Találatok a következő kifejezésre: Császár után idő a (46 db)

Császár után fáj a szex, és kis idő után ki is száradok, mit jelent ez? Mit csináljak?

Legjobb válasz: ugyanez volt, nagyon szûknek éreztem magam, a doki vazelin javasolt és azt, hogy próbálkozzunk, mert ezt az idõ nem oldja meg, "be kell járatni".

ugyanez volt, nagyon szûknek éreztem magam, a doki vazelin javasolt és azt, hogy próbálkozzunk, mert ezt az idõ nem oldja meg, "be kell járatni".
Én azt gondolom, hogy ez is a hormonális változás velejárója. Pont így voltam. Síkosítot kezdtünk használni és nem volt gond. Észreveétlenül összesezdtem valamilyen bakteriális fertõzést is, pedig mindig vigyázok magamra. Attól a fertõzéstõl még rosszabb volt, de egy jó gyógyszertõl helyrejöttem. Ha nem használ a síkosító, menj el nõgyógyászhoz.
Én azt tapasztaltam hogy újra rá kell találni, ráhangolódni a másikra.Mondjuk én illetve mi már nagyon ki voltunk éhezve mert terhesség utolsó 4-5 hónapjában +hat hét nem voltunk együtt úgyhogy én már nagyon kívántam, de sikosító biztosan segít, meg az hogy tudjatok zavartalanul együtt lenni, szóval egyenlõre csak akkor álljatok neki ha biztosan tudjátok hogy legalább 1 óra nyugodt lesz mert mi is azt csináltuk hogy ha tudtuk a babó nem ébred bizonyos ideig csak akkor csináltuk.7 és fél hós kislány anyukája
Próbáld ki a Cikatridina hüvelykúpot! Kérd a gyógyszertárban, recept nélkül kapható.
Hormonális változás, ha szoptatsz akkor fõleg száraz a hüvely. Sikosító a megoldás.

Császár után szült már valaki hüvelyi úton rövid idõn (2 éven belül) belül? Ha igen akkor úgy akartad és a doki megengedte vagy a kiírt császár nap elõtt beindult a szülés?

Legjobb válasz: Barátnõmnek elsõ baba császár volt, 1 évre rá próbálkozhattak, és a második baba 2 éven belül született, hüvelyi úton. Úgy is akarta, és minden rendben ment, nem is kellett volna a császár.

Barátnõmnek elsõ baba császár volt, 1 évre rá próbálkozhattak, és a második baba 2 éven belül született, hüvelyi úton. Úgy is akarta, és minden rendben ment, nem is kellett volna a császár.
Mi úgy beszéltük meg a dokimmal, hogy kiír programozott császárra de ha hamarabb beindul a szülés akkor megpróbálhatom. Hát 1, 5 héttel hamarabb elfolyt a magzatvíz, dokim sehol. Másik orvos azt mondta, hogy ha már úgyis be volt tervezve a mûtét és lelkileg rákészültem, akkor inkább csináljuk meg, mert nagyon nem akartam tágulni. Aztán a mûtõben kiderült, hogy jó döntés volt mert papír vékony volt a méhfalam. A saját dokim úgy tûnik soha nem nézett rá, mindig azt mondta, hogy szerinte megszülhetem természetes úton, de ezek szerint nagy eséllyel ottmaradtam volna. 3, 5 év telt el a két szülés között.
Nekem sógornõmnek volt az elsõvel császár, pontosan két évre rá, a másodikat hüvelyi úton szülte. Õ az elejétõl kérte, hogy ha lehet, akkor engedjék így szülni, és nem is volt olyan körülmény, ami miatt császárt tervezett volna a doki (az elsõnél is azért kellett a császár, mert rátekeredett a köldökzsinór).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon szeretnék szülni remélem sikerülni fog de az elsõvel azért lettem császáros mert nem voltak fájásaim nem tágultam egy mm sem nem volt leereszkedve a lányom illetve szívhang csökkent meg sorolhatnám 200vérnyomás ízesedés szóval sok minden közben játszott sajnos de a császár katasztrófa volt számomra!!!!

