Találatok a következő kifejezésre: Császár után nappal normális, (7 db)

Császár után 10 nappal normális, hogy gyenge vagyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális! Ne aggódj! Én is így voltam ezzel, amikor a kisfiam született! Nekem kb egy hónap kellett, mire visszaállt minden a régi kerékvágásba. Kb 1,5-2 héttel a császár után sétáltunk egyet a babánkkal és amit máskor 15 perc alatt megtettem, akkor az 1 teljes óráig tartott. Pihenj sokat és ne aggódj, mert az a babádnak sem tesz jót.A császár egy komoly hasi mûtét, idõ kell hozzá, hogy rendbe gyere. Boldog babázást!!!

Teljesen normális! Ne aggódj! Én is így voltam ezzel, amikor a kisfiam született! Nekem kb egy hónap kellett, mire visszaállt minden a régi kerékvágásba. Kb 1, 5-2 héttel a császár után sétáltunk egyet a babánkkal és amit máskor 15 perc alatt megtettem, akkor az 1 teljes óráig tartott. Pihenj sokat és ne aggódj, mert az a babádnak sem tesz jót.A császár egy komoly hasi mûtét, idõ kell hozzá, hogy rendbe gyere. Boldog babázást!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon rendi vagy! Köszi szépen:) Furcsa, hogy átlagon felül gyorsan felépültem, alig fáj, de alig tudok valamit csinálni, mert úgy kóválygok.

Az normális császár után 6 nappal, hoyg elkezdett fájni a pisilés? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális nekem is fájt mondjuk nekem a császár után már másnap fájt kb. egy hét múlva múlt el.

Szia! Szerintem normális nekem is fájt mondjuk nekem a császár után már másnap fájt kb. egy hét múlva múlt el.
persze hogy fáj!gondolom katétert kaptál és az megsértheti!nekem legalább 2 hétig fájt utána
A katéter felsértett, sajnos elõfordul. Türelem, nemsokára elmúlik.
sürgõsen kérj vizeletvizsgálatot. nekem veséig felmenõ fertõzésem lett a katétertõl, kb olyankor jelentkeztek az elsõ tünetek, csak ráfogták, hogy még érzékeny...
Szerintem nem normális, hogy 6 nap után még gondok vannak...2x volt császárom/katéterem, a 2.-nál engem is felsértettek, de csak az elsõ pár pisilésnél voltak gondok. Kérni kellene egy vizelet vizsgálatot!
Így van, vizsgálat. Nekem kb 2 hétig fájt, a dokim azt mondta húgyúti fertõzés a katéter miatt, írt antibiót, de attól elkezdett durván apadni a tejem, úgyhogy abbahagytam. Inkább vörösáfonyát ettem, minden mennyiségben. Nekem úgy szúrt a hólyagom hogy sokszor menni sem tudtam pisilés után fõleg.
Bár nem császáros voltam, de nekem is volt egy katéterezésem, bár csak pár percre. Másnap már fájt a pisilés.Gennyes hólyaghurutom volt. 5 nap antibiotikum után már jobb lett. Volt, hogy a wc-re sem értem ki... Ha nem múlik el, szólj a dokidnak, nézze meg a vizeleted, nehogy baj legyen.

Normális, hogy a második császár után elérzéstelenedett a popsim ott ahova a méhösszehúzót adták 4 napig?

Az els? császár után nem volt ilyen. Most 3 hónapja szültem. Ez is vissza fog jönni mint az alhasi érzéstelenedés?(Mert az nekem az els? után újra érzékelhet?vé vált, igaz hónapokra rá csak)

Legjobb válasz: Szia Én is 4 kaptam napi 3x a méhösszehúzót. Nekem mondta a nõvérke, hogy lehet hogy egy ideig nagyon fog zsibbadni, fájni, esetleg érzéketlen lesz. Kb 2-3 hónappal a császár után már nem volt vele semmi gondom.

Szia Én is 4 kaptam napi 3x a méhösszehúzót. Nekem mondta a nõvérke, hogy lehet hogy egy ideig nagyon fog zsibbadni, fájni, esetleg érzéketlen lesz. Kb 2-3 hónappal a császár után már nem volt vele semmi gondom.
... 4 napig ...

Az normális, h császár után 8 nappal még fáj a katéter helye vagy mi amikor pisilek?

Legjobb válasz: Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni,hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.

Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni, hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.
Én is nehezen épültem fel a császárból, úgyéreztem mintha a húgycsövem meg a húgyhólyagom szúrna. Fõképp amikor elkezdtem pisilni vagy csak fel akrtam kelni az ágyból. Az orvosom vizeletfertõtlenítõt írt fel, ami miatt egy idõre ki kellett öntenem a tejemet az antibiotikum miatt. Késõbb azonban kiderült, hogy gyulladással gyógyult a mûtét és kissebb öszenövések lettek, attól voltak akkora fájdalmaim. Mégegyszer nem szeretnék császárt...

Császár után az első menstruáció hány napig normális? A többi lent.

Májusban szültem,aug. 3-án jött meg és még mindíg tart.Eddig nem volt probléma.Aggódom egy kicsit.

Legjobb válasz: Nekem is baromi sokáig tartott,kb.az elsõ 3!A dokihoz is elmentem,azt mondta minden rendben.

Nekem is baromi sokáig tartott, kb.az elsõ 3!A dokihoz is elmentem, azt mondta minden rendben.
nekem is extrém volt. Nálam sem volt semmi baj. Van, akinél ez ilyen:((

Szülés császár után 4 héttel elmúlt a folyásom de pár napja holnap leszünk 6 hetesek újra vérzek! Előfordulhat hogy megjött, vagy nem tisztultam ki rendesen? Ez normális?

Legjobb válasz: Van aki már a 6. hét táján újra menstruál,ebben sem vagyunk egyformák, de a biztonság érdekében ,én beszélnék az orvosommal.Csak megnyugtatásként.

Van aki már a 6. hét táján újra menstruál, ebben sem vagyunk egyformák, de a biztonság érdekében , én beszélnék az orvosommal.Csak megnyugtatásként.
Szia! Én ugyanígy voltam, és a doki azt mondta ez természetes még tart a tisztulási folyamat, és nem menzesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindkettõtöknek a választ, megnyugodtam legalább erre a két napra!Kedden megyek dokihoz a 6 hetes kontrollra.

2 és fél hónapja szültem császárral! Eddig nem jött meg a menzim. Szülés után elmult aztán megjött 2 napra most azota semmi! Normális ez?

Legjobb válasz: 10 hónapja volt a császárom, és még nem jött meg. A dokim azt mondta, h. normális. Gondolom szoptatsz, ugye?

10 hónapja volt a császárom, és még nem jött meg. A dokim azt mondta, h. normális. Gondolom szoptatsz, ugye?
Szia! Én 11 hónapja szültem császárral. 3 hónapig szoptattam és mikor a babám 7 hónapos volt akkor jött meg elõször. Ne aggódj normális!
6 hónapos kora óta nem szoptatom a babót. 4 hós volt mikor elõször megjött, azóta meg össze vissza. Már én is örülnék ha helyre állna a rend. 10 hósak vagyunk
A kérdező hozzászólása: nem szoptatok!volt tejem bõven de nem szoptathatok! tápszert kap születése ota!!!igy is normális hogy még nem jött meg?
Egyáltalán ne aggódj e miatt. Nekem azt mondta az orvosom, hogy akár 1 év is eltelhet mire visszarendezõdnek a hormonok. És ennek nincs köze ahhoz, hogy valaki szoptat vagy sem.
Miért nem szoptathattál?Bocsi hogy megkérdezem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!