Találatok a következő kifejezésre: Clostyt írt az (12 db)

Volt olyan, aki úgy esett teherbe, hogy nem volt rendszeres a menstruációja? Nekem úgy 3-4 havonta jön meg. A nőgyógyászom írt fel Closty-t, azzal meg is jön normálisan, de nélküle nem. Van esélyem teherbe esni? Valakinek hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Nekem is min.2 de inkább 3havonta jött meg összevissza. Az elsõ gyerek 9 hónap alatt jött össze (kb.3 ciklus nálam), minden segítség, odafigyelés nélkül. Szülés után beállt a ciklusom 31-35naposra, és most fog születni a második babánk aki szintén 3 ciklus alatt jött össze de a 3 hónapban kipróbáltam az ovutesztet és azzal egybõl terhes lettem. Ha Clostyt szedsz, nem lehetnek ikreid? Nem kell járnod cikluskövetésre? Szokták javasolni a Closty mellé már csak azért is, hogy nehogy 3-as vagy 4-es ikreid legyenek. :O

Nekem is min.2 de inkább 3havonta jött meg összevissza. Az elsõ gyerek 9 hónap alatt jött össze (kb.3 ciklus nálam), minden segítség, odafigyelés nélkül. Szülés után beállt a ciklusom 31-35naposra, és most fog születni a második babánk aki szintén 3 ciklus alatt jött össze de a 3 hónapban kipróbáltam az ovutesztet és azzal egybõl terhes lettem. Ha Clostyt szedsz, nem lehetnek ikreid? Nem kell járnod cikluskövetésre? Szokták javasolni a Closty mellé már csak azért is, hogy nehogy 3-as vagy 4-es ikreid legyenek. :O
Amúgy persze, ne aggódj, lehetsz terhes és leszel is, türelem! Itt vagyok én az élõ példának. :)
Menj el endokrinológushoz, aki helyre teszi a hormonjaidat! Ezek nagyon hosszú ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nem ertem pontosan. UH-al bizonyitott tuszorepedes volt. Ez akkor azt jelenti hogy volt rendes peteeres? Mert ennek ellenere megis Closty-t es Duphastont irt az orvos .

A 1o-ik napi UH vizsgalat soran elmondasa szerint meg tul kicsi volt a tuszo, viszont a 14-ik napon mar megtortent a tuszorepedes . Akkor most mi van? Lehet hogy nem erik eleg nagyra es ugy is megreped? Nem igazan ertem. Valaszokat elore is koszonom.

Legjobb válasz: Mekkor voltak a tüszöjeid? Végülis tudod,nem a méret a lényeg! nincs szabály arra,h mekkorára kell,h nöjönek! Duphaston az prog.potlo,én beágyazodáshoz kaptam inszem után. A Closty pedig serkentö..,több tüszöd lesz töle,és valamennyivel nagyobra is nönek!

Mekkor voltak a tüszöjeid? Végülis tudod, nem a méret a lényeg! nincs szabály arra, h mekkorára kell, h nöjönek! Duphaston az prog.potlo, én beágyazodáshoz kaptam inszem után. A Closty pedig serkentö.., több tüszöd lesz töle, és valamennyivel nagyobra is nönek!

Tegnap voltam orvosnál, napi 3x1 clostyt írt fel. Nem sok az egy kicsit?

Legjobb válasz: Ha ez az elsõ Closty kúra, valóban kicsit soknak tûnik. Persze ha a vérvétel eredménye indokolttá teszi, az más. Egyáltalán nincs peteérésed?

Ha ez az elsõ Closty kúra, valóban kicsit soknak tûnik. Persze ha a vérvétel eredménye indokolttá teszi, az más. Egyáltalán nincs peteérésed?
A szükség indokolja. 3x2-ig is emelhetõ az adag, ha peteérés serkentésrõl van szó. Ártani nem fog ne aggódj. Ha a méhnyálkahártyádat elég vastagnak látta, akkor azt sem fogja elvékonyítani, mert ez szokott lenni a closty val a baj.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az elsõ closty kúrám. Négy hónapja próbálkozunk, nem sikerült. Menzeszem rendszertelen. Vérvételre nem küldött.
szia, nekem is rendszertelen, ezért elküldött vérvételre!utána 2x1closti, majd nem sikerült a terhesség, és most 3x1-et szedtem!nem tudom mibõl állapította meg hogy egybõl ekkora adaggal kezdessz!bár valószínûleg tudja mit csinál.de a dokim azt mondta, megnézi hogyan reagálok rá, és csak utána emelte az adagot.reméljük neked ez pont jó lesz.
Ne izgulj nemlesz semmi gond.Én elõször 2×1 szedtem 3 hónapig nemjött össze a bébi és utána 2 hónap szünet majd 3×1-et szedtem 2 hónaoig utána peddig 4×1-et mindig nézték a peteérésemet volt úgy, hogy 4 éret peteis volt és mikor abba hagytam és nem foglalkotzam vele akkor jött össze a bébi.Sok sikert.
Nem akarlak ijesztgetni, de szerintem kezdõ adagnak ez sok (1*1 szoktak indítani), benne van a tájékoztatóban, meg az is, hogy a gyógyszerszedés elõtt teljes kivizsgálás szükséges, úgy mint vérvétel, petevezeték átjárhatósági (mert hiába érik meg, ha nem tud találkozni a fiúkkal), párodnál spermavizsgálat. De hozzáteszem, hogy nem így szokták csinálni, attól mert így kellene, nálam se így volt, csak amikor dokit váltottam akkor derült ki.

