Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön nem megjönnie, (21 db)

Csütörtökön kellene megjönnie, vagyis nem kellene! Ha holnap csinálok tesztet tutira kimuatja az eredményt?

Legjobb válasz: Korainak tartom,lehet kimutatná de nem tutira.Sztem várj csütörtökig,vagy ha nem tudsz,mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl csináld.Sok sikert! 18 hetes kismama

Korainak tartom, lehet kimutatná de nem tutira.Sztem várj csütörtökig, vagy ha nem tudsz, mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl csináld.Sok sikert! 18 hetes kismama
én is korainak tartom.én márvárom a csötörtököt.akkor tesztelek ha kimarad a mensim.drukkolok neked.ha türelmes vagy vársz.ha nem reggel csinálj, de ha nem mutat semmit mégne add fel.
Korai lenne a tesztelés, hiszen csütörtökig bármikor megjöhet. Ha csütörtökön sem jön meg, akkor csináljj egy tesztet.
Szerintem csinálj nyugodtan, de a terhességnek vannak korai jelei is. Pl.: mellfeszülés, érzékenység, ingerlékenység... De, ha jól ismered a tested, akkor csináld meg nyugodtan. Én sem vártam ki az mensi napját. Szorítok Neked!!! 8 hetes kismama

Csütörtök-pénteken kellett volna nem megjönnie. Még nem jött. Mi a véleményetek a görbémről? Mikor teszteljek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Szerintem nem is jó helyre húzta ba az ovudat. Most már nyugodtan csinálhatsz tesztet, már ki kellene mutatni, ha baba van.

Szerintem nem is jó helyre húzta ba az ovudat. Most már nyugodtan csinálhatsz tesztet, már ki kellene mutatni, ha baba van.
Szerintem sem jó helyre húzta be. Most kellett volna megjönnie a mensidnek. Szerintem holnap tesztelj, és persze írj hogy mi lett az eredmény. :)
Nagyon szép a görbéd. Ha van otthon teszted, reggel nyugodtan tesztelhetsz. Ha nincs, holnap feltétlenül vegyél és kedd reggel tesztelj! Drukkolok! Eredményt feltétlenül írd meg!
Nekem is volt már ilyen görbém. Szerintem 4 nap múlva ne várd.
A kérdező hozzászólása: Ma nem tudtam tesztelni, mert nem volt otthon, de majd veszek és holnap tesztelek.Mald meglátjuk!Írok holnap, hogy mi van.Ez a mai. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..
Szerintem az babó lesz:) ) Írj mindenképpen!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem sajnos - .Erre ráadásul véreztem is egy kicsit rgge, de egyenlõre ennyi volt. A hõm nem esett le, úgyhogy nagyon nem tudom mi lesz, de majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: Ja ez a mai görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Csütörtökön kellene nem megjönnie! Ma éjszaka éreztem, hogy kicsit émelyeg a gyomrom, most meg szintén hányingerem van. Nem ugy hogy hányok, csak forog a hasam. Ettem rendesen, tehát a az nem lehet gond? Lehetek terhes? Lehet annak a jele?

Gyógyszert 2 hónapja nem szedem.

Legjobb válasz: Szia! Én péntekre NEM várom. :) Nekem is émelygett egyik éjjel a gyomrom meg feszül a cicim. Remélem ez annak a jele, hogy már ketten vagyunk. :) Szóval szerintem akár babás is lehetsz.

Szia! Én péntekre NEM várom. :) Nekem is émelygett egyik éjjel a gyomrom meg feszül a cicim. Remélem ez annak a jele, hogy már ketten vagyunk. :) Szóval szerintem akár babás is lehetsz.
Abból amit leírtál, még nem lehet megállapítani. Nekem két napja este 10-kor olyan hányingerem van, hogy csuda! Pedig tuti nem vagyok terhes, mert 4 hete vetéltem el és azóta még nem voltunk együtt. jövõhét ilyenkor már biztosat tudsz, persze tudom, nehéz kivárni! reméljük babás vagy, sok sikert!
Szerintem 50-50%. Lehet, hogy csak azért émelyegsz, mert azt szeretnéd, mert tudod, hogy az a baba jele is lehet. Vagy el is kaphattál valamit, de akár tényleg baba is lehet.

Csütörtökön kell megjönnie, ha nem jön meg, akkor hány napra rá csináljak terhességi tesztet?

