Találatok a következő kifejezésre: Császármetszés után úgy (9 db)

NEM, EZ NEM JÓ...MINDENKÉPP MENJ VISSZA...LEHET SEMMI BAJ NINCS, DE INKÁBB LÁSSON ORVOS
ez nem normális.engem is császároztak, de nem fájt utána jobban, hanem akkor már elmúló félben volt.menj vissza az orvoshoz.

Szülés után pontosabban császármetszés után milyen az első szex és úgy egyáltalán milyen gyerek mellett? Mire számítsak? Hogyan készüljek? Tapasztalatok?

Még van addig két hét, de mivel a terhesség kb utoldó három hónapjában nem volt ezért már érthet?en ki vagyunk kissé éhezve.

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem császárral, azóta egyszer voltunk együtt és nem volt jó élmény. Fájt. Nem is nagyon értem, hisz császár volt...A férjem türelmes, nem akarja hogy kötelességnek érezzem.

Én 4 hónapja szültem császárral, azóta egyszer voltunk együtt és nem volt jó élmény. Fájt. Nem is nagyon értem, hisz császár volt...A férjem türelmes, nem akarja hogy kötelességnek érezzem.
Szerintem embere válogatja.Én az elsõ gyerkõcöt simán a másodikat császárral szültem .Egyiknél sem volt semmi gondom.A kicsi most 4 hónapos és olyan a nemi életünk mint azelõtt.(és nem tartottuk be a 6 hetet.)
császárral szülõ ismerõsöm mesélte, hogy õk nem bírták kivárni a 6 hetet, az 5. héten már próbálkoztak, de nagyon rossz élmény volt, mert olyan száraz volt, mint a Szahara, hiába kívánta nagyon az együttlétet úgyhogy lehet, hogy nem árt beszerezni egy kis síkosítót az elsõ alkalomra, hogy ezt elkerüljétek
írtam már tapsztalatokat...borzalmas volt, rosszabb mint a szüzességem elvesztése:) nem is érdekelt a szex, simán ellettem volna nélküle a szoptataás végéig...én természetesen szültem...aki császáros volt annak elvileg jobb
sztem neked jó lesz....akkor ha annyira akrod oldjátok meg máshogy most:::) ))
A kérdező hozzászólása: én nem szoptatok sajnos
jó neked, én 8 hónapig, míg szoptattam nem érdekelt a szex, simán ellettem volna nélküle...aztán egyre jobb lett...
szia! én 3 hónapja szültem csázárral, mi a 7.dik héten ugrottunk egymásnak amikor aludt a pici, eleinte nagyon fájt de az extra mennyiségü sikositó segített és a végére annyira jó lett, hogy átélhetem életem elsõ hüvelyi orgazmusát. :)
CSászároztak kivártam a 6 hetet amíg az orvos mindent rendben talált. Nagyon fájt jobban mint amikor elvesztettem a szüzességem szerezz be síkosítót a biztonság kedvéért. Nekem nem volt nem tudtam hogy ilyen gondom lehet mert elõtte ment minden mint a karikacsapás szülés elõtt egy héttel még szexeltünk. Izgultam mi lesz ha felébred a Baba de ne aggódj ezzel minden szülõ így van. Féltem hogy ne jön a mellembõl a tej ezért ragaszkodtam a melltartóhoz!
Mi végig el voltunk tiltva a szex-tõl.Pontosabban orgazmusom sem lehetett így még a petting is és minden kizárva ugye.Mikor letelt a 6 hét mentem a kontrollra és kérdeztem a dokit lehet e már mert megõrülök a szexuális tartalmú álmaimtól.Azt mondta menjek haza kapjam el az embert és ne álmodozzak tovább.így is lett.És nekem nagyon jó volt, nem voltam száraz sem.Igaz nem voltam császáros, de a gát körül behurkásodtam.De nem fájt.Jobb volt mint valaha!De a legjobb ha nem készülsz sehogy sem.Minden alakuljon spontán.Ha készültök idegesek lesztek kissé, és az nem biztos hogy jót tenne az együttlétnek!Érezzétek jól egymást!(ha már ott az idõ)
Nekem az elsõ pár alkalom volt másabb, egy kicsit érzékenyebb, de az sem volt rossz. 6 hét után kezdtük. kb 2 hónap után minden a régi volt. Talán annyi, hogy én is szárazabb vagyok, arra ajánlom a sikosító gélt, nekünk bevált.
Császáral szültem és mivel már nem véreztem, 5 hét után próbálkoztunk. Nagyon jó volt, nem fájt kicsit sem. Azóta is renben van minden. Mikor a csajszi kicsi volt és evett aludt, többet voltun együtt. Most hogy már szaladok uána egész nap általában estére hulla vagyok, igy a szex marad hétvégére, mikor a lány alszik napközben.
A kérdező hozzászólása: De te bocsi a kérdésért hogy álltál neki, kívántad nagyon vagy nem?Mit éreztél?Mármint elõtte?
A kérdező hozzászólása: Mármint ezt azért kérdezem, mert nekem a múltkor csak hátamat mosta meg és végigsimított a fenekemen és már attól be tudtam volna indulni
A kérdező hozzászólása: ok, ok és a kérdés második fele?mert ez is érdekelne
Szerintem is embere válogatja. Valaki alig bírja kivárni, valakinek nem kell sokáig. Az hogy pici baba mellett hogy lehet szeretkezni, kb. majdnem úgy, mintha ott sem lenne. talán kicsit kellemetlennek érzed elöször, de õ abból, hogy ti, most mit csináltok semmit nem fog fel...:) ))