Császár után mennyi idő múlva lehet természetes úton szülni? Egy-két éven belül még tuti császár a vége?

Legjobb válasz: Attól függ. Nekem az orvosom 2 évet mondot, hogy annyi kellene várni. De ez függ, a hegedtõl hogy viseli a terhességet, és hogy a toló fájásokat mennyire viseli jól. De igen nagyobb eséllyel végzõdhet a második terhesség is császárral.

Attól függ. Nekem az orvosom 2 évet mondot, hogy annyi kellene várni. De ez függ, a hegedtõl hogy viseli a terhességet, és hogy a toló fájásokat mennyire viseli jól. De igen nagyobb eséllyel végzõdhet a második terhesség is császárral.
Nõvérem gyereki között 2 év van, az elsõ császárral született, a 2. természetes úton. Bizonyára több dologtól függ.
ekem nem engedtek. mind a ket babamat csaszarral szultem.
2 évet szoktak mondani a dokik, de ez függ a hegedtõl is . A vége felé UH-val fogják nézegetni a heged vastagságát, és ha 3mm alatt van, akkor császár lesz a vége megint, mert a fájásoktól szétrepedhet a heg. Ezt ugye nem kockáztatják. De ez nem törvényszerû, ha minden rendben van a hegeddel, akkor simán is szülhetsz.

Császár után mennyi idővel szabad zuhanyozni, illetve érheti víz a varrást?

Legjobb válasz: Szia! Én császár után már 6 órával zuhanyoztam! Óvatosan szabad csak, hogy a legkeveseb víz érje a varrást, hogy ne ázzon. Nekem állt. zuhanyozás után rögtön mennem is kellett kötözés cserére.

Szia! Én császár után már 6 órával zuhanyoztam! Óvatosan szabad csak, hogy a legkeveseb víz érje a varrást, hogy ne ázzon. Nekem állt. zuhanyozás után rögtön mennem is kellett kötözés cserére.
Szia! Engem szombaton császároztak, vasárnap délben felkelhettem, elmentem zuhanyozni úgy hogy ne érje víz a sebet (elég nehéz volt) utána a mosdóba hajoltam és úgy mostam meg a hajam meg a felsõ testemet. Pénteken kiszedték a varratokat és még aznap délután fürödtem kádban mert már nagyon hiányzott:)
Ahol én szültem, ott 6 órával mûtét után kötelezõ a zuhanyozás. Nekem vízálló kötésem volt, de az orvos így is szólt, hogy ne nagyon legyen vizes.
Engem császár után 7 óra múlva állítottak fel és mehettem zuhanyozni. Azt mondták, ha lehet ne érje víz. Varrat szedés után még két napig zuhanyzás, utána lehet fürödni.(nekem ezt tanácsolta az orvosom)
Császár után 6 órával már zuhanyoztam és 2 héttel késõbb már fürödtem is...
12 órával császár után fel kellett kelnünk és el kellett menni zuhanyozni.
A császár után 6 héttel lehet csak fürödni, addig óvatosan zuhanyozni. Lehet a gyógyszertárban venni olyan "tapaszt" , ami nem ázik át. A pontos neve nem jut az eszembe, de a kötésre kell tenni, és az sem ázik át.
Szia ahol én szültem ott már a császárosok, ahogy fel tudtak kelni összeesés nélkül, mikor elmúlt az érzéstelenítõ hatása lehetett zuhanyozni és a nõvérke mondta hogy nyugodtan zuhanyozzanak nem baj ha vizes lesz a seb, ill. a kis csík ragasztó rajta!
Ez jó kérdés. Császár után nem tudom, m én hüvelyi úton szültem. Én akkor mentem zuhanyozni, mikor már pisilnem kellett. Vagy 2-3 órát feküdtem mire ez eljött. Szembõl a császárosok is jártak a mosdóba. Mivel nálunk az a szabály, h addig nem lehet átmenni a megfigyelõbõl a gyerekágyas szobába amíg valaki nem pisilt és zuhanyzott, így gondolom császár esetén is van. Amikor már lesz erõd hozzá, akkor mégy. De miért kérdezel ilyesmit? Tuti, hogy császárral fogsz szülni? Ha megszültél egy darabig úgyse akarsz majd mozogni, aztán meg úgyis mondják a nõvérkék, hogy mit szabad, mit nem, és mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából azért kérdezem, mert a barátnõm is hasonlót mondott, hogy 8 órára rá már zuhanyozhatott, ezzel szemben nála az elsõ babánál a szülést követõen 12 órát (EDA) muszáj volt feküdnöm és varratszedésig megtiltották a zuhanyt. Most újra babát várok, még nem tudom császár lesz-e, remélem nem, de elgondolkodtatott a barátnõm, nagyon nem éreztem jól magam a bõrömben, jólesett volna egy rendes zuhany. Hajat, hogyan mostatok, ha nem volt a kórházban csak tus és nem mehetett víz a sebre?

