Találatok a következő kifejezésre: Clostylt szedtem a (2 db)

Esett valaki úgy teherbe, hogy a hője nem volt olyan magas, mint kellene? Clostylt szedtem.

Azért kérdezem, mert hallottam, hogy aki Clostylt szed, annak a h?mérséklete nem mindig megy fel, ha babás lesz, akkor sem. Ez igaz? Ma van a 29. napom, tegnapel?tt 36,59, tegnap 36,69, ma 36,21. De nekem a peteérés sem látszik a h?mérsékletemen, pedig uh-on látják.

Legjobb válasz: Szia! Én clostillal lettem terhes tesóm szintén. Azt mondták annyi az esélye hogy terhes legyek minthogy megnyerjem az 5ös lottót,mert ha van is peteérésem az olyan pici,meg se közelíti a normált. Így felírta a clostilt,mi nem méricskéltünk hõt nem vagyunk a hívei,azt mondta menstruáció elmúlása utáni naptól számítva 4napig 1et kell szedni,aztán ezt 3 hónapig ismételni,és ha nem lettél terhes akkor szünet 2-3 hónap és újra lehet az egészet kezdeni. Tesómnak a 2.hvi adagtól lett baba,nekem az elsõtõl. Sok sikert neked is:-))))

Szia! Én clostillal lettem terhes tesóm szintén. Azt mondták annyi az esélye hogy terhes legyek minthogy megnyerjem az 5ös lottót, mert ha van is peteérésem az olyan pici, meg se közelíti a normált. Így felírta a clostilt, mi nem méricskéltünk hõt nem vagyunk a hívei, azt mondta menstruáció elmúlása utáni naptól számítva 4napig 1et kell szedni, aztán ezt 3 hónapig ismételni, és ha nem lettél terhes akkor szünet 2-3 hónap és újra lehet az egészet kezdeni. Tesómnak a 2.hvi adagtól lett baba, nekem az elsõtõl. Sok sikert neked is:-))))
Szerintem ez mensi lesz. Bár megjegyzem a gyógyszerek össze tudnak mindent zavarni, hátha nem lesz mégsem emiatt.
A hómérsékleted nem rossz, csak mára leesett, ami nem jó jel, de alapvetõen a hõgörbe sem egy megbízható módszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!