Találatok a következő kifejezésre: Császárral szültem. 2 hét (18 db)

Császárral szültem 2 hete az utóbbi napokban nagyon érzem a sebem. Ez nagy baj vagy front van?

Legjobb válasz: szia! igaz, hogy én már 5 éve szültem császárral, de ha emlékeim nem csalnak akkor a front közeledtével nekem is érzékenyebb volt a sebem. Sõt! a mai napig amikor közeledik a front, viszket a sebem!

szia! igaz, hogy én már 5 éve szültem császárral, de ha emlékeim nem csalnak akkor a front közeledtével nekem is érzékenyebb volt a sebem. Sõt! a mai napig amikor közeledik a front, viszket a sebem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!:)
nagyon szívesen! boldog babázást!:)
Szia! Márciusban szültem, császárral. Szerintem most kezd gyógyulni a hasfalmetszés! Emlékeim szerint két hetesen még nekem is érzékeny volt. Sõt most is az. Kellemes babázást! Üdv. 4, 5 hónapos picilány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Ma hat hete szültem császárral, kb.2 hétig véreztem utána csak enyhe folyás szerű rózsaszín volt, pár napja barna, ma meg vérzés, mitől?

Szoptatok 3 óránként és még egy gyereknek adom a tejet rengeteg van, mégis olyan mintha mensi lenne, kicsit fáj is a hasam. Tegnap este nem bírtam tovább fürödtem kádban, az lehetett a gond? Szerdán megyek a 6 hetes vizsgálatra. Volt ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Nekem pont akkor jött meg szülés után elõször, amikor 6 hetes vizsgálatra mentem volna. Az lecsengett, utána néhány nappal volt 1 napig barnázásom. Ezután semmi bajom nem volt. Természetes úton szültem.

Nekem pont akkor jött meg szülés után elõször, amikor 6 hetes vizsgálatra mentem volna. Az lecsengett, utána néhány nappal volt 1 napig barnázásom. Ezután semmi bajom nem volt. Természetes úton szültem.
A kérdező hozzászólása: Szoptattál?
Igen, szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Nem apadt el? Megette akkor is a tejed? Mert azt olvastam akkor nem olyan az íze....
Nekem szülés után 8 héttel megjött. Pedig szoptattam, és szoptatok is, még mindig. Nem apadt el a tejem, és a kicsi is eszik szépen. :) 3 hónapos
Szerintem megjött a mensid. Én is hasonlóképp voltam. Pedig rengeteg tejem volt, a lányom gond nélkül szopott, igaz kicsit más íze lehetett a tejnek, mert kicsit reklamált, de azért megette a tejet. Késõbb, úgy a 4. hónaptól vettem észre, hogy mensi elõtt pár nappal kicsit lecsökkent a tej mennyisége, ilyenkor gyakrabban kért cicit.

4 hete szültem (császár) és 2 hétben múlt el a vérzésem, és most sárgás váladék folyik. Normális?

Legjobb válasz: Normális, igen, nekem is ilyen volt mind a kétszer. gyermekágyi folyás: (lochia puerperalis) a szülés után a méh összehúzódását kíséro folyás, mely szövettörmeléket, véralvadékot és a méh sebgyógyulásának váladékát tartalmazza. Az elso napokra az erosen véres, sötét színu váladék jellemzo. A 3-5. napra a gyermekágyas folyás még mindig véres jellegu, de világosabb színu, a menstruációra emlékezteto illatú. Az 5-7. napra kialakuló gyermekágyi folyás már nem véres, hanem savós, rózsaszínu. A következo 2-3 héten a méh összehúzódását a fehéres-sárgás színu, szagtalan, és egyre kevesebb mennyiségu lochia jellemzi. Lúgos vegyhatású, ezért a hüvely normális pH-jának visszaállása csak a lochia megszunte után várható. A gyermekágyi folyás a szülést követoen még hat hétig fennállhat.

