Találatok a következő kifejezésre: Csökkenhet-e a ha (2 db)

Csökkenhet-e a tejem, ha úszok?

Nem a mozgásra gondoltam, hanem inkább amiatt, hogy hideg éri, mint pl Balaton, vagy medence vize.

Legjobb válasz: Én hallottam már szoptatóstól, h igen.

Én hallottam már szoptatóstól, h igen.
Igen.Söt e is apadhat a hideg, langyos víz´töl.Én ezért nem megyek úszni.

7 hetes babánál normális-e, ha nagyon különbözően szopik éjjel és nappal, és csökkenhet-e ettől a tej?

El?ször is: van egy másfél éves tesó, aki miatt próbálok egy napirendet tartani, ezért úgy néz ki, mintha óra szerint etetném a picit, pedig nem így van. Szeretném igény szerint szoptatni, és nagyon cumiellenes vagyok, de sétánál muszáj betennem a cumit neki, ha nem akarok félóra múlva hazarohanni az ordító gyerekkel, és a naggyal se akarom ezt megtenni, aki szeret sétálni és 1-1,5 órához van szokva. Séta után természetesen rögtön cicire teszem. Ezen kívül nem cumizunk, csak az esti lefekvésnél, amikor a nagyot altatom, Apa, ha muszáj, cumit ad neki pár percre, hogy addig csendben legyen, de utána én visszateszem cicire és ott alszik el.

Legjobb válasz: Szerintem akkor kezdj csak el fejni, ha netán átalussza az éjszakát, és nem kel fel enni. Akkor csökkenhet a mennyiség, de addig nem. Amúgy kislányom már 1 hónapos korában csak egyszer kelt éjszaka, és minimális mennyiséget szopizott ahhoz képest, amit nappal evett. Nappal viszont sokszor evett, volt, hogy óránként. 6 hónapos koráig szopott, aztán mikor elkezdtük a hozzátáplálást, egy idõ után már nem érdekelte a cici. Leválasztotta saját magát.

Szerintem akkor kezdj csak el fejni, ha netán átalussza az éjszakát, és nem kel fel enni. Akkor csökkenhet a mennyiség, de addig nem. Amúgy kislányom már 1 hónapos korában csak egyszer kelt éjszaka, és minimális mennyiséget szopizott ahhoz képest, amit nappal evett. Nappal viszont sokszor evett, volt, hogy óránként. 6 hónapos koráig szopott, aztán mikor elkezdtük a hozzátáplálást, egy idõ után már nem érdekelte a cici. Leválasztotta saját magát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!