Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön vettem az utolsó (15 db)

A norcolutot szedtem, csütörtökön vettem be az utolsó szemet, mikorra várhatom a mensit?

Julius közepén merional injekciót kaptam. Azóta nem menstruálok. A dokim norcolutot írt fel amit a múlt héten szedtem. A merional teljesen leállitotta a petefészek müködésemet.

Legjobb válasz: Szia,én múlthéten hétfõn vettem be az utolsót és pénteken jött meg.

Szia, én múlthéten hétfõn vettem be az utolsót és pénteken jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Mi van akkor, hogyha vasárnap a csütörtöki bogyót vettem be és másnap hétfőn nem vettem észre, ezért bevettem a vasárnapi és a hétfői feliratút is? Ez az utolsó hét

Legjobb válasz: Szia! A ha tabletta egyfázisú - tehát mindegyik ugyanolyan mértékben tartalmazza a hormonokat - akkor nem gond, ha egy másik nappal keverted, de nem kell belõle rendszert csinálni. Én az elsõ héten vettem be véletlenül 1 nap 2 tabit, utána hívtam az sürgõsségit, azt mondták, nem gond, max. megnövekedett hormonszinttel jár, de azért beszélj Te is a dokival, hogy most mi legyen.

Szia! A ha tabletta egyfázisú - tehát mindegyik ugyanolyan mértékben tartalmazza a hormonokat - akkor nem gond, ha egy másik nappal keverted, de nem kell belõle rendszert csinálni. Én az elsõ héten vettem be véletlenül 1 nap 2 tabit, utána hívtam az sürgõsségit, azt mondták, nem gond, max. megnövekedett hormonszinttel jár, de azért beszélj Te is a dokival, hogy most mi legyen.
szegyjetek a bogyot... oriasi tevedes... ajanlom inkabb az orgazmus nelkuli szeretkezest, vagy a nem bele elvezest.
Térjetek át gumióvszerre. Nektek ez nem megy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az elsõ válaszadónak a válaszát, a többieknek meg mondanám: egy problémámat közöltem semmi körítést, a kérdésemre akartam választ kapni nem pedig haszontalan hozzászólásokat. fáradt voltam nem vettem észre és ennyi. meg mi az, hogy térjünk át a gumira, több mint egy év gumi után kerültünk át a bogyóra, mert olcsóbb és számunkra az az élvezetesebb, pff!

Amikor tartom a 7 napos szünetet a tabinál, akkor már mindig másnap megjön a menszim, mikor már nem szedem a tablettát. Most hétfőn este vettem be az utolsó szemet, és már csütörtök van, és még sehol semmi. Mi baj lehet?

Terhes vagyok? Vagy micsoda????

Legjobb válasz: Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.

Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.
Nekem tabi mellett mindig hétfõn fél 12-kor jött meg, +/- fél óra... Addig semmiképp ne kezd el szedni a másik levelet, amíg a terhességet nem zártad ki. CSinálj tesztet és menj el orvoshoz. De ha rendesen szedted, nem hinném, hogy terhes vagy..
Normális, ha nem azonnal jön meg a szünet 2-3 napján szokott ált. , de van akinél késõbb!

Ha szerdán vettem be az utolsót, akkor a következõ levelet 7 nap múlva, csütörtökön kell bevenni igaz?

Tehát ha szerdán fogy el, akkor következõ héten csütörtökön kell elkezdeni szedni (közel azonos idõben mint elõtte) az új levelet igaz?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Attól függ, hány szembõl áll a levél. Az enyém pl. most 22 szemes, úgyhogy ha szerdán szedem be az utolsót, akkor szerdán kezdem a következõt. De az elõzõ 21 szemes volt, ott ha szerdán szedtem be az utolsót, következõ hét csütörtökön kezdem a következõt. Vannak 28 szemes tabletták is, ahol pedig ha szerdán beszedted az utolsót, kihagyás nélkül másnap kezded a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: 21 szemes. Szerdán fogy el mindig és kövi héten csütörtökön kezdem az újat.

Neki fogtam 1 hónapja szedni a marvelon 21 tablettát és múlt szerdán vettem be az utolsót és csütörtökön kellet volna megjöjjön és ma szerdán jött meg. Majdnem 1 hét késéssel. Ez baj? Vagy csak be kell álljon?

Amúgy doki kérdezése nélkül fogtam neki szedni. Fontos h doki írja fel? Az egyik barátnõmnek is ezt írta fel.

Legjobb válasz: http://images.wikia.com/date-a-live/images/f/fd/Godzilla-fac..

Ha szerdán vetted be az utolsó szemet, akkor csütörtökön még nem kellett volna megjönnie, hiszen még épphogy 24 óra telt el. Általában 2-3 nap múlva jön meg, de az elején még kell egy kis idõ, amíg beáll a dolog, kb 2-3 levél után, de ez változó. Szóval szerintem ez így most önmagában nem aggasztó. Ezt meg hogy érted, hogy anélkül kezdted el szedni, hogy orvos írta volna fel?? Ilyen lehetséges? Ez mondjuk így elég gáz. Nem véletlen, hogy orvosnak kell felírnia. Elõtte kivizsgál ilyesmi...
ha szerdán vetted be az utolsót, mért kellett volna csütörtökön megjöjjön? leírja a tájékoztató is, hogy a 7 napos szünetben jön meg nekem általában 3-4. napon mi az, hogy doki nélkül kezdted el szedni? ez óriási felelõtlenség? és hogy adták ki a gyógyszertárban? vagy valami kotyvasztott szart vettél a neten? reménykedj, hogy nem okoz maradandó egészségkárosodást bár agyi bajod már most van basszus, okkal csak orvos írhatja fel, gondolkozz már!

Vettem Canesten G hüvelykúpot, amiben 3 db volt. Az utolsót csütörtök éjjel tettem fel. Most viszont még mindig jön belőlem. Mikorra ürül ki vajon?

Legjobb válasz: Nem baj , a vivõanyag jön ki. Ez akár 3-4 napig is ürülhet, mert az nem szívódik fel a hüvely nyálkahártyán.

Nem baj , a vivõanyag jön ki. Ez akár 3-4 napig is ürülhet, mert az nem szívódik fel a hüvely nyálkahártyán.
A kérdező hozzászólása: egyébként a hozzé kapott saptulával tettem fel mélyre
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszt!

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L

Csütörtökön vettem be az utolsó szemet és ma kicsit erősebb vérzésem van. Akkor az azt jelenti, h megjött? Mert egész hónapban volt ilyen kis barnás váladék

Legjobb válasz: A barnás váladék sokszor azt jelzi,hogy nem megfelelõ a fogamzásgátló nekem is másikat írtak ez miatt,de valószínû megjött igen.sztem menj orvoshoz.

A barnás váladék sokszor azt jelzi, hogy nem megfelelõ a fogamzásgátló nekem is másikat írtak ez miatt, de valószínû megjött igen.sztem menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: pedig párszor belém élvezett a barátom. sztem ezaz a váladék ami még nem szokta meg annyira a szervezetem a gyógyszert. bízom a dokimban mert nagyon jó a szakmájában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!