Császármetszés után mikortól lehet már oldalra fordulni? A második héten még nem korai? Hogy lehet felkelni az ágyból úgy, hogy ne hasizomból?

Legjobb válasz: Próbálj úgy ahogy akkor keltél,amikor már sokadik hetes terhes voltál.Nekem ami bevált,oldalrafordullás,majd kézzel feltolom a felsõtertem,majd magamalá szedem a lábaimat,és feltolom a fenekem,majd hozzáegyenesedem.(Nekünk nagyon alacsony az ágyunk,olyan 15cm.)Hogy mikor kelhetsz fel nincs infóm,mert tapasztalatom sincs a császárral kapcs.

Próbálj úgy ahogy akkor keltél, amikor már sokadik hetes terhes voltál.Nekem ami bevált, oldalrafordullás, majd kézzel feltolom a felsõtertem, majd magamalá szedem a lábaimat, és feltolom a fenekem, majd hozzáegyenesedem.(Nekünk nagyon alacsony az ágyunk, olyan 15cm.)Hogy mikor kelhetsz fel nincs infóm, mert tapasztalatom sincs a császárral kapcs.
Nekem 5 hónapja volt császármetszésem és már a kórházban a harmadik nap oldalra fordulva aludtam, feküdtem, hogy lássam a babómat, a mûtét után 12 órával már fel kellett kelni sétálni, kb 5 hétig nem hasizomból kel fel szerintem az ember még akkor sem ha hanyattfekvésbõl felül én legalábbis ezt tapasztaltam(nem éreztem hasizomnál semmi feszülést se fájdalmat).
Szia! Csatlakozom az elöttem válaszadóhoz és még annyi hogy én itthon már ha hanyatt is feküdtem simán hasizomból keltem mert ugye kell is eröltetni nehogy mégjobban elpuhuljon a ahsizmod.
Én is egybõl oldalra fordultam igaz kicsit nehézkesen, 6 óra mulva pedig már egyedül zuhanyoztam és sétáltam, 8 nap után már autót vezettem :) nem kell elhagyni magunkat!!!!
Szia Hát én kébzeld el mikor kivittek a mütõbõl felébredtem és utánna röktön oldalra is feküdtem!!!!!

Császármetszés után 1 évvel még mindig piros, és dudoros a vágásom! Úgy értem, hogy dudoros, hogy szerintem nem jól lett összevarrva! Ez baj? Nektek milyen a vágás? A hasam is el van hallva! Az igy marad?

Legjobb válasz: Az elsõ nekem is csúnya volt, azt mondta a doki, hogy genetika és a varróanyag is szerepet játszik a dologban. Másodszorra egész szép lett, de a heg még látszik. Én érzem az egész hasamat, szerintem kérdezd meg a dokit.

