Találatok a következő kifejezésre: Császár után héttel még mindig, (5 db)

Császár után 2 héttel még mindig, ha pisilok behúzódik a köldököm és a varrás tájéka. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj! Kell néhány hét, mire teljesen felépülsz! Ráadásul a mûtét helye még sokáig érzékeny lehet, fõleg a frontokra! Én már lassan négy hete vagyok túl a császáron és most kezdek jobban lenni, de még azért sokszor fájdogál a hasam alja. Jobbulást!

Igen, ne aggódj! Kell néhány hét, mire teljesen felépülsz! Ráadásul a mûtét helye még sokáig érzékeny lehet, fõleg a frontokra! Én már lassan négy hete vagyok túl a császáron és most kezdek jobban lenni, de még azért sokszor fájdogál a hasam alja. Jobbulást!

Császár után 5 héttel még mindig érzékeny a hasam nyomásra. Mikor múlik el? A szeretkezéskor fájni fog a méh?

Legjobb válasz: Szia. én is császáros voltam, 13 hónapja szültem. nekem is nagyon sokáig érzékeny volt, vissza is mentem a dokihoz, hogy ez normális-e. de igen. kb 7-8 hónapig fájdogált, ha jól emlékszem. fõleg, ha megrúgta a babám, de ha megnyomtam, akkor is. Szeretkezéskor viszont nem fájt semmi :-) legalább ez:-)

Szia. én is császáros voltam, 13 hónapja szültem. nekem is nagyon sokáig érzékeny volt, vissza is mentem a dokihoz, hogy ez normális-e. de igen. kb 7-8 hónapig fájdogált, ha jól emlékszem. fõleg, ha megrúgta a babám, de ha megnyomtam, akkor is. Szeretkezéskor viszont nem fájt semmi :-) legalább ez:-)
Szia! 6 hete volt császárom, és néha nekem is érzékeny még a vágásnál a hasam.a méhed biztos nem fájhat.nekem legalábbis nem fájt, de még a hasam sem:-).de ha nyugtalan vagy hívd fel a dokidat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szerencsére engem olyan profin vartak, hogy nem maradt érzéketlen egy négyzetcenti sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem is lent, a vágásnál érzékeny, ha nyomom. Az jó hír, hogy szeretkezéskor nem fog fájni a hasam! v:)
Szia!én is 5 hete szültem császárral és 1 hete voltam együtt a párommal, hát nekem fájt, mintha újra elveszítettem volna a szüzességemet! A hasam nekem is érzékeny és fáj is, meg érzéketlen a heg környéke:(.

Szülés után 9 héttel vagyok.2 hete megjött elkezdtem szedni fogamzásgátlót. Miért van még mindig az, hogy vérezgetek meg barna folyásom van? Nem szoptatok sajnos. Lehetséges hogy maradt valami darab bennem, császár volt

Legjobb válasz: a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót

a tested még nem szokta meg a fogamzásgátlóban lévö hormonokat... kell 2-3 hónap mig megszokja... nekem 4 is bele tellet. ha nem múlik el vagy annyira erös a vérzés hogy tampont kell használj, cserélj fogamzásgátlót
1év alatt lassan alakul vissza a has, legalábbis nálam.
Szia, nekem 3 hónapja volt a császár és már egész szépen visszahúzódott a dudor. A dokim azt mondta azért van ez, mert a heg osszehúzza a bõrt. Olyan mintha egy cérnát feszitenél a bõrödre és alatta-fölötte kidudorodik a bõr. De a heg idõvel kezd majd lazulni és igy a bõr is kisimul mellette.
Én szoptattam, mégis megjött az ötödik héten.
Szia! Én is császárral szültem, 8 hétig tisztultam, a 10. héten megjött a menzeszem, pedig 12, 5 hós koráig szoptattam a babánkat. Hogy van a babátok? Hányadik hétre született? Remélem nem túl korán érkezett és nincs vele semmi nagyobb baj! Jó egészséget! Örülök, hogy fejed a tejcsit, neki ez nagyon sokat számít és ha megerõsödik majd, szopizhat. Remélhetõleg addig fenn tudod tartani a tejtermelõdést. Kívánom a legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Szia! A 32.hétre született a kisfiúnk, hála istennek jól van teljesen egészséges, csak elkapott valami fertõzést, de túl fogjuk vészelni ezt is, mert nagyon jó kezekben van. Már 5 hetes múlt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!