én várom péntekre. Köszi a drukkot. Neked vannak tüneteid? Nekem ma van egy pici rózsaszín folyásom. Kicsit fáj a derekam, melegem van, de közben fázom, kicsit émelygek és nehéznek érzem a cicim, pedig szerintem nem nõtt. De lehet, hogy ezek csak a mensi elõjelei.
Szia! Szerintem is korai volt. Nekem mensi elõtt 4 nappal a clearblue egyértelmû neg. volt, ma meg 2 nap késés után a pregimax halványan poz. Szerintem te is próbálkozz a mensi késés után. Sok sikert!
szia, most írtam ki én a kérdésem..h melyik megbízható teszt...:) én meg nem merek félek csalódástól...késõbb próbáld sok sikert
Persze, simán lehet, hogy korán teszteltél. A teszt érzékenysége sem mindegy! Még ne keseredj el, ne add fel! Én péntekre (nem) várom. Még nem teszteltem, csak ha elmarad a mensi. Szerintem várj még Te is, hétvégén már biztosabb az eredmény, ha nem jön meg. Tudom, nagyon nehéz kivárni, már én is tûkön ülök. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, mindenkinek!Akkor türelmes leszek, nem is veszek péntekig tesztet:) Válaszadó aki péntekre várja, Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem a melleim fájnak nagyon, plusz a folyásom testápoló szerû.És a mindjárt megjön érzés már 2 napja. Fél éve volt egy vetélésem 6 hetesen, de tök fura hogy egyátalán nem emlékszem milyen tüneteim voltak.Drukkolok nagyon, majd ide írd meg mi volt pénteken!
Szia! Én vagyok a pénteki tesztelõ. nekem sajnos megjött, de remélem a következõ hónap már a miénk lesz. :) Veled mi újság? pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem is megjött, de mi is bizakodunk a köv.hónapban!Sok sikert! Köszi hogy megírtad! Puszi!

Csütörtökre nem vártam, ma szombat. Szerda óta többször éreztem, minta meg akarna jönni, de nem jött. Szerintetek? Sikerülhetett a baba? Mikor teszteljek? Úgy félek a csalódástól.

Ma elég sok fehér, krémes folyásom van, mindig azt hiszem na most megjött. És ami még furcsa, hogy nekem mindig nagyon fájnak a melleim mensi előtt jó pár nappal, most a nemvárt napján kezdett el fájni és azóta egyre jobban.

Legjobb válasz: Értem, félsz a csalódástól. Kétségek között õrlõdni jobb? Tesztelj, akkor megtudod, mi a helyzet. Drukkolok, hogy te is bekerülj a klubba! :) Aztán írd ám meg az eredményt, mert kíváncsiak vagyunk és szeretünk örülni! :)

