Találatok a következő kifejezésre: Császáros szülés 3 héttel (2 db)

Császáros szülés után mikor kell menstruálni? 6 hétig szoptattam, már 3 hete nincs tejem, mensi meg sehol.

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenkinél változó, de várhatod, hogy 1-2 héten belül meg fog jönni. Én is császárral szültem, 4 hétig tudtam csak szoptatni, rá 1 hétre meg is jött.

Szerintem ez mindenkinél változó, de várhatod, hogy 1-2 héten belül meg fog jönni. Én is császárral szültem, 4 hétig tudtam csak szoptatni, rá 1 hétre meg is jött.
Szia! Úgy tudom, hogy tej elmúlása után 6 héten belül fog megjönni. Ezt a nõdokim mondta. Nekem a 4. ét is letelt, mensi sehol!!! Nem tudom, hogy a császár közre játszik-e benne. Remélem, tudtam segíteni! Üdv 8 hetes csaj anyukája
Én egyáltalán nem tudtam szoptatni sajnos, és még most sincs semmi, még egy ici-pici jel sem. 6 hetes kisfiú anyukája
SZIA NEKEM A SZOPTATÁS ABBAHAGYÁSA UTÁN 6 HÓNAPPAL JELENTKEZETT AZ ELSÕ MENSIM
Én is császáros voltam, sajnos nem szoptattam és 10 hét jött meg. 3 hós kicsi fiú anyukája
10 hét után...na!:)
A kérdező hozzászólása: Oké csajok. Köszike. Attól féltem, hogy becsúszott a következõ, ugyanis az elsõ alkalommal selejtess volt az óvszer :( Szóval akkor még várok, de azért tesztelek egyet! Köszi mégegyszer mindenkinek! Jó babázást!

Császáros szülés után 3 héttel szeretkezhetem a párommal?

Legjobb válasz: Én nem javasolnám, itt is megszokták várni a 6 hetet! :))

Én nem javasolnám, itt is megszokták várni a 6 hetet! :) )
Hát ugye ha óvszerben, óvatosan és mindketten kívánjátok, végülis miért ne lehetne? Ha egyikõtöket sem zavar az állapotod (gondolok itt a gyermekágyi folyásra). Persze nagyon, nagyon gyöngédnek kell lennie veled.
Szia! Ki kell várni a 6 hetet!
Császár után 3 héttel még úgy fog húzódni a sebed, hogy valszeg eszedbe se jut. Nem elviselhetetlen de nagyon kényelmetlen. A császár bár rutinszerû de komoly hasi mûtét. Van akinek hamar regenerálódik a szervezete de a 3 hét nekem pl nem volt elég. Én még a köhögésbe is majd bele haltam, pedig nem vagyok egy nyafkagép. :DD És még valami... az, hogy császárral szûltél csak azt jelenti, hogy nem györtõdött meg a hüvelyed és a külsõ szemérem, nem volt gátmetszésed. De attól még belül "meggyötrõdött" a tested. Szerencsés vagy ha 3 hét után már olyan fitt vagy mint elõtte. Nem lehetetlenség egyébként. Kavánom neked, hogy így legyen. :) )
Én kiprobáltam, jó volt:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!