Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön volt akkor (36 db)

Az lehetséges, ha múlt csütörtökön volt aktus, akkor most már görcsölhet a hasam menstruáció nélkül? 3 napot késik. Lehet terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Ha három napja késik, akkor nem valószínû, hogy a múlt csütörtöki aktus után terhes lettél, bár elõfordulhat rendkívüli kilökõdés orgazmus hatására. Szerintem azonban elõbb estél teherbe, ha terhes vagy! A görcsölgetés pedig szintén a terhesség korai tünete(a méh növekedése miatt van), de ugyan úgy a menstruáció elõjele is lehet! Szerintem mindenképp csinálj tesztet! Mert akkor tudsz biztosat! Üdv 14 hetes kismami

Szia! Ha három napja késik, akkor nem valószínû, hogy a múlt csütörtöki aktus után terhes lettél, bár elõfordulhat rendkívüli kilökõdés orgazmus hatására. Szerintem azonban elõbb estél teherbe, ha terhes vagy! A görcsölgetés pedig szintén a terhesség korai tünete(a méh növekedése miatt van), de ugyan úgy a menstruáció elõjele is lehet! Szerintem mindenképp csinálj tesztet! Mert akkor tudsz biztosat! Üdv 14 hetes kismami
Igen lehetsz!!!Szinte ponnt így voltam én is!Én már nagyon korán éreztem a terhességet!Fõleg a hasfeszülést, szúrást, és görcsölést!!!De mindenki más!TESZT! TESZT!
Lehetsz terhes, de közel sem biztos, hogy a csütörtökibõl. Csinálj tesztet és ha ne jön meg, menj orvoshoz:)

Szerdán és csütörtökön volt peteérésem. Ha kedden, szerdán és csütörtökön voltunk együtt a férjemmel, akkor ugye teherbe eshetek?

Szex után meg sem moccantam, egész éjszaka egy párnával a fenekem alatt aludtam :-)

Legjobb válasz: azért mert jokor volatok egyûtt nem bizti hogy sikerûlni fog a baba

azért mert jokor volatok egyûtt nem bizti hogy sikerûlni fog a baba
Az idöpont az tuti de ott még sok mindenen függ a BABA!

Most szombat munkanap (11.10. ) aholis a Noember 2. -ei csütörtököt dolgozzuk le. Akkor még nagyban ősziszünet volt. Akkor a diákoknak miért kell ledolgozni? Szünet volt.

Legjobb válasz: a, november másodika péntek b, nem volt szünet, azért kell ledolgozni. Hivatalosan csak november elseje lenne szünnap, de mivel nem akarták azt hogy okt. 31 munkanap nov. 1 szünnap nov. 2 munkanap nov. 3 hétvége ezért inkább a mostani szombati szünnapot elõrébb hozták hogy legyen egy 4napos hétvége. Ilyen megoldások évek óta vannak.

a, november másodika péntek b, nem volt szünet, azért kell ledolgozni. Hivatalosan csak november elseje lenne szünnap, de mivel nem akarták azt hogy okt. 31 munkanap nov. 1 szünnap nov. 2 munkanap nov. 3 hétvége ezért inkább a mostani szombati szünnapot elõrébb hozták hogy legyen egy 4napos hétvége. Ilyen megoldások évek óta vannak.
A kérdező hozzászólása: lehet én értettem félre, de a munkanap amit mi most ledolgozunk az tanszüneti nap volt. tehát nekünk nem volt munkanap, akkor miért kell ledolgozni?
November 2 nem munka- sem tanszüneti nap. Csak a most szombati munka- és tanszünetet elõrébb hozták hogy az embereknek legyen egy 4 napos hétvégéjük. Ezt már amikor megtervezték az idei tanmenetet a 182 nappal már bele volt számolva hogy szombat tanítási nap és cserébe múlt pénteken nem kellett bemenni.
A kérdező hozzászólása: ja értem, tehát hivatalosan a pénteki nap már nem tartozott az õszi szünethez, csak egybeolvadt a hétvégével, mostmár minden világos:D

Ha múlthét csütörtökön volt ovum, akkor még nem kell tüneteket éreznem ugye? Elvileg jókor voltunk együtt, de még nem érzek semmit ami arra utal, hogy sikerült.

Legjobb válasz: Nem kell érezni semmit. 1 hét múlva tesztelj, de amúgy még akkor sem kell érezni semmit. Drukk.

Nem kell érezni semmit. 1 hét múlva tesztelj, de amúgy még akkor sem kell érezni semmit. Drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak akkor tesztelek ha nem jön meg.

Ha hétfőn éjjel voltunk együtt (okt 14-én) és csütörtökön volt a peteérés, akkor van esély a babára?