Minél több idő tellik el császár után annál nagyobb az esély term. Szülésre? A hegvastagság alapján mikor döntik el, hogy a 2. is császár lesz-e?

Legjobb válasz: Szia! Nekem most 17 hónapos a kislányom és császárral született. Év végén szeretnénk belevágni a "kistesó project"-be, így én kikérdeztem a dokimat, mert én is szeretnék természetesen szülni. Õ azt mondta, hogy a 38. héten nézik meg a hegvastagságot és az alapján döntik el, hogy engedik-e a természetes szülést, vagy a heg elvékonyodása miatt a 39. héten programozott császár lesz.

Szia! Nekem most 17 hónapos a kislányom és császárral született. Év végén szeretnénk belevágni a "kistesó project"-be, így én kikérdeztem a dokimat, mert én is szeretnék természetesen szülni. Õ azt mondta, hogy a 38. héten nézik meg a hegvastagságot és az alapján döntik el, hogy engedik-e a természetes szülést, vagy a heg elvékonyodása miatt a 39. héten programozott császár lesz.
A lányom 23 hónapos, most tervezzük a tesót. Én elõtte elmentem dokihoz, megnézte a heget kivül belül, azt mondta, hogy szép, de ettõl még szétválhat ha majd szülésre kerül a sor. Nekem azt mondta 36 hetesen nézni a hegvastagságot. Bár õ már a lányom születése után is kis esélyt adott a második természetesre, mert nálunk genetikai úton öröklõdik az nagy születési súly. Mind 4 kg fölött voltunk, a lányom is 4200 g volt, állitólag a második meg csak nagyobbra nõ, ráadásul nálunk téraránytalanság is volt. Hátha a második nem nõ nagyra.
Utolsó elõtti vagyok: Kérlek, kedves Utolsó! Mesélj egy kicsit bõvebben!! Mennyi idõ volt, hol szültél, a heged nem fájt stb... Jobb volt így? Elnézést az Off-ért!!
21 hónap a különbség a két lányom között. Az elsõt császárral szültem. A kicsi most 3 hetes és term. úton szültem. A hegvastagságot egyszer sem nézték meg.
A gyerekeim között 21 hónap lesz (kb. 1, 5 hét múlva szülök), és a dokim alapjáraton természetes szülésre készül. Azt mondta, hogy ott és akkor fog eldõlni, hogy kell-e császározni (régi máv). Tapasztalata alapján valaki vékony heggel is meg tud szülni, valaki vastaggal sem. Viszont nem adnak érzéstelenítõt vajúdáskor, hogy lehessen érezni az esetleges hegszétválást... hm... Azért kicsit félek... :S De jó lenne természetes úton kipottyantani a fiacskámat, talán hamarabb rendbe jönnék. De szerintem orvos és kórháza válogatja, van aki nem kockáztat, ill. függ a mama és a baba állapotától, nagyságától stb... Tény, hogy minél több idõ telik el a két szülés között, annál nagyobb az esélye a sima szülésnek. Hajrá a projekthez! :) )
