Találatok a következő kifejezésre: Clostyt szedtem hónapban, (15 db)

. Alacsony progeszteron szintem volt, clostyt szedtem 1 hónapig sikeresen, lett 2 érett tüsző Ebben a hónapban az orvosom nem javasolja, csak hogy próbálkozzunk. Vajon ha a closty segitett, marad anormális progeszteron szintem?

Második gyermeket szeretnék

Legjobb válasz: Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá

Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá
A kérdező hozzászólása: Ezt ertem.viszont az erdekelbe hogy ha segitett a gyogyszer es elibditotta a progeszteron termeleset akkor most closty nelkul is termelodik tovabb?
Persze hogy termelõdik, az mindig termelõdik, csak closti nélkül már alacsony a szint mire jöhetne a baba.. Ezért mondom hogy a lényeg az hogy idõbe legyen peteérésed.Sok sikert kívánok. Igyál sokat legalább 2 litert / nap mert a progeszteront a mellékvese termeli, és annak meg kell a sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: Koszi

Clostyt szedtem múlt hónapban, de nem lettem terhes. Most Choragon inj. Is kapok mellé. Igy több az esélyem?

Legjobb válasz: Persze,h több az esélyed!Én is szedtem 3 hónapig,de én sajnos nem kaptam tüszõrepesztõ szurit és ezért meg sem tudott repedni a tüszõm.:-(Szóval fel a fejjel!:-)

Persze, h több az esélyed!Én is szedtem 3 hónapig, de én sajnos nem kaptam tüszõrepesztõ szurit és ezért meg sem tudott repedni a tüszõm.:-(Szóval fel a fejjel!:-)
Jesszusom... Viszont a méregtelenítés semmi hatással nincs az ostoba megrögzöttségre- egyúttal ezt is sikerült szemléltetned..:S
Én vagyok az utolsó hozzászóló. Nem véletlenül mondják, hogy a halál a gyomorban kezdõdik. Ha nem jó az emésztésed, a méreganyagok benned maradnak, tehát keringnek a szervezetedben, és blokkolnak dolgokat. És ezt az elvet nem én találtam ki:) Természetgyógyászok is ezt hirdetik, méregteleníts, hozd rendbe az emésztésed, és megjön a kis utód. A meddõségnek igenis egyik oka a savasság...
Én a helyedben semmiféle gyógyszert nem szednék, inkább lúgosítanám a testem (ahogy teszem most is). A gyógyszerekkel csak azt éred el, hogy hormonokkal felfújt gyereked lesz, és te is eldeformálódsz. Ha ezt akarod, én nem szólok. Viszont a nehéz teherbeesésnek az oka a gyomorban kezdõdik. Szerintem fokozatosan lúgosítsd a szervezeted, és észre sem veszed, már is összejött. Több ismerõsömnek ez hozott végsõ megoldást. Dobj privit, ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat lányok.Bár nem hiszem, hogy a gyomromból ered a baj...Azért köszi neked is.

Múlt hónapban clostyt szedtem, akkor volt pé, de most mi történhetett? Nekem csak akkor van pé-m ha clostyt szedet? Megnéznétek a görbémet?

Most nem próbálkozunk babóval azért nincsenek bejelölve az együttlétek, csak mérem a h?met s pár hónap múlva megint nekifogunk.

Legjobb válasz: Pé akkor van ha a hõ legalább négy napig egyfolytában az átlag fölött van. Ezért nem lehetett a 13. napon, szerintem is a 21.-en volt. Csak most lassan emelkedik a hõd, nem hirtelen, de ez nem baj. Volt péd ne izgulj.

Pé akkor van ha a hõ legalább négy napig egyfolytában az átlag fölött van. Ezért nem lehetett a 13. napon, szerintem is a 21.-en volt. Csak most lassan emelkedik a hõd, nem hirtelen, de ez nem baj. Volt péd ne izgulj.
Szerintem most is volt peteérésed, csak késõbb, a ciklusod 21. napján.
A kérdező hozzászólása: Szia köszi a választ.Elmondanád hogy honnan gondolod hogy a 21 napon volt? Nem nagyon vagyok még jártas a görbe kiértékelésben.Akkor most tüszõrepedés is volt?
sztem a 13. napon volt. 32
Szia! Szerintem is a 21. napon volt pé-d. A szakkönyvek azt irják, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.

Lehet hogy trifázisos a görbém lesz? Múlt hónapban clostyt szedtem, azóta nagyon szép a görbém! Ugye? Vagy ez csak az én meglátásom?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/848ecdab5f04b2d10d760f..