Értem, félsz a csalódástól. Kétségek között õrlõdni jobb? Tesztelj, akkor megtudod, mi a helyzet. Drukkolok, hogy te is bekerülj a klubba! :) Aztán írd ám meg az eredményt, mert kíváncsiak vagyunk és szeretünk örülni! :)
A kérdező hozzászólása: Használtam ovu tesztet, kétnaponta együtt is voltunk, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mégsem sikerült. Múlt hónapban ugyanígy. Bár akkor volt pozitív tesztem, de mégis megjött. Sajnos. :( de nem adom fel. Köszönöm a sok bíztatást.
Ne csüggedj!Használj ovu tesztet, hogy a tutira menj!Nekem bevált.Kiderült, hogy pár nappal késõbb volt az ovum, mint az ún. középidõ.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggel megjött! Ez volt az 5. hónapunk! Mindent megteszünk és mégsem akar sikerülni! :(
Én már nem tudom, mit mutatnak a tesztek és mit nem. Valakinél egyáltalán nem mûködnek.
Lehet korán teszteltél, a hcg a reggeli elsõ vizeletben a legtöbb.Reggel tesztelj újra, az már 3 napos késés ha jól számolom, tuti kimutatná a teszt.
A kérdező hozzászólása: Hát teszteltem egyet nemrég, de negatív lett sajnos. Majd legközelebb. :( bár nekem még sosem késett ennyit. Mindig pontos szokott lenni. Azért köszönöm a sok bíztatást. Én is természetesen én is szorítok mindenkinek! :)
Mintha en irtam volna ki a kerdest :) Mult honapban is igy voltam es negativ lett sajos, en szerdan tesztelek. Mell feszulesrol nyilatkozni nem tudok mert meg szoptatom a 13 honaposomat :) Viszont neha ugy gorcsolok hogy most tuti megjon aztan semmi :) nagyon szeretnek tesot. Kedves Kerdezo drukkolok en is neked es varjuk az infot!!!
Elsõ vagyok. Nekem is kimutatta már délután a teszt, még az elmaradt menzesz napján. Ha ott a babóca, akkor azt már mutatja a teszt. :)
Nyugodtan tesztelhetnél délután is. 3 nap késéssel már kimutatná a babát.
Kedves Kérdezõ! Dettó ugyanabban a cipõben járunk, kivétel a dátumokat. Én holnapra, vagy hétfõre nem várom. Ugyanígy.. se mellfájás, ami mindig szokott nem várt elõtt egy héttel, és fehér krémes folyás. Hisztérika sem vagyok mint szoktam lenni. :) Reméljük a legjobbakat, szurkolok Neked és feltétlen tájékoztass az eredményrõl!! :)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek. Mivel ma reggel nem tettem, délutáni meg lehet nem mutat még semmit. Köszi, jó érzés, hogy így megbeszéli az ember másokkal. Én is úgy örülök, amikor sikerélményeket látok, olvasok itt. :)
11-es vagyok, nem is szabad csüggedni, feladni meg pláne.Köv.hónapban mindent bele!


Ma reggel pozitívat teszteltem, csütörtökre nem vártam, akkor mikor mehetek dokihoz? El sem hiszem!

Legjobb válasz: én azért annyinak elmennék dokihoz,hogy megnézze,jó helyen tapadt-e.szívhang és egyebek miatt elég 2 hét múlva.gratulálok!

én azért annyinak elmennék dokihoz, hogy megnézze, jó helyen tapadt-e.szívhang és egyebek miatt elég 2 hét múlva.gratulálok!
gratulálok! :)
:) )))))Gratulálok!!!!!!A doki még ráér!Vagy 2 hétig!Addig úgy sem lát semmit!!!Viszont kezd el szedni valamelyik vitamint, persze csak ha eddig nem szedted!És plusz napi 1 szem folsvat!!!!ÉS NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!Üdv:33 hetes kismama
Gratulálok! Annyira jó ezt olvasni, eszembe juttatja az én pozitív tesztem (épp most ébredt fel, 3 hónapos angyal):-)) Ahogy érzed, elmehetsz dokihoz de várhatsz is 2 hetet! Boldog babavárást és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek!
Az elsõ + tesztem után és is rohantam a dokihoz, de meg sem vizsgált.:) Azt mondta, hogy jöjjek vissza késõbb, mert most még úgysem látna semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációkat!Nagyon boldog vagyok!Majd felhívom az orvost és megkérdezem tõle is, azért köszönöm!

A méhfal 16-17 mm /ezt mondta ma az orvos/. Csütörtökre nem várom, lehet ebből baba? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy a szülés csak akkor indul meg ha a méhfal 4 ujjnyira van kitágulva. Ez nem tudom hogy milliméterbe mennyi. Viszont én császáros voltam mert csak 1 ujjnyira voltam kitágulva.

Én úgy tudom hogy a szülés csak akkor indul meg ha a méhfal 4 ujjnyira van kitágulva. Ez nem tudom hogy milliméterbe mennyi. Viszont én császáros voltam mert csak 1 ujjnyira voltam kitágulva.

Teszteltem csütörtökön - lett, mára igen csak lement a hőm, de még mndig nem jött meg. Igaz 4 órát aludtam csak. Mi tévő legyek? Van még esélyem babára?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..