Normális, igen, nekem is ilyen volt mind a kétszer. gyermekágyi folyás: (lochia puerperalis) a szülés után a méh összehúzódását kíséro folyás, mely szövettörmeléket, véralvadékot és a méh sebgyógyulásának váladékát tartalmazza. Az elso napokra az erosen véres, sötét színu váladék jellemzo. A 3-5. napra a gyermekágyas folyás még mindig véres jellegu, de világosabb színu, a menstruációra emlékezteto illatú. Az 5-7. napra kialakuló gyermekágyi folyás már nem véres, hanem savós, rózsaszínu. A következo 2-3 héten a méh összehúzódását a fehéres-sárgás színu, szagtalan, és egyre kevesebb mennyiségu lochia jellemzi. Lúgos vegyhatású, ezért a hüvely normális pH-jának visszaállása csak a lochia megszunte után várható. A gyermekágyi folyás a szülést követoen még hat hétig fennállhat.

Egy hónappal ezelõtt szültem császárral. Kb 2 hete begörcsöltem, magas lázam lett. A háziorvos a nõgyógyászatra küldött, ahol megállapították, hogy a méhem nem ürült ki teljesen. Mitõl lehet ez? A fogadott orvosom hibázott?

Bementem sima sztk-s rendelésre, mert akinél szültem, épp táppénzen van.Ott szerencsémre egy nagyon rendes dokihoz kerültem.Megállapították,hogy a méhemben alvadt vér és egyéb váladékok maradtak, amik akár vérmérgezést is okozhattak volna, ha nem megyek idõben orvoshoz.Mivel még csak egy hónapos a kislányom, így elõször gyógyszeres kúrát javasolt a doki, de ha nem javul a helyzet, akkor be kell feküdnöm a kórházba, és méhtágítás+méhátmosatás vár rám.Volt már valaki hasonló helyzetben?Fájdalmas a méhátmosatás?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok, még egy kérdés. Hol volt ez????

Elõzõ vagyok, még egy kérdés. Hol volt ez????
A kérdező hozzászólása: Nyíregyházán szültem.Ez volt a 3. császárom, ugyanannál a dokinál volt az elõzõ kettõ is.Itt már a 4. 5. napon éreztem, hogy valami nem teljesen okés, de arra fogtam, hogy a 3. császár nem egy egyszerû mûtét.A mai napig fáj a varratom, és a varrat és a köldököm közti rész folyamatosan zsibbadt, és ha csak a nadrág hozzáér, már akkor is iszonyatosan fáj.Nagyon hihetetlen számomra, hogy a doki, akire az életemet is rábíztam volna, esetleg hibázott :( holnap kell visszamennem az sztkba, jön az újabb labor, UH és nagyon remélem, hogy valahogy megúszom :( belepusztulok, ha be kell feküdnöm a kórházba, hisz szoptatom a kicsimet, és nyilván akkor egy idõre a szopit fel kell majd függesztenem :(
Szia.5 éve szültem természetes úton.rá egy hétre 40 fokos lázam lett, nem tudtam felkelni, babót úgy rakták mellém szopizni.bementem a kórházba, uh-n kiderült, h.egy méhlepény darabka bennt maradt.azonnal befektettek, de kiköveteltem, h.akislányom bennt maradhasson velem.elaltattak, és végeztek egy egészségügyi kaparást.utána a lázam már el is múlt.még pár napig bennt fogtak megfigyelésen, majd hazajöhettünk.persze, h.elaltatnak a mûtét során.a hegednek se lesz baja.nekem akkor azért elég friss volt még a hüvelybe, meg a gátamon a varrás, mégse lett vele gond.ne félj.ha kéred meg bennt maradhat a pici.
Istenem, mik vannak, és ezek az orvosok praktizálnak??? Ezekre bízzuk az életünket??? Jesszusom!

Császárral szültem 2, 5 hete. Mikortól használhatom a leg magic-et?

Legjobb válasz: 6 hótól lehet fokozatosan elkezdeni a tornát.Figyelj rá ne terheld túl a seb körüli részt.