Clostyt szedek, de most lebetegedtem, és antibiotikumot írt az orvos. A két gyógyszer nem hat egymásra?

Legjobb válasz: A Clostylbegit az agyalapi mirigyre, annak mûködésére hat, tehát elvileg nincsenek egymásra hatással. De inkább hívd fel az orvosod, majd õ biztosat mond. Tudtommal az antibiotikum a fogamzásgátló hatását befolyásolhatja.

A Clostylbegit az agyalapi mirigyre, annak mûködésére hat, tehát elvileg nincsenek egymásra hatással. De inkább hívd fel az orvosod, majd õ biztosat mond. Tudtommal az antibiotikum a fogamzásgátló hatását befolyásolhatja.
Az orvos nyilván nem írta volna fel, ha a kettõt nem lehetne egyszerre szedni (mert gondolom közölted, hogy clostyt szedsz).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen, mondtam az orvosnak, hogy szedem a Clostyt. Köszi mégegyszer lányok:)

Clostyt írt fel az orvos peteérés serkentésre. A vérzés 5. napjától kell szedni, de mi van akkor ha már nincs vérzés az 5. napon?

Meghozza a kívánt hatást attól még?

Legjobb válasz: Meg! Ugyanis helyesen mondva: a ciklus 5. napjatol, mert az tenyleg nem biztos, h az 5. nap is verezz.

Meg! Ugyanis helyesen mondva: a ciklus 5. napjatol, mert az tenyleg nem biztos, h az 5. nap is verezz.
Persze hogy meghozza!! Nem feltétel hogy vérzés legyen nyugi! :) Nekem most van clostys középidõm, érzem elég konkértan a petefészkeim. Tök jó érzés, hogy legalább tudom hogy valami alakul....:) ) Sok sikert!!
ezt akkor kell szedni ha megjön a menzid a vérzést is mebeszámitva és az 5 napon veszed be az elsõ szemet. az mindegy hogy már nemvérzel, vagy éppen még vérzel. csak vedd be. és ne félj ha ez volt a bajod sikerüléni fog
nekem a vérzés 2. napjátol kellett szednem két havit fogyasztottam el és a 3.hónapban már ott volt a picibabém.sok sikert mihamarabb. 12 hetes kismama

Elvileg van peteérésem, csak a ciklusom kesze-kusza.32-40 napig. Clostyt írt fel a doki, azt mondta hogy nagy százalékban bejön a baba ilyen esetben?

Írnátok tapasztalatot, mert már nagyon el vagyok keseredve. Most vagyok a 11. napon és alig bírom kivárni hogy mi lesz.

Legjobb válasz: Nekem beállította a cilusomat 32 naposra! 2 hónapja kezdtem szedni, de a baba sajnos még nem sikerült. Viszont legalább már lehet jól idõzíteni... Fel a fejjel, bizakodj!!

Nekem beállította a cilusomat 32 naposra! 2 hónapja kezdtem szedni, de a baba sajnos még nem sikerült. Viszont legalább már lehet jól idõzíteni... Fel a fejjel, bizakodj!!

Már egy éve próbálkozunk a babával sikertelenül. Ha az orvos Clostyt ir fel előtte menni kell valami kivizsgálásra? Mert ha igen én nemnagyon tudok elszabadulni a munka helyemről.3-műszakba járok. Már nagyon várjuk a babót.

