Találatok a következő kifejezésre: Clostyt szedtem a hónapba, (14 db)

. Alacsony progeszteron szintem volt, clostyt szedtem 1 hónapig sikeresen, lett 2 érett tüsző Ebben a hónapban az orvosom nem javasolja, csak hogy próbálkozzunk. Vajon ha a closty segitett, marad anormális progeszteron szintem?

Második gyermeket szeretnék

Legjobb válasz: Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá

Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá
A kérdező hozzászólása: Ezt ertem.viszont az erdekelbe hogy ha segitett a gyogyszer es elibditotta a progeszteron termeleset akkor most closty nelkul is termelodik tovabb?
Persze hogy termelõdik, az mindig termelõdik, csak closti nélkül már alacsony a szint mire jöhetne a baba.. Ezért mondom hogy a lényeg az hogy idõbe legyen peteérésed.Sok sikert kívánok. Igyál sokat legalább 2 litert / nap mert a progeszteront a mellékvese termeli, és annak meg kell a sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: Koszi

Múlt hónapban clostyt szedtem, akkor volt pé, de most mi történhetett? Nekem csak akkor van pé-m ha clostyt szedet? Megnéznétek a görbémet?

Most nem próbálkozunk babóval azért nincsenek bejelölve az együttlétek, csak mérem a h?met s pár hónap múlva megint nekifogunk.

Legjobb válasz: Pé akkor van ha a hõ legalább négy napig egyfolytában az átlag fölött van. Ezért nem lehetett a 13. napon, szerintem is a 21.-en volt. Csak most lassan emelkedik a hõd, nem hirtelen, de ez nem baj. Volt péd ne izgulj.

Pé akkor van ha a hõ legalább négy napig egyfolytában az átlag fölött van. Ezért nem lehetett a 13. napon, szerintem is a 21.-en volt. Csak most lassan emelkedik a hõd, nem hirtelen, de ez nem baj. Volt péd ne izgulj.
Szerintem most is volt peteérésed, csak késõbb, a ciklusod 21. napján.
A kérdező hozzászólása: Szia köszi a választ.Elmondanád hogy honnan gondolod hogy a 21 napon volt? Nem nagyon vagyok még jártas a görbe kiértékelésben.Akkor most tüszõrepedés is volt?
sztem a 13. napon volt. 32
Szia! Szerintem is a 21. napon volt pé-d. A szakkönyvek azt irják, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.

Lehet hogy trifázisos a görbém lesz? Múlt hónapban clostyt szedtem, azóta nagyon szép a görbém! Ugye? Vagy ez csak az én meglátásom?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/848ecdab5f04b2d10d760f..

Legjobb válasz: Szerintem a 12. napon volt pé. Nagyon szép tényleg. A múlt hónapban Clostit szedtél és ebben a hónapban már nem kell szedned?

Szerintem a 12. napon volt pé. Nagyon szép tényleg. A múlt hónapban Clostit szedtél és ebben a hónapban már nem kell szedned?
Szia! Szerintem is szép görbe és szerintem sem a 14. hanem a 12. napon volt a pé-d. Remélem baba lesz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! akkor jól gondoltam... Igen csak egy hónapban kellett szednem, a ciklusom 3. napjától 5 napon át, napi egy szemet! De én még mindig érzem a gyógyszer hatását.... :( (hõhullám, hányinger, szédülés) A doki csak annyit mondott hogy azért kell mert nem biztos hogy van peteérésem!(volt régen egy cisztám, és azóta nem volt teljesen normális a menzeszem) Az én ciklusomra nagyon pozitívan hatott! Remélem én is hogy baba lesz, de most nem vagyok annyira elkeseredve mint pár hónapja, mert tudom hogy most már normális a ciklusom, és igy nagyobb az esélye hogy hamarabb sikerül összehozni egy babát! Köszi a válaszokat!
Szia ! Igen szépen alakul a gorbéd szorítok hogy baba legyen ! Ha jól látom szeded a mastodyont? Mi a tapasztalatod a cseppekkel ? Én most kezdtem szedni 5 napja. Neked az orvos tanácsolta a szedését ?
Szia. Szépen alakul a görbéd belinkelem az enyémet amire tutira vettem hogy babó lesz de mégsem lett pedig 100% trifázisos volt , nem elkeserítés céljából linkelem be hanme ha mégsem babó lesz attól még ne keseredj el nagyon. De szívbõl kívánom hogy babó legyen. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a..