6 hótól lehet fokozatosan elkezdeni a tornát.Figyelj rá ne terheld túl a seb körüli részt.
Szerintem várjál vele pár hónapot mert ahogy én emlékszem a használata igencsak megterheli az alhasat és az nem tesz jót a sebnek.
szia nekem a 6hetes kontrollon azt mondta a doki mindent csinálhatok úgy mintha misem történt volna. nézesd meg magad dokival, és kérd ki az õ véleményét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nekem is hat héttõl lehett használni:) De csak kapaszkodással aztán fokozatosan a hasat is lehett vele eddzeni:)
Sajna ez a normális én is szültem császárral, kb 4 hét volt mire elmúlt nekem.
6 hete van hogy teljesen elmúljon, szóval normális. Még az is annak számítana, ha vérzésed lenne.
Normális a fura szag, én is utáltam a betéteket meg még inkább. Szerencsém volt, elsõ szülés után 4 hétre, második után 3 hétre már nem váladékoztam.
A kérdező hozzászólása: A sok betétbõl már elegem van, mert a császáros sebembõl savó ürül... Mikorra gyógyul meg? A kellemetlen szag akkor normális? Abszolút nem vérszag...

Ha császárral szülted kis korkülönbséggel a többedik babádat, hazajövetel utáni napokban, 2-3 hétben melyek voltak azok a tevékenységek, amelyeket a heg miatt mellőzni kényszerültél?

Gondolok itt olyanokra, hogy a nagyobbat nem bírtad felemelni az etet?székbe, nem bírtad beletenni a kádba, stb. Hogyan oldottad meg ezeket a helyzeteket?

Legjobb válasz: Az elsõ-kéz hozzászólással ne törõdj, vannak ilyenek. Nekem mindkét gyermekem császármetszéssel született, 22 hónap korkülönbséggel. A nagyot, aki 14,5 kg volt akkor kb 2 hétig nem emeltem, de azon kívül mindent megcsináltam, amire volt idõm. Ha a nagyot pelusozni kellett megkértem h feküdjön az ágyra, öltözésnél segített. Sajnos nem minden család teheti meg, h apuka otthon maradjon, így is örültem, hogy amíg a kórházban voltunk-másfél hét-addigra elengedték. A nagymamák pedig a fõzésben segítettek, de effektíve itt nem voltak. nyugi, jön majd magától minden, én a mûtét után pont egy héttel már fölmostam, vasaltam, stb.

Az elsõ-kéz hozzászólással ne törõdj, vannak ilyenek. Nekem mindkét gyermekem császármetszéssel született, 22 hónap korkülönbséggel. A nagyot, aki 14, 5 kg volt akkor kb 2 hétig nem emeltem, de azon kívül mindent megcsináltam, amire volt idõm. Ha a nagyot pelusozni kellett megkértem h feküdjön az ágyra, öltözésnél segített. Sajnos nem minden család teheti meg, h apuka otthon maradjon, így is örültem, hogy amíg a kórházban voltunk-másfél hét-addigra elengedték. A nagymamák pedig a fõzésben segítettek, de effektíve itt nem voltak. nyugi, jön majd magától minden, én a mûtét után pont egy héttel már fölmostam, vasaltam, stb.
van apja a gyereknek ;)
ja meg nyugdíjas nagyanyja ...
két fél mondatból leszûrsz egy stílust? jó vagy :D melyik másik kérdésre gondolsz? elég ritkán írok ebbe a kategóriába és rajtam kívül van még 5ezer azonos százalékos válaszoló
3. vagyok. Akkor nem ilyen stílusban kellett volna leírnod. De azt hiszem, hogy mi már "találkoztunk" egy másik kérdésnél, Te még az élõ fába is szeretsz belekötni, ezt élvezed! Bolhából elefántot... Kérdezõnek: szívesen :) ))
nem értelek, megkérdezted, hogy oldottuk meg a helyzetet, leírtam, most szégyelljem magam, mert van nagyi és van apuka, aki hazaér?
A kérdező hozzászólása: már akinél az apuka már otthon van fürdetésre... Nálunk nem biztos. Ha ilyen könnyû lenne a megoldás, hogy nagymama meg apuka, akkor nyilván nem írtam volna ki a kérdést. A 3. válaszolónak köszönöm.
amúgy apukának nem kellett otthon maradni, mert akkor fürdik a gyerek, amikor már itthon van
elsõ kettõ vagyok - kedves harmadik, nem értem a problémádat, a gyereket az apja és a nagyanyja emelgette...ennyi ;) - mi így oldottuk meg, ha nem tetszik, akkor az a te problémád, nem a miénk ;)
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy ilyen jól elvagytok egymással. Kedves sokat válaszoló anyuka. Ne szégyeld magad, amiért idõben otthon van apuka. Én csak azt írtam, hogy ha ennyire könnyû lenne számomra a válasz, biztosan nem írtam ki volna errõl kérdést.

