Találatok a következő kifejezésre: Csütörtökön megyek UH-ra a (8 db)

Csűtőrtőkőn megyek uh-ra peteérésemet nézik meg. Ha én előtte szexelek a páromal, látszik az ondo vagy előtte inkább ne szexeljek?

Legjobb válasz: sperma az maradhat benned, de ha nem mondta az orvos, hogy elõtte no sex, akkor miért ne tennéd?

sperma az maradhat benned, de ha nem mondta az orvos, hogy elõtte no sex, akkor miért ne tennéd?
A kérdező hozzászólása: nem mondta csak hogy ne lássák.vagy az nem baj?
inkább ne legyetek együtt elõtte, és akkor az a biztos
Szerintem meg pont legyetek együtt, mert az orvos az uh-on pé idejében vizsgál meg, ne szalasszátok el az alkalmat! :) A vizsgálatnál tuti nem zavar, miért zavarna?...

Most vagyok 25 hetes terhes és megyünk csütörtökön 3, -4D Uh-ra. A múlt héten a dokinál a lába között volt a Picimnek a köldökzsinór. Azt mondta a doki, hogy kislány. Ez mennyire biztos? Illetve Õ ezt honnan látta?

Legjobb válasz: egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt,nem hasonlit a koldokzsinorra,valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany

egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt, nem hasonlit a koldokzsinorra, valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany
Illetve van valami olyan amit hozzáértõ szemek akár már a 13. héten is kiszürnak.Onnét tudom, hogy nevelõapám, orvos, megnézte az UH képet és azt mondta, hogy kislány.Minden jel arra mutat, hogy igaza volt, de még egy orvosnak sem volt hajlandó megmutatni magát, így lehet meglepi lesz:) Viszont õ mondta, hogy mit lár, amibõl azt gondolja hogy leányzó.De biztos csak akkor lesz, ha majd a kezedben tartod.Ismerek olyat akinek végig mondták, hogy ez bizony kisfiú, de az elejétõl kezdve...Aztán hogy meglepõdtek, mikor kislány lett:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fõleg a 2D ultrahagon fordul ez még ma us elõ. Ezért volt nekem mindkét babám meglei. Na azt az örömet, mikor végre a 4 kilós babóm kipottyant és az orvos megszólalt: kislány :D
Ha nem látta volna rendessen, akkor azt mondta volna. Van akinek már a 16-ik hétben meg tudják mondani, de van akinek csak a végén derül ki. Én a 18-ik hétben tudtam meg, hogy fiam lesz :) . De azt, hogy Õ ezt mibõl látta, azt nem kérdeztem. Ezt Õ tanulta. Gratulálok a babához!

12+6 napos leszek csütörtökön, akkor megyek uh-ra. Jól lehet látni a babót? Ekkor csinálják a nyaki redö mérést? Hogy zajlik?

Legjobb válasz: ja azt elfelejtettem bocs, hogy méregeti majd a babát és hangosan mondja az értékeket (nálam legalábbis így volt)

ja azt elfelejtettem bocs, hogy méregeti majd a babát és hangosan mondja az értékeket (nálam legalábbis így volt)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Boldog babavárást!!És könnyü szülést!
szia! én a múlt héten voltan. megnézi a babó méreteit (hosszát) a gerincét (zárt-e), a nyaki redõt (megfelelõ-e a méret), a szívét (jó helyen dobog-e), kezeit lábait (meg vannak-e). már jól látszik a picúr. a miénk kapálózott meg forgolódott rendesen. nagyon nagy élmény volt. boldog babavárást!
igen, ekkor fogják mérni a nyaki redõt. még bele fog férni a képbe, nagyjából már emberi formája lesz, ha szerencsétek van már ki lehet venni hogy fiú vagy lány (de ez még nem 100% lesz, majd a késõbbiekben) boldog babavárást 31 hetes


Csütörtökön megyek genetikai UH-ra a MÁV kórházba, nagy sorokat kell kivárni, sokan szoktak lenni?

egy 18 hetes kismama

Legjobb válasz: Menj oda viszonylag a rendelés elejére. Érkezési sorrendben lehet bemenni. Nagyon rendes, jó szakorvos végzi a vizsgálatot. Vinned kell magaddal a vérvétel (AFP) eredményét. Én is ott voltam, s hamarosan ott is fogok szülni. Bolog babavárást Neked! 32 hetes kismai

