Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön vettem az utolsó szem fogamzásgátlót (3 db)

Csütörtökön vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót ebből a levélből, viszont szombattól 3 napig hasmenésem volt. Pénteken kell elkezdenem a következő levelet A hasmenés miatt csökkent e a tabi hatása?

Legjobb válasz: Én biztos alkalmaznék a helyedben kiegészítõ védekezést (óvszert) az elsõ hét szem beszedéséig, jobb félni mint megilyedni, ahogy szokták mondani.

Én biztos alkalmaznék a helyedben kiegészítõ védekezést (óvszert) az elsõ hét szem beszedéséig, jobb félni mint megilyedni, ahogy szokták mondani.
Ha jól értem, csütörtökön vetted be a tabit, és szombat-vasárnap-hétfõ ment a hasad. A következõ tabit pedig péntenek veszed be. Na már most szerintem a csütörtökön bevett tabletta szombatig tuti felszívódott, annak a hatását nem befolyásolhatta a hasmenésed. A következõt meg még be sem vetted. Ha addigra nem lesz már hasmenésed, akkor szerintem szerencsésen megúsztad a dolgot. A szüneteltetés ideje alatt nem probléma a hasmenés.
Nem kell kiegészítõ védekezést alkalmaznod, hisz a gyógyszermentes napokon volt a hasmenésed, és ez akkor nem számít! Az se, ha hánysz! Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megnyugtattatok:)

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!