3 hete szültem császárral, és semmi étvágyam nincs.2 hét alatt lement az a 15 kiló ami feljött, sőt még plusszba 2 kiló. Normális ez? Alig tudok enni.

Legjobb válasz: Szia! kb. 2 hét és újra olyan lesz az étvágyad, mint terhesség alatt. Én is 15 kg-t hiztam, még 3 le is ment, de a terhesség kezdõ súlyomat tartom most, pedig rendesen eszek, nem diétázom. 9 hónapos a lányom és még napi 3-szor szopizik. Üdv.

Szia! kb. 2 hét és újra olyan lesz az étvágyad, mint terhesség alatt. Én is 15 kg-t hiztam, még 3 le is ment, de a terhesség kezdõ súlyomat tartom most, pedig rendesen eszek, nem diétázom. 9 hónapos a lányom és még napi 3-szor szopizik. Üdv.
Teljesen normális, én a legtöbb anyától azt hallottam, hogy úgy kellett etetni, magamat is beleértve. Öklendezve ettem, de a szoptatás miatt muszáj volt. Majd megjön az étvágyad, de figyelj oda magadra!

Hétfön lesz 2 hete hogy császárral szültem. A menstruációs vérzésem meddig fog tartani kb?

Legjobb válasz: Szia.Sajnos választ adni a kérdésdre nem tudok,remélem lesznek majd olyanok akik igen. Nekem a pici még a pocimban van,és ha nem vagyok nagyon szemtelen megkérdezhetném hogy hogy zajlott a császárod?Meddig fáj,és mikor tudtál elõször felkelni?Több napig voltál e bent,és hogy közben amikor vágtak éreztél e valamit?Eddig úgy van hogy én is e sorsra kerülök,és nem tudom mi vár rám.Kérlek,ha lenne kedved,válaszolj nekem,persze nem kötelezõ.Bocs hogy nem erre a válaszra vártál. 36+6 hetes kismami

Szia.Sajnos választ adni a kérdésdre nem tudok, remélem lesznek majd olyanok akik igen. Nekem a pici még a pocimban van, és ha nem vagyok nagyon szemtelen megkérdezhetném hogy hogy zajlott a császárod?Meddig fáj, és mikor tudtál elõször felkelni?Több napig voltál e bent, és hogy közben amikor vágtak éreztél e valamit?Eddig úgy van hogy én is e sorsra kerülök, és nem tudom mi vár rám.Kérlek, ha lenne kedved, válaszolj nekem, persze nem kötelezõ.Bocs hogy nem erre a válaszra vártál. 36+6 hetes kismami
Sziasztok! Nekem 3 hónapja volt császárom, és a vrzés utána 3 hétig tartott, az utolsó héten már nagyon gyenge volt. De szerintem ez mindenkinél változó. A mûtét gyorsan zajlott, azért volt rá szükség mert a babám elakadt a szülõcsatornában. Gerincben érzéstelenítettek, így kedves válaszoló-kérdezõ :) nem éreztem a vágást. 12 óra után kellett felkelni zuhizni. Na, azt nem kívánom az ellenségemnek sem. Kb 3-4 napig borzasztóan fájt, nem mertem lefeküdni mert tudtam hogy fel kell kelni. Kedd reggel volt a császárom, péntek délben otthon voltunk. És napról napra könnyebb lett, teljesen jól úgy 2 hét után éreztem magam. A vágásom már nem is látszik, nem érzéketlen a hasam sem. Ez 1 hónap után jött helyre. De biztos ez a felépülés is egyénenként változó. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Szia semmi baj szívessen válaszolok: A mütét 1 álltalán nem fáj nem érzel semmit csak amikor a babát veszik ki akkor 1 kicsit kellemetlen de nem fáj. a mütét után 6 orával segítenek felállni ami fáj 1kicsit de utána majd könnyebb lesz ha már sétáltál. Ha felszívodó varratot kapsz akkor csak a két végét fogják lecsipni ami szintén nem fáj és ez után már tényleg könnyebb lesz nem fog fesziteni semmi. Engem a mütét után számított 5. napon engedtek haza kb 1 hétig fáj a seb (varrat szedés" után)de inkább csak feszül. Remélem kielégitõ választ írtam de ha mégsem akko rnyugodtan kérdez még és megprobálok válaszolni. Szép szülést neked!
Szia én ma 4 hete h császárral szültem és még mindig vérzek!
Én ma 10 hete, hogy császárral szültem. Nekem is kb. 3 hétig tartott a tisztulás, de az utolsó héten már nem is vér volt, csak a nyálkás valami. Elég volt a tisztasági betét is nappalra. Mivel engem este nyolckor mûtöttek, ezért nekem nem kellett felkelnem 5 óra múlva, csak reggel 7kor "állítottak talpra". Én semmit sem éreztem, azt sem, hogy veszik ki a babát. Felszívódós varratom volt, kedd reggel engedtek haza, akkor lecserélték a kötést, és azt mondta a doki, hogy 1 hét múlva levehetem. Azóta szinte már nem is látszik a vágás.
Köszi szépen.Ez bõven elég.Pontosan ezeket akartam tudni.Köszönöm szépen hogy válaszoltatok nekem.Jó babázást kivánok nektek.