Legjobb válasz: Szerintem a 12. napon volt pé. Nagyon szép tényleg. A múlt hónapban Clostit szedtél és ebben a hónapban már nem kell szedned?

Szerintem a 12. napon volt pé. Nagyon szép tényleg. A múlt hónapban Clostit szedtél és ebben a hónapban már nem kell szedned?
Szia! Szerintem is szép görbe és szerintem sem a 14. hanem a 12. napon volt a pé-d. Remélem baba lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! akkor jól gondoltam... Igen csak egy hónapban kellett szednem, a ciklusom 3. napjától 5 napon át, napi egy szemet! De én még mindig érzem a gyógyszer hatását.... :( (hõhullám, hányinger, szédülés) A doki csak annyit mondott hogy azért kell mert nem biztos hogy van peteérésem!(volt régen egy cisztám, és azóta nem volt teljesen normális a menzeszem) Az én ciklusomra nagyon pozitívan hatott! Remélem én is hogy baba lesz, de most nem vagyok annyira elkeseredve mint pár hónapja, mert tudom hogy most már normális a ciklusom, és igy nagyobb az esélye hogy hamarabb sikerül összehozni egy babát! Köszi a válaszokat!
Szia ! Igen szépen alakul a gorbéd szorítok hogy baba legyen ! Ha jól látom szeded a mastodyont? Mi a tapasztalatod a cseppekkel ? Én most kezdtem szedni 5 napja. Neked az orvos tanácsolta a szedését ?
Szia. Szépen alakul a görbéd belinkelem az enyémet amire tutira vettem hogy babó lesz de mégsem lett pedig 100% trifázisos volt , nem elkeserítés céljából linkelem be hanme ha mégsem babó lesz attól még ne keseredj el nagyon. De szívbõl kívánom hogy babó legyen. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a..

Clostyt szedtem most pihenés van 29-ig. Utána újra. Azt mondta a doki hogy nem sikerülhet? ! De itt olvastam olyat ha nem szeded a kövi hónapban is használ.

Volt akinek így sikerült és nem is számított rá?Mik voltak a tünetek??

Legjobb válasz: Szia!Hát nem nagyon értem,hogy mért mond ilyen baromságokat a dokid.Bár nekünk az elsõ 3 hónapos kúrában sikerült a 3.hónapban,de az én dokim azt mondta,hogy utána is kifejti a hatását.Azért kell szünetet tartani,hogy ne legyen túlstimulálva a peteérés. Remélem pont most fog sikerülni nektek,és rácáfolhatsz a hülyeségére. Sok sikert! 17 hetes clostys kismami

Szia!Hát nem nagyon értem, hogy mért mond ilyen baromságokat a dokid.Bár nekünk az elsõ 3 hónapos kúrában sikerült a 3.hónapban, de az én dokim azt mondta, hogy utána is kifejti a hatását.Azért kell szünetet tartani, hogy ne legyen túlstimulálva a peteérés. Remélem pont most fog sikerülni nektek, és rácáfolhatsz a hülyeségére. Sok sikert! 17 hetes clostys kismami
tudod, sose mond, hogy soha, reménytelennek nyilvánított esetekben is estek már teherbe és ahogy az elõttem szóló is írta a hormongyógyszerek folyamatosan, és hosszan tartóan fejtik ki hatásukat, szóval nem kizárt!

Ez már az ovuláció? Múlt hónapban a 14. nap körül volt, de ebben a hónapban clostyt szedtem, lehet hogy azért van most előbb?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/848ecdab5f04b2d10d760f..

Legjobb válasz: Szia. Ha holnaptól megy felfele és pár nap múlva nem esik vissza akkor igen. Akcióra fel!!! :-DD

Szia. Ha holnaptól megy felfele és pár nap múlva nem esik vissza akkor igen. Akcióra fel!!! :-DD
12-13. ciklusnap is tökéletes. Akció!!! Én clostis hónapon vagyok túl. Ikreket várok. Peteérés 1-2 nap különbséggel is volt, így a petezsákok nagysága közötti különbség is ennek köszönhetõ. A closti sokmindenre képes! Sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! akkor ma összebújunk! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy! köszönöm szépen! És Gratulálok a babókhoz!

S. O. s clostyt szedtem ebben a hónapban és még nem vagyok tapasztalt akkor ha 37.1 a hőm akkor van peteérés? És ilyenkor mikor legyünk együtt? Köszi csajok

Legjobb válasz: én is szedem. a napokban van PÉm. nem hõmérõzök, de onnan tudom, hogy esélyes napok vannak, hogy megváltozott a hüvelyváladékom. kb. kétnaponta vagyunk együtt, de ha kedvünk van többször is. sok sikert!

