Találatok a következő kifejezésre: Császármetszésnél bent az (5 db)

Császármetszésnél bent lehet az apuka? Ha nem is teljesen bent, de üvegfalon keresztül nézheti?

Legjobb válasz: Nálunk nem lehetett, de hogy õszinte legyek nem bánom.

Nálunk nem lehetett, de hogy õszinte legyek nem bánom.
Császármetszés mûtét. Vakbél mûtétre se engednek be senkit :) Nálunk a mûtõajtón kívül állhatott Apa, oda hozták ki megvizsgálni, megmérni, felöltöztetni a babócát. Szóval Apa elõbb láthatta, mint én. Nekem csak a bebugyolált manócskát mutatták meg...
Akkor én biztos hülye vagyok Kedves 2., mert én azt mondom, hogy a férjem nézte üvegfalon keresztül. Mikor már varrtak össze, és a férjem kezében volt a fiam, akkor a gyerekorvos viccesen felajánlotta, hogy készít az egész családról képet. Így van egy olyan fotónk, hogy a férjem kezében a gyerkõc, én meg ott fekszek az üvegfalon túl és varrnak épp össze:-)
Ez kimaradt. A fertõzések elkerülése végett nem mehet be. Mellesleg mire bemosakodnál már meg is van a gyerek. Anno a lányom születésekor feleségemet 21:53-kor vitték be a mûtõbe és 22:01-kor a kezembe is nyomták a gyereket.
És nem túlzás lepontozni valakit, aki azt írja hogy nem bánja hogy nem volt bent a párja, amíg felvágták a hasát..??? Na jó éjt mindenkinek..
Akkor kedves válaszoló az orvosod elég sok szabályt megszegett evvel a döntésével, mivel lehet olyan ember aki egy ilyen felfokozott lelkiállapotban csinál olyan hülyeséget, hogy bemegy a mûtõbe és rendesen elfertõzi azt aki éppen fel van nyitva. Jobb esetben nem történik semmi rosszabb esetben halállal is végzõdhet. Vagy csak olyan pszcihés sokkot kap, hogy utána járhat õ is orvoshoz.
Szia császármetszésnél nem lehet bent mert oda már a bemosakodott orvosok és nõvérek mennek be. Ráadásul még üvegfalon keresztül sem nézheti. Pszcihológiai okok miatt. Aki mást mond hülye. De ha nekem sem hiszel kérdezd meg az orvosodat akinél szülni fogsz. Ha nincs akkor a nõgyógyászodat. Vagy bármilyen orvost aki szüléssel foglalkozik. Ha nem te fogsz szülni a párod orvosát/nõgyógyászát.
Én is beállok a hülyék sorába, a férjem bent volt. :D De most komolyan kedves hülyézõ, azt hiszed, hogy utcai ruhában jön be az apuka??? Miért fertõzne õ jobban, mint bármelyik másik BEÖLTÖZÖTT orvos/ápoló? Neki is fel kellett venni a teljes mûtõs szerkót. Íme a bizonyíték, hogy ne csak szövegeljek (nyilván kitalálod, hogy nem én fotóztam - nem félelmetes kép, bárki megnézheti): http://kepfeltoltes.hu/view/120515/PICT0993_www.kepfeltoltes.. Ennél többet nem lát az apuka, csak a babát, mikor a ponyva elé hozzák, már elvágott zsinórral. Szerintem egy sima szülés brutálisabb, én oda nem engedném be, császárra bármikor.
A Sote I-en bent lehet császárnál az apuka.nagyon jó is , hogy bent volt, neki is, nekem is.végig beszélgettünk, fotózott ahogy kiemelték a babát, úgyhogy a elsõ másodperctõl van fotónk.
Kórház, és orvos függõ, hogy bent lehet, üvegfalon keresztül nézheti, vagy csak kint várhat. Elõbbi két esetben úgy szokták megoldani, hogy apuka ne láthasson semmilyen durva dolgot.
Valószínûleg ez is kórházfüggõ, nem érdemes egymásnak esni. A sógornõm császárral szült és nem mehetett be az apuka, pedig apás szülésre készültek. Szerintem kérdezd meg a dokidat vagy a védõnõdet, hogy nálatok ez hogy megy.
bent lehet!! nekem a ferjem 2 csaszarnal is bent volt velem es joo volt
Benn lehet.Nõ vagyok, és benn voltam ismerõsöm szülésénél, ott ültem a fejénél, nem láttam semmit, mert egy ponyvával el van takarva ahol õk matatnak a hasnál.Mikor kivették, hirtelen magasba emelte a doki a gyereket, úgy megijedtem, hogy rögtön el kellett fordítani a fejemet, mert ilyet még nem láttam, és rajta volt ugye vér meg minden más.
Ja és akkor a 2.válaszoló szerint én hülye vagyok. Kedves 2.! Nem túlzás lehülyézni a másikat??????
Utolsó vagyok. És nyilván nem utcai ruhában volt bent.Venni kellett egyszer használatos ruhát amibe átöltözött.
Miért ne lehetne bent? Az én férjem bent lehetett és nem fertõzött meg!!!!!! A fejem mellett ült végig, mikor kivették a kislányomat akkor pedig ment vele. Kérdezõ! Nyugodtan menjen be a párod ha lehet.Nem fog látni semmit, a sima szülésnél sokkal többet látnak.És nekem például sokat jelentett hogy bent volt velem a férjem. És hogy megfertõz?Ez oltári nagy hülyeség! Ha fenn állna a fertõzés veszély akkor az orvosok nem engednék meg hogy bent legyen az apuka!!!!!!
Én 5 hete szültem császárra és végig bent volt a párom a fejemnél ült végig és utána megkapta a babát amíg engem összevarrtak :)

