Találatok a következő kifejezésre: Császármetszésel szültem elsö (2 db)

Császármetszésel szültem az elsö babát 6 éve és most vagyok17 hetes terhes félek mert az elö császár után lázgörcsöm volt rá három napra azt mondták hogy, sebláz vajon most is lesz szülés után?

ha volt már valakinek ehez hasonlo akkor kérem irjon

Legjobb válasz: Az , hogy az elsõt császárral szülted, nem jelenti azt, hogy a másodikat is azzal fogod (hacsak nincs olyan oka, de ezt nem írtad..) És hogy lett lázad, az sem törvényszerû, millió dologtól lehet. Sokaknak a melle gyullad be nemsokkal szülés után, és felmegy a lázuk akár 40 fokra is. Kikezelik, rendbejönnek és az élet megy tovább... Ne félj elõre ilyen "felesleges" dolgoktól. Úgyis az lesz ami, a lényeg a pozitív hozzáállás!!! Minden rendben lesz!:-)

Az , hogy az elsõt császárral szülted, nem jelenti azt, hogy a másodikat is azzal fogod (hacsak nincs olyan oka, de ezt nem írtad..) És hogy lett lázad, az sem törvényszerû, millió dologtól lehet. Sokaknak a melle gyullad be nemsokkal szülés után, és felmegy a lázuk akár 40 fokra is. Kikezelik, rendbejönnek és az élet megy tovább... Ne félj elõre ilyen "felesleges" dolgoktól. Úgyis az lesz ami, a lényeg a pozitív hozzáállás!!! Minden rendben lesz!:-)
A kérdező hozzászólása: a lázamat nem tudták megmondani hogy mitöl van de 9 napig tartot nem volt gyuladásom csak lázam, anyukám mondta hogy seblázam lehetet, köszönöm a válaszodat
lehet
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek koszonom szepen a valaszat!!!En az elso babamart azert kellet csaszarmetszesel szuljem mert 220/100 volt a vernyomasom!!De igasag szerint nagyon sokat hiztam 44 kg 79kg-ra es talan e miat is volt ilyen magas pedig csak 22 eves voltam es sajnalom hogy nem szulhetem rendesen mert egyatalan nem tapasztaltam meg milyen a szules meg egy szulesi fajdalmam sem volt!!!Remelem a masodiknal nem lessz gond es megszulhetem termeszetes uton!!!Es apuka bekiserhet a szulo szobaba?
köszönöm!!!
A második szülés nem mondanám hogy olyan gyorsan zajlott volna, a vajúdás kb 14 óra volt, a kitolás már nem volt vészes, 40 perc lehetett. De nem tudom hogy genetikai okai vannak-e, nekem a dokim végig támogatta a természetes szülést, a hegem az utolsó uh-n olyan 5mm volt. A lányom 3800gr-mal született meg.
#6ostól kérdezném, h szerinte gyorsan zajlott a 2.szülése és azért maradt egyben a heg, v. genetika? Elnézést az offért, de nagyon foglalkoztat a kérdés.
Elsõ farfekvés miatt császár volt, a másodikat természetes úton szültem másfél év után ugyan annál a dokinál (fogadott volt mind a kétszer).
Ez attól is függ, hogy az elsõ miért lett császár.
Sõt általában azt akarják, hogy a 2. természetes legyen. De ez nem mindig alakul így, a babától függ.
Csakis az orvosodtól. Ezt úgy értem, õ dönti el, hogy alkalmas-e a tested a normál szülésre (baba fekvése, mérete, hegvastagság, stb.), és hogy milyen a hozzáállása a császár utáni természetes szüléshez, mert van aki eleve kizárja, valamit fennáll-e az indikáció, amiért az elõzõ az lett. Az én dokim végig preferálta a normál szülést, de amikor úgy alakult, azonnal a császár mellett döntött, mert így volt ésszerû.
A kérdező hozzászólása: Es mitol fog az hogy engedelyezik e vagy sem?
Császárra nem mehet apuka. Kórházfüggõ, hogy bemehet-e apuka természetes szülésnél vagy sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!