Lehetek terhes? 2x1 closty-t szedtem ebben a hónapban.

Peteéréskor nagyon er?s puffadást éreztem, az er?s fájdalom elmúlt, de a puffadás érzése megmaradt, járáskor fáj a petefészkem (mintha fel lennék fázva, de nem vagyok) illetve ha jobbra balra mozgatom a fels? testem akkor is olyan fura a petefészkem. Mintha egy kis vizes lufi lenne benn, ami "lötyög". Lehet nevetséges, de volt már valakinek hasonló tünete és kiderült, hogy terhes? (6.dpo-n vagyok teszt még nem mutatná ki)

Legjobb válasz: Szia! Én már a negyedik hónapot clostiztam ugyan ilyen adagban mint te és semmi nem lett belöle, de hátha neked az elsõn össze jött!

Szia! Én már a negyedik hónapot clostiztam ugyan ilyen adagban mint te és semmi nem lett belöle, de hátha neked az elsõn össze jött!
A kérdező hozzászólása: Még egy dolog. Ha van kedved regisztrálj, csatlakozz a ciklus.hu-ra és a fórumon belül a pozitív babásodókban nagyon sokan vagyunk akik tartsuk egymásban a lelket, és ilyenkor nagyon jó ha "nem vagy egyedül" tudom ott a párod, de itt másképpen tudjuk megosztani egymással a dolgokat. Ha van kedved... várunk44
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon sajnálom! Ha vígasztal, tegnap este óta én is érzem, hogy meg fog jönni, és általában ilyenkor szokott jelentkezni (8-9.dpo) amikor nem sikerült, és az érzés is ugyanolyan. Semmi baj, új hónap új remény! Sok erõt neked, és fel a fejjel!!! összejön hamarosan neked/Nektek is!
Szia! Sajna meg jött. El is kenõdtem rendesen. De legalább egy darabig megint nem jövök erre az oldalra, már függõ vagyok. Neked szorítok még azért! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Oké. Akár priviben is jöhet majd a levél. Jó fõzicskélést, én is ezt teszem, már úton van a férjem::-)
Köszönöm nagyon aranyos vagy! Olyan jó, hogy itt ilyen lelki társakra lehet találni, legalább tartjuk egymásban a lelket. Édesapád nagyon sajnálom de tudod , hogy uj élet fog kezdõdni a családban hamarosan ez állt. így szokott lenni ha valaki meg hal! Most megyek fõzni. Holnap jövök. És köszi mindent. Te is jelentkezz!
A kérdező hozzászólása: Jaj dehogyis nem! Januárban mindent feladtam, nem hõmérõztem, nem kkövettem mikor van pé, aztán az sem volt jó. A történetemhez még az is hozzátartozik, hogy nagyon beteg édesapám minden vágya az volt, hogy lássa az én kisbabámat is. Holnap lesz egy hónap, hogy elment, de ha most összejönne, akkor ugyanazon a dátumon születhetne mint amikor Õ született. Én most 30 vagyok, júniusban 31. Egyetértek veled.Legfelljebb egy síma átjárhatóságit kérj, ezzel is kizárod ezt a lehetõséget. Mindenképp szólj vissza holnap, hogy még nem jött meg:-) és remélem 9 hónapig vagy már csak 8:-) meg sem jön. Nagyon drukkolok, hogy mielõbb összejöjjön Nektek.
