Találatok a következő kifejezésre: Csókolózással el kapni (8 db)

Csókolózással el lehet kapni az AIDS-et/HIV-vírust?

Múltkor dolgom volt egy lánnyal, akiről azt híresztelik hogy volt már jópár pasija, de állítólag még szűz, viszont parázok kicsit...

Legjobb válasz: Tehát egy nõ miatt akirõl nem tudod hogy beteg-e parázol. Nem kellene. Egyrészt ne írd még le szerencsétlent, nem biztos ám minden nõrõl hogy HIV+ csak mert már volt együtt férfiakkal. Másrészt, csókkal nincs esélyed elkapni. Vérrel igen, ha belevérzik a szádba és mikrosérülésekbe bejutna a vér, a vérben lévõ vírus így elméletileg elõfordulhatna. De a gyakorlatban komolyabb testnedvcsere szükséges a fertõzõdéshez.

Tehát egy nõ miatt akirõl nem tudod hogy beteg-e parázol. Nem kellene. Egyrészt ne írd még le szerencsétlent, nem biztos ám minden nõrõl hogy HIV+ csak mert már volt együtt férfiakkal. Másrészt, csókkal nincs esélyed elkapni. Vérrel igen, ha belevérzik a szádba és mikrosérülésekbe bejutna a vér, a vérben lévõ vírus így elméletileg elõfordulhatna. De a gyakorlatban komolyabb testnedvcsere szükséges a fertõzõdéshez.
Ajánlom mindenki figyelmébe hogy elöször itt kutakodjon már elõbb!!! Itt a doktor úr aki ezzel foglakozik keresõbe be irod a nevét összes anyag elõjön sõt még a profilja is http://videoklinika.hu/video/aids_szajon_at_

Csókolózással el lehet kapni az AIDS-et?

Lehet, hogy hülyének néztek, de elvégre a nyál is testnedv, és azon keresztül lehet fert?z?dni, nem?

Legjobb válasz: igen, és nem csak ha seb van a szádban, hanem ha lyukas a fogad akkor is. amugy a nyálban lévõ enzimekkel tényleg nem terjed, de el nem pusztitja, mert akkor már régen meglenne az AIDS ellenszere.Elég lenne köpködni.

igen, és nem csak ha seb van a szádban, hanem ha lyukas a fogad akkor is. amugy a nyálban lévõ enzimekkel tényleg nem terjed, de el nem pusztitja, mert akkor már régen meglenne az AIDS ellenszere.Elég lenne köpködni.
És ha az ínyem be van gyulladva akkor elkaphatom?
Csak seben keresztül terjed. Ne legyetek túl vadak. Egyébként a párod fertõzött??? Ha igen, akkor feltélenül kezeltetnie kell magát! Ha nem, akkor mitõl félsz? Ha meg nem tudod: irány a kivizsgáló!
Nemrégiben láttam egy dokumentumfilmet a TV-be, ahol egy doktornõ beszélt arról, hogy eddig azt tapasztalták, hogy a szájban lévõ savak elpusztítják a vírust. Viszont egyre többet találkozik olyan hív fertõzöttel aki nyál útján kapta el, mivel nem szeretkezett az AIDS-ben szenvedõ párjával!
Csak akkor ha a szádban/szátokban vannak sebek, mert ugy igen, de egyéoként nem, csak ha nem több liter nyálat cseréltek csókolózás során...
csak akkor ha a szádban sebb van!!!!!!
NEM!!!! Az AIDS csakis nemi úton terjed!
Az AIDS minden testnedvvel, még a könnyel is terjed!Ha a legapróbb hámsérülésed van bárhol, lehetõséged van megfertõzõdni ha a partnered vírushordozó!

A meghülést csókolózással el lehet kapni?

Legjobb válasz: Nem. A torkod fáj esetleg?

Nem. A torkod fáj esetleg?
Azokat a kórokozókat (vírusok, baktériumok) lehet elkapni, amelyek a "meghûlést" okozzák, mert ugye az nem a szervezetet ért hideghatás miatt van....
A kérdező hozzászólása: Nem fáj a torkom, de azóta többet kell fújjam az orrom.
Csak, ha hullával smárolsz!

Tüszős mandulagyulladásnál csókolózással el lehet kapni a fertőzést?

Valamint... egyéb "dolgokat" lehet csinálni szájjal? :)

Legjobb válasz: Hát hogy ne lehetne elkapni, sztem az egyéb "dolgokat" is hanygold most.

