Találatok a következő kifejezésre: Clostyt szedtem a (49 db)

Ma vagyok a 35. napon, clostyt szedtem. A hőm 36, 8 mintha hőmérőt nyeltem volna. Feszül a mellem, mindjárt megjön érzésem van. Tesztet nem csináltam még, lehet hogy a gyógyszertől késik?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet, nekem a Closty-s hónapban a 30. napon már pozitív volt a teszt. Ráadásula tüneteid terhessére utalnak

Csinálj tesztet, nekem a Closty-s hónapban a 30. napon már pozitív volt a teszt. Ráadásula tüneteid terhessére utalnak
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet és CSODA TÖRTÉNT!! Két csíkos lett!!! El sem hiszem, hogy végre sikerült!!
Gratulálok!!!!!!Miota próbálkoztok?
Szia! Elsõ válaszadó vagyok: GRATULÁLOK! Most már felkeresheted a dokit mert 5 hetes kismama vagy.
Grtaula!
A kérdező hozzászólása: Fél éve próbálkoztunk, ez volt az elsõ clostys hónapom.Jajj lányok nagyon boldog vagyok!!! Köszönöm a gratulációkat.. Fél éve minden nap fent voltam az oldalon, olvastalak titeket és erõt, reményt gyûjtöttem...és közben fohászkodtam, hogy talán egyszer majd nekem is sikerül..és sikerült!!! Köszönöm mindenkinek azt, amit akár tudattalanul is de adtatok nekem!!
Szívbõl gratulálok! Boldog babavárást!
Olyan jó olvasni az ilyen boldog embereket! GRATULÁLOK!!!!!! Probélamentes terhességet kívánok!

Clostyt szedtem a ciklus 5. napjától 2x 5 napig. A ciklusom 35-36 naposak. A 13. napi uh eredménye: jobb oldalon 12, 5 mm-es tüszőméret és a mnyh 5, 8 mm-es. Ma és holnap este 1-1 Merional 75 kell beadnom magamnak. Milyenek az eredményeim?

Legjobb válasz: A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(

A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod de a Merionalt azt azért kaptam hogy mégjobban érjenek a tüszõim mert a closty nem volt elég hatásos. Pénteken holnap megyek vissza uh-ra, kíváncsi vagyok hat-e majd! Ti mióta próbálkoztok?

Mennyire normális a barna nyúlós vmi, ami a menzim első napján jött? Clostyt szedtem a múlt havi vérzésem 3. napjától, h végre peteérésem legyen.

Régóta próbálkozunk...eddig hiába. A peteérésem napján együtt voltunk, most kellett megjönnie, de kicsit riasztó ami kijön bel?lem.....

Legjobb válasz: Nyugodj meg, szerintem ez teljesen normális. Belõlem is ilyen cucc jött. :)

Nyugodj meg, szerintem ez teljesen normális. Belõlem is ilyen cucc jött. :)

. Alacsony progeszteron szintem volt, clostyt szedtem 1 hónapig sikeresen, lett 2 érett tüsző Ebben a hónapban az orvosom nem javasolja, csak hogy próbálkozzunk. Vajon ha a closty segitett, marad anormális progeszteron szintem?

Második gyermeket szeretnék

Legjobb válasz: Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá

Ha closti nélkül idõbe van peteérésed(mint amikor a clostit szedted) akkor szerintem van esély hogy jó lesz a progid. A closti ovuláció indításra van, hogy kellõ idõbe legyen p.é.d és ezáltal jó legyen a progi szinted. HAjrá
A kérdező hozzászólása: Ezt ertem.viszont az erdekelbe hogy ha segitett a gyogyszer es elibditotta a progeszteron termeleset akkor most closty nelkul is termelodik tovabb?
Persze hogy termelõdik, az mindig termelõdik, csak closti nélkül már alacsony a szint mire jöhetne a baba.. Ezért mondom hogy a lényeg az hogy idõbe legyen peteérésed.Sok sikert kívánok. Igyál sokat legalább 2 litert / nap mert a progeszteront a mellékvese termeli, és annak meg kell a sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: Koszi

Férfiak vannak itt akik szedték a Clostyt?

vagy feleségek, irjatok használt e? spermaszámjavitásra..

Legjobb válasz: Szia. Az én párom nem szedte de a kolleganõm férje igen és nekik 2 hónap alatt nagyon sokat segített az elsõ hónapban 5 millióból 15 lett a 2. hónapban meg 25 felett de a pontos számra nem emlékszem de tudom hogy a 2. hónapban megfogant a gyönyörû kisfiuk pedig lombikra készültek mert hosszú évekig nem jött náluk is és a closty segített... Nektek is kellene szedni?

Szia. Az én párom nem szedte de a kolleganõm férje igen és nekik 2 hónap alatt nagyon sokat segített az elsõ hónapban 5 millióból 15 lett a 2. hónapban meg 25 felett de a pontos számra nem emlékszem de tudom hogy a 2. hónapban megfogant a gyönyörû kisfiuk pedig lombikra készültek mert hosszú évekig nem jött náluk is és a closty segített... Nektek is kellene szedni?
A kérdező hozzászólása: a párom már szedi most 12 hete, 2 hét mulva kell menni ujabb vizsgálatra. én is találkoztam a neten keresztül olyannal kinek segitett, de nálunk még semmi.. azért reménykedem köszi hogy irtál.