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

Legjobb válasz: nyugodtan, mi is 5hetesen kényeztettük egymást :-)

nyugodtan, mi is 5hetesen kényeztettük egymást :-)
En sokaig korhazban voltam a szules elott 42 hetesen csaszaroztak es mikor a vajudoban setalgattam (sima szulesnek indult) kemenyn csak a szex jart a fejemben... Parom meg rohogott... Mi amugy naponta-ketnaponta voltunk egyutt mig terhes voltam..
Simán bevállalhatod.Én szültem már császárral is, spontán is.Sosem vártuk ki a 6 hetet.Amikor már kitisztultál, lehet szexelni is.Persze ez mindenkinél másképp van.Van aki ugyanúgy kívánja mint korábban, van aki nem.Ilyenkor játszik nagy szerepet a türelem mind a férj, mind a feleség részérõl.
igen, bevállalhatod
Igen nyugodtan. A behatolás tiltott ilyen esetben. Fertõzések stb. De egy orgazmustól 5 hét elteltével nem lesz az ég világon semmi bajod. Lassan a 6 hét tilalom is lejár úgyh ne aggódj. :)
Nekem szülés után 4 nappal, mikor a doki szedte ki a külsõ varratokat, azt mondta, hogy a szexel nem kell megvárni a 6 hetet. (oké, nem császár) Szoptatós fogamzásgátlót is felírt, azt 1 héttel a szülés után kezdtem el szedni. Nyilván jobban oda kell figyelni, esetleg az óvszer használata sem árt (bármilyen apró fertõzés elkerülése érdekében), de ez a 6 hetes szex-megvonás szinte csak Magyarországon divat. Ahogy az is, hogy szülés után még 4-5 napokat kell dekkolni a kórházban. Ebben is az ösztöneinkre, megérzéseinkre kellene hallgatni, hogy nekünk mi a jó, mert nem minden nõ egyforma. (lásd fenti példa) Van ismerõsöm, aki császár után már másnap tök jól volt, és van olyan is, aki 3 hétig nyögte.
6-os válaszoló ez aztért durva! Én kívántam továbbra is a férjemet sõt amikor hazahoztuk a lányunkat rájöttem h nagyobb ajándékot nem kaphattam volna tõle soha és akkor teljesen másképp kezdtem rá nézni és sokkal jobban kívántam is. :) Sõt a terhesség utolsó idejében már nem volt szex és alig tudtam azt a 6 hetet kivárni. 4-5 hét körül mi is kényeztettük egymást amikor már nem volt vérzésem. Szegény férjed jól bírta. Nagyon sok anyuka ebbe a hibába esik h a gyermeke lesz az egyetlen akire koncentrál apa meg el van felejtve. Aztán meg csodálkoznak h apa máshol keresi a boldogságot. Mennyire hiányozhat egy férfinak az intim kapcsolat a felesége iránt. Szerintem nagyon nem csináltad jól vagyis inkább érezted a dolgokat.
Haat en le leszek pontozva... 2. Heten mar nem vereztem, es a 4. Hettol rendszeresen egyutt voltunk... Doki mikor kerdezte 6 hetes kontrollon volt-e szex? En igazat mondtam es annyit mondott, hogy vegre egy oszinte no... Se leba...as se semmi nem volt...
Én vagyok itt az egyetlen olyan nõ, akinek szülés után még a szex gondolatától is felfordult a gyomra?? Még csak most kezdek visszarázódni a régi önmagamhoz, mert eddig lelkileg teljesen össze voltam kapcsolódva a kisfiammal, és egyszerûen nem bírtam még a szexre sem gondolni, mert a nap 24 órájában testileg és szellemileg is csak a kisfiamé voltam. 15 hete szültem, és mostanában gondolok már a szexre is, hogy most már azért lassan jó lenne valamit kezdeni a férjemmel :) Ti hogyan tudtatok lelkileg ilyen gyorsan visszatérni régi önmagatokhoz?? 3 hós, 3 hetes fiús anyuka