Menj oda viszonylag a rendelés elejére. Érkezési sorrendben lehet bemenni. Nagyon rendes, jó szakorvos végzi a vizsgálatot. Vinned kell magaddal a vérvétel (AFP) eredményét. Én is ott voltam, s hamarosan ott is fogok szülni. Bolog babavárást Neked! 32 hetes kismai
Szia. Én is ott voltam a 12.hetin és majd oda megyek 2 hét múlva a 18.hetire is. Rengetegen voltak, viszonlag hamar, fél 8-ra mentem kb.fél 10-re kerültem sorra. Üdv. 16 hetes pocakos
Szia! Én 2 hete voltam ott a 12. heti uh-n. 8-12 ig lehet menni, én 10-re értem oda, és 2 órát vártam mire sorra kerültem. Kb. 10 percet tart egy ilyen vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.

Jövő hét csütörtökön töltöm a 12. hetet de szerdán megyek genetikai UH-ra, nem baj?

Mikor voltam a véd?n?nél ? mondta, hogy akkor csütörtökig menjek el,én meg szépen bejelentkeztem szerdára,aztán most gondolkodtam, hogy akkor csak 11+6 hetes leszek.

Legjobb válasz: Nem gond. Néhány nap sem, nemhogy 1.

Nem gond. Néhány nap sem, nemhogy 1.
Persze, hogy nem gond! Egy héttel elõtte már sok lenne, de az az egy nap szerintem nem jelent semmit, így is látni fogják , amit látni kell!! :) 28hkm
A kérdező hozzászólása: köszi:)
13. hétben jártam mire eljutottam a nyaki redõre. Sztem nem gond. Boldog babavárást :)

Én most Csütörtökön megyek 12 hetes uh-ra, és azt akarom tudni, hogy akkor doki vizsgál, és kell-e naplósorszám erre a vizsgálatra!?

Legjobb válasz: Neharagudj de nem értelek. Bejelentkezel az sztk-ba h terhesgondozásra jöttél. És igen doki fog vizsgálni. Vagy mi a kérdés?

Neharagudj de nem értelek. Bejelentkezel az sztk-ba h terhesgondozásra jöttél. És igen doki fog vizsgálni. Vagy mi a kérdés?
Milyen naplósorszám? Arra gondolsz ami a beutalón van naplószám, vagy hasonló? Nem kell beutaló a 12 hetes ultrahangra, ha arra gondolsz. Természetesen egy szülész-nõgyógyász szakorvos vagy fõorvos fogja az ultrahangot csinálni, az ultrahangon kívül más vizsgálatot nem csináltak soha, mikor a kötelezõ ultrahangokra mentem.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták, hogy erre az ultrahangra beutalóval kell menni, amit a védõnõ ad, de én nem kaptam semmit!
A kérdező hozzászólása: Meg nálunk itt Salgótarjánban úgy van, hogy csak délután csinál doki ultrahangot, de nekem reggel kell mennem!!
Akkor passzolom, nálunk csak a vérvételre kell beutaló és a belgyógyászati vizsgálatra, vagyis az EKG-re. Nekem mindig nõgyógyász adta a beutalót, sose a védõnõ. De ultrahangra nem kell nálunk beutaló, alapból nem kell beutaló a nõgyógyászatra se az SZTK-ba, vagy Nõvédelmi Központba se.
1. HÁNY HETES VAGY??? 2. a 4D-s en azért már lehet látni szerintem. Ne félj!
hát ha úgy fekszk megint nem tehetsz semmit. talán most nem takarja el.
Sajnos megeshet, hogy a 4D-n is takargatni fogja magát. De ne erre gondolj, hanem, hogy most végre megtudod, lány-e vagy fiú!!!! Csak pozitívan!!!
Igyál elötte colát vagy egyél csokit hátha egy kicsit felélénkül és akkor megtudják mondani a nemét.Gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: 29 hetes vagyok köszi a válaszokat:)
Szia! Csoki, csoki, csoki!Még akár közben is!Ill elõtte sétálj egyet, ill. egyél valamit és akkor felélénkül a kis babó!Hidd el, meg fogod tudni, tuti:-)Pozitívan! Boldog babavárást! 26hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!