Legjobb válasz: hát, ha csak 4 órát aludtál akkor nem értékelhetõ a mai hõd... Ilyenkor be kell ikszelni hogy ne vegye figyelembe a számitásnál... és akkor a holnapi hõdbõl kiderül hogy most lement-e, vagy minden rendben és annyi mint volt eddig!

hát, ha csak 4 órát aludtál akkor nem értékelhetõ a mai hõd... Ilyenkor be kell ikszelni hogy ne vegye figyelembe a számitásnál... és akkor a holnapi hõdbõl kiderül hogy most lement-e, vagy minden rendben és annyi mint volt eddig!

Mi lehet ez? csütörtökre nem várom és ma többször is bugyborékolt a hasam alja! Van valami tippetek?

Legjobb válasz: Mármint levegõ távozik belõled? ott? Nekem minden mensi elõtt van ilyen pár nappal:(

Mármint levegõ távozik belõled? ott? Nekem minden mensi elõtt van ilyen pár nappal:(
Clostit szedtél?Ha igen, akkor ez lehet a mellékhatása is.Mi újság azóta?
A kérdező hozzászólása: nem szedtem semmit.nem tudom mitol lehetet?azota minden ok nem fajt.vajon beagyazodas lehetet?olyankor szokot fajni?
Nem mindenkinek. Nekem kb. a 20. napon volt ilyen. 1 órán át fel sem tudtam kelni, annyira nyilaldosott.
Lehet beágyazódás is, csinálj egy tesztet gyorsan, aztán irdd meg az eredményt!Szurkolok neked!:)

Csütörtökre (nem) vártam, ma reggel a Gabriel negatív volt. Lehet, hogy korai volt még a teszt?

Volt valaki, akinek a Gabriel korábban megmutatta esetleg, mint a mensi, vagy már aznap? Fájnak a melleim, pedig a mensi el?tt egy-két nappal már nem szoktak, görcsölgetek, nem szokott ennyit késni.

Legjobb válasz: Várj még pár napot és tesztelj ujra ha nem jön meg:) lehet h korai volt. egyénfüggü. Sok sikert;)

Várj még pár napot és tesztelj ujra ha nem jön meg:) lehet h korai volt. egyénfüggü. Sok sikert;)
nekem tegnap nem kellett volna megjönnie, nem is jött Gabrielt vettem, 2 csík:-)))
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, én nem bízom benne, tuti meg fog jönni...
Nekem Gabriel a második terhességemet a 40. napon mutatta ki (28-29 napos a ciklusom).
Most egy kicsit én is megnyugodtam úgyhogy neked is fel a fejjel!Én se várta csüt-re és én is negatív tesztet tudok csak felmutatni.Ja és szintén gabriell! Jövöhéten újra próbáljuk!Még mindig van remény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Érdekes, tényleg nem lehet általánosítani, kinek így, kinek úgy. Szóval még mindig nem jött meg, tehát a remény hal meg utoljára:)
túl korai volt szerintem
Persze, hogy van még remény. Csak korai volt még tesztet csinálni. Akkor csinálj, ha majd késik a mensid vagy ha megjön, de kevesebb ideig tart...
A tesztek csak az elmaradt menses után mûködnek, és akkor is általában csak a többedik napon. Persze, hogy van remény:)
Jajj! El ne keseredj! Hol van még csütörtök? Nekem még aznap mikor meg kellett volna jönnie, akkor is negatívat mutatott. Aztán csak vártam vártam, és rá egy hétre lett pozitív! Az is halványocska volt. Nyugi ne stresszelj!
Szerintem nem kéne ennyire kapkodni, sajna nem ingyen adják a terhességi tesztet, feleslegesen kár elhasználni, ha késik már legalább 5 napja, akkor tesztelj, annyi türelmed csak van!
Korán csináltad! Én is jártam így, igaz nekem sajna megjött. Csinálj majd csöt.ön egy tesztet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!