Találatok a következő kifejezésre: Császár után héttel lehet már a (4 db)

Császár után hány héttel lehet már a babakocsit megemelni?

4 hete szültem császárral és mennék már ki sétálni a babával, de nem merek emelni, mert azt mondták a korházba még 4 hónapig legalább vigyáznom kell mert sérvet is kaphatok. Max. 10 kg amit emelhetek. Ti, hogz oldottátok meg?

Legjobb válasz: Szia! Én amikor hazajöttem a kórházból,már 2 nap múlva sétáltunk. Vittem,hoztam a dög nehéz babakocsit gyerekestõl,4 emeletesbe lakunk,igaz elsõn,de azt hittem meghalok olyan sokáig rosszul voltam. Szerintem vigyázz magadra,emelgesse más ha meg tudod oldani,vagy tárold olyan helyen,ahonnan nem kell cipelni. Boldog babázást.

Szia! Én amikor hazajöttem a kórházból, már 2 nap múlva sétáltunk. Vittem, hoztam a dög nehéz babakocsit gyerekestõl, 4 emeletesbe lakunk, igaz elsõn, de azt hittem meghalok olyan sokáig rosszul voltam. Szerintem vigyázz magadra, emelgesse más ha meg tudod oldani, vagy tárold olyan helyen, ahonnan nem kell cipelni. Boldog babázást.
Vigyél magaddal valakit, aki segít. A sérvet azt tényleg nem viccbõl mondják.A császár, mégha nem is tûnik annak egy hasi mûtét, aminek lehetek ugyanúgy szövõdményei, mint bmelyik másiknak.
Nálatok nincs babakocsi tároló, vagy pince? Én ott tartom a kocsit, így csak lent kell beletenni a gyereket, és ott már nincs lépcsõ. Vagy beszélj egy szomszéddal, hogy egy ideig segítsen neked.
Nekem nem mondták hogy mikor lehet emelgetni, így megvártam a hathetes kontrollt, ott mindent rendben találtak és utána vígan emelgettem, persze néha húzódott a hasam egy kicsit, szerintem attól is függ mennyit kell lépcsõznöd, nekem 10 lépcsõfokot.Kitartás szerintem hamarosan lehet, óvatosan próbáld ki otthon, ha nem okoz fájdalmat, vagy kellemetlenséget akkor szerintem elmehetsz sétálni a babóval.

Létezik olyan, hogy a császár után 2 hétre elmúlik a vérzés és rá 4 napra újra vérzek? Vagy ez már lehet mensi?

Legjobb válasz: a gyermekágyi vérzés ilyen (ebbõl a szempontból mindegy, hogy császár volt-e vagy hüvelyi szülés), amikor már azt gondolod, hogy vége van, van néhány nap szünet, majd megint beindul néhány napra ez teljesen természetes akár több hétig is eltarthat ez a kissé bizonytalan állapot

a gyermekágyi vérzés ilyen (ebbõl a szempontból mindegy, hogy császár volt-e vagy hüvelyi szülés), amikor már azt gondolod, hogy vége van, van néhány nap szünet, majd megint beindul néhány napra ez teljesen természetes akár több hétig is eltarthat ez a kissé bizonytalan állapot

5 hónapja szültem császárral. Most kb 3 hete megvan már. Szülés után 6 héttel elkezdtem fogamzásgátlót szedni, de abbahagytam. Hiztam is a szülés óta, lehet, hogy ezeket a gyógyszer okozta? Mit tanácsoltok? Félek egy kicsit.

Legjobb válasz: Én azt szoktam mondani,ha bizonytalan valaki, és megteheti, akkor menjen el,kérdezzen olyat,aki tudhatja. Meddig szedted a gyógyszert? Én minden képpen elmennék a helyedben nõgyógyászhoz!

Én azt szoktam mondani, ha bizonytalan valaki, és megteheti, akkor menjen el, kérdezzen olyat, aki tudhatja. Meddig szedted a gyógyszert? Én minden képpen elmennék a helyedben nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: kb 3 hónapig szedtem.
az is lehet, h azért híztál, mert otthon vagy!nincs annyi mozgás így könnyebben rakódnak a kilók!nem szoptatsz, mert én amiatt is híztam, mert ettem, h legyen tejem, de sajna csak 7hónapig sikerült
A kérdező hozzászólása: Igen, az is lehet én is gondoltam rá hogy "téli" súly. Bár nem ettem többet mint elõtte. Nagyon kevés tejem van, lassan nem is lesz semmi, már jó ideje. Mindegy majd az orvos többet tud. Köszönöm.
En nem mennek a helyedben, meg elfertozodik a seb.
Várd meg, mit mond a dokid. Elvileg nem kizárt, fõleg, ha el tudsz menni és van is kedved, akkor meg fõleg. Én császár után 5 héttel fürödtem a Mosoni Dunában, mivel nagyon gyorsan regenerálódtam és amúgy a családom tele van orvosokkal és rámondták az áment. Én megvesztem, hogy úszhassak egy kicsit és nagyon jót is tett.
Jó, hogy szülés után 6 héttel erre van energiád... Én szülés után 6héttel aludni volt idõm, meg erõm a fiamat ellátni.
Nem, még várnék.
Én mentem, sõt talán még picit hamarabb is...nem lett bajom, de azért csak óvatosan, mert tényleg van fertõzésveszély!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!