Múlt hónapban clostyt szedtem, akkor volt pé, de most mi történhetett? Nekem csak akkor van pé-m ha clostyt szedet? Megnéznétek a görbémet?

Most nem próbálkozunk babóval azért nincsenek bejelölve az együttlétek, csak mérem a h?met s pár hónap múlva megint nekifogunk.

Legjobb válasz: Pé akkor van ha a hõ legalább négy napig egyfolytában az átlag fölött van. Ezért nem lehetett a 13. napon, szerintem is a 21.-en volt. Csak most lassan emelkedik a hõd, nem hirtelen, de ez nem baj. Volt péd ne izgulj.

Pé akkor van ha a hõ legalább négy napig egyfolytában az átlag fölött van. Ezért nem lehetett a 13. napon, szerintem is a 21.-en volt. Csak most lassan emelkedik a hõd, nem hirtelen, de ez nem baj. Volt péd ne izgulj.
Szerintem most is volt peteérésed, csak késõbb, a ciklusod 21. napján.
A kérdező hozzászólása: Szia köszi a választ.Elmondanád hogy honnan gondolod hogy a 21 napon volt? Nem nagyon vagyok még jártas a görbe kiértékelésben.Akkor most tüszõrepedés is volt?
sztem a 13. napon volt. 32
Szia! Szerintem is a 21. napon volt pé-d. A szakkönyvek azt irják, hogy az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni.

Van itt olyan, kinek férje szedte a Clostyt? Sperma probléma esetén?

használt?

Legjobb válasz: Szia Nekünk használt, tavaly márciusban mûtét után szedte ezt a gyógyszert és júliusban teherbe estem most 39. hetesek vagyunk! Kitartás sikerülni fog. Általában, ha nem hoz eredményt a gyógyszerezés injekció kúrával folytatják nekünk ez már hálistennek nem kellett:-)

Szia Nekünk használt, tavaly márciusban mûtét után szedte ezt a gyógyszert és júliusban teherbe estem most 39. hetesek vagyunk! Kitartás sikerülni fog. Általában, ha nem hoz eredményt a gyógyszerezés injekció kúrával folytatják nekünk ez már hálistennek nem kellett:-)
Szijjja)))Az én férjem 6 hónapig szedte, az-az Március végén letelt.A spermája 1 millióról(amibõl jó ha 10%volt élet képes)most 50millió spermája van kb, aminek 70%a életképes.Így mostmár csak a baba hiányzik!!!Amin dolgozunk 1000rel!!!
Szia!a fèerjem most hagyta abba a 3 honapos kuràt!!!!Aznap pozitivat teszteltem!!!!!!mellette maca vibet szelènt ès c vitammint szedett!
Elsõ vagyok. Hjajjj ilyenkor azért úgy örülök, hogy másnak is sikerült!!!! Boldog babavárást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm válaszokat, olyan keveset olvasok erröl, nem találok olyanokat akik igy vannak .. nálunk 18 rol 6 milliora leesett a szám a maca vibe alatt, még 3 hétig kell szednie már 11 hete szedi, a sexet nem kivánja töle keveset vagyunk együtt.. de azt hiszem ebben a honapban sem sikerült. nem tudom milyen lesz az eredmény.. de megirom, ha valaki majd késöbb megnézi.. köszönöm a biztato leirásokat tényleg. mi már 28. honapja probálkozunk..
Elsõ vagyok, nagyon várom a válaszodat, szerintem mindenki szorít nektek. A clostynak sajnos vannak ilyen mellékhatásai, de jó lesz hidd el és csak arra gondolj, hogy egy kiskatona is elég lehet:-) figyeld nagyon a peteérésedet én már össze voltam nõve a hõmérõvel:-)
A kérdező hozzászólása: szia elsõ:) köszi... én is hömérõzök de anélkül is tudnám mikor van, ezt a váladékot nem lehet mással összekevernem..

Clostyt szedtem, napi 3x1 - et tegnap vettem be az utolsó szemet. Mikor kell próbálkozni hogy összejöjjön a baba? A melleim már most majd le szakadnak. A hőm eddig 36, 4 volt ma reggel 36, 6 volt.