Mi andrológiával kezdtünk, ott minden rendben. Aztán nekem hormon. Ott is minden rendben volt, csak rásegitésként kaptam clostit. Aztán voltam házasélet utáni teszten, ott is minden oké, még nagyon is éltek a kis katonák, pedig azt hittem , hogy ez a baj. Meg nézték a vércsoportunkat, hogy össze férhetõek vagyunk-e. UH-fél idõben , na ott most derült ki, hogy nem tud megrepedni, de mielõtt ez kiderült volna meg beszéltük az orvosommal, hogy meg müt. Az átjárhatósági miatt. (Teljeskörüt akar csinálni) Ugyhogy most nem tudom mi legyen, mert a tüszõm nem reped meg, ha ez a baj minek a mûtet. Mostmár tanácstalan vagyok. Kicsit unom is már ezt az egészet. Te nem fásultál még bele? Te meg még régebben próbálkozol. Hány éves vagy? Én 32 leszek májusban. És fél év próbálkozás után már mentünk is a dokikhoz és még semmi.
A kérdező hozzászólása: Voltak, de még átjárhatósági meg andrológia vizsgálat nem volt. Mi három éve próbálkozunk, de tavaly derült ki a pco. Így tavaly õszig arra koncentráltunk, hogy állítsuk be a menzeszt rendesen (volt, hogy 90 napos is volt egy egy ciklusom) Most nagyon szépen alakulok, néha visszanézem a görbéimet, és még én is elcsodálkozom. Õsszel volt az elsõ closty-s próbálkozás, most januárban közölték velem, hogy felszívódtak a ciszták. Két hónap clostyt még kiírnak, de ha most sem jön össze akkor irány a meddõségi. Átjárhatóságid neked volt már? vagy milyen vizsgálatokon voltál/voltatok már? Figyelj, csak pozitívan állj hozzá. A mensi jele nem számít, az még nem annak a jele, hogy nem sikerült. Egyéb tünet nincs?
Nem vezetem a görbét, csak a másokét nézegetem ezen az oldalon. 18 hónapja próbálkozunk. Egyenlõre megjön érzésem van, csupa menszis tünet. Ti régóta próbálkoztok?, igaz már te szedtél clostit tavaj is , akkor biztos nem most kezdtétek ti is. Vizsgálatok voltak gondolom neked is?
A kérdező hozzászólása: Igen. Egyébként elírtam, 8. dpo-n vagyok! Jujjj... hát akkor nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg. Görbit vezetsz? Vagy megérzésed van valami? És mióta próbálkoztok?
Azt is meg nézték neked, hogy biztosan meg reped a tüszõ? Mert én is voltam 3 ciklusban is UH-án, csak épp az nem derült ki, hogy meg repedt-e. Én kaptam most szurit, szerintem így sem sikerült, holnapra nem várom.
A kérdező hozzászólása: Pco-s vagyok, closty nélkül ritkán van peteérésem, clostyval meg minden rendben elvileg, csak a baba még várat magára... Még egy hónap "próbaidõm" van, utána átirányítanak meddõségibe. Viszont szeretném ha elõtte babásodnék Hormonok rendben, tesztoszteron picit magas, de nem vészes.
Szia! Elsõ vagyok! A peteéréseddel minden rendben? Tüszõrepesztõ szurit nem kell kapnod? Biztosan megreped? (Nálam ez a gond.)
A kérdező hozzászólása: Második: köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszadó: Egy szóval sem mondtam, hogy az elsõ hónap lenne. Tavaly is végigcsináltunk egy három havi closty-s kúrát, és nem segített, szóval köszi a bátorítást!! Most éppen az a fura, hogy amit most érzek, azt az elõzõ closty-s hónapbokban nem éreztem, beágyazódásos esésem van a görbémben, utána ismét magas maradt a hõ.
Még be sem ágyazódott. Azaz bármilyen tüneted van, azt nem a baba produkálja, hanem a szokásos, menszesz elõtti hormonjaid.
Szia! Köszi a meghívást majd csatlakozom! Még azért van remény! Fel ne add nekem! Már bele fogtam a következõ procedurába, megyek a dokihoz , felírta a tüszõrepesztõ szurit, hogy idõben meg legyen , mert hiánycikk. Puszi! Andi!

