Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön töltöm 25 (2 db)

Csütörtökön töltöm terhességem 25. hetét. Most már kezdhetek vásárolni a babának?

Volt már 1 Missed AB-m és ez a terhességem sem indult zökken? mentesen.Mivel els? babát várom elég sok mindent kellene beszereznem,de nem akarok az utolsó pillanatig várni.De félek,hogy lehet még valami bibi,de próbálok POZITÍV lenni.

Legjobb válasz: Köszi a választ.Elsõsorban babakocsira,fürdetõkádra,hordozóra gondolok.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Elsõsorban babakocsira, fürdetõkádra, hordozóra gondolok.
Érthetõ, hogy félsz picit. De meg kell venned a picurkádnak elõbb-utóbb a dolgokat, hatalmas hassal, nyáron sokkal nehezebb lesz! Egyébként sem mindegy, hogy egyszerre mennyit adsz ki a pénztárcádból. Hiába sprórolsz, stb. jobb apródonként megvenni a dolgokat. Egy kisbaba nem attól nem születik meg, hogy elõre, gondoskodva megveszel neki mindent! Bízz abban, hogy minden rendben lesz és nyugodtan kezdj el vásárolni, ameddig bírsz! :) Kellemes babavárást és jó vásárolgatást! :)
Szia, szerintem is vedd meg a dolgokat. Én például beleõrültem volna, ha nem én vehetem meg neki a ruhácskákat. :)
Én azt szoktam mondani, hogy egy babának nem attól lesz baja, hogy bevásárolsz neki! Persze baj történhet a terhesség elején és akár a végén is, és bizony a születése után is. Akkor nem veszel neki semmit, mert baj lehet? Mit is írtál? POZITÍV hozzáállás!!! Amúgy ha szeretnél részt venni a vásárlásokban, akkor bizony már most érdemes neki kezdeni, mert hát had ne mondjam, hogy a 30. hét után egyre nehezebb lesz jönni-menni!
Ráérsz, még nem is tudod mekkora lesz.Csak azt vedd meg ami biztossan kell, 5 napig úgy is korházban leszel addig belehet szerezni a ruhákat, amibõl nem kell sok, mert rohamossan fog nõni, nekem is rengeteg maradt érintetlenûl.
Szia. A kiságyat, babakocsit, kádat hordozót ilyeneket nyugodtan vegyétek meg most! Azon kívül, hogy nem a hõségben, nagy hassal kell szaladgálnod, hatalmas lelki erõt tud adni! Viszont a ruhákkal ráérsz még, mi is beszereztünk néhány 56-os méretet, erre megérkezett a kis drágám 4500 grammal, 57 cm-rel, kapásból 62-es mérettel kezdtük, és az sem volt rá túl sokáig.
Igen, kezdd el. Pláne ha nem indult simán, könnyen elõfordulhat hogy pihenned kell majd. Nálunk is apuka rohangált beszerezni a dolgokat, 24. héttõl fekvés.....
A kérdező hozzászólása: Szia Harmadik válaszoló :-) Igen pozitív hozzáállás :-) Azért is akarnék már végre nekifogni a vásárlásnak, hogy ezzel is nyugtassam magam, hogy minden rendben lesz.Na meg leginkább egyedül kell megoldanom ezt az egészet, mert a párom rengeteget dolgozik és mindig késõn jön haza.A nagy melegbe nagy hassal nem lesz egyszerû.Köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második válaszolónak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ!Akkor ma el is kezdem a vásárlást :-)

Csütörtökön töltöm a 25. hetet, és ma nem igazán érzetem a kisbabám mozgását. Befolyásolhatja, ez a hülye időjárás? Tegnap meg tegnapelőtt is bejelentkezett a kismanó. Ugye nincs semmi baja a babámnak?

Legjobb válasz: Lehet az idõjárás, az én gyerekeim is meg vannak buggyanva... A lényeg, hogy érezd Õt!! Lehet, hogy éjszaka megörvendeztet egy kis lubickolással. Ha továbbra sem éreznéd, akkor menj el dokihoz. Boldog babavárást! :o)

Lehet az idõjárás, az én gyerekeim is meg vannak buggyanva... A lényeg, hogy érezd Õt!! Lehet, hogy éjszaka megörvendeztet egy kis lubickolással. Ha továbbra sem éreznéd, akkor menj el dokihoz. Boldog babavárást! :o)
szia! pár napja nekem is keveésbé volt aktiv, de bepotolta..ne aggodj, a lényeg h naponta érezd....én ugy szoktam mozgásra bírni, h eszek édességet, attól kb 10 percen belül beindul....vagy feküdj számára kényelmetlen pozicióba.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!