Legjobb válasz: Rá 1 hétre csinálj reggeli elsõ vizelettel, akkor a biztos!

Rá 1 hétre csinálj reggeli elsõ vizelettel, akkor a biztos!
Én elõtte 2 nappal csináltam, mert úgy éreztem, hogy most valami történik. Halvány pozitív volt, majd aznap erõsebb, és két nap múlva már teljesen erõs. De gondolom ez mindenkinél más. Ha van türelmed, akkor a szombat-vasárnapig várj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek! Már nagyon izgulok az eredmény miatt! Nagyon szeretném, h pozitív legyen!
Nekem 5 napot késett, mire csináltam, de akár másnap is lehetne, ahogy gondolod.

Egy hete volt ovum (szerda-csütörtök), ma annyira görcsölt a hasam, h azt hittem megjön (egy hét múlva kellene nem megjönnie). Mitől lehetett?

Raktam is be betétet,mert elmentünk vásárolni,féltem,h megjön,és kiüt.... De semmi,el is múlt a görcsölés,de jó er?s volt,szerintetek mit?l lehetett? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehetett beágyazódástól.. Nekem 3napig nagyon erõs menszi görcs volt ovu után 7-10napig viszont nem maradt meg az a baba,sikertelen volt a beágyazódás a doki azt mondta!Egy hetet késett a havim és pozi volt a teszt,de sajna elment:-(

Lehetett beágyazódástól.. Nekem 3napig nagyon erõs menszi görcs volt ovu után 7-10napig viszont nem maradt meg az a baba, sikertelen volt a beágyazódás a doki azt mondta!Egy hetet késett a havim és pozi volt a teszt, de sajna elment:-(
A kérdező hozzászólása: Õszintén sajnálom! Köszi a választ, titkon remélem én is, h esetleg beágyazódás, de a rengeteg sikertelen hónap után már mindenen csak reménykedek.... :(
Szia. 1 héttel ezelõtt én is úgy voltam, mint te .Arra ébredtem fel egyik reggel, hogy görcsölt a hasam.Azt hittem megjött. Megnéztem nem volt semmi. Sajnos nekem megjött, még elõbb is 3 nappal. Remélem neked csak jobb lesz.
Nekem a terhességem kezdõdött így. 5 napig artott a fájdalom, ebbõl 3 nap rózsaszínes pecsételõ vérzésem is volt (pár csepp véres folyás). Drukkolok neked is! Majd írd ám meg, mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ilyen szurkáló érzetet érzek..
Sziasztok! 3. vagyok. hangulatingadozás mostmár nekem is egyértelmû. tegnap nagyon sokat bõgtem, meg pár napja nagyon ingerült vagyok, a férjem is megjegyezte. Fáj a cicim, de nem nagyon, néha a hasam fájdogál és ennyi. nagyon szeretném ha baba lenne. én is gondoltam holnap tesztelni. Megírod majd hogy mi lett? Nekem lili tesztem van itthon, az jó már holnap?
Persze h. lehet! Az alhasban feszítõ nehézségérzeted vagy inkább szúrkáló érzeted van?
A kérdező hozzászólása: Ja, és igen, a bõgés....az elmúlt két napban annyit bõgtem, mint az elmúlt fél évben nem... És olyan kor úgy érzem, mindjárt összeroppanok, és nem tudom abba hagyni a bõgést. Alapjáraton egyébként nem szoktam ennyit sírni, és már szinte zavar, h nem tudok ezzel mit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Igen, persze, megírom nekem mi lett az eredmény, és kérlek Te is írd meg! Az Én tesztemnek a nevét hirtelen nem tudom, de azt igen, hogy 25-ös érzékenységû.Úgy gondolom az elég jó..
Utolsó vagyok. Igen baba lett belõle...
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólónak: és Neked Baba lett belõle? És amiatt, hogy ilyen hangulatingadozásaim vannak, emiatt gyakran vagyok ideges, feszült, mivel síroök is...de mondom, nem életbe vágó dolgokról van szó... Félek, nehogy baj legyen ebbõl...
A kérdező hozzászólása: Szerdán szeretnék tesztelni.Hangulatingadozás alatt azt értem, hogy olyan dolgokon sírok, amik gyakorlatilag nem életbe vágó dolgok..aztán kisírom magam, és kész, vége...mintha elvágták volna.
Nekem ugyanezek a tünetek voltak mensi elõtt, mellfeszülés és hasszurka! Drukkolok, ebbõl simán lehet baba:)
Én pont így vagyok, csak a hasam nem szúrkál. Csütörtökre nem várom. Csak biztatni tudlak, jók a jeleid!:) Reménykedek én is, bízom benne szép meglepi lesz mindkettõnnek a fa alatt. Mikor tesztelsz? Hangulatingadozáson mit értesz?
Szerintem igen!
Szia! Megint én a 3. vagyok. Sajna ma megjött. Nem teszteltem tegnap, de jobb is, csak elpocsékoltam volna.:( Boldogabb karácsonyt neked!
A bõvebb hüvelyváladék és a mell érzékenysége jelenthet babát. Szorítok nektek!
A kérdező hozzászólása: Csináljak tesztet vagy várjak még?
Várj még mert ha majd csak 10 nap múlva kéne megjönnie, akkor most még csak a beágyazódás lehetséges.A teszt pedig csak késõbb mutatja, ha már beágyazódott a babóca. Nekem jövõ szerdán nem kéne megjönni, de nem tesztelek elõbb.
Szia, én is nagyon szorítok, hogy összejöjjön!! Még ne tesztelj, mert valószínûleg nem fogja kimutatni, én is az elmaradt mensi után pár nappal csináltam (pozitív lett:) ). És az enyhe folyás és mellérzékenység jelentheti, hogy terhes vagy, nekem voltak ilyen tünetek - és vannak is még. Drukkolok!
igen ez lehet simán baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és hogy ilyen aranyosak vagytok:D! Én is szoritok mindenkinek aki babát szeretne:) )! Néha érzem hogy a petefészkem is szur ez jó jel lehet?