Az elsõ nekem is csúnya volt, azt mondta a doki, hogy genetika és a varróanyag is szerepet játszik a dologban. Másodszorra egész szép lett, de a heg még látszik. Én érzem az egész hasamat, szerintem kérdezd meg a dokit.
Az elsõ nekem is olyan volt, az orvosom mindig csóválta a fejét, hogy nem lett szép, aztán a másodiknál gyönyörûre csinálta. Halvány, kicsi, beolvad a bõr színébe, de én sem érzem a hasamat vágástól köldökig, immár 4 éve.
Nekem 2 éve volt császárom, nagyon szép lett a heg, de a hasamnál a mai napig furcsa érzés, ha hozzáérek. Elvágták az idegeket, és nem gyógyul be 100 %-osan.
hagyjatok aludni!!o ugyis felebred mikor ehes lesz ne aggodjatok:) jelezni fog!!
Hagyjátok nyugodtan aludni, ha éhes úgyis jelez. Anyuci pihenjen minél többet, én tudom milyen az 1 hetes császárseb...
szia! Ha nem sárga a pici akkor hagyjátok aludni. Mert ha sárga akkor fel kell kelteni 3 óránként enni!:) két császáros anyuka
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, igen megnyugtatóak voltak!

Ugye nem lesz baj? Mit tehetnék ha teherbe estem császármetszés után 3, 5 hónappal?

Kicsit meg vagyok ijedve.

Legjobb válasz: Nem hinném hogy kéne abortusz, mert a baba olyan kicsi még az elején, hogy nem sok vizet zavarna, de ezt sajnos egyénileg és orvosilag kell eldönteni. Egyébként nem hinném hogy aggódnod kell, mert a mensi ilyenkor tök rendszertelen, meg ott a fogamzásgátló, és a tünetek simán lehetnek mindenféle terhesség nélkül is.

Nem hinném hogy kéne abortusz, mert a baba olyan kicsi még az elején, hogy nem sok vizet zavarna, de ezt sajnos egyénileg és orvosilag kell eldönteni. Egyébként nem hinném hogy aggódnod kell, mert a mensi ilyenkor tök rendszertelen, meg ott a fogamzásgátló, és a tünetek simán lehetnek mindenféle terhesség nélkül is.
Szerintem addig ne idegeskedj, amíg nem pozitív a teszt. Aztán ha az, akkor beszélj a dokiddal.Én 2 év után is éreztem a vágásomat terhesen, de nem volt gond.Azonban sajnos nem tudtam megszülni ezt a babát sem, pedig úgy készültünk. Azért ez nagyon kevés idõ, szerintem rizikós lenne újabb baba most.De mindenképp a dokit kérdezd. Minden jót.
Vegyél egy tesztet hogy megnyugodj!
Szia elvileg a szülés, császár után 6 héttel a méh készen áll az újabb babára, nekem az orvosom mondta! Nekem van egy 9 hónapos kisfiam, és most 7 hetes kismami vagyok! Szorítok, hogy minden úgy legyen ahogy te akarod!!!
Utolsó válaszolónak! Ekkora hülyeséget, hogy lehet leírni??Ilyet orvos nem mondott az tuti.Nekem 2 császárom is volt, és nem vizsgálják a mûtéti heget 6 hetes kontrollon, csak a felületét.Abból meg ugye semmire nem lehet következtetni.Pont arra hívják fel a figyelmet császármetszés után, hogy a vágásnak csak a felülete gyógyul gyorsan, a szöveteknek több hónapra, egy évre van szüksége a regenerálódáshoz.Ugyanis a császár nagy hasi mûtétnek számít, és nem felületi karcolás!!! Nem véletlenül aggódik a kérdezõ, ugyanis Õ is tisztában van azzal, hogy rizikót vállal ha terhes és úgy dönt kihordja a babát.
Az egyik barátnõm szintén császárral szült. A 6 hetes kontrollnál a dokija azt mondta, hogy akár teherbe is eshetne, de azért javasolja a kis pihenést. Beszélj a dokiddal, õ majd megnézi a heget, és tud majd biztosat mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát igen, elég kevés idõ, meg már terhesség elején is azért a méh ugye elkezd tágulni. Igazad van, kár elõre idegeskedni.Csak nem szeretném ha olyan döntést kellene hoznom, ami nagyon fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha nem jön meg rendesen most, akkor teszt, és ha pozitiv, meglátom, mit mond a doki, bár sajnos már a 6. héten is célozgatott, hogy ne akarjak majd hamar szülni még egy babát.Azt mondta, ráérek.Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és csajok ne szedjétek a cerazettét, inkább más módszer, mert már én sem bízom benne.
Nekem 6hét telt el a császármetszésem óta nem voltam még kontrolon, de két héttel ezelött együtt voltam a párommal(4hét után), védekeztünk krémmel de nem nagyon érzem jol magam hányingerem van, és rosszul vagyok, félek hogy terhes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nálam szerencsére nem lett baba, azóta abbahagytam a cerazettét, igaz sajnos szoptatni sem tudok .Szorítok neked, reméljük nem lesz baj, majd írjál!