Nem.Mivel az is stimulálja a méhet.Összehúzódást eredményez. A méhednek még regenerálódni, pihenni kell.
A kérdező hozzászólása: Hajrá, gyözzön a jobbik!
Sajnos sok ilyen 6-os típusú nõ van. Csak akkor sexelnek ha a pasit meg kell fogni. Felcsináltatja magát és aztán elvárja hogy eltartják....
Kedves 8-as 6-os válaszoló vagyok a 14-es és a többi az nem én voltam. Vki mással beszélgetsz azóta nem velem. Így h írtad mi volt veled már érthetõbb de amit elsõre írtál úgy durva ha arról nézem akkor teljesen más. Engem ne szidj teljesen más emberrel társalogsz már egy ideje.
Vagyid kedves 6 válaszoló 8.as vagyok :D :D :D felcseréltem a számokat :D
5hét szülés követõen már kufircoltam a nejemmel heti 6x 2-3 orgazmus alatt sosem teljesítettem neki. Ez ma is igy van!
már csak röhögök rajta :) Kéne még pár ilyen szösszenet tõled mert jót mosolygok... Valaki szexel, hogy megfogja, valaki szexel hogy megtartsa Én szexelek Párommal mert imádok vele lenni... Más nem szexel a Párjával és pislog majd, mint hal a szatyorban, hogy az a szemét meg merte csalni Õt!!! K...csög Férfiak... Milyen igaz :) 6-8 hónapig csak nézegetheti a feleségét, de hozzányúlni tilos mert az leharapja a kezét, mert éppen lelki beteg korszakát éli, mert az anyósa egy kicsit se tudta Õt sajnálni (meg más se...), hogy majdnem elvérzett... És ezt a szívére veszi... Van ilyen... Mindenkinek valamelyik csoportba be kell állni :) Ez nem kétség :) Rengetegen szülnek, rengeteg nõ halt bele és csecsemõ is nem egy! Mit szenvedsz?? Örülj, hogy jól vagytok! Anyósodnak szülted azt a gyereket vagy magadnak? Magadnak! Na akkor ki kell, hogy számítson? Az anyósod? Sose... Elsõ unoka... na bumm! Az Én Fiam is elsõ Pedig hatan vagyunk... Õ egy kincs mindenkinek, de nem várom, hogy piedesztálra emeljenek és szentté avassanak, hogy elsõ unokát képes voltam megszülni :) Valljuk be ez nem dicsõség :) Az, hogy amikor a doki azt mondta, hogy nyomj akkor nyomtál? Felnevelni tisztességes Emberré váljon az igen, az dicsõség lesz és akkor lehet hátba veregetni magunkat! Az a gyerek úgyis kibújik, ha nyomsz, ha nem! Mi a teljesítmény ebben? Minek kéne örülni? Most mire verjem a mellem a dicsõségtõl? Az a Gyerek elsõ sorban a Te gyereked és nem más unokája! Nem más kell számítson csak Te! Én mikor megszültem a Fiam nekem após hozott be a kórházba 100 ezret és mondta, hogy köszönjük! Mondom mit? Hát nem adom el! És nem is Neked szültem! Érted már mit akartam mondani vagy most már szótagolva írjam le???
a 24-essel teljes mértékben egyet tudok érteni! Én is így gondolom...
*3 és fél év
Nyugodtan nyomozhatsz..netán én is megcsiklózlak de én inkább a tüzes sexkedvelõsök híve vagyok !
Vicc :)
Na látod, én ugyan így vagyok vele, mert én sem hiszek ám el mindent egy idegen embernek..az is lehet, hogy a te szülésed története félig mese..nem tudhatom, hogy igazat írtál-e, hisz nem ismerlek!! És nem versengek, mindenki úgy szült ahogy neki a nagykönyvben meg van írva!!És nincs itt részemrõl semmi támadó-védekezõ hozzá állás, csak szimplán leírtam, hogy én hogy szültem, az meg, hogy itt ki hiszi el és ki nem, pont nem érdekel!!!!!! Meg az sem, hogy itt ki mit gondol rólam, csak mert jó 8 hónapja nem szexeltem...szerintem nem én vagyok az egyedüli az egész világon aki így járt szülés után, emiatt a ginisz rekordok könyvébe sem fogok bekerülni!! Az meg már legyen a te bajod, hogy a kis tesónál kifakadtál..