Legjobb válasz: Mindenképpen kell elõtte menni orvoshoz, mivel vényköteles a gyógyszer, valamint ha elkezded szedni, 10. nap környékétõl folyamatos ultrahangos megfigyelés szükséges! Mielõtt elkezded, beszéld meg a munkahelyeden, mert elég idõigényes! (Nekem 2 naponta kell járnom uh-ra, pé idején)

Mindenképpen kell elõtte menni orvoshoz, mivel vényköteles a gyógyszer, valamint ha elkezded szedni, 10. nap környékétõl folyamatos ultrahangos megfigyelés szükséges! Mielõtt elkezded, beszéld meg a munkahelyeden, mert elég idõigényes! (Nekem 2 naponta kell járnom uh-ra, pé idején)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Csak sajnos nekem köcsög a fõnõköm.Nemtudom hogyfogom megoldani.

Mennyi ideig tartó sikertelen próbálkozás után írt fel az orvosotok Clostyt?

Mennyi id? után hozott eredményt és napi hány szemet szedtetek?

Legjobb válasz: A Closty nem egy mindenre jó csodaszer. Ha orvosilag nem indokolt a szedése akkor többek árthat mind amennyit használ, ezért egy normális orvos nem írja fel csak azért mert valaki X hónapja sikertelenül próbálkozik.

A Closty nem egy mindenre jó csodaszer. Ha orvosilag nem indokolt a szedése akkor többek árthat mind amennyit használ, ezért egy normális orvos nem írja fel csak azért mert valaki X hónapja sikertelenül próbálkozik.
Fél év után, mert nem volt peteérésem. Sikert sajnos nem hozott, 3 évig próbálkoztunk, abból volt amikor clostyval, volt amikor mással (melyik helyen melyiket kaptam). Aztán amikor lemondtunk róla, spontán összejött.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nyilván nem magamtól akarom elkezdeni szedni ettõl remélve a csodát. Nem szoktam össze-vissza mindenfélét magamba tömködni esztelenül. Még fájdalomcsillapítót is csak végsõ esetben veszek be... Orvosi vizsgálatok után, megalapozott indokkal kaptam meg a receptet. És csak feltettem egy ártatlan kérdést ezzel kapcsolatban. Másodiknak köszönöm a választ.

Ez az első closty hónapom! Most járok a 11. napon, de én nem érzek semmi peteérésre utaló jelet, sokan írnak has szurkálásról mellfeszülésről, de nekem semmi nincs:- (! Tegnap csináltam egy ovu tesztet de negatív lett! Ez baj?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ és a második clostys hónapban 18. nap körül volt peteérésem,de semmi tünet nem volt a szokásoson kívül.A 3. hónapban meg nem volt peteérésem.

Nekem az elsõ és a második clostys hónapban 18. nap körül volt peteérésem, de semmi tünet nem volt a szokásoson kívül.A 3. hónapban meg nem volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: A tegnap esti ovulációs tesztemen szinte egyforma volt mind a két csík, ma este megismétlem!

Írt már valakinek úgy Clostyt az orvosa, hogy volt pé, egyéb hormonális dolgok is rendben voltak, csak rásegítésnek?

Ez lesz az els? hónapom! 5. naptól kell szednem 5 napon át, napi 1 gyógyszert.Tapasztalatok??

Legjobb válasz: Szia! Igen én ebben a hónapban kezdtem. Nekem a 3. napotól kellett szednem 5 napon át. Nekem is volt peteérésem, a clostytól most két tüszõ érett. Az eredményt csak a jövõ héten tudom meg. Annyi hogy azt vártam mivel a hormonokra hat, úgy gondoltam, hogy jobban fog fájni a mellem, mert eddig minden peteéréskor fájt. Ezzel szemben egyáltalán nem fáj a mellem, a hõm magasabb, kedd óta fáj mensi szerûen a hasam, néha szurkál. Remélem most már sikerül.

Szia! Igen én ebben a hónapban kezdtem. Nekem a 3. napotól kellett szednem 5 napon át. Nekem is volt peteérésem, a clostytól most két tüszõ érett. Az eredményt csak a jövõ héten tudom meg. Annyi hogy azt vártam mivel a hormonokra hat, úgy gondoltam, hogy jobban fog fájni a mellem, mert eddig minden peteéréskor fájt. Ezzel szemben egyáltalán nem fáj a mellem, a hõm magasabb, kedd óta fáj mensi szerûen a hasam, néha szurkál. Remélem most már sikerül.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok!!
szió, nekem! elso honapban ossze is jott! de nekem csak 4 napig kellett szedni az otodik naptól. :) nem tudom amiatt jott e ossze hamar, vagy anelkul is osszejott volna, de ez mar nem is derul ki :D 36 heteske
szia, nekem a 6 hónapban jöttt össze5-10 napig napi 1 szemet, de nem a 14, hanem a 26 napra csinált pé. Babás vagyok. Egyébként írd be a keresõbe itt a gyakori kérdéseken, hogy closty, és baromi sok kérdést és választ fog kidobni neked!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!