Csütörtökön nem kellene megjönnie! Csináltam az előbb egy Lily tesztet, és két csík lett, nagyon, nagyon halvány, de ott van? Kezdhetek örülni?

Legjobb válasz: szia! vannak valami jeleid, hogy terhes lehetsz? Én csak csínján örülnék! Tesztelj, ha kimarad utána is.

szia! vannak valami jeleid, hogy terhes lehetsz? Én csak csínján örülnék! Tesztelj, ha kimarad utána is.
Halvany csik is csik! :) de sztem a csutortokon is csinalj egyet az a tuti. Nekem a mensesem elotti nap este lett egyertelmuen, picit sem halvanyan pozitiv. Bar en a Clearblue-val teszteltem (Angliaban elek, nalunk ez a meno :) ) Gratulalok!
Nekem mindkét terhességemet a LillY mutatta ki, ha halvány is lehet pozitív.Ha nem jön meg akkor kb.6-10.hétig nyugodtan ráérsz felkeresni az orvost.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolóhoz szólnék, neked is nagyon halvány volt?És másnap reggel nem lett erõsebb?Állítólag a hcg rohamosan nõ!
A csik az csik! Ha halvany is! En ugyanigy jartam tegnap es ma reggel. Csinaltam tesztet, es halvanyan, de megjelent a masodik vonal is. Gratulalok!
Szia! Szerintem örülj nyugodtan:-))) A tesztek nem adnak téves pozitív eredményt, hacsak nem kapsz valamilyen kezelést. Egyébként hogy kerülne hcg a szervezetedbe? Ha úgy lenne, arról tudnál, és fel is lennél világosítva a doktor által. Én a 3-ik babám várom, de egyszer sem bírtam kivárni a több napos késést, és mindig kimutatta.Egyébként kb 1hét múlva már sötétebb lesz a csík. Boldog babavárást.
Szerintem igen, hiszen, ha a ket csik ott van akkor az azt jelenti, h babas vagy!!!! Gratulalok a babahoz
A kérdező hozzászólása: Rossmanba miért?
hol vetted ezt a lily tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia!Feltûnõen letisztult az arcom, és fájdogál a hasam alja, meg érzékenyek a bimbóim.Napok óta bedugult az orrom.Két éve volt egy vetélésem, és azóta próbálkoztunk.Talán most sikerült!
szorítok neked, és remélem babás vagy:) ) az elõbbi válaszoló vagyok, csak ez lemaradt. Mióta próbálkozok?
Mennyiben kerül ez a teszt?
túl korai volt szerintem
Persze, hogy van még remény. Csak korai volt még tesztet csinálni. Akkor csinálj, ha majd késik a mensid vagy ha megjön, de kevesebb ideig tart...
A tesztek csak az elmaradt menses után mûködnek, és akkor is általában csak a többedik napon. Persze, hogy van remény:)
Jajj! El ne keseredj! Hol van még csütörtök? Nekem még aznap mikor meg kellett volna jönnie, akkor is negatívat mutatott. Aztán csak vártam vártam, és rá egy hétre lett pozitív! Az is halványocska volt. Nyugi ne stresszelj!
Szerintem nem kéne ennyire kapkodni, sajna nem ingyen adják a terhességi tesztet, feleslegesen kár elhasználni, ha késik már legalább 5 napja, akkor tesztelj, annyi türelmed csak van!
Korán csináltad! Én is jártam így, igaz nekem sajna megjött. Csinálj majd csöt.ön egy tesztet!

