Találatok a következő kifejezésre: Clostylbegyt szedése lehet (2 db)

Clostylbegyt szedése melett lehet egy nőnek anovulatikus ciklusa?

Els? babám természetesen sikerült. Sajnos elveszítettem. A következ? egy év múlva closti segítségével. Sajnos ?t is. :(

Legjobb válasz: Szia, én 3. hónapja szedem a clostit. Az 1. hónapban nekem sem volt pé, sem a hõ sem a teszt nem mutatta.Valószínû lehet, hogy néha nincs peteérés, de ez nem tragédia, a jövõ hónapban majd biztosan lesz.Nekem is lett a 2. és 3. hónapban is,igaz a baba még nem sikerült:( Igen, érezheted a clostitól a fájdalmat, kezd mûködni a petefészek, legalábbis az orvosom azt mondta. Ne csüggedj, azt írod, hogy volt már 2 terhességed, így a pé-vel nem lehet baj, inkább a megtartással. Szurkolok, hogy sikerüljön!

Szia, én 3. hónapja szedem a clostit. Az 1. hónapban nekem sem volt pé, sem a hõ sem a teszt nem mutatta.Valószínû lehet, hogy néha nincs peteérés, de ez nem tragédia, a jövõ hónapban majd biztosan lesz.Nekem is lett a 2. és 3. hónapban is, igaz a baba még nem sikerült:( Igen, érezheted a clostitól a fájdalmat, kezd mûködni a petefészek, legalábbis az orvosom azt mondta. Ne csüggedj, azt írod, hogy volt már 2 terhességed, így a pé-vel nem lehet baj, inkább a megtartással. Szurkolok, hogy sikerüljön!
Szerintem Neked méherõsítés kellene, beszéld meg a dokiddal. Erre a Dubhastont írják fel (általában).

Clostylbegyt szedése alatt már lehet próbálkozni, vagy csak utána?

Az orvosom jöv?hétt?l 5napon át 1szemet hagy szedni,de nem tudom hogy a szedés alatt lehet e már próbálkozni.

Legjobb válasz: Mi az, hogy jövõ héttõl? Nem egy adott ciklusnaptól kell szedned? Mert nekem a menzi 2. napjától 5 napon át kellett, és természetesen ha elmúlik lehet szexelni, ha még beteg vagy akkor nem érdemes kockáztatni egy esetleges fertõzést.

Mi az, hogy jövõ héttõl? Nem egy adott ciklusnaptól kell szedned? Mert nekem a menzi 2. napjától 5 napon át kellett, és természetesen ha elmúlik lehet szexelni, ha még beteg vagy akkor nem érdemes kockáztatni egy esetleges fertõzést.
Fejtsd ki jobban a kérdésed, így kicsit zavaros. Nekem a clostit a 3. vagy az 5. naptól kellett elkezdenem szedni. Akkor még felesleges volt próbálkozni, mert kb. a 14.naptól volt peteérésem, tüszõrepedésem pedig kb. a 19.napon. Ugye ultrahangos ellenõrzést is javasolt a doki?
A kérdező hozzászólása: mert ezen a héten norcolutot szedek, amitõl majd megjön és a vérzés 3.napjától kell elkezdenem a clostyt.
A kérdező hozzászólása: ja és ultrahangos ellenõrzést is javasolt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!