Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön vettem az utolsó szem (9 db)

A norcolutot szedtem, csütörtökön vettem be az utolsó szemet, mikorra várhatom a mensit?

Julius közepén merional injekciót kaptam. Azóta nem menstruálok. A dokim norcolutot írt fel amit a múlt héten szedtem. A merional teljesen leállitotta a petefészek müködésemet.

Legjobb válasz: Szia,én múlthéten hétfõn vettem be az utolsót és pénteken jött meg.

Szia, én múlthéten hétfõn vettem be az utolsót és pénteken jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Amikor tartom a 7 napos szünetet a tabinál, akkor már mindig másnap megjön a menszim, mikor már nem szedem a tablettát. Most hétfőn este vettem be az utolsó szemet, és már csütörtök van, és még sehol semmi. Mi baj lehet?

Terhes vagyok? Vagy micsoda????

Legjobb válasz: Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.

Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.
Nekem tabi mellett mindig hétfõn fél 12-kor jött meg, +/- fél óra... Addig semmiképp ne kezd el szedni a másik levelet, amíg a terhességet nem zártad ki. CSinálj tesztet és menj el orvoshoz. De ha rendesen szedted, nem hinném, hogy terhes vagy..
Normális, ha nem azonnal jön meg a szünet 2-3 napján szokott ált. , de van akinél késõbb!

Csütörtökön vettem be az utolsó szem fogamzásgátlót ebből a levélből, viszont szombattól 3 napig hasmenésem volt. Pénteken kell elkezdenem a következő levelet A hasmenés miatt csökkent e a tabi hatása?

Legjobb válasz: Én biztos alkalmaznék a helyedben kiegészítõ védekezést (óvszert) az elsõ hét szem beszedéséig, jobb félni mint megilyedni, ahogy szokták mondani.

Én biztos alkalmaznék a helyedben kiegészítõ védekezést (óvszert) az elsõ hét szem beszedéséig, jobb félni mint megilyedni, ahogy szokták mondani.
Ha jól értem, csütörtökön vetted be a tabit, és szombat-vasárnap-hétfõ ment a hasad. A következõ tabit pedig péntenek veszed be. Na már most szerintem a csütörtökön bevett tabletta szombatig tuti felszívódott, annak a hatását nem befolyásolhatta a hasmenésed. A következõt meg még be sem vetted. Ha addigra nem lesz már hasmenésed, akkor szerintem szerencsésen megúsztad a dolgot. A szüneteltetés ideje alatt nem probléma a hasmenés.
Nem kell kiegészítõ védekezést alkalmaznod, hisz a gyógyszermentes napokon volt a hasmenésed, és ez akkor nem számít! Az se, ha hánysz! Nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megnyugtattatok:)

Csütörtökön vettem be az utolsó szemet és ma kicsit erősebb vérzésem van. Akkor az azt jelenti, h megjött? Mert egész hónapban volt ilyen kis barnás váladék

Legjobb válasz: A barnás váladék sokszor azt jelzi,hogy nem megfelelõ a fogamzásgátló nekem is másikat írtak ez miatt,de valószínû megjött igen.sztem menj orvoshoz.

A barnás váladék sokszor azt jelzi, hogy nem megfelelõ a fogamzásgátló nekem is másikat írtak ez miatt, de valószínû megjött igen.sztem menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: pedig párszor belém élvezett a barátom. sztem ezaz a váladék ami még nem szokta meg annyira a szervezetem a gyógyszert. bízom a dokimban mert nagyon jó a szakmájában.

Csütörtökön vettem be az utolsó szem fog. Gátlót (Milligest) ez az első levelem. Most szünetet tartok, így is védett vagyok?

Legjobb válasz: ha minden tablettát rendesen beveszel, akkor a 7 napos szünetben is védett vagy. de ha ez volt a legelsõ levél, akkor én azért kivárnám az egy hónapot..

ha minden tablettát rendesen beveszel, akkor a 7 napos szünetben is védett vagy. de ha ez volt a legelsõ levél, akkor én azért kivárnám az egy hónapot..
Olyan jó, hogy van betegtájékoztató... van mit kidobni olvasatlanul, nemde?
A kérdező hozzászólása: ahelyett hogy okoskodsznának emberek... olvassák el a betegtájékoztatót amit én meg tettem 3x is! És majd rájönnek h mit is tartalmaz... az h mikortól véd pl. sehol nem található meg!
igaza van a kérdés írójának... tényleg nincs rajta a betegtájékoztatón, hogy pontosan mikortól véd. Mindenki csak a saját orvosától hallja. Én körbenéztem neten és mindenhol leginkább azt írják, hogy várjuk meg az egy hónapot biztos ami biztos. most az az 1 hét ide vagy oda már tök mindegy...

Abból lehet baj, ha csütörtökön vettem be az utolsó szemet, de én pénteken este együtt voltam a barátommal? Vagy mindig véd? 4hónapja szedem. Milligeszt.

Az sokat számit ha a barátom belém élvez e vagy sem?

Legjobb válasz: ba...meg, ugy szeded a gyogyszert, hogy azt se tudod hogy mukodik???? Igen, mindig hat ha rendesen szeded es beled elvezhet a parod, ezert van kitalalva. Ha nem engeded, akkor minek szeded, hasznalj gumit.

ba...meg, ugy szeded a gyogyszert, hogy azt se tudod hogy mukodik???? Igen, mindig hat ha rendesen szeded es beled elvezhet a parod, ezert van kitalalva. Ha nem engeded, akkor minek szeded, hasznalj gumit.
Akkor minek szedsz gyógyszert, ha nem engeded, hogy beléd élvezzen a barátod??Akkor semmi értelme, fölöslegesen szeded és dobod rá ki a pénzt minden 3. hónapban! Egyébként mindig véd, a szünetben is, ez a lényege, meg az, hogy a pasid belédélvezhet!Ha ennyire nem vagy tisztába alap dolgokkal, akkor talán nem is kellene szedned, mert így fölösleges!
nyugodj meg ha már 4 hónapja szeded és eddig nem estél teherbe akkor most se fogsz. Csak élvezd a dolog ahogy neked tetszik...:)
Azzal érdemelted ki az elsõ válaszoló kedvességét, hogy valószínûleg õ is szörnyülködik azon, hogy szeded a gyógyszert (azzal a néhánytucat hozzád hasonlóval együtt) és azt se tudod hol merre hány méter (azzal a néhány tucat hozzád hasonlóval együtt). Véd mindig, belédélvezhet, feltéve hogy normálisan szeded.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne felesleges? Hiszen õt érzem nem a gumit..nem kell bibelõdni hirtelen nekem eshet..és én is neki.. Nem tom mivel érdelemtem ki az elsõ válaszoló kedvességét...

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!