Jövő hét csütörtökön nem kellene megjönnie, szurkál a jobb petefészkem, menszesz-szerű görcseim vannak. Megtörtént a beágyazódás?

A mikroszkópom már egy hete vegyes mintázatot mutat, pedig már rég túl vagyok a peteérésen. Szúrkál a jobb petefészkem körül is.Tegnap este lefekvéskor menszesz szer? görcsöm volt, olyan minha meg akarna jönni, de semmi, monjuk az még korai is lett volna.Lehet, hogy most történt a beágyazódás? Ráadásul tegnap fürdésnél felt?n? ereket vettem észere a mellemene. A h?m 36, 7-36, 8. Utalhat ez terhességre?

Legjobb válasz: Szia! a beágyazódás nekem is nagyon kellemetlen volt tényleg menzesz szerü görcsök lehet hogy babóca van a dologban. azért várd meg a mensid.Akarod a babát?

Szia! a beágyazódás nekem is nagyon kellemetlen volt tényleg menzesz szerü görcsök lehet hogy babóca van a dologban. azért várd meg a mensid.Akarod a babát?
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem, hogy ezek után sikerült, bár nem nagyon merem beleélni magam, félek a csalódástól! Köszi mindent!
Igen a bimboim nekem is érzékenyek voltak õszintén megmondom, nekem jól esett ha a párom nyalogatta.
A kérdező hozzászólása: Maga a görcs nekem sem volt hosszú, de azóta is tompán fáj a hasam.Mintha érzékenyebbek lettek volna a bimbóim.
Nekem a menzesz szerû görcs csak pár percig tartott.Másnap már fájt a mellem.Neked meddig tartott?
A kérdező hozzászólása: Azt elfeljtettem megkérdezni, hogy neked meddig tartott a meszesz szerû görcs?
Ez nagyon érdekes, nagyon sokan írjátok, hogy a bal oldalon éreztek szurkálást. Én is így vagyok... Ez nagyon fura... (nekem 1 napot késik, ami remélem, nem is jön)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, megnyugtattál, vagyis keltettél bennem egy kis reményt!Tehát akkor nem feltétlen kell 37-nek lennie a hõnek! Akkor az a lényeg hogy szerdán már le kell esnie, ha csütörtökön megjön, ha nem akkor tesztelhetek!
Persze hogy lehet baba a dologban de azért várd meg a mensid hogy meg-e jön.Aznap már elvileg kimutatja a teszt.Remélem sikerûlt.A másik választküldõnek üzizem hogy nem mindenki barnázik beágyazódáskor.Az esetek 10%csak.Nekm is csak beágyazodásos görcseim voltak.De vkinek még az se.
szia! én is hasonló cipõben járok, mert ma felemelkedett a hõm 36, 7-re, de a peteérésen már túl vagyok, és nekem is jövõhéten nem kellene megjönnie. Lehet ez még egy peteérés? A mikroszkópom is vegyes mintázatot mutat. Na nem tudom, de már nem élem bele semmibe magamat. Majd tesztelek, ha kimarad:) ))) Ja és nekem is vannak szurkálásaim, de nekem bal oldalon. Ha valakinek megtörtén a beágyazódás, az mindenképpen barnázik?
A kérdező hozzászólása: Nekem 36, 7 akkor szerinted ebbõl még lehet baba?
A hõnek 36, 7 és 37, 2 körûl kell lennie. a várt mensi elõtt egy nappal pedig visszaesik 36, 3-ra
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szertnénk a babát, már 1 éve várunk rá!A hõmérsékletnek mindenképpen 37 nek kell lennie?
szia kérdezõ! összejött a baba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!