Találatok a következő kifejezésre: Császár után a varrat szedés (2 db)

Császár metszés után a varrat szedés nagyon fáj?

F?ként ha lenne székesfehérvári,aki átesett mostanában rajta,írhatna nekem,h mire számítsak.Kissé félek t?le.

Legjobb válasz: Bár nem vagyok székesfehérvári, de azért leírom: császár után a varratszedés nekem meg sem kottyant. Pikk-pakk készen volt vele a doki. Az elõtte lévõ napok, a felállás, a mozgás, a gyógyszerek jobban megviseltek, mint egy kis varratszedés.

Bár nem vagyok székesfehérvári, de azért leírom: császár után a varratszedés nekem meg sem kottyant. Pikk-pakk készen volt vele a doki. Az elõtte lévõ napok, a felállás, a mozgás, a gyógyszerek jobban megviseltek, mint egy kis varratszedés.
Hát nekem nagyon fájt. most már nagyon szép pedig csak 3 hét telt el a szülés óta, de szinte nem látszik semmi. Mondjuk egy picit be volt gyulladva az eleje lehet emiatt. Nekem nem úgy szedték ki mint ahogy mások mesélték. Egybe húzta ki a cérnát, mert belül lettem varrva vagy mi.Kívülrõl nem látszanak az öltések se.
Nekem kapcsozva volt nem varrva.Meg sem kottyant.Örültem, hogy kiszedték.
Talán már túl vagy rajta. Nekem 2 éve volt, akkor fájt, én igenis megéreztem, vagy nem tudtam kellõképpen ellazulni vagy nem tudom, de nagyon kellemetlen volt :( Holnap megyek megint varratszedésre a 2.szülés miatt, s én is félek...
Kibírható :) a lábraállás császár után sokkal rosszabb volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Így bátrabban megyek ma délután.
Szia! Fehérváron császároztak.Én is rettegtem, de komolyan, de az égvilágon semmit nem éreztem belõle.Én azt hittem hogy különálló varratok vannak, de nem, hanem ilyen pelenkaöltéssel csinálják.Elvágta középen, és kétoldalról kihúzta "secperc" alatt.Szóval ne félj! :) Kalamász doktornõ volt a dokim. Üdv!
nem vagyok fehérvári de leírom: ne aggódj, nem fáj. Picit kellemetlen de ennyi!
Nekem nem fájt, pedig kapcsom is volt. Azt gõzöm sincs, hogy mivel szedte ki a doki, mert közben beszélgettünk a csodás kórházi fürdõszobákról :-)
Én meg sem éreztem. 1 héttel császár után szedték ki, picit csikizett, és ennyi.
Nekem ilyen gombos varrassal volt, amit 1 hettel csaszar utan kihuzott a doki. Erezni ereztem, de nem fajt, pedig nekem meg is akadt. Kb annyi volt mint egy vervetel! Ne izgulj, csaszar utan ez a legkevesebb!
Ha felszívódóval varrtak, akkor csak elcsípi a két végét, és annyi. Eggyáltalán nem fáj. Nekem éppen ma egy éve. :-)
nekem elõször megritkították, utána pár nappal szedték ki. Hát mit ne mondjak, éreztem, de nem volt nagy fájdalom. Próbálj meg másra figyelni vagy beszélgetni közben az orvossal.
11.válaszoló vagyok. Megvolt a varratszedés csütörtökön, fájt megint. Ráadásul szét is nyílt a seb, naponta kell járnom vissza a dokihoz, kötözésre. Azt mondta, reméli nem kell újra varrni :( Hát remélem én is. Tetran porral fertõtlenítik.

Császár után fáj a varrat szedés?

Legjobb válasz: A varratszedés nem fáj.

A varratszedés nem fáj.
Nekem nem fájt, de azért kellemetlen volt.
Ha szerencséd van, akkor felszívódó varratot kapsz, mint én. Így azt nem kell kiszedni.
A kérdező hozzászólása: Már van varratom, és nem szívódik fel sajna. Ma megyek kivetetni. Köszi a válaszokat!
Nem fáj, ne aggódj!
NEM!!!! ÉN VÉGIG NÉZTEM KB 10MÁSODPERC VOLT AZ EGÉSZ ÉS SEMMIT NEM ÉREZTEM, PIKK PAKK KINT VOLT.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!