én lehet, hogy majdnem ott maradtam, de lesz kis tesó az már biztos!!!és lehet, hogy az anyósomnak , , igaza volt, , de nekem akkor is szarul esett, hogy egy picit sem aggódott értem, látogatáskor is csak a gyerek érdekelte engem meg leszart..nem kell, hogy szeressen, de legalább azt tisztelhetné bennem, hogy unokát szültem neki, méghozzá az elsõt!!És nagyon nem érintette meg, hogy a fiának a felesége majdnem meghalt!!Tökre fél vállról vette...na de magyarázhatok én neked, úgy sem érted meg, mert nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon, teljesen más kategóriájú ember vagy, nagyon elbeszélünk egymást mellett, úgyhogy ezt a beszélgetést én itt be is fejeztem. Sok sikert a további életedhez!
:) Latod ez a vedekezo es tamado hozzallas a fura... En nem allok neki veled versenyezni messzirol jott ember mond amit akar... Itt gyk-n meg foleg verseny folyik hogy kinek volt veresebb fajdalmasabb es kockazatosabb szulese... Igen minden szules kockazattal jar mindenki feje felett lebeg az hogy rossz vege lesz! Ebben igaza volt anyosodnak! Kar ezt ugy felfogni hogy majdnem finish lett! Nem lett!!! Ennyi a lenyeg! En fel evig sirattam ezt es 3 evig mikor parom megszolalt hogy meg egy baba orditasba fulladt a dolog! de nincs ertelme! Tedd magad tul rajta, ne lelkizz ezen mert hamar nem jossz helyre!! Amit irtal azt nem en kommenteltem! :) szep estet!
A kérdező hozzászólása: Kívánom én folyamatosan, mi a terhesség alatt is végig együtt voltunk.. Hát akkor nem aggodok tovább és elengedem magam, apuci már nagyon vár! Köszi a válaszokat!
Kedves 8-as 6-os vagyok: Már bocsi, de nem én csináltam, azt hiszem nem tehettem arról, hogy még attól is felfordult a gyomrom, ha a szexre gondoltam!!Nem én irányítottam ezt az érzést, emiatt szarnak és éreztem magam sokszor!!!De nem tudtam irányítani a dolgokat.Nem tudtam volna még 6 héttel szülés után sem együtt lenni a férjemmel, mert egyszerûen az járt a fejemben, hogy nem rég ott jött ki a kisfiam ami elég megterhelõ volt, és pihenést szerettem volna, nem akartam, hogy még õ is zaklassa a hüvelyem.Egyébként terhesség alatt is csak 3x volt köztünk szex, 22 hetes koromtól eltiltottak minket tõle, tehát azóta nem voltunk együtt.Bocsi, hogy én nem vagyok olyan szexközpontú ember mint te, vagy mint itt a legtöbb ember.Azt hiszem azt is fel kellett lelkileg dolgoznom, hogy majdnem ott maradtam a szülõágyon, mert ömlött belõlem a vér, az orvosok alig tudták elállítani, szóval bocs, hogy nem rögtön a szexre gondoltam miután jobban lettem a lábadozás után.Ugyan is én még a 6 hetes kontrollra is úgy mentem vissza, hogy tiszta sápadt voltam, még akkor sem voltam teljesen jól nem úgy mint a legtöbb anyuka.
Engem is császároztak. Mi 2 hétig bírtuk ki a férjemmel és nem csak csiklói orgazmusom volt. :) Semmi bajom nem lett. Bár nem árt óvatosnak lenni.
