Találatok a következő kifejezésre: Corelt és Photoshopot (3 db)

Corelt és a Photoshopot honnan tölthetem le ingyen?

f?ként a képszerkeszt? érdekelne

Legjobb válasz: Egyik program sem ingyenes, így csak torrent, warez és dc jöhet szóba. Mindkét programnak létezik magyar változata. Amúgy ha egyszerû képszerkesztésre kell, keress egyszerûbb programot. Mindkét program magas szintû grafikai ismereteket igényel a szép eredmény eléréséhez.

Egyik program sem ingyenes, így csak torrent, warez és dc jöhet szóba. Mindkét programnak létezik magyar változata. Amúgy ha egyszerû képszerkesztésre kell, keress egyszerûbb programot. Mindkét program magas szintû grafikai ismereteket igényel a szép eredmény eléréséhez.
A kérdező hozzászólása: akkor egy viszonylag normálisat hol tölthetek le?
Nézd meg ezt. Ez ingyenes!!! Bár nem tud magyarul, nagyon könnyü a használata. http://www.getpaint.net/download.html És itt találsz hozzá Plugineket(Kiegészítõket) http://paintdotnet.forumer.com/viewforum.php?f=16&sid=7864eb.. És itt vannak a tutorialok. Sajna ez ANGOL! http://paintdotnet.forumer.com/viewforum.php?f=15&sid=7864eb.. Remélem tudtam segiteni.

Corel draw program? Ez jobb mint a photoshop (7-es verziója)? Mivel tud többet, megéri-e használni ha van photoshoppom?

Legjobb válasz: A Corel Draw egy vektorgrafikus rajzolóprogram, míg a Photoshoppal elsõsorban fotókon végzel módosításokat. Van bizonyos átfedés a két program között, de alapvetõen a két program célja más. Így nincs értelme az összehasonlításnak.

A Corel Draw egy vektorgrafikus rajzolóprogram, míg a Photoshoppal elsõsorban fotókon végzel módosításokat. Van bizonyos átfedés a két program között, de alapvetõen a két program célja más. Így nincs értelme az összehasonlításnak.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a választ.

Photoshop cs5 extended vagy Coreldraw graphics suite X5? Melyik a komolyabb, melyiket lehet többmindenre használni? PS-ban már elég otthon vagyok, már minden területét ismerem és most megvan ez a Corel program.

érdemes id?t fektetni és megtanulni vagy ez semmi a PS-hoz képest?

Legjobb válasz: leginkább saját képeimet manipulálom, szerkesztem, vagy csak a minõségét javítom.

A kérdező hozzászólása: leginkább saját képeimet manipulálom, szerkesztem, vagy csak a minõségét javítom.
mivel azt is írtad, hogy a photoshopban otthon vagy ezért photoshop. meg a Ps inkább szerkesztõ progi és te is azt irtad hogy csak arra használnád.(sztem a corel rajzolásra való inkább de nem vagyok benne biztos)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!