Találatok a következő kifejezésre: Császárral fogok de még van (3 db)

Császárral fogok szülni, de még van egy hónapom, és már ezzel álmodok? Van okom a félelemre?

Legjobb válasz: Picit próbálj meg lazítani,nem tesz neked jót az aggódás.Nem fogod érezni a vágást stb,de az elsõ pár nap nem lesz könnyû,legyen segítséged amikor hazamentek a babával,egy pár napig jól fog esni a segítség.Sok szerencsét!

Picit próbálj meg lazítani, nem tesz neked jót az aggódás.Nem fogod érezni a vágást stb, de az elsõ pár nap nem lesz könnyû, legyen segítséged amikor hazamentek a babával, egy pár napig jól fog esni a segítség.Sok szerencsét!
Rám is császármetszés vár, én mindig azzal nyugtatom magam, hogy sok sztár külföldön, kimondottan csak császárral hajlandó szülni. Akkor mi is túléljük valahogy!!
Ne félj! azért álmodsz róla mert valószinû nappal is ez jár az agyadban. de ááltalában mindig felelsleges az idegeskedés. ma már azért elég fejlett az orvosi teknika ahoz hogy ne legyen semmi baj! nem lesz semmi baj!nyugi! drukkolok, és sok sikert a szüléshez és a babához is.
ÉN CSAK ANNYIT ÍROK KITARTÁS ÉS TÛRJ A BABÁDÉRT! FÁJNI FOG UTÁNA, DE KI FOGOD BÍRNI. LEGYEN SEGÍTSÉGED MERT NEHEZEN FOGSZ MOZOGNI.

Császárral fogok szülni 2 héten belül (fájásgyengeség miatt az első is az volt), de már most iszonyúan félek. Más is van ezzel így? Mit tegyek ellene? Még 2 hetet ki kell bírnom, nem beszélve a környezetemről!

Az el?z? m?tét minden mozzanatára emlékszem és ha belegondolok, annyira borzalmas semmi nem volt, csak az a sok kis apróság (beöntés, katéter, remegés, tisztulás, mozgás). Eszembe sem jut a dolog pozitív oldala , a baba!, annyira beparáztam.

Legjobb válasz: Könnyebb lesz sokkal a 2.császi,nekem is 2volt és most ujra babát várok!Hidd el már tudni fogod mi miért történik és sokkal hamarabb helyre jössz:-)Én az elsõvel ugy éreztem soha nem leszek olyan mint voltam,szörnyû volt..A másodikkal meg 1napot voltam császis szobába utána babásba mert el tudtam magam és a fiam látni:-) Ne félj!Esetleg málnalevél teát még ihatod hogy felkészítse a méhed!Könnyü szülést és gyors felépülést kívánok:-)És csak pozitívan!!!

Könnyebb lesz sokkal a 2.császi, nekem is 2volt és most ujra babát várok!Hidd el már tudni fogod mi miért történik és sokkal hamarabb helyre jössz:-)Én az elsõvel ugy éreztem soha nem leszek olyan mint voltam, szörnyû volt..A másodikkal meg 1napot voltam császis szobába utána babásba mert el tudtam magam és a fiam látni:-) Ne félj!Esetleg málnalevél teát még ihatod hogy felkészítse a méhed!Könnyü szülést és gyors felépülést kívánok:-)És csak pozitívan!!!
Szia!Ha megnyugtat én is beszari vagyok!De én elõbb, kedden reggel megyek, de már más nem jár az eszzemben!Én is ezt érzem!Az elsõ után, én is remegtem, fáztam, de akkor altattak!Most viszont spinális lesz, azért is félek mert még az nem tudom milyen, csak amit mások meséltek!Az egész korházi ottlét, na meg a kislányomat itthon hagyni!MÉg fel sem fogtam, hogy mennem kell!Te hol szülsz?És hányadikán?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az összes hozzászólónak a biztató szavakat!!! Rendesek vagytok! Én is itthon hagyok egy 4 éves kislányt, az is idegesít, habár szerencsére nagyon apás. Márc. 25-re vagyok kiírva és Szolnokon fogok szülni.Remélem tényleg könnyebb lesz a felépülés, már csak a másik gyerekem miatt is.

Piercing kérdés? Még nem tudom hogy fogok szülni császár vagy sima de ajakpiercingem van azt ki kell vennem mindenképp?

Legjobb válasz: mûtétnél minden ékszert ki kell venni. ha sima szülés, akkor nem.

mûtétnél minden ékszert ki kell venni. ha sima szülés, akkor nem.
Már mint a szádba? Sztem az maradhat.
Szerintem az maradhat... Én most kb 1 hónapja vetettem ki a köldökömbõl, mert már dudorodik ki a köldököm. 17 hetes voltam akkor. Rajtam a nyaklánc is rajtam volt igaz természetes szüléskor.
Jó kérdés.Én 2x szültem köldökpiercinggel(2008-ban, és idén szept. végén az István khz-ban), mivel sima szülésem volt szóba se került, hogy ki kellene vennem.A nyakláncom, karláncom, bokaláncom, gyûrûm, és lábujj gyûrûm is maradt...és a rózsaszínre festett mûköröm se okozott gondot.Kérdezz rá mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! holnap megyek dokihoz és majd rákérdezek nála is! én is úgy tudtam nem lehet rajtam semmi ékszer!
Rajtam volt ékszer császár közben. Nem szólt senki, hogy le kell venni
Nem maradhat rajtad semmi fém ha császárral kerül sor! A fülbevalót, gyûrûket, láncot, mindent le kellett venni mielõtt betoltak volna a mûtõbe! Sosem lehet tudni, ha pl. Komplikáció akad császár közben, el kell hogy altassanak, a tubust mikor beteszik a torkodba, lehet kitépi a piercinged, vagy útban van nekik...
Termeszetesen szultem, de ott lebegett a csaszar. Nekem a nyelvemben van, nem mondta sosem a dokim, h ki kellene vennem, pedig direkt rakerdeztem a terhesseg elejen. Szerinte a koldokomben is maradhatott volna, de az a gombolyodo pocakomnal nekem visszataszitonak tunt. A nyelvemben maradt.
háromszor szültem császárral. a harmadiknál volt csak tuti, hogy császár lesz. az elsõ kettõnél, amikor kiderült, hogy irány a mûtõ, simán volt rá két perc, hogy leszedjem a cuccaimat.
En meg ugy tudom h sima szulesnel is ki kell venned mert barkinel eselyes lehet a surgossegi csaszar, ha komplikacio lep fel szules kozbenegybol mutobe tolnak, es nem hiszem h akkor van ido kivenni a piercinget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!