Találatok a következő kifejezésre: Császár után a varrat (6 db)

Császár metszés után a varrat szedés nagyon fáj?

F?ként ha lenne székesfehérvári,aki átesett mostanában rajta,írhatna nekem,h mire számítsak.Kissé félek t?le.

Legjobb válasz: Bár nem vagyok székesfehérvári, de azért leírom: császár után a varratszedés nekem meg sem kottyant. Pikk-pakk készen volt vele a doki. Az elõtte lévõ napok, a felállás, a mozgás, a gyógyszerek jobban megviseltek, mint egy kis varratszedés.

Bár nem vagyok székesfehérvári, de azért leírom: császár után a varratszedés nekem meg sem kottyant. Pikk-pakk készen volt vele a doki. Az elõtte lévõ napok, a felállás, a mozgás, a gyógyszerek jobban megviseltek, mint egy kis varratszedés.
Hát nekem nagyon fájt. most már nagyon szép pedig csak 3 hét telt el a szülés óta, de szinte nem látszik semmi. Mondjuk egy picit be volt gyulladva az eleje lehet emiatt. Nekem nem úgy szedték ki mint ahogy mások mesélték. Egybe húzta ki a cérnát, mert belül lettem varrva vagy mi.Kívülrõl nem látszanak az öltések se.
Nekem kapcsozva volt nem varrva.Meg sem kottyant.Örültem, hogy kiszedték.
Talán már túl vagy rajta. Nekem 2 éve volt, akkor fájt, én igenis megéreztem, vagy nem tudtam kellõképpen ellazulni vagy nem tudom, de nagyon kellemetlen volt :( Holnap megyek megint varratszedésre a 2.szülés miatt, s én is félek...
Kibírható :) a lábraállás császár után sokkal rosszabb volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Így bátrabban megyek ma délután.
Szia! Fehérváron császároztak.Én is rettegtem, de komolyan, de az égvilágon semmit nem éreztem belõle.Én azt hittem hogy különálló varratok vannak, de nem, hanem ilyen pelenkaöltéssel csinálják.Elvágta középen, és kétoldalról kihúzta "secperc" alatt.Szóval ne félj! :) Kalamász doktornõ volt a dokim. Üdv!
nem vagyok fehérvári de leírom: ne aggódj, nem fáj. Picit kellemetlen de ennyi!
Nekem nem fájt, pedig kapcsom is volt. Azt gõzöm sincs, hogy mivel szedte ki a doki, mert közben beszélgettünk a csodás kórházi fürdõszobákról :-)
Én meg sem éreztem. 1 héttel császár után szedték ki, picit csikizett, és ennyi.
Nekem ilyen gombos varrassal volt, amit 1 hettel csaszar utan kihuzott a doki. Erezni ereztem, de nem fajt, pedig nekem meg is akadt. Kb annyi volt mint egy vervetel! Ne izgulj, csaszar utan ez a legkevesebb!
Ha felszívódóval varrtak, akkor csak elcsípi a két végét, és annyi. Eggyáltalán nem fáj. Nekem éppen ma egy éve. :-)
nekem elõször megritkították, utána pár nappal szedték ki. Hát mit ne mondjak, éreztem, de nem volt nagy fájdalom. Próbálj meg másra figyelni vagy beszélgetni közben az orvossal.
11.válaszoló vagyok. Megvolt a varratszedés csütörtökön, fájt megint. Ráadásul szét is nyílt a seb, naponta kell járnom vissza a dokihoz, kötözésre. Azt mondta, reméli nem kell újra varrni :( Hát remélem én is. Tetran porral fertõtlenítik.

Császár után a következő várandósságnál érezte valaki a varratokat fájni? Milyen érzés? Azt, hogy vizsgálják, hogy rendben van-e régi varrat? Kérésre, vagy akinek varrata van azt automatikusan megnézi a doki?

Kicsit aggódom mert eléggé hasfájósan indult a 2. várandósságom és még mindig érzem a 24. hétben. Elég nagy már most a pocakom, de foggalmam sincs mit érez az akinek a varrata fáj?! Ott fáj a varrat körül és mindig ott kezd?dik a keményedés is. Dokimat még nem kérdeztem ez ügyeben a korai görcsökre (ami az els? 14 hétben volt szinte folyamatosan) arra is azt mondta ez normális és nincs semmi baj.

