Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön volt akkor ki (3 db)

Csütörtökön volt peteérésem, akkor ki is mutatta a páfrányokat. Ma reggelre megint egy része csak, de páfrányos. Miért páfrányos megint a mikroszkópom?

Legjobb válasz: Nekem egy nap felig pafrany szokott lenni, egy nap csak pafrany, aztan megint felig pafrany. Allitolag a felig pafrany is pafrany. Es azert mutatja ki tobb napig, mert tuszorepedesig van hormoszint emelkedes.

Nekem egy nap felig pafrany szokott lenni, egy nap csak pafrany, aztan megint felig pafrany. Allitolag a felig pafrany is pafrany. Es azert mutatja ki tobb napig, mert tuszorepedesig van hormoszint emelkedes.
Szia! Enyem doki a probakozos korszakban a pisilos ovu tesztet ajanlotta, mert a mikroszkoppal sose sikerult beloni a peteerest. Volt, h a parom nyalabol is peteerest jelzett!!! :D Nekem meg szinte sosem, pedigm indig volt pe-m. Aztan a masodik pisilos tesztes ciklusban megfogant a babam! Csak ajanlani tudom!
Most a peteérésem (ha az volt az), a 12-13. napon volt, akkor semmi páfrányt nem láttunk, viszont volt szupi tojásfehérje, olyan hosszú és sok hogy az csak na, és tegnap a 16. napon csináltam egy nyáltesztet, mert egy kicsivel több hüvelyi váladék volt mint szokott lenni, és lássanak csodát, páfrányosat mutatott. De múltkor a mensi elõtt 3 nappal is páfrányoztam. Tehát én ebben a módszerben nem hiszek.

A fog megjelenése előtt mennyivel lehet hőemelkedése a babának? Csütörtökön és pénteken volt (egy kis hidegrázás és hasmenés is), ma jött ki a fog? Akkor ez tényleg a fogzástól volt? (már mint a hőemelkedés).

Legjobb válasz: Én azt olvastam/hallottam, hogy alapjában véve nem szabad mindent a fogzásra fogni. De ha kijött a fog és azóta megszûntek ezek, akkor szerintem attól lehetett.

Én azt olvastam/hallottam, hogy alapjában véve nem szabad mindent a fogzásra fogni. De ha kijött a fog és azóta megszûntek ezek, akkor szerintem attól lehetett.

Szerda van és vasárnap volt kimosva a hajam. Úgy akarom hogy minden szerdán és vasárnap kimosom, mert csütörtökre a suliba úgy nézek ki mint akinek tiszta vizes a haja. Ezzel mi baj van?

Az előbb is megszóltak a szüleim, hogy hova mosnám megint, mikor nem rég volt és nem tesz jót a fejbőrömnek az egy héten belüli két hajmosás(szerda, vasárnap). Ti hányszor mossátok egy héten? Nekem nagyon zsírosodik, muszály vagyok, nem akarok úgy kinézni és azt se akarom hogy mássak azt gondolják hogy ápolatlan vagyok mert szerdán is látszik valamennyi zsír de csütörtökre nagyon.

Legjobb válasz: vakációban csak heti kétszer mostam, suli alatt akár heti háromszor is megmosom, mert az enyém is nagyon gyorsan zsirosodik, pedig már nagyon sokféle sampont eg mindent kipróbáltam

vakációban csak heti kétszer mostam, suli alatt akár heti háromszor is megmosom, mert az enyém is nagyon gyorsan zsirosodik, pedig már nagyon sokféle sampont eg mindent kipróbáltam
2-3 naponta mosom. szerintem is inkább mosd többször minthogy igénytelen legyen a hajad. annál nincs is visszataszitóbb
Azért zsírosodik, mert sûrûn mosod! A szüleidnek van igaza. Sohase mosom egy hétnél sûrûbben, inkább ritkábban. Igaz, nem is kenek rá mindenféle balzsamot, fixálót és hasonló vegyszereket. Soha nem zsíros a hajam.
Tényleg igaza van a szüleidnek, bár téged is megértelek, hogy meg akarod mosni. Régebben én is pont szerdán és vasárnap mostam, de ettõl egyre gyorsabban zsírosodott. Aztán párx kibírtam, hogy ne mossam meg és most elég heti 1x, sokkal lassabban zsírosodik már, szerencsére.
Én ugyanígy mosom ahogy te, de pl szerdán már eléggé zsíros. Eleinte engem is megszóltak a szüleim, de látták, hogy tényelg baj van, úgyhogy egy idõ után abbahagyták a beszólogatást.
A kérdező hozzászólása: De eddig én is csak 1x-szer mostam. Ezért van elegem hogy suliidõben csütörtök meg péntek szarul nézik ki és érzem is zsíros hajjal. Fõleg mikor elmegyek a mellett aki tetszik.
Hülyeség ez az azért zsírosodik mert sokat mosod szöveg. Van akinek hormonális dolgok miatt zsírosodik (ilyen a kamaszkor is) ezt nem lehet ritka mosással kompenzálni. Pl legjobb barátnõm 2 évig heti 1szer mosott hajat mégis minden csütörtökre full zsíros volt neki. Én is mostam sokáig 4-5 naponta mégis ugyanúgy 2 napig bírja. Ha úgy érzed mosnod kell, mosd meg, de lehetõleg kímélõ samponnal. + használhatsz szárazsampont is. Amerikában mindenki naponta max 2 naponta mossa mégis ugyanolyan minõségû hajuk (hosszútávon is) van mint itt keleten, ahol a ritka tisztálkodás a divat.
Mennyi ilyet olvastam már, eszméletlen. A Tusfurdotol meg elkopik a bor nem? Akkor a testunket se mossuk, mert zsiros lesz a buruk, lerohad, kihullik.... Egy igényes no igen is mosson hajat 2 naponta, de legálább minden 3. napon. Persze az idosebbek adják a jó tanácsokat, de ne hallgasatok rájuk, nagy részuk még csak nem is furdik mindennap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!