Találatok a következő kifejezésre: Csókolózással el kapni az (3 db)

Csókolózással el lehet kapni az AIDS-et/HIV-vírust?

Múltkor dolgom volt egy lánnyal, akiről azt híresztelik hogy volt már jópár pasija, de állítólag még szűz, viszont parázok kicsit...

Legjobb válasz: Tehát egy nõ miatt akirõl nem tudod hogy beteg-e parázol. Nem kellene. Egyrészt ne írd még le szerencsétlent, nem biztos ám minden nõrõl hogy HIV+ csak mert már volt együtt férfiakkal. Másrészt, csókkal nincs esélyed elkapni. Vérrel igen, ha belevérzik a szádba és mikrosérülésekbe bejutna a vér, a vérben lévõ vírus így elméletileg elõfordulhatna. De a gyakorlatban komolyabb testnedvcsere szükséges a fertõzõdéshez.

Tehát egy nõ miatt akirõl nem tudod hogy beteg-e parázol. Nem kellene. Egyrészt ne írd még le szerencsétlent, nem biztos ám minden nõrõl hogy HIV+ csak mert már volt együtt férfiakkal. Másrészt, csókkal nincs esélyed elkapni. Vérrel igen, ha belevérzik a szádba és mikrosérülésekbe bejutna a vér, a vérben lévõ vírus így elméletileg elõfordulhatna. De a gyakorlatban komolyabb testnedvcsere szükséges a fertõzõdéshez.
Ajánlom mindenki figyelmébe hogy elöször itt kutakodjon már elõbb!!! Itt a doktor úr aki ezzel foglakozik keresõbe be irod a nevét összes anyag elõjön sõt még a profilja is http://videoklinika.hu/video/aids_szajon_at_

Csókolózással el lehet kapni az AIDS-et?

Lehet, hogy hülyének néztek, de elvégre a nyál is testnedv, és azon keresztül lehet fert?z?dni, nem?

Legjobb válasz: igen, és nem csak ha seb van a szádban, hanem ha lyukas a fogad akkor is. amugy a nyálban lévõ enzimekkel tényleg nem terjed, de el nem pusztitja, mert akkor már régen meglenne az AIDS ellenszere.Elég lenne köpködni.

igen, és nem csak ha seb van a szádban, hanem ha lyukas a fogad akkor is. amugy a nyálban lévõ enzimekkel tényleg nem terjed, de el nem pusztitja, mert akkor már régen meglenne az AIDS ellenszere.Elég lenne köpködni.
És ha az ínyem be van gyulladva akkor elkaphatom?
Csak seben keresztül terjed. Ne legyetek túl vadak. Egyébként a párod fertõzött??? Ha igen, akkor feltélenül kezeltetnie kell magát! Ha nem, akkor mitõl félsz? Ha meg nem tudod: irány a kivizsgáló!
Nemrégiben láttam egy dokumentumfilmet a TV-be, ahol egy doktornõ beszélt arról, hogy eddig azt tapasztalták, hogy a szájban lévõ savak elpusztítják a vírust. Viszont egyre többet találkozik olyan hív fertõzöttel aki nyál útján kapta el, mivel nem szeretkezett az AIDS-ben szenvedõ párjával!
Csak akkor ha a szádban/szátokban vannak sebek, mert ugy igen, de egyéoként nem, csak ha nem több liter nyálat cseréltek csókolózás során...
csak akkor ha a szádban sebb van!!!!!!
NEM!!!! Az AIDS csakis nemi úton terjed!
Az AIDS minden testnedvvel, még a könnyel is terjed!Ha a legapróbb hámsérülésed van bárhol, lehetõséged van megfertõzõdni ha a partnered vírushordozó!

Az Ótvart el lehet kapni csókolózással?

Legjobb válasz: El lehet, mert érintkezéssel terjed

El lehet, mert érintkezéssel terjed
nem csak gyermekeknél van ótvar, és igen, el lehet kapni ha érintkezel vele, csókolózás közben
az ótvar gyermekeknél fordul elö, és ök nem csokoloznak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
igen de még csak annyival is hogyha a fertõzött vakarja az ótvart, kezére kerül, egy másvalakivel kezetfog, az meg a szájához teszi a kezét és már el is kapta


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!