Legjobb válasz: Nekem 2 császárom volt, most várom a harmadik babát, de nekem sose fájtak a varratok. A heg vastagságát mindig mérik UH-on, de ezen ne most aggódj, ráérsz a legvégén, amikor már igazán nagyra nyúlt a méhed.

Nekem 2 császárom volt, most várom a harmadik babát, de nekem sose fájtak a varratok. A heg vastagságát mindig mérik UH-on, de ezen ne most aggódj, ráérsz a legvégén, amikor már igazán nagyra nyúlt a méhed.

Ha begyullad a belső varrat császár után az hol fáj vagy mik a tünetei?

3 hónapja szültem eddig semmi panaszom nem volt,létezik hogy most valamiért begyulladt volna?vagy most szívódik fel?

Legjobb válasz: Van meg kidudorodas a kulso varrat felett?

Van meg kidudorodas a kulso varrat felett?
A kérdező hozzászólása: a külsõ varrat begyógyult szépen és nem változott azóta sem, nincs kidudorodás. Van a kettõnek köze egymáshoz?
ha elenged a belsõ, akkor lehet dudor. Már fel kellett volna, hogy szívódjon és nem hiszem, hogy ennyi idõ után begyulladna. Mitõl?
A kérdező hozzászólása: tegnap kirándulni voltunk és nem vittem magammal elég meleg ruhát, arra tippelek hogy vagy felfáztam vagy a belsõ varratokkal lehet valami...de dudor nincsen, kivülrõl ugyanolyan. holnap doki de kíváncsi vagyok h volt-e valakinek... remélem kórházba nem küldenek...


igen áltban szülés után altatásban nézik
Szia! Igen, csak nálunk nem altatásban, hanem érzéstelenítésben végzik. Kibírható.
Igen.De nekem sem altatásban végeték, hanem érzéstelenítésben. Egyébként betapintásnak hívják.
Elõzõ vagyok. Ha jól tudom. ez lemaradt:)
Igen, nekem altatásban csinálták. A méhlepényt is akkor vették ki, nem kellett kinyomnom.

Császár után fáj a varrat szedés?

Legjobb válasz: A varratszedés nem fáj.

A varratszedés nem fáj.
Nekem nem fájt, de azért kellemetlen volt.
Ha szerencséd van, akkor felszívódó varratot kapsz, mint én. Így azt nem kell kiszedni.
A kérdező hozzászólása: Már van varratom, és nem szívódik fel sajna. Ma megyek kivetetni. Köszi a válaszokat!
Nem fáj, ne aggódj!
NEM!!!! ÉN VÉGIG NÉZTEM KB 10MÁSODPERC VOLT AZ EGÉSZ ÉS SEMMIT NEM ÉREZTEM, PIKK PAKK KINT VOLT.

Császár szülés után ha begyullad a belső varrat a kamillás vízben ülés segíthet, és ha külsőleg akkor a köröm virág krém segíthet?

Legjobb válasz: Szia! Én természetes úton szültem, de begyulladt a sebem (nagyon nagy vágásom lett. Betadin-nel kezeltem minden mosdó után. Próbáld ki hogy kb 3-4 óránként áttörlöd.

Szia! Én természetes úton szültem, de begyulladt a sebem (nagyon nagy vágásom lett. Betadin-nel kezeltem minden mosdó után. Próbáld ki hogy kb 3-4 óránként áttörlöd.
Belsõre nem tudom, azt szerintem doki tudná megmondani, de ha nagyon durva akkor vagy antibiotikumos gyulladáscsökkentõ, vagy mûtét (csak azért írom az utóbbit, mert anno anyukánat megmûtötték vele, neki külsõ-belsõ is begyulladt). Nekem csak a külsõ gyulladt be, azt betadin oldattal kezeltem. J.
Ilyennel szerintem ne kísérletezz otthon, mert baj lehet belõle. Irány a doki!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!