Császármetszés után 1héttel úgy érzek, hogy a vágásnál, a varratok felett duzzadt a bőr, nem az egész, hanem egy szakaszon. Nem fáj, csak duzzadt. Valami baj van?

Legjobb válasz: Szerintem nincs gond. Esetleg kérdezd meg telefonon az orvosodtól aki császározott õ segíteni fog és megmondja vagy behív hogy mutasd meg. Én is császáros vagyok, azt hiszem nekem is egy kicsit duzzadt volt, de nem vagyok benne biztos. Én hónapokig nem mertem megnézni se igazán, meg oda nyúlni. Persze megmosás erejéig muszáj volt, bár volt hogy a páromat kértem meg hogy segítsen.

Szerintem nincs gond. Esetleg kérdezd meg telefonon az orvosodtól aki császározott õ segíteni fog és megmondja vagy behív hogy mutasd meg. Én is császáros vagyok, azt hiszem nekem is egy kicsit duzzadt volt, de nem vagyok benne biztos. Én hónapokig nem mertem megnézni se igazán, meg oda nyúlni. Persze megmosás erejéig muszáj volt, bár volt hogy a páromat kértem meg hogy segítsen.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem a dokimat, azt mondja normális, hisz mozgolódnak a varratok. csak annyi szörnyûséget hall az ember, gondol össze-vissza mindenre. köszi szépen
Ne aggódj , normális.engem ma 4hete császároztak és még mindig fáj az alhasnál a bõröm ahogy megnyúlt sõt egy helyen érzéketlen is kicsit, de z is normális.A varratot megfogni nekem is furi érzés és óvatosan érintem meg...Tényleg amúgy nektek vissza ment a hasatok?Mert az enyém még mindig lóg..nem túl szép látvány...
Kedves utolsó válaszoló! Az én kisfam is 4 hetes, császárral született ö is és az én hasam is kritikán aluli. Szülés után a bokámig, most már csak a térdemig lóg. Állítólag 6 hét kell neki is.
A kérdező hozzászólása: nekem egész szépen vissza ment, ez lehet annak köszönhetõ, hogy vagyok vagy 42kg. és szigorúan nappal hasszorítót hordok.
Én 16 hete szültem császárral, nekem is duzzadt volt, meg érzékeny is.Most már csak viszkedni szokott meg érzékeny szerintem most már így marad:) ) Szerintem nyugodj meg nincs semmi baj!!

Tisztelt Doktor úr! Császármetszéssel szültem 8 hónapja a kisfiam és el is kötötték a pete vezetékem eközben. Úgy egy hónapja a párommal való együttlét után kis mennyiségű barnás folyásom van (nem vérzem). Még a hormonok miatt lehet ez a tünet vagy inkább

Tisztelt Doktor úr! Császármetszéssel szültem 8 hónapja a kisfiam és el is kötötték a pete vezetékem eközben. Úgy egy hónapja a párommal való együttlét után kis mennyiségű barnás folyásom van (nem vérzem). Még a hormonok miatt lehet ez a tünet vagy inkább fertőzés jele? Válaszát köszönöm. Nikoletta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés komolyan kell venni, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés komolyan kell venni, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Császármetszéssel szültem 8 hónapja a kisfiam és el is kötötték a pete vezetékem eközben. Úgy egy hónapja a párommal való együttlét után kis mennyiségű barnás folyásom van (nem vérzem). Még a hormonok miatt lehet ez a tünet vagy inkább

Tisztelt Doktor úr! Császármetszéssel szültem 8 hónapja a kisfiam és el is kötötték a pete vezetékem eközben. Úgy egy hónapja a párommal való együttlét után kis mennyiségű barnás folyásom van (nem vérzem). Még a hormonok miatt lehet ez a tünet vagy inkább fertőzés jele? Válaszát köszönöm. Nikoletta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés komolyan kell venni, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés komolyan kell venni, ezért javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!