Találatok a következő kifejezésre: Császár után csúnya marad (3 db)

Császár után tényleg csúnya marad a has?

Biztos, hogy császározni fognak, mert faros a babám. Hallom innen-onnan, hogy lötyög?s, ráncos marad a hasuk sokkal a császár után is, egy ismer?söm már plasztikai sebészetre is elment emiatt. Mik a tapasztalatok? El lehet ezt kerülni?

Legjobb válasz: Hát a heg meg fog maradni. A terhességi csíkok meg ugye tudjuk hogy nem mennek el, bár már lehet halványítani õket. Az, hogy lötyögõs lesz e a hasad sok mindentõl függ pl. mennyi idõs vagy, vagy hogy milyen rugalmas a bõröd. Remélem segítettem.

Hát a heg meg fog maradni. A terhességi csíkok meg ugye tudjuk hogy nem mennek el, bár már lehet halványítani õket. Az, hogy lötyögõs lesz e a hasad sok mindentõl függ pl. mennyi idõs vagy, vagy hogy milyen rugalmas a bõröd. Remélem segítettem.
Engem is császározni fognak, de én ha begyógyul a seb akkor masszírozgatni fogom a hasamat, ha meg már lehet akkor tornázni fogok rá.A csíkokat sajna meg kell szokjam, mert van belõle elég de nem fogok belenyugodni a lötyögõsségbe:) 38hetes kismama
Nekem teljesen visszament a hasam, a heg is alig látszik. Szerintem alkat kérdése.
Én 2 éve szültem császárral, a hegem már szinte nem is látszik, egy halvány fehér csík.Viszont a hasam nem megy le, nincsen nagy, egy kis gombóc van középen, a nõvéremnek is ugyanilyen aki 3 hónapja szült császárral.
szerintem sebészetre menjél, ott tudnak korrigáló mûtétet csinálni.
Ó, várj még vele. Engem 7 hónapja császároztak, igaz, hogy már halványodik, de még mindig dudoros és érzékeny. Az érzékenységrõl hallottam olyat is, hogy valakinek másfél év után is az volt. A dudorosságot és a színt korrigálni tudják, de az érzékenységet nem sajnos.

Szülés után mennyi idővel lehet elmenni szoliba? Ha pl. császárral vagy simán szültem. És nem lesz tőle csunya a bőröm ha már pl. kéthéttel a szülés után elmegyek (ha lehet)?

Legjobb válasz: szia én is mentem-de a köldökömet letakartam-ahol megnyúlt a bõr picit.bár most már jön a jó idõ....én a terhesség alatt,ha nagyon sápadt voltam-arcszolit használtam.de inkább napozz-d vitaminnal tölt fel üdv

szia én is mentem-de a köldökömet letakartam-ahol megnyúlt a bõr picit.bár most már jön a jó idõ....én a terhesség alatt, ha nagyon sápadt voltam-arcszolit használtam.de inkább napozz-d vitaminnal tölt fel üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!