én is szedem. a napokban van PÉm. nem hõmérõzök, de onnan tudom, hogy esélyes napok vannak, hogy megváltozott a hüvelyváladékom. kb. kétnaponta vagyunk együtt, de ha kedvünk van többször is. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. És neked is megy a drukk
Miért nem akar fölmenni a hõd???
Szerintem tesztelj, már a 36. napon vagy! Szorítok! Majd írd meg az eredményt:)
Hormonvizsgálatot nem csináltak, minden rendben, mert egysíkú a hõd.

Vasárnapra nem vártam nem is jött meg ma reggel csináltam egy tesztet de negatív lett akkor már ne is reménykedjek? ( fáj a derekam néha szurkálnak a melleim) ez az első hónap hogy clostyt szedtem

Legjobb válasz: Szia! Nem feladni!!!!!!A b.nõmnek csak a 3.teszt mutatta ki... Szóval van remény még:)várj még vagy 2 napot.... Én péntekre nem várom:)

Szia! Nem feladni!!!!!!A b.nõmnek csak a 3.teszt mutatta ki... Szóval van remény még:) várj még vagy 2 napot.... Én péntekre nem várom:)
nem biztos hogy terhes vagy várj még 1 hetet utánna csináld meg a tesztet.azért mert a hcg szint ilyenkor még alacsony.
Biztosan tudod, hogy mikor volt peteeresed? Mert lehet, hogy kesobb volt igy nem mutatja ki meg a teszt. en is igy jartam, csak 9 nap kesessel mutatta ki mert nagyon keson volt pe-m. Utolag kiderult, hogy egy hosszu ciklus lett volna hiaba is tesztelgettem a 30-dik, 32-dik... napokon ketnaponta. Szoval meg ne add fel. Ha tudod mikor volt pe-d akkor szamolj 14 napot es onnan lehet tesztelni.
Szerintem még van remény ha nem jön meg pár napon belül akkor tesztelj újra. Valakinek csak késõbb mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat reméljük a legjobbakat már a 32 dik napon vagyok eddig elég pontos volt a ciklusom csak akkor késett mikor cystám volt

Jártatok így? A mensimet szombatra várom, mivel clostyt szedtem, mindig pontos időben, kiszámíthatóan jött meg, de most ebben a hónapban volt inszemem, és ma el kezdtem rózsaszínezni.

Ez akkor már tuti nem baba...De miért kezd meg jönni 2 nappal el?bb?Nem is fáj semmim..nem értem...légyszíves adjatok tanácsokat, mi lehet..

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy tutira nem baba??? A "rózsaszínezés" miatt? Mert az gyakori a terhesség korai szakaszában...

Miért gondolod, hogy tutira nem baba??? A "rózsaszínezés" miatt? Mert az gyakori a terhesség korai szakaszában...
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen, a rózsaszínes miatt gondolom, h nem baba..mondjuk nekem soha nem szokott rózsaszínes lenni mensi elõtt..azt mondod ne adjam fel? A sírás kerülget, ha látnál, annyira kikészültem ettõl, hogy most sem sikerült..tényleg gyakori a rózsaszínezés?De miért?Mi ez?
Nekem sem szokott rózsaszínes lenni, csak amikor terhes vagyok...:) ))) Onnan szoktam tudni:) ))
A kérdező hozzászólása: Tényleg?Akkor még van remény?
Én nem reménykedni szoktam ilyenkor, hanem örülni. Persze ez azért erõsen egyénfüggõ. Hiú reményt sem szeretnék ébreszteni benned. Csak az én tapasztalataimat tudom írni továbbra is. Nekem semmilyen tünetem nem szokott lenni amikor várandós vagyok, nem fáj, nem feszül a mellem, nincs hányingerem, csak a rózsaszínes hüvelyváladék, és valamennyi pecsételõ vérzés, de az elsõnél ez is erõsebb volt, csak két-három nap után elmúlt. A negyediknél már tesztet sem vettem, mert biztos voltam a dolgomban.:) Remélem nálad is ez a helyzet. Délután még írj, hogy mi van. Szia!
A kérdező hozzászólása: Pecsételés nem volt, csak r.színes váladék..Szombaton minden kiderül, de bízom abban, h babám lesz, mert már sokat szenvedtem...nagyon összetörnék, ha már megint nem lenne kisbabám...
A kérdező hozzászólása: Olyan rossz, mert belül azt érzem, hogy sikerült...nbem tudom miért érzem így! Csak próbálom magam lebeszélni róla, ha nem így van, akkor ne csalódjak nagyot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!