Szivesen! :-) Sok sikert a kistesóhóz! Mi novemberben kezdünk el próbálkozni, remélem hamar sikerrel járunk... :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Én közben terhes lettem, de egyenlõre nem derült ki, hogy mi lesz, úgy vettem ki az orvos szavaiból, hogy ott fog majd ez eldõlni , illetve a korábban mért hegvastagság alapján már lehet tervezni. Utolsónak gratulálok a kisbabához! Sajnálom, hogy megint mûtét lett, de az a fontos, hogy jól vagytok! Kitartást kívánok az elsõ hetekhez! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sok sikert nektek is! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Végre valami konkrétum :) Mi januártól próbálkozunk, akkor lesz 18 hónapos, de már nagyon nem bírok magammal... :)
A 13. 45-ös kérdezõnek Az elsõ szülésem császár volt, mert a lányom 29. hétre született. Akkor a vérveszteségtõl napokig még a felkelés is nehezen ment, a sebem hetekig fájt. Most császárnak indultunk, a doki szerint 30% esélyem volt a term. szülésre. A hegem a terhesség elején fájt, húzódott. 39 hétre szültem. Vasárnap kezdõdtek a jóslók este, aztán hajnalra elmúltak, délután megint voltak rendszertelenül, aztán este 11-kor egy 30 perces, egy 20 perces fájás, aztán meg 5 percesek lettek. Éjfélkor értünk be a kórházba és 8.08-kor lett meg a lányom. Nagyon fájt, nehezen tágultam, a doki szerint a császár miatt hátránnyal "indultam". Gátmetszésem volt, jó egy hétig fájt a seb.Gyõrben szültem.
Én vagyok, aki azt írta, 1, 5 hét múlva szülök. Na, már megszületett a kisfiam! :) A doki a hegvastagságot a kiírt idõpont elõtt 1 héttel megnézte, de nagyon vékonynak találta (2-3 mm), ezért progis császárra írt ki csütörtökre. Szerdán éjjel elfolyt a magzatvíz... Két órát vajúdtam, mire beért a doki és elõkészítettek a mûtétre. Sajnos akkor sem sikerült volna megszülnöm, ha elég vastag a heg, megintcsak nem tágultam szinte semmit, pedig 2-3 perces fájásaim voltak. Ráadásul a baba is 4 kilós volt, jóóóó nagy buksival! :) Tehát nagyon sokmindentõl függ, hogy lesz-e belõle császár. Én azért szorítok! Viszont gyorsabban felépültem/épülök, úgy érzem.

Császár után mennyi ideig fájt, húzódott a hasatok?

8 napja volt a 2. császárom,és még mindig alig tudok menni.ezt most nagyon megszenvedtem.ráadásul szét is nyilt egy picit a varratom.más is szívta már meg ennyire?mikorra jöv?k így helyre?ráadásul még a hátam is fáj az érzéstelenít? miatt.

Legjobb válasz: 3 hónapja volt császárom, elsõ babával, de nekem nem volt ilyen gondom. Másnap ha óvatosan is, de ment minden, itthon 4 nap után már alig éreztem. az orvosod mit mondott, amikor megvizsgált? A szétnyílást látta? Nekem a 4. napon már szépen bezárult a seb, akkor vették le róla a ragasztást, és a két végét csípte le és mehettem haza. Én lehet, hogy szólnék neki, megkérdezném, normális-e, fõleg ha jól értem az elsõnél nem volt ilyen gondod, teát van összehasonlítási alapod.