Ez már az ovuláció? Múlt hónapban a 14. nap körül volt, de ebben a hónapban clostyt szedtem, lehet hogy azért van most előbb?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/848ecdab5f04b2d10d760f..

Legjobb válasz: Szia. Ha holnaptól megy felfele és pár nap múlva nem esik vissza akkor igen. Akcióra fel!!! :-DD

Szia. Ha holnaptól megy felfele és pár nap múlva nem esik vissza akkor igen. Akcióra fel!!! :-DD
12-13. ciklusnap is tökéletes. Akció!!! Én clostis hónapon vagyok túl. Ikreket várok. Peteérés 1-2 nap különbséggel is volt, így a petezsákok nagysága közötti különbség is ennek köszönhetõ. A closti sokmindenre képes! Sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! akkor ma összebújunk! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy! köszönöm szépen! És Gratulálok a babókhoz!

Clostyt szedtem most pihenés van 29-ig. Utána újra. Azt mondta a doki hogy nem sikerülhet? ! De itt olvastam olyat ha nem szeded a kövi hónapban is használ.

Volt akinek így sikerült és nem is számított rá?Mik voltak a tünetek??

Legjobb válasz: Szia!Hát nem nagyon értem,hogy mért mond ilyen baromságokat a dokid.Bár nekünk az elsõ 3 hónapos kúrában sikerült a 3.hónapban,de az én dokim azt mondta,hogy utána is kifejti a hatását.Azért kell szünetet tartani,hogy ne legyen túlstimulálva a peteérés. Remélem pont most fog sikerülni nektek,és rácáfolhatsz a hülyeségére. Sok sikert! 17 hetes clostys kismami

Szia!Hát nem nagyon értem, hogy mért mond ilyen baromságokat a dokid.Bár nekünk az elsõ 3 hónapos kúrában sikerült a 3.hónapban, de az én dokim azt mondta, hogy utána is kifejti a hatását.Azért kell szünetet tartani, hogy ne legyen túlstimulálva a peteérés. Remélem pont most fog sikerülni nektek, és rácáfolhatsz a hülyeségére. Sok sikert! 17 hetes clostys kismami
tudod, sose mond, hogy soha, reménytelennek nyilvánított esetekben is estek már teherbe és ahogy az elõttem szóló is írta a hormongyógyszerek folyamatosan, és hosszan tartóan fejtik ki hatásukat, szóval nem kizárt!
Miért nem akar fölmenni a hõd???
Szerintem tesztelj, már a 36. napon vagy! Szorítok! Majd írd meg az eredményt:)
Hormonvizsgálatot nem csináltak, minden rendben, mert egysíkú a hõd.

S. O. s clostyt szedtem ebben a hónapban és még nem vagyok tapasztalt akkor ha 37.1 a hőm akkor van peteérés? És ilyenkor mikor legyünk együtt? Köszi csajok

Legjobb válasz: én is szedem. a napokban van PÉm. nem hõmérõzök, de onnan tudom, hogy esélyes napok vannak, hogy megváltozott a hüvelyváladékom. kb. kétnaponta vagyunk együtt, de ha kedvünk van többször is. sok sikert!