Jesszus ez kiborito... Majdnem ott maradtam... Az en fiam teraranytalansag miatt nem fert ki ami annyit jelentett, hogy torte a fejecskejevel a csontom amit en meg termeszetes fajdalomnak gondoltam mig nem azt ereztem hogy kitepi a csontom... A fiamnak a szive 0-210ig vert sipolt csattogott az nst gep... Az en verszegenysegemrol nem is szolva.. 91 az ertekem mai napig is... 120 a legalso hatar 70 mar halalos... Engem ezzel mutottek 24 orat voltam orzoben mert a mozgatas miatt fellephetett volna utoverzes amibe en mar belehalok... A fiamnak attol hogy torte a csontom hatalmas veromleny lett a fejen ami hetek alatt mult el, a nyakan ketszer a testen egyszer tekeredett a koldokzsinor... Ha becsuszik a szulocsatornaba meghal! Ja es termeszetesen a 20 orankat megszenvedtuk elotte... Szerintem itt sokan vagyunk csaszarosak akiknek eletmento mutetjuk volt... Nem tamadni kell, hanem atgondolni hogy miert van hanyingered a szextol.. 24.hettol a szules utan 15 hetig fixen tehat 31 hetig... Tobb mint 6 honap... Es forog a gyomrod.. Ez nem szex kozpontusag... Alapveto szexualis szukseglet Nekem es Paromnak is...
Felesleges ezen összeveszni, mindenkinek más a beállítottsága, más az igénye, más a lelke. Nem lehet összehasonlítani két embert. Ami az egyiknek örök trauma, addig a másik ugyan azon 2 hét alatt túlteszi magát. Van, aki menstruáció alatt sem szexel szívesen, van, aki szülés után 3 héttel már alig várja. Nem vagyunk egyformák, és nem is kell gyõzködni egymást. Mindenkinek a szerint kellene cselekedni, amit érez. Én pont.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, én nem akartam vitát szítani, csak a véleményetekre, tanácsotokra voltam kiváncsi. Kössz a válaszokat
6-os vagyok: Hát én sem akartam ebbõl vitát, mert meg mertem kérdezni, hogy én vagyok-e itt az egyetlen, aki így járt szülés után!!De nem baj kedves utolsó elõtti válaszoló, áss csak el nyugodtan élve a föld alá, csak mert én nem vagyok olyan ember mint te!!!És csak hogy tudd, én is vérszegény vagyok nem csak te, ezért is voltam sokáig , , hulla, , szülés után.Lehet, hogy neked rögtön szülés után is alapvetõ szükséglet volt a szex, de nekem nem..igazat kell adnom az utolsó válaszolónak, lehet, hogy a te lelkedet nem izgatta igazán, hogy majdnem meghaltál a gyerekeddel együtt(ami hála Istennek nem így lett!), de engem igen.Meg ami még igazán trauma volt számomra, hogy a drága anyósom szülés után úgy tett, hogy minden szülés kockázattal jár, magyarul k..vára nem sajnált volna ha ott maradok a szülõágyon!!Ezt SOHA nem fogom tudni feldolgozni, mert nekem ez nagyon fájt és fáj azóta is! Na mindegy, örülök neki, hogy neked nem így volt, hogy te hamar feldolgoztad a történteket.Nekem most sikerült, és most vagyok már a régi formámban.És képzeld, a férjem nagyon is megértõ volt velem végig, egyszer sem panaszkodott és nem erõltetett semmit sem!!Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen férjem van. Ja és még valami:nem támadtam senkit sem, pontosan, hogy(nem tudom te voltál-e)aki azt írta, hogy ez durva, hogy milyen régen nem szexeltem az támadt le engem emiatt!!És nehogy már ennyiért hagyjam, hogy eltaposson egy idegen ember! Ennyi, részemrõl a téma lezárva.
Ja és még valami: az én kisfiamnak is leesett a szívhangja kitolásnál, szóval õ is , , veszélyben, , volt! Ennyi.
Ja és én 24 órát vajúdtam vele, még ez lemaradt.Úgyhogy azt hiszem mi is megszenvedtük a szülést nem csak te!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom hogy idáig fajult a kérdésem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!