3 hónapja volt császárom, elsõ babával, de nekem nem volt ilyen gondom. Másnap ha óvatosan is, de ment minden, itthon 4 nap után már alig éreztem. az orvosod mit mondott, amikor megvizsgált? A szétnyílást látta? Nekem a 4. napon már szépen bezárult a seb, akkor vették le róla a ragasztást, és a két végét csípte le és mehettem haza. Én lehet, hogy szólnék neki, megkérdezném, normális-e, fõleg ha jól értem az elsõnél nem volt ilyen gondod, teát van összehasonlítási alapod.
Nekem kb 2 hétig kellett nagyon vigyázni a mozdulatokkal és 2 hónap volt míg teljesen rendbejöttem.Nagyon megszenvedtem, pedig elég magas a fájdalomküszöböm de ez... Nekem a széle nyílt szét egy picit nem volt 1 cm, de szépen összeforrt.Kapcsozva volt, császár után 4. nap szedték ki onnantól jobb volt.
Szia nekem szept 19-én volt császárom, és az egyhetes kontroll napján amikor a varratokat szedték este még nagyon fájt és utána kb még 3-4 napig de fokozatosan enyhült... kb 4 napja már csinálok hasizom gyakorlatokat is a szülésznõ javaslatára... és azóta még jobb :) remélem neked is hamar javul... nekem a köldököm fájt nagyon és az zavart a legjobban de mostanra már az sem fáj... kitartás!
A kérdező hozzászólása: természetesen látta orvos hogy szétnyilt.mióta itthon vagyunk már 2*mentem vissza.és még holnap is ránéz.az elsõnél nekem sem volt semmi gond ezért is furi hogy ez ennyire megvisel most.

Van köztetek olyan, aki császár után nagyon rövid időn belül teherbe esett, vagyis a két szülés közt max.1év telt el?

Mennyire volt nehéz a terhesség a pici mellett?És hogyan szültetek?Ilyenkor újra császár?

Legjobb válasz: Szia! Igaz én még terhes vagyok a második babánkkal, de ha minden jól megy 14 hónap lesz a fiam és lányom közt. Tavaly aug-ban császároztak. A dokimat kérdeztem errõl, õ azt mondta, hogyha nem lesz probléma a heggel, akkor engedi a természetes úton való szülést, hátha most összejön és nem császár lesz vége :) Viszont oxi-t most nem kaphatok, ezt nem tudom miért, nem kérdeztem meg külön. A terhességet jól bírom, 10 hónapos a kisfiam most, elég mozgékony, már feláll, kapaszkodva megy, kis örökmozgó, igyekszek sokat pihenni mellette. Nálatok mennyi lesz a korkülönbség?

Szia! Igaz én még terhes vagyok a második babánkkal, de ha minden jól megy 14 hónap lesz a fiam és lányom közt. Tavaly aug-ban császároztak. A dokimat kérdeztem errõl, õ azt mondta, hogyha nem lesz probléma a heggel, akkor engedi a természetes úton való szülést, hátha most összejön és nem császár lesz vége :) Viszont oxi-t most nem kaphatok, ezt nem tudom miért, nem kérdeztem meg külön. A terhességet jól bírom, 10 hónapos a kisfiam most, elég mozgékony, már feláll, kapaszkodva megy, kis örökmozgó, igyekszek sokat pihenni mellette. Nálatok mennyi lesz a korkülönbség?
A kérdező hozzászólása: Nálunk 1év és 2hónap lesz köztük, ha kihúzom a 40hetet.Most 6hónapos a kislányom és 7hetes terhes vagyok.Õt még sokat kell cipelgetni, késõbb gondolom könnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Most látom hogy ugyanannyi lesz köztük, csak te hónapban írtad :)
Nálunk is ez a probléma, hogy sokat kell vinni a fiam, a derekam egyre jobban fáj, de majd csak kibírjuk valahogy :) Mikorra vagy kiírva? Engem most módosítottak Szept. 27-rõl, Okt. 7re, mert kisebb a baba, mint kellene.

