Találatok a következő kifejezésre: Császármetszés előtt beöntést (1 db)

Császármetszés előtt adnak beöntést?

Legjobb válasz: Én úgy tudom adnak, sõt katétert is tesznek fel...De ne para az nem fáj, legalábbis nekem azt mondták.

Én úgy tudom adnak, sõt katétert is tesznek fel...De ne para az nem fáj, legalábbis nekem azt mondták.
Sok helyen a természetes úton szülõ nõknek sem adnak, sürgõs császár esetén erre nincs idõ!!!! Akkor a baba és az anya élete fontosabb!
Adnak beöntést, mert császár után 12 óra hosszáig nem lehet felkelni még a fejedet sem emelheted meg tulzottan, mert fájni fog. Katétert is kapsz ép emiatt. Csak akkor nem kapsz beöntést, ha már nincs idõ, még meg is borotválnak.
Beöntést akkor adnak ha a mûtét elõtti 8 órában nem volt széklet, de akkor is csak a végbél elõtti részt mossák ki nem a teljes bélrendszert.Nem kell parázni nem öntenek be liternyi folyadékot csak 2-3 decit.Katétert szoktak feltenni általában.
Elvileg adnak (a legtöbb helyen), de én sem kaptam, mert már nagyon sürgõs volt a császár és már nem volt idõ rá. Viszont katéter biztosan lesz.
Szia én császárral szültem és kaptam beöntést.
Csak katétert adnak!
Én sem kaptam beöntést (ezt is néztem a kórház-doki választásnál), de katéter az volt.
Én nem kaptam csak katétert
Szia nekem adtak beöntést és katétert is de szerintem azért adtak beöntést mert még akkor nem tudtuk hogyan fogok szülni a császár hirtelen jött.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik szülész dokit ajánlanátok régi MÁV (ÁÉK), vagy a Uzsoki kórház szülészetéről?

7

Dr. Szemán György (Miskolc, Semmelweis) mennyiért vállal egy szülést?

Egyik ismerősöm azt mondta hogy sima szülés fix 80 ezer a császár meg fix 100 ezer. Én úgy tudtam hogy nem mond tarifát, annyit kap amennyit a kismama gondol. Mindenhol azt olvastam hogy nem pénzéhes meg ilyenek. Azt hallottam hogy pesten a vizsgálat 10szeresét illik adni, de ez vidéken valamivel kevesebb. 8000 nála egy vizsgálat és a 10xese valóban 80 ezer. Tud valaki erről valamit? Szült nála valaki mostanság vagy tervezi hogy nála szül? Köszi előre is. :)

7

SOS! Aki Istvánba szült KÁDBAN, hogy vannak az orvosoknál a terhesgondozási árak, meg maga a szülés mennyi? Help!

5

Ha volt fogadott szülésznőtök, ti mennyit fizettetek neki?

4

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

5

Szülés indulhat délután?

azt mondják éjszaka vagy délelőtt kezdődik általában.

10

Hogyan segíthet egy nő a barátnőjének szülés közben?

:) Én megyek be a barátnőmmel szülni, mert a férje nagyon nem szeretne. Második babájuk, de az első majdnem meghalt szülés közben és ez akkora trauma volt apukának, hogy most nem mert bemenni. Engem kértek meg és nagyon szívesen vállaltam. Habár már szültem gyermeket, mégis a tanácsaitokat szeretném kérni. Remélhetőleg természetesen szül és bent tudok lenni, a lehető legtöbb dologgal támogatva.

8

Szült valaki 2013-ban Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Járt már valaki így?

Arra lennék kíváncsi, hogy járt-e már valaki úgy hogy a párja nem rég új munkahelyen kezdett el dolgozni és nem engedték el mikor az anyukának éppen be indult a szülés így az apuka nem tudott ott lenni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!