én is szedem. a napokban van PÉm. nem hõmérõzök, de onnan tudom, hogy esélyes napok vannak, hogy megváltozott a hüvelyváladékom. kb. kétnaponta vagyunk együtt, de ha kedvünk van többször is. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. És neked is megy a drukk

Vasárnapra nem vártam nem is jött meg ma reggel csináltam egy tesztet de negatív lett akkor már ne is reménykedjek? ( fáj a derekam néha szurkálnak a melleim) ez az első hónap hogy clostyt szedtem

Legjobb válasz: Szia! Nem feladni!!!!!!A b.nõmnek csak a 3.teszt mutatta ki... Szóval van remény még:)várj még vagy 2 napot.... Én péntekre nem várom:)

Szia! Nem feladni!!!!!!A b.nõmnek csak a 3.teszt mutatta ki... Szóval van remény még:) várj még vagy 2 napot.... Én péntekre nem várom:)
nem biztos hogy terhes vagy várj még 1 hetet utánna csináld meg a tesztet.azért mert a hcg szint ilyenkor még alacsony.
Biztosan tudod, hogy mikor volt peteeresed? Mert lehet, hogy kesobb volt igy nem mutatja ki meg a teszt. en is igy jartam, csak 9 nap kesessel mutatta ki mert nagyon keson volt pe-m. Utolag kiderult, hogy egy hosszu ciklus lett volna hiaba is tesztelgettem a 30-dik, 32-dik... napokon ketnaponta. Szoval meg ne add fel. Ha tudod mikor volt pe-d akkor szamolj 14 napot es onnan lehet tesztelni.
Szerintem még van remény ha nem jön meg pár napon belül akkor tesztelj újra. Valakinek csak késõbb mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat reméljük a legjobbakat már a 32 dik napon vagyok eddig elég pontos volt a ciklusom csak akkor késett mikor cystám volt

Jártatok így? A mensimet szombatra várom, mivel clostyt szedtem, mindig pontos időben, kiszámíthatóan jött meg, de most ebben a hónapban volt inszemem, és ma el kezdtem rózsaszínezni.

Ez akkor már tuti nem baba...De miért kezd meg jönni 2 nappal el?bb?Nem is fáj semmim..nem értem...légyszíves adjatok tanácsokat, mi lehet..

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy tutira nem baba??? A "rózsaszínezés" miatt? Mert az gyakori a terhesség korai szakaszában...

Miért gondolod, hogy tutira nem baba??? A "rózsaszínezés" miatt? Mert az gyakori a terhesség korai szakaszában...
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen, a rózsaszínes miatt gondolom, h nem baba..mondjuk nekem soha nem szokott rózsaszínes lenni mensi elõtt..azt mondod ne adjam fel? A sírás kerülget, ha látnál, annyira kikészültem ettõl, hogy most sem sikerült..tényleg gyakori a rózsaszínezés?De miért?Mi ez?
Nekem sem szokott rózsaszínes lenni, csak amikor terhes vagyok...:) ))) Onnan szoktam tudni:) ))
A kérdező hozzászólása: Tényleg?Akkor még van remény?
Én nem reménykedni szoktam ilyenkor, hanem örülni. Persze ez azért erõsen egyénfüggõ. Hiú reményt sem szeretnék ébreszteni benned. Csak az én tapasztalataimat tudom írni továbbra is. Nekem semmilyen tünetem nem szokott lenni amikor várandós vagyok, nem fáj, nem feszül a mellem, nincs hányingerem, csak a rózsaszínes hüvelyváladék, és valamennyi pecsételõ vérzés, de az elsõnél ez is erõsebb volt, csak két-három nap után elmúlt. A negyediknél már tesztet sem vettem, mert biztos voltam a dolgomban.:) Remélem nálad is ez a helyzet. Délután még írj, hogy mi van. Szia!
A kérdező hozzászólása: Pecsételés nem volt, csak r.színes váladék..Szombaton minden kiderül, de bízom abban, h babám lesz, mert már sokat szenvedtem...nagyon összetörnék, ha már megint nem lenne kisbabám...
A kérdező hozzászólása: Olyan rossz, mert belül azt érzem, hogy sikerült...nbem tudom miért érzem így! Csak próbálom magam lebeszélni róla, ha nem így van, akkor ne csalódjak nagyot..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!