Legjobb válasz: A nõi nemi traktusba (hüvely, méh, méhkürt) jutott spermium 48-72 órán át élet- és megtermékenyítõ képes. Ezek alapján azt mondanám 50-50% majd írd meg hogy alakult. szorítok hogy sikerüljön. :)

A nõi nemi traktusba (hüvely, méh, méhkürt) jutott spermium 48-72 órán át élet- és megtermékenyítõ képes. Ezek alapján azt mondanám 50-50% majd írd meg hogy alakult. szorítok hogy sikerüljön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ma vagyok a 31. napon, hétfõre tervezem a tesztelést, ha addig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem és pozi lett! :) Köszönöm a válaszodat!
Mehet.
Miért fordult meg egyáltalán a fejedben hogy esetleg nem mehet?

Olvasta valaki Az ember aki csütörtök volt c. könyvet?

Nagyon megtetszett és ha valaki tudna hasonlót ajánlani azt megköszönném.

Legjobb válasz: Ken Follett - Egy férfi Szentpétervárról

Ken Follett - Egy férfi Szentpétervárról

Csütörtökön volt a peteérésem utolsó napja! Pénteken együtt voltunk a párommal és elélvezett bennem! Szerintetek? Igaz, még kicsit korai a kérdés, de, azért érdekelne a véleményetek! Nem terveztük, de ha jön, akkor nagyon örülnénk neki!

Legjobb válasz: Mi az hogy a peteérésed utolsó napja? Az egy nap. Max a termékeny idõszakod lehet több nap. Viszont nem olyan sok rá az esély, ha egy nappal utána voltatok együtt.

Mi az hogy a peteérésed utolsó napja? Az egy nap. Max a termékeny idõszakod lehet több nap. Viszont nem olyan sok rá az esély, ha egy nappal utána voltatok együtt.
Az elsô negatív napon szabadul ki a pete , pontosabban az ovuteszt által mutatott utolsó pozi naphoz képest 12-36óra. Ovuteszt nekem 2 napot mutatott, mindkét napon(negatív napon elutaztam)és kicsivel több mint 2hétre ott volt a pozitív terhességi teszt! Sok kismamáról olvastam itt aki 3 nappal ovu utáni együttlétbôl lett babás szval megvan az esélye így is!de mindenképpen érdemes a pozi napokon is akciózni!sok szerencsét!:) 20hkm
Vettem lottót! Mennyi az esélye, hogy 5-öm lesz?????
Semmi köze a nemhez annak, hogy kislány vagy kisfiú fogant. Van egy olyan elmélet, hogy a gyorsabb spermiumoknál kisfiú lesz, a lassabbnál kislány. Szóval elviekben nagyobb az esély a kislányra. De ezek csak elméletek. Inkább örülj annak, ha sikerült! 23 hetes kismama
"Semmi köze a nemhez annak, hogy kislány vagy kisfiú fogant." Bocsi elsõ válaszoló, de ez a mondat nekem kissé furi...
Pontosan 50%!
Ja ige bocsánat, én vagyok az elsõ válaszoló. :) Azt akartam írni, hogy a napnak semmi köze ahhoz a fogantatás szempontjából, hogy fiú vagy kislány lesz az illetõ. Mindent a spermium dönt el. Mármint, hogy az amelyik megtermékenyíti, melyik kromoszómát hordozza. Hordozhat gyors sperma is nõi kromoszómát, a lassú pedig férfit. Szóval nem ezen múlik. De ha nagyon kíváncsi vagy rá, és hiszel ebben, akkor a ciklus.hu-n kidobja a naptár, hogy melyik kicsire van nagyobb esély az adott napon. :) Nekünk ez bejött, kisfiú lett. 23 hetes kismama
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html A kinai naptár szereint nekem be jött kislányt írt és kislûnyom is lesz. 30 hetes kismama

Csütörtökön volt peteérésem, akkor ki is mutatta a páfrányokat. Ma reggelre megint egy része csak, de páfrányos. Miért páfrányos megint a mikroszkópom?

Legjobb válasz: Nekem egy nap felig pafrany szokott lenni, egy nap csak pafrany, aztan megint felig pafrany. Allitolag a felig pafrany is pafrany. Es azert mutatja ki tobb napig, mert tuszorepedesig van hormoszint emelkedes.

Nekem egy nap felig pafrany szokott lenni, egy nap csak pafrany, aztan megint felig pafrany. Allitolag a felig pafrany is pafrany. Es azert mutatja ki tobb napig, mert tuszorepedesig van hormoszint emelkedes.
Szia! Enyem doki a probakozos korszakban a pisilos ovu tesztet ajanlotta, mert a mikroszkoppal sose sikerult beloni a peteerest. Volt, h a parom nyalabol is peteerest jelzett!!! :D Nekem meg szinte sosem, pedigm indig volt pe-m. Aztan a masodik pisilos tesztes ciklusban megfogant a babam! Csak ajanlani tudom!
Most a peteérésem (ha az volt az), a 12-13. napon volt, akkor semmi páfrányt nem láttunk, viszont volt szupi tojásfehérje, olyan hosszú és sok hogy az csak na, és tegnap a 16. napon csináltam egy nyáltesztet, mert egy kicsivel több hüvelyi váladék volt mint szokott lenni, és lássanak csodát, páfrányosat mutatott. De múltkor a mensi elõtt 3 nappal is páfrányoztam. Tehát én ebben a módszerben nem hiszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!