Találatok a következő kifejezésre: Császáros szülés mennyit kell várni (2 db)

Mennyit kell várni császáros szülés után a következő babával? 4hónappal vagyok a császár után, ha most megint terhes lennék, megtarthatom?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a saját orvosodat, hogy õ mit gondol róla. Az enyém azt mondta legalább 1 évet várjak. Volt egy szobatársam õ 9 hónappal az elsõ gyerkõc születése után lett újra terhes, ismét császárral szült, és azt mondta hogy teljesen szétment a vágása, még jó hogy bejött a kórházba, hogy valami nincs rendben. 3. babát már nem javasoltak neki, mert úgy stoppolták össze. Igaz 38 hetesen egy 4 kg, 55 cm-es babája született... Szerintem ez függ kortól is hogy hogy regenerálódik a szervezeted.

Kérdezd meg a saját orvosodat, hogy õ mit gondol róla. Az enyém azt mondta legalább 1 évet várjak. Volt egy szobatársam õ 9 hónappal az elsõ gyerkõc születése után lett újra terhes, ismét császárral szült, és azt mondta hogy teljesen szétment a vágása, még jó hogy bejött a kórházba, hogy valami nincs rendben. 3. babát már nem javasoltak neki, mert úgy stoppolták össze. Igaz 38 hetesen egy 4 kg, 55 cm-es babája született... Szerintem ez függ kortól is hogy hogy regenerálódik a szervezeted.
Az én orvosom 1 évet javasolt, mert kb ekkora gyógyul be a méhen ejtett seb. Szerintem is kérdezd meg a dokidat.
orvosa válogatja, ált. egy évet javasolnak. talán nem lenne most gond.

Császáros szülés után mennyit kell várni egy újabb terhességig?

Legjobb válasz: Sztem 2 évet mindenképpen.

Sztem 2 évet mindenképpen.
Szerintem kérdezz meg egy orvost errõl, bár nem hiszem, hogy sokkal többet, mint a természetes szülésnél. Ki kell várni, hogy a szervezeted regenerálódjon, "feltöltõdjél" és utána belevághattok! Sok sikert!
Szia! Nekem annak idején 1 évet javasolt az orvos. De kérdezd meg az orvosodat, mert minden orvos más.
Szia! Az elsõ babám császárral született és 19 hónapra rendes uton szültem meg a második gyermekünket. A dokim semmilyen kikötést nem mondott ezzel kapcsolatban. Nekem 10 hónap telt el a császár után, mire ujra terhes lettem.
Az utolsó válaszlótól kérdezném, hogy harcoltad ki, hogy természetesen szülhess császár után, és hogy reagált az orvosod? Nagyon fontos lenne nekem a válasz!!! Az én fiam már most két éves, és újabb babát szeretnénk.Ha lehen nem császárral próbálnám meg elõször, de félek a doki meg se fog hallgatni.?inden ilyen történetért hálás lennék, hogy erõt kapjak, mert mifelénk nagyon lekezelõek az orvosok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!