Találatok a következő kifejezésre: Császáros sebem olyan (2 db)

Császáros sebem alatt olyan kemány bizonoys pontokon, mintha bevarrtak volna egy fakanalat. Ez normális?

4 hetes szültem,nem fáj,nem érzékeny.

Legjobb válasz: én 4 hónapja vagyok túl rajta el fog mulni, idõ kérdése, nekem már nem kemény

én 4 hónapja vagyok túl rajta el fog mulni, idõ kérdése, nekem már nem kemény
Én egy bõ 3 hete szültem császárral, és nekem is kemény néhány helyen, ami rendben van. Viszont két napja fáj is egy bizonyos ponton, úgy, mint a mûtét után, bár nem látszik semmi, nem vagyok lázas sem. Ezt viszont nem tudom, hogy normális-e, a dokim szabin van... Nekem is tud valaki mondani erre valamit?
nekem is fájt sokszor utána a dokim azt mondta lehet h valami letapadt egy picit ott bent, de el fog múlni az is csak kitartás, nekem már semmi nem fáj . /a 4 hónapos anyuka/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babázást!
Ne haragudjatok hogy belekérdezek, de hol lehet ilyet beszerezni, és mennyibe kerül?
Szia, én hasleszorítós bugyit használtam. Persze én is hallottam mindenféle véleményt. Az elsõ héten nem mertem használni, hogy jól szellõzzön a seb, és, amikor el kezdtem használni, hihetetlen jó volt, hogy tartotta a sebet. A következõ császáromnál már biztos hamarabb kezdem el hordani, de nem bugyisat, mert azt olyan macerás volt mindig alul kapcsolgatni. Legközelebb övet szeretnék hordani.
Szia, elsõ vagyok. Kismama és baba boltban vettem, márkás hasleszorító bugyi 7000- ft, rá kell venni a normál bugyira, szóval elég 1 db, hasleszorító öv kb 2-3000-, de gondolom ezek az árak városonként, boltonként, márkánként változnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!