Találatok a következő kifejezésre: Császár után ha nagyon érzékeny (2 db)

Császár után normális ha nagyon érzékeny az alhasam (nem a vágás helye hanem afelett az alhasam, gyenge érintésre is)?

Legjobb válasz: biztos az most egy érzékeny pont , van aki fel sem tud állni pár napig, de ha így marad menj orvoshoz, nincs-e bent gyulladás vagy fertõzés. Egyebként nyílvánvalóan fáj, de nem mindegy mennyire.

biztos az most egy érzékeny pont , van aki fel sem tud állni pár napig, de ha így marad menj orvoshoz, nincs-e bent gyulladás vagy fertõzés. Egyebként nyílvánvalóan fáj, de nem mindegy mennyire.
Szia nekem 7 hete volt császármetszésem és nekem is nagyon érzékeny a köldök alatti rész. Szerintem ez normális, mert az érzékeny rész alatt érzéketlen a bõrünk, mivel átvágták az idegeket is. Valószínû hogy neked is inkább a bõröd fáj, olyan mint amikor kezd elzsibbadni valamid.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A 2. válaszolónak: pont ezt érzem amit leírtál. (3 hete volt a császár).
Szia! Nekem lassan 2, 5 éve volt császárom, és ezek a tünetek nem múltak el:(((Már a hugival vagyok 34 hetes, és mikor kisebb volt, elõfordult, hogy nem éreztem a mozgását, annyira érzéketlen maradt néhol a hasam.Láttam kívülrõl, hogy mozog a gyerek, de nem éreztem.És most is olyan néhol, hogy érintésre mintha fájna a bõr, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam, talán mikor megy ki a lidokain, annak van ilyen hatása.Azt mondta a dokim, hogy lehet, hogy csak évek múlva jön rendbe teljesen, de lehet, hogy soha. Hát nem szeretnék mégegy császárt, az tuti. Üdv

5 héttel császár után a vágás és a köldök feletti rész nagyon érzékeny és ha hozzáérek fáj is. Olyan zsibbadás szerű érzésem is van. Valamivel lehet ezt csillapítani? Illetve így kell ennek lennie?

Legjobb válasz: Nekem akkor már nem fájt semmi, ahogy leírod a tüneteket, nekem úgy tûnik gyulladásod lehet, szerintem menj dokihoz, amilyen hamar tudsz, nehogy nagyobb baj legyen belõle.

Nekem akkor már nem fájt semmi, ahogy leírod a tüneteket, nekem úgy tûnik gyulladásod lehet, szerintem menj dokihoz, amilyen hamar tudsz, nehogy nagyobb baj legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, de mivel elsõ szülés volt így nem tudtam normális-e. Köszönöm.
Szia! Az elsõ gyermekem császárral született, a köldökömtõl lefelé volt ilyen zsibbadós érzésem, érzékeny, érzéketlen is volt. A dokim azt mondta, mivel vágott, hogy a baba kijöjjön, ezért teljesen természetes, hogy érzéketlennek érzem, ne aggódjak, mert sokmindent átvágott, többek között az idegeket is, majd idõvel újra fogom érezni a pocimat. Így is lett! Harmadik babát váró 25 hetes kismami
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, plusz még annyit, hogy utána egy évig még a combomat sem éreztem a sok, méhösszehúzó miatt.
szia, én is császárral szültem, küldök alatt érzéketlen volt 1 évig...... most 3 éves a kislányom, és még mindig a vágás alatt felett 1 cm-es körben érzéketlen ha finoman végighúzom az ujjamat....ez van :-((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!