Találatok a következő kifejezésre: Császárral szültem, kezdhetek (2 db)

4 hete szültem császárral. Mikor kezdhetek el tornázni? Gondolom a hasizom gyakorlatokat hanyagolnom kell egy ideig. Szörnyen érzem magam a bőrömben. Egy nagy lomha bálnának érzem magam.

Legjobb válasz: Ha szoptatsz nagyon oda kell figyelni! Minél tovább kell hanyagolnod a dolgot! Ha csinálsz is hasizom gyakorlatot vagy bármi mást figyelj rá, hogy ne legyen izomlázad!!! Az visszavesz a tejtermelésbõl! Akik szoptatnak azoknak nagy %-ban lemegy a súlyfelesleg! Én nem ebbe a kategóriába tartoztam! Ami terhesség elõtt egyszerû súlyvesztés volt, most az annál nehezebb! 3-szor 2 órát kell edzenem hetente!

Ha szoptatsz nagyon oda kell figyelni! Minél tovább kell hanyagolnod a dolgot! Ha csinálsz is hasizom gyakorlatot vagy bármi mást figyelj rá, hogy ne legyen izomlázad!!! Az visszavesz a tejtermelésbõl! Akik szoptatnak azoknak nagy %-ban lemegy a súlyfelesleg! Én nem ebbe a kategóriába tartoztam! Ami terhesség elõtt egyszerû súlyvesztés volt, most az annál nehezebb! 3-szor 2 órát kell edzenem hetente!
két hónappal a szülés után lehet hasizmozni addig hajlitó és kar láb fenék gyakorlatokat lehet végezni szépen lassan naponta kicsit többet.
Elõször is ÉN a császárrol kérdeznék, milyen volt? A lomha alatt mit értesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát, elég érdekes élmény volt számomra a szülés, mivel rendes hüvelyi szülésnek indult, vajúdással, majd mivel nem rendszerezõdtek a fájások kaptam indítót, tehát voltak rendesen fájások, de nem tágultam.Aztán egyre rosszabb lett az nst-m, és császár lett a vége.Szerencsére, mert a kicsim bele volt tekeredve a köldökzsinórba.Tehát kicsit szültem, kicsit császár is volt.Nehéz ügy.Másnap a felkelés szörnyû, de nem szabad elhagynod magad, annál rosszabb.Aztán napról napra jobb.Én mire hazajöttem már nem is éreztem a vágást.
én 4 héttel utána kezdtem fenekemet, meg a combomat mozgani. 2 és fél hónapos volt a kisfiam amikor már futni is eljártam, de ezzel nagyon óvatosan, mert nekem megtört egy tejcsatornám, begyulladta mellem és elapadt a tejem a láz miatt egy pár napra. Szóval bármit is mozogsz a melledre nagyon vigyázz ha szoptatsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!