Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön vettem a 7 (8 db)

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L
ELVILEG már védett vagy!!!
Elvileg igen, hét nap után már véd, bár én a biztonság kedvéért még egy-két hétig kiegészíteném.
Rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy mennyi idõtartam után véd. Olvasd el figyelmesen, és megkapoda megfelelõ választ a kérdésedre. Minden fogamzásgátló máshogy funkcionál.
menjél el a dokihoz vagy mond meg anyudnak õk tudnak segíteni :)
szerintem ez egyáltalán nem gond, nekem is volt már ilyen a másfél év alatt egyszer. ha jól értem 6 hónapja szeded, lehet hogy még nem állt be rendesen, ez egyénfüggõ. :)
Nem igazán értem! Nekem sosem múlik el addigra, mire elkezdem szedni a köv. levéllel, csak miután elkezdtem szedni 1-2 nap és utána múlik el! De amúgy elvileg benne van a tájékoztatójában, hogy akkor is el kell kezdeni szedni a köv. levéllel, ha még nem múlt el a mensi!
A kérdező hozzászólása: tudom, el is kezdtem szedni, csak kicsit beparáztam h vmi baj lehet de nõvérem modnta h neki is volt ilyen, és ez nem gond!

Amikor tartom a 7 napos szünetet a tabinál, akkor már mindig másnap megjön a menszim, mikor már nem szedem a tablettát. Most hétfőn este vettem be az utolsó szemet, és már csütörtök van, és még sehol semmi. Mi baj lehet?

Terhes vagyok? Vagy micsoda????

Legjobb válasz: Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.

Nem tudom ez normális e de az enyém sem jön meg mindig azon a napon. Én szerdán szoktam az utolsót bevenni és ált. vasárnap jön meg, de olyan is volt már hogy pénteken jött meg. Szerintem ha vasárnapig nem jön meg akkor érdemes egy tesztet csinálnod, de nem valószínû h terhes vagy, ha rendesen szedted a gyógyszeret.
Nekem tabi mellett mindig hétfõn fél 12-kor jött meg, +/- fél óra... Addig semmiképp ne kezd el szedni a másik levelet, amíg a terhességet nem zártad ki. CSinálj tesztet és menj el orvoshoz. De ha rendesen szedted, nem hinném, hogy terhes vagy..
Normális, ha nem azonnal jön meg a szünet 2-3 napján szokott ált. , de van akinél késõbb!

Ha szerdán vettem be az utolsót, akkor a következõ levelet 7 nap múlva, csütörtökön kell bevenni igaz?

Tehát ha szerdán fogy el, akkor következõ héten csütörtökön kell elkezdeni szedni (közel azonos idõben mint elõtte) az új levelet igaz?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Attól függ, hány szembõl áll a levél. Az enyém pl. most 22 szemes, úgyhogy ha szerdán szedem be az utolsót, akkor szerdán kezdem a következõt. De az elõzõ 21 szemes volt, ott ha szerdán szedtem be az utolsót, következõ hét csütörtökön kezdem a következõt. Vannak 28 szemes tabletták is, ahol pedig ha szerdán beszedted az utolsót, kihagyás nélkül másnap kezded a következõ levelet.
A kérdező hozzászólása: 21 szemes. Szerdán fogy el mindig és kövi héten csütörtökön kezdem az újat.

Lehetek terhes ha? Lent részletesen. Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Mindig szombaton este 10-kor veszem be az elsőt. Most is bevettem de a rákvetkező szerdán nem tudtam igy csak csütörtök reggel 7-kor vettem be.

Fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Mindig szombaton este 10-kor veszem be az els?t. Most is bevettem de a rákvetkez? szerdán nem tudtam igy csak csütörtök reggel 7-kor vettem be. A csütörtökit is csak péntek reggel vettem be aztán pedig a péntekit éjfélkor. Azóta minden a régi. Nem elfelejtettem hanem nem tudtam!!! Szerintetek lehet valami baj? Védekezni kellett volna?! Soha nem haladta meg a 12 órát ameddig nem vettem be. De lehet mégis probléma???

Legjobb válasz: én a 21 szembõl volt, hogy 4 szemet kihagytam és nem pótoltam de nem lett semmi.

én a 21 szembõl volt, hogy 4 szemet kihagytam és nem pótoltam de nem lett semmi.
Nem hiszem, hogy lehetne ebbõl bármi probléma. Nyugi!
nem valószínû h baj lesz, nem felejtettél el bevenni egyet sem. a foggátlót nemkell percre pontosan szedni, a lényeg az h mindig meglegyen a 24 óra 2 tabletta között. csússzással együtt 24+12, de ez azért nelegyen mindennapos.
ma vagy holnap mindenképpen megkell hogy jöjjön. nincs menzis érzésed?
Szia! Én is szedtem a Duphastont.Nekem a gyógyszer abbahagyása utáni 3. napon mindig megjött.Ha kb. 1hétig nem jön meg, akkor esélyes vagy a babára, mert ennél a gyógyszernél csak akkor nem jön meg, ha vki terhes!
utolso válaszolonak:ezt a gyogyszert azért irja fel a doki mert nemtud lelöködni a méhnyálkahártya a vékonység miatt. és ez megvastagitja. terheség nemlehet még ha késik akkor sem.
Harmadik válszolónak uzenem ha 2-3hétig nincs tole menzi akkor tuti baba van-ezt tuti így van, jobb ha tolem tudod!!!! Kérdezo neked pedig annyit tudok mondani barátnomnek 25napon kellett abba hagyni és csak a 40.napon jott meg, már o is babucira gondolt, de sajna nem volt.
Én is szedtem 10napig, és a 17.napon jött meg. Ha baba van, akkor nem fog megjönni, egyébként igen. A te eseted még mindig kétesélyes!
talán tanuld meg szedni a tablettát....vegyél be 1-et a tartalék levélrõl
Ezt meg hogyan csináltad?:D Mi a neve a tabinak?Betegtájékoztató, vagy nõgyóógyáász!!
én is így jártam, de én azért mert a levél mindkét felén hétfõ volt... én is bevettem 2õt, onnantól folytattam tovább, hát most nem kedden hanem hétfõn kezdõdik a 7napos szünet... nem tudom milyen a te fogamzásgátlód, egyelõre nem történt nálam nagyon zavar... bár nekem ez egy hete volt...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszadó: ez aztán tanács, grt
A kérdező hozzászólása: 2. válaszadó: a betegtájékoztató errõl semmit nem ír
Szerintem tartsál 7 napos szünetet, valószínûleg a nõdoki is ezt javasolná.2.voltam.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom hogy megtartom a 7 napos szünetet illetve a következõ levél elsõ 7 napjában még vhogy máshogyan is védekezünk a biztonság kedvéért

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!