Legjobb válasz: szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok

szia. Nyugi még bõvel van idõtök:) Én is szedtem 6.hónapig a clostit. Az utolsó szemtõl rá 9.napon volt a peteérésem. A closti meg emeli a alaphõdet, de ne csak a hõt figyelj, próbáld meg mással is követni. Pl: Nyálka, ovuteszt!! Szoritok
Írtam, privit
bekapcsoltam a privit, írj ha van kedved!
megint én vagyok, szivesen beszélgetnék veled, hátha több sikerrel járnánk. Kiváncsi lennék nálad milyen tünetek vannak stb.....
Szia Megint én vagyok az. Szóval ha Pesti vagy, akkor én tudok neked egy helyet ahol csinálnak neked inzullin vizsgálatot. Másik: Azért kéne nekünk a lapar, mert ezzel a mûtéttel csinálják az "ékreakciót" azaz, vagy kiszúrják vagy leégetik a pf-rõl a kiscisztákat. És akkor egy évig a cisza nem jön vissza illetve rendezõdik a hormonháztartás, és megint lesz PETEÉRÉSÜNK.
én vagyok!ne is mond!mintha mumus emlegetnék, mikor felhozom az inzulint!!szerinted miért?lehet ez lenne a megoldás, de egyszerûen nem akarják!ma gondolkoztam rajta, hogy megnézem neten, hátha valahol pénzért megcsinálják!!jó neked hogy van már gyermeked, én nagyon szomorú vagyok, mert még nincs!most megyek újra hormonvizsgálatra, és ha kész/az 2hét/akkor mondja meg a doki hogyan tovább!nagyon félek a laporoszkópiától, mondjuk nem értem nekem minek, ha nincs peteérésem!néha úgy érzem, hogy senki nem tud segíteni a pco-s betegeken!pedig nem bírom ki, baba nélkül!!
megint én vagyok. Nekünk már van egy 3éves lányunk, aki 2004ben fogant. akkor még nem voltam pcos. Csak a szülés után jöttek a gondok. Kérdezhetek vmit? Neked néztemk már inzullint? Vagy csak én vagyok olyan béna, hogy nem sikerül senkibõl kifacsarnom:((
Elõtted válaszoló vagyok. Neked még clostival sincsen pé-d?:((( Akkor most mi van??? Nekünk már lassan kéne menni a meddõségibe letelt az 1évünk:( Már én a laparba is benne lennék, de a dokim azt mondta, szeretné ha a meddõségiben is megnéznének, és lehet elég lenne egy inszem is.
húha, én is pco-s vagyok!de nekem még a clostival sincs pé-m.
Válaszoló vagyok.... Nem nem sikerült a baba, de nem ez miatt, mert volt akkor peteérésem, és együtt is voltunk. Sajnos pcos vagyok és ez ront az "esélyeinken":(
és a válaszolónak sikerült a baba?
http://www.mensmentis.hu Itt lehet inzullint nézetni, igaz fizetni kell érte. Ezt ajánlottam neked. Edina
Drukkolok!!! :)
Drukkolok! Érezd a sok pozi energiát, ami körbevesz :)
Na mizu? Jól drukkoltunk?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon jól drukkoltatok köszönöm! Még mindig nem jött meg.Ezeket ma reggel csináltam: http://kepfeltoltes.hu/view/110418/tesztek_www.kepfeltoltes... rossz a képminõség, sajna a telefonom csak ilyet tud.De mindegyiken ott a második csík:)
Nem látható a kép!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110418/tesztek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Gratula! Én tegnapra/mára nem vártam/várom és a mai tesztem már olyan erõs, hogy ihaj!:) ) Boldog babavárást nekünk!
A kérdező hozzászólása: De jó, gratulálok:)
Gratulálok mindkettõtöknek! :) És szép áldott állapotot kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nagyon köszönöm neked is:) De aranyos vagy, elpityeredtél?Akkor ma már ketten megkönnyeztünk:)
Elég gatya állapotban lehetek, mert elpityeredtem a kérdésed olvasása közben. :D Szívbõl kívánom, hogy teljesüljön az álmotok! :)
drukkolok nagyon
Én is drukkolok!! :)
Drukk! :-)
Naná hogy drukkolunk!!! :) Nekem sajna pont ma jött a nem várt... na de majd legközelebb... :)
Nagyon drukkolok! Ha már most pozitív lett , akkor pár nap múlva még erõsebb lesz!
Én is szurkolok! Én is szombatra nem várom! Volt/van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: Jaj Lányok, nagyon aranyosak vagytok, nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan írni fogtok nekem:) Köszönöm! Már több , mint másfél éve várjuk a csodát, remélem itt van a pocakomban a kisangyal:) Nincs semmi tünetem, ..még a melleim sem fájnak.
Szívbõl kívánom, hogy teljesüljön az álmod!
Én is nagyon remélem, hogy ez akkor már végre a ti pillanatok! Drukkolok!
Gratulálok neked :)

Késett 2 napot, másfél napig volt sötétebb vérzés, és 2 nap barnázás. Nekem ilyen még nem volt, vérrel jött meg és ugy is mult el. Clostyt szedtem öt napig 1*1-et. Lehet az miatt? Telefonáljak a dokimnak?

Legjobb válasz: Ha megnyugtatna, akkor szerintem telefonálj neki. Valószinûbb, hogy okosabb dolgot mond bármelyikünknél. Egyébként tesztet nem csináltál?

Ha megnyugtatna, akkor szerintem telefonálj neki. Valószinûbb, hogy okosabb dolgot mond bármelyikünknél. Egyébként tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet, mert babára nem gyanakszom, mivel nincs semmi tünetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!