Találatok a következő kifejezésre: Császár után héttel normális ha (6 db)

CSÁSZÁR után 1 héttel normális ha már nincs meg? Vissza jön még a menzesz?

Legjobb válasz: ne haragudj, de nagy butaságokat irsz...nincs meg?menzesz? ezt gyermekágyas vérzésnek nevezik, és semmi köze a menstruációhoz! császárosoknál általában hamarabb megy végbe ez a tisztulás, mert a mûtét után áttörlik a méhet belül, ami a természetes uton szülõknél nem történik meg ugye. én 2 babat szültem császárral(sajnos),nekem kb 2 hét után maradt el teljesen, de 3-4nap után már minimális volt, egy betét elég volt kb egész napra(persze cseréltem higéniai okokból, mennyiségét tekintve irom csak)aztán 1hét után már kb egy tisztaságival elvoltam. nem valószinû hogy ujra erõsebb lesz.

ne haragudj, de nagy butaságokat irsz...nincs meg?menzesz? ezt gyermekágyas vérzésnek nevezik, és semmi köze a menstruációhoz! császárosoknál általában hamarabb megy végbe ez a tisztulás, mert a mûtét után áttörlik a méhet belül, ami a természetes uton szülõknél nem történik meg ugye. én 2 babat szültem császárral(sajnos), nekem kb 2 hét után maradt el teljesen, de 3-4nap után már minimális volt, egy betét elég volt kb egész napra(persze cseréltem higéniai okokból, mennyiségét tekintve irom csak)aztán 1hét után már kb egy tisztaságival elvoltam. nem valószinû hogy ujra erõsebb lesz.

Császár után 3 héttel normális ha olyan fájdalmam van mintha fel lennék fázva?

Legjobb válasz: Nekem 6hétig szinte minden nap fájt valamim.De csináltass egy sima vizeletvizsgálatot.

Nekem 6hétig szinte minden nap fájt valamim.De csináltass egy sima vizeletvizsgálatot.

Császár után 2 héttel még mindig, ha pisilok behúzódik a köldököm és a varrás tájéka. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj! Kell néhány hét, mire teljesen felépülsz! Ráadásul a mûtét helye még sokáig érzékeny lehet, fõleg a frontokra! Én már lassan négy hete vagyok túl a császáron és most kezdek jobban lenni, de még azért sokszor fájdogál a hasam alja. Jobbulást!

Igen, ne aggódj! Kell néhány hét, mire teljesen felépülsz! Ráadásul a mûtét helye még sokáig érzékeny lehet, fõleg a frontokra! Én már lassan négy hete vagyok túl a császáron és most kezdek jobban lenni, de még azért sokszor fájdogál a hasam alja. Jobbulást!
igen... normális! :)
Igen, az enyém is "púpos" volt, ez majd lassacskán elmúlik, lelapul.
Igen normalis:) bar nekem 8 honapja volt meg mindig nem lapult le teljesen:( egy nagyon pici megmardt, probalok dolgozni rajta!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) És az is normális hogy a bal oldal felett magasabb a púp? Mikorra múlt el teljesen nektek?
Az én lányom most 13hos most lett teljesen lapos az utóbbi 2honapban!
A kérdező hozzászólása: Akkor még soká vehetem fel a régi nadrágjaimat :(
A császár helye laposodik vissza lassan a szülés után mindenkinek más az nekem 2honap után már nem volt! Utolsó vagyok
A kérdező hozzászólása: És mi ez a púp? Zsír vagy bõr vagy a méhem? Mert puha...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, mert NEM puha

Normális, ha császár után 1, 5 héttel már nem vérzek?

Csak hígabb áttetsz? folyásom van, de vér már egyáltalán nem jön. Nem fáj semmim, nem vagyok lázas sem...

Legjobb válasz: Császármetszés esetén a ygermekágyi vérzés sokkal hamarabb elmúlik mint annál aki hüvelyi úton szült, ugyanis a császármetszés alkalmával miután kiemelték a kisbabát és a lepényt, maradéktalanul kiöblítik a méhfalat belûrõl így gyorsabban tisztul ki, és gondos vérzéscsillapítást alkalmaznak a lepényleválás helyén. Hüvelyi szülés esetén nincs meg ez a folyamat, ott a méh öntisztító mechanizmusa érvényesül amely hosszabb ideig tart.

Császármetszés esetén a ygermekágyi vérzés sokkal hamarabb elmúlik mint annál aki hüvelyi úton szült, ugyanis a császármetszés alkalmával miután kiemelték a kisbabát és a lepényt, maradéktalanul kiöblítik a méhfalat belûrõl így gyorsabban tisztul ki, és gondos vérzéscsillapítást alkalmaznak a lepényleválás helyén. Hüvelyi szülés esetén nincs meg ez a folyamat, ott a méh öntisztító mechanizmusa érvényesül amely hosszabb ideig tart.
Én is császárral szültem és nekem is kb 1- másfél hétig volt vérzésem, úgyhogy ez biztos normális és valószínüleg azért amit az elõzõ válaszoló írt.
Szia! Nekem 2 császárom volt, meg szültem egyet természetesen. Semmi köze a szülés módjának ahhoz, hogy mennyi ideig vérzel. Ahogy a méhlepény leválik a méh faláról, sebet hagy maga után.Mindegy hogyan szülsz, a sebnek be kell gyógyulni, amíg gyógyul vérzik, így tisztul.Van akinél kevesebb, van akinél több ideig tart ez.De hány napja nem vérzel?Mert nekem a második császárom 4 hete volt, és nekem is volt egy hét után, hogy 2 napig szinte semmi, vagy csak vízszerû, és újból vérzés.Lehet közben barnázás, majd megint vérzés, ez normális lehet 6-8 hétig.Ha tovább tart, érdemes mondani a dokinak.Egyébként a sima szülésem után 7hétig vérezgettem. Azért ne menj sehova betét nélkül, nehogy meglepetés érjen. Minden jót, boldog babázást, üdv
Örülj neki, én a 2.császárom után 2 hónapig véreztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azóta megint vérezgetek... de megnyugodtam, hogy ez normális! Nektek is minden jót kívánok!

Szerintetek normális, ha császár után 7 héttel menstruáció szerű fájdalmaim vannak?

A doki szerint nem normális, de nem tudja mit?l fáj, a méhem szépen összehúzódott. Tegnap próbáltunk együtt lenni a férjemmel, de sajna akkor is nagyon fájt a hasam. Ez nem állandó fájdalom, néha van csak. Valaki hasonlót tapasztalt?

Legjobb válasz: Ha az orvosod nem talált eltérést, akkor nagy valószínûséggel nincs baj. Ennél többet én sem tudhatok. Még nem olyan rég volt a mûtéted, így elõfordulhatnak kellemetlenségek, vagy esetleg meg fog jönni és már elõre érzed. De ez csak találgatás.

Ha az orvosod nem talált eltérést, akkor nagy valószínûséggel nincs baj. Ennél többet én sem tudhatok. Még nem olyan rég volt a mûtéted, így elõfordulhatnak kellemetlenségek, vagy esetleg meg fog jönni és már elõre érzed. De ez csak találgatás.
Nekem is fájogat még mostanában is pedig már majdnem 7 hónapos a babám.Doki szerint szerint nincs gond, már látott többször is.Én szoptatok, de a menszeszem is megvan 4. héttõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!