Hát hogy ne lehetne elkapni, sztem az egyéb "dolgokat" is hanygold most.
El hát, csak egy kicsit logikusan, a tüszõs mandula az, amikor baktériumok megtelepszenek a szádban, szépen elkezdenek szaporodni majd gennyes plakkok jelennek meg a mandula felületén. Ha szépen belekanalazol a szájába a nyelveddel tele lesz a te nyelved is azokkal a baktériumokkal, amik az õ szájában vannak, és így tovább... Ha ezek után neked nem evidens és van gusztusod mondjuk az orálhoz, hát akkor hajrá...
Igen, el lehet kapni és nem, nem ajánlatos addig semmi olyasmit csinálni a száddal, amíg fertõz!!!

Az Ótvart el lehet kapni csókolózással?

Legjobb válasz: El lehet, mert érintkezéssel terjed

El lehet, mert érintkezéssel terjed
nem csak gyermekeknél van ótvar, és igen, el lehet kapni ha érintkezel vele, csókolózás közben
az ótvar gyermekeknél fordul elö, és ök nem csokoloznak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
igen de még csak annyival is hogyha a fertõzött vakarja az ótvart, kezére kerül, egy másvalakivel kezetfog, az meg a szájához teszi a kezét és már el is kapta

Milyen herpeszek vannak, és a francia sextől el lehet-e kapni, és mennyire veszélyes ez, arc puszival vagy csókolózással elkapható-e, és szájról át terjedhet-e a partnere nemi szervére?

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/egeszseg/herpesz Ha neked van herpeszed,semmilyen formában ne érintkezz partnered ajkával,bõrével,nemi szervével meg fõleg nem.Sok infó van a neten,csak írd be a keresõbe és tájékozódj,hogy ne fertõzz meg másokat!Ne feledd,ez nem gyógyítható.

http://www.femina.hu/egeszseg/herpesz Ha neked van herpeszed, semmilyen formában ne érintkezz partnered ajkával, bõrével, nemi szervével meg fõleg nem.Sok infó van a neten, csak írd be a keresõbe és tájékozódj, hogy ne fertõzz meg másokat!Ne feledd, ez nem gyógyítható.
" csúnyáját" :D öreganyám kettõ!!
Sõt, férfiak esetében a legtöbb nemi betegség pl tünetmentes. Így van ez a hüvelygombával is. Szánalmas, mikor egy fasza-csávó kiborul, hogy a nõje gombás lett, aztán lehet (általában biztos) hogy pont tõle kapta el...
a legtobb nem betegseg testnedvek utjan terjed. nyal, sperma, elovaladek, stb..stb...
természetesen, tehát anyucid csöcsét "szopizzd" az immunerõsítõ :D
Igen igazad van a hpv-vel!! De én nem az éjszakai pillangókra gondoltam, abban is igazad van utolsó. De ennyi információból ami a fõ kérdésben volt, nem lehetett rájönni. Az éjszakai pillangókkal vigyázz!! Gumi legyen minden hol!!
14:40 - Már bocs, de ez nem igaz. Ha a csaj elõtte nemibeteget szopott le, vagy nyalt ki, akkor átadhatja nyállal is. Ahogy pl a HIV vírus is terjed nyállal (száj vagy íny sérülés esetén - akár egy heves smaci közben is). HPV vírus szintén terjeszthetõ szájjal is.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha éjszakai pillangókat akarok befogni akkor a potrohukat hagyjam békén a nyelvemmel? Akkor a csók és a szopi mehet?
Nemi váladéktól el lehet kapni igen. Csókolózástól, nyáltól nem. Ha a csaj nemi beteg, akkor attól, hogy kinyaltad elkaphatod! De attól te nem leszel beteg, hogy leszopott. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Több komolyságot emberek! 2. válaszoló: 2.os vagy 3.os biológia könyvre gondoltál?
IGEN
Nem, az asztma genetikai megbetegedés.
Jaj istenem.Az asztma egy olyan betegség ami nem nyál vagy más nedv útján terjed...ez álltalában örökletes, de valakin ez ki is alakulhat.Én ezutóbbiba tartozom sajna.Nyugi.
Jaj, dehogy tudod elkapni. Nem fertõzõ :P
Az asztma vagy genetikai probléma miatt alakul ki, vagy allergia miatt. Ismerõsöm pl. macskaszõrre alergiás, ettõl van asztmája. Az allergia meg nem fertõzõ, tehát se csók, se semmi más útján el nem kaphatod tõle.
Nem.
Nem.
Igen, eltudod kapni... hozzáneérj, ha eltörik a keze, mert teis lerokkansz...
te jó ég!!! hány éves vagy????
dehogy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!