Van itt olyan aki császár után simán szült? Melyik volt a "jobb"? Mennyi idő telt el a két szülés között?

Minden érdekelne. Mitől függ, hogy a második mehet e simán? A sebbel nem volt gond? Mekkora volt az első és mekkora a második baba? Az elsőt miért kellet császárral a világra segíteni? Annyira bízom benne, hogy másodszorra megtapasztalhatom milyen a hüvelyi szülés. Ha nem hát akkor is simán vállalok még babát/babákat, de azért erre nagyon vágyom. :-)))

Legjobb válasz: 2 év 3 hó van köztük, a császáros nekem könnyebb volt, gyorsabban felépültem. Bennem fel sem merült, hogy a 2. ne mehetne simán, persze az orvosok már elkönyvelték, hogy úgyis császár lesz. Ehhez képest 4 óra alatt megvolt. Az elsõt túlhordtam, indított szülés volt, 9 óra alatt nem tágultam semmit. A sebbel semmi gond nem volt. Sztem az egész "agyban" dõl el. Az elsõ terhességnél nagyon szorongó, görcsös voltam. Nehezen is jött össze. A második "becsúszott" és minden sokkal frappánsabban zajlott a szülésnél is. Én úgy éreztem, hogy ez egy beavatás a nõ életében és szeretném én is megtapasztalni úgy, ahogy a nõk átélik ezer évek óta. Hát sikerült, mert olyan gyorsan született meg a kisebbik fiam, hogy se beöntésre, se fájdalomcsillapításra nem volt idõ. Sok sikert neked, igen, lehetséges!

2 év 3 hó van köztük, a császáros nekem könnyebb volt, gyorsabban felépültem. Bennem fel sem merült, hogy a 2. ne mehetne simán, persze az orvosok már elkönyvelték, hogy úgyis császár lesz. Ehhez képest 4 óra alatt megvolt. Az elsõt túlhordtam, indított szülés volt, 9 óra alatt nem tágultam semmit. A sebbel semmi gond nem volt. Sztem az egész "agyban" dõl el. Az elsõ terhességnél nagyon szorongó, görcsös voltam. Nehezen is jött össze. A második "becsúszott" és minden sokkal frappánsabban zajlott a szülésnél is. Én úgy éreztem, hogy ez egy beavatás a nõ életében és szeretném én is megtapasztalni úgy, ahogy a nõk átélik ezer évek óta. Hát sikerült, mert olyan gyorsan született meg a kisebbik fiam, hogy se beöntésre, se fájdalomcsillapításra nem volt idõ. Sok sikert neked, igen, lehetséges!
Elnézést hogy offolok de kíváncsi vagyok hogy lehetne kibújni a császár alól nekem is azt tervezi az orvosom.:(Kedves második mi alapján akartak császározni csak azért mert az elõzõ is az volt?
Nekem SOS császár volt az elsõ, 37. hétre született a fiam, elõtte 4 napig voltam bent a kórházban. Utóbb kiderült, hogy nem feltétlenül kellett volna császározni...Ennyit az orvostudományról. Most vagyok 37 hetes kismama, más az orvosom, más kórház, volt egy vetélésem az elsõ császár után. A mostani orvosom nem vállalja be a hüvelyi szülést, így biztos császár lesz belõle. De azért kíváncsi vagyok/lennék, hogy miért zárkóznak ennyire el a lehetõségtõl a dokik.
Szia, nekem elsõ SOS császár volt, rá 3 évre simán és most 12 év után újra sima szülés lesz, remélhetõleg:) )) Sima szülés nekem jobban bejött mint a császáros.Hamarabb fel is gyógyul az ember belõle.Császárral tovább lábadozik az ember
Második vagyok, a kérdésedre válaszul: a terhestanácsadáson arról volt szó, hogy a 2. akár lehet spontán is, de nem adott sok esélyt a doki, mivel az elsõnél is alig tágultam, olyan voltam, mint a "beton" /idézet tõle/. Amikor a második fiam született, a fogadott orvosom 1 napra elutazott, az ügyeletes meg csak legyintett, hogy az elsõ császár volt, akkor ez is az lesz úgyis. Szóval ezek ilyen kimondatlan dolgok az orvosok részérõl, de attól még nagyon is reálisak és érzékelhetõk. Elkönyvelik az embert és kész.