Császármetszésnél bent lehet az apa?

Mert jó lenne, ha valaki tartaná bennem a lelket!

Legjobb válasz: a fejednél lehet, de kérni kell. Õ sem láthat semmit ott alul, csak a végeredményt.

a fejednél lehet, de kérni kell. Õ sem láthat semmit ott alul, csak a végeredményt.
Nálunk igen! de atól függ, hogy hol szülsz, a dokidat kell megkérdezni, mert helyenként változó.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! Ti hol szültetek? Én valószinû, hogy Marcaliban!
én még sehol, de Pécsett így van. Már te vagy akkor a vakbélmûtétes.??? Nyugi-nyugi, mondd hogy szükséged van az apára, mert félsz és kész!!
Nálunk a Szt Imrében nem engedik be csak egy ablakon keresztül nézheti, amúgy oda viszik majd ki a babát megmérni meg tisztába rakni stb, tehát õ vele lehet.De én azt hallottam a mûtõbe nem engedik be a civileket, de ezek szerint ezt sem mindenhol tartják be.
A kérdező hozzászólása: Igen én vagyok a vakbélmûtétes és tényleg nagy szükségem lenne arra, hogy bent legyen az apa!

Szolnokon császármetszésnél bent lehet az apuka?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy nem, de jobb, ha rákérdezel a dokidtól.

Úgy tudom, hogy nem, de jobb, ha rákérdezel a dokidtól.
Én tudok olyanról, ahol bent volt. Ráadásul több komplikáció is volt, és mégsem küldték ki.


Császármetszésnél (programozott) is bent lehet velem az apuka?

Legjobb válasz: 1-2 kórházban lehetséges, de a legtöbb helyen nem lehet bent. Ez egy mûtét, nem biztos, hogy jó, ha látja, mi történik.De mikor kint van a baba, neki adják oda elõször, õ lehet bent, míg ellátják, stb.

1-2 kórházban lehetséges, de a legtöbb helyen nem lehet bent. Ez egy mûtét, nem biztos, hogy jó, ha látja, mi történik.De mikor kint van a baba, neki adják oda elõször, õ lehet bent, míg ellátják, stb.
Nálunk nem lehetett bent, viszont kb 15 perc múlva kiveszik a babát, apukát megkérik, hogy felül vetkõzzön le, és a csupasz mellkasára teszik rá :) (lehet ezért lett ilyen apás :) ))
Kórház függõ. Velem nem lehetett bent, kint kellett várnia az elõtérben. Akkor szóltak neki amikor vitték a kiscsajt fürdetni.
Az ÁEK-ban egy ablakon keresztül nézheti az apuka. Véres dolgokat persze nem látja. Ott is õ kapja meg elõször a babát ilyen esetben :-)
Miskolcon, a megyei kórházban szintén bent lehetett.
Debreceni Klinika, ablakon keresztül nézhette.
Én 7 hete szültem a Baross utcai SOTE I - en, és ott végig bent lehetett a párom, ott ült a fejemnél. Még fényképet is csinálhatott :) Nem császárnak indult a szülés...

Az Uzsoki szülészetén bent lehet az apuka a császármetszésnél?

Nekem az els? gyermekem császáros volt és nem lehetett bent a férjem:-( Nagyon rossz volt. Nagyon úgy néz ki a második is császár lesz és nagyon szeretném ha a párommal együtt élnénk át! Válaszotokat el?re is köszönöm:-)

Legjobb válasz: Az Uzsokit nem tudom sajna, így nem is a kérdésedre fogok válaszolni :), viszont a Péterfyben bent lehet!

Az Uzsokit nem tudom sajna, így nem is a kérdésedre fogok válaszolni :) , viszont a Péterfyben bent lehet!
Szia Én 2007 novemberben szültem császárral és nem jöhetett be a férjem, de ahogy kihozták a mütõbõl a babát már ott lehetett. Nézhette az öltöztetést stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!