Programozott császár után mennyi idő kellet hogy tudjatok szoptatni? Egyáltalán honnan lesz akkor tej? És addig a baba éhezik?

Legjobb válasz: Nálam 14.30-kor volt a császár, a 18 órás etetésre kihozták. Meg lehetett szoptatni, bár túl sok mindent nem sikerült neki, ugye, de segíti a méhösszehúzódást és a tejbelövellést is. A baba nem fog éhezni, mert a csecsemõosztályon megetetik lefejt anyatejjel vagy tápszerrel.

Nálam 14.30-kor volt a császár, a 18 órás etetésre kihozták. Meg lehetett szoptatni, bár túl sok mindent nem sikerült neki, ugye, de segíti a méhösszehúzódást és a tejbelövellést is. A baba nem fog éhezni, mert a csecsemõosztályon megetetik lefejt anyatejjel vagy tápszerrel.
3-5 napot szoktak mondani, míg császár után beindul a tej, d eolyan is van, akinek 1 hét után indult be.Nekem a 3.napo már volt elõtej, 5.napon40-50ml kb.amit produkáltam.A tej ugyanonnan lesz, mint normál szülés esetén csak lassabban indul be, addig is mellre kell rakni a babát!Dehogy éhezik, általában kap tápszert!Bár az elsõ napokban van tartalékuk az újszülötteknek, nem kell félni!
Másnap belövellt a tejem.
Nekem 2 hét múlva semmi bajom nem volt.
Az elsõ hét hétben nagyon fájt a sebem sõt be is gyulladt kezelni kellett stb a kamilla tea hamar rendbe szedte aztán fokozatosan ahogy teltek a hetek nem fájt annyira szerintem a kisfiam olyan 2 hónapos lehetett akkor már elmondhattam egész jól megy a terhesség elõtti rutinos életem!
3nappal császár után úgy rugdostak át a növérek az intenzívre, mert az ikerbabáim ott voltak és azt tartották mennyek szépen átt ha már úgyis a kórházba vagyok, merthogy nekik van elég dolguk. Úgyhogy eléggyorsan összekelett szednem magam, még a szobába a saját ágyam is nekem kellett betolnom. :D úgyhogy ez nagyon változó. 3hetet feküdtem benn a gyerekekkel a kàházban, és mikor haza mentünk épp költözés volt és nekem is ugyanúgy kellett ráncigálnom a bútorokat. Kicsit jobban kifáradtam, de semmi bajom nem lett. De azt mondják 6hétig kímélje magát az ember. :D
2het utan nem fajt semmim, talan inkabb csak erzekeny volt a vagasnal...6hetes kontroll utan kezdtem fokozatosan tornazni, hasra is, de nehezet meg most sem emelek...3honapja szultem
A tuti állítólag fél év!De nekem 1 hét után nem sok bajom volt!
Én ugy tudom hogy a teljes totáltuti felépüléshez fél év kell.
Ezért kell 6 hét után megnézetni az orvossal.
A kérdező hozzászólása: Attól félek, hogy nem regenerálódok teljesen 6 hét múlva se...
6hét után ha a doki azt mondja, hogy minden rendben akkor elkezdhetsz tornázni!
6 hét.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs már semmi bajom! De nem kockáztatok! Tehát mi a tényleges gyógyulás?
A kérdező hozzászólása: Szóval 6 hónap. köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!