Találatok a következő kifejezésre: Closty-t szedtem a (6 db)

Az előző ciklusban closty-t szedtem, többször voltam UH-n, több petém is megérett valószínűleg, azonban baba mégsem lett. Azt mondta a doki, ha nincs baba és elmúlik a mensim, menjek vissza kontrollra. Mit fog csinálni ezek után?

Ebben a ciklusban nem kell szednem a closty-t, a doki szerint valószín?, hogy most már beáll a rendes m?ködés, de én ezt honnan fogom tudni?

Legjobb válasz: Szia! Mennyi ideig szedted a Clostit? Én hasonló cipõben járok:( 3 hónapig szedtem voltak szép tüszõk,plussz spontán tüszõrepedés és jó progeszteronszint. Mégsem jött össze:(Párom is megnézték nála is minden rendben. Most lesz az elsõ Closti mentes hónapom,de félek picit,hogy vajon lesz így is tüszõérés? mert nálam is most már az inszeminációt emlegetik,meg elõtte egy hiszteroszkópiát,de lehet az nem kell,mert volt laparoszkópiám,és nem találtak sem a petevezetõben,sem a méhben problémát. Most próbálok nem görcsölni rajta,de a gondolataim minduntalan visszatérnek,hogy ha minden rendben,akkor miért nem jön össze..Nálad a párod nézték már? miért kaptad a Clostit? szió

Szia! Mennyi ideig szedted a Clostit? Én hasonló cipõben járok:( 3 hónapig szedtem voltak szép tüszõk, plussz spontán tüszõrepedés és jó progeszteronszint. Mégsem jött össze:(Párom is megnézték nála is minden rendben. Most lesz az elsõ Closti mentes hónapom, de félek picit, hogy vajon lesz így is tüszõérés? mert nálam is most már az inszeminációt emlegetik, meg elõtte egy hiszteroszkópiát, de lehet az nem kell, mert volt laparoszkópiám, és nem találtak sem a petevezetõben, sem a méhben problémát. Most próbálok nem görcsölni rajta, de a gondolataim minduntalan visszatérnek, hogy ha minden rendben, akkor miért nem jön össze..Nálad a párod nézték már? miért kaptad a Clostit? szió
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a válaszod! Nekem ez volt az elsõ closty-s hónapom, de azok alapján amit írtál, mindaz ami veled történt, lehet, hogy még mind elõttem áll. Ez most meglehetõsen elszomorít és igencsak sötéten láttatja velem a jövõmet :(((( Azért kaptam a closty-t mert nem volt peteérésem, vagy 4 hónapon keresztül, a mensim is rendszertelen volt, arra elõtte duphaston-t kaptam.
Szia! Jaj, nem akartalak elkeseríteni! Én azt mondom, nincs miért feladnod, az én b.nõim közül volt, aki már az 5. Clostis hónapját kezdte, mégsem jött össze. aztán jött a Closti mentes hónap, és babás lett:) a másik b.nõm Closti , inszem után sem lett babás, már bejelentkeztek lombikra. És abban a hónapban nem jött meg neki, azóta megszületett a kisfiúk, rá egy évre meg újból spontán teherbeesett, azóta két kisfiú boldog anyukája!!! Tehát fel a fejjel, nem szabad feladni, én lassan megnyugszom lelkileg, próbálom elterelni a gondolataimat, és reménykedem!!! Tiszta szívembõl kívánom, hogy hamarosan babás legyél:) szió
A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.

Lehetek terhes? 2x1 closty-t szedtem ebben a hónapban.

Peteéréskor nagyon er?s puffadást éreztem, az er?s fájdalom elmúlt, de a puffadás érzése megmaradt, járáskor fáj a petefészkem (mintha fel lennék fázva, de nem vagyok) illetve ha jobbra balra mozgatom a fels? testem akkor is olyan fura a petefészkem. Mintha egy kis vizes lufi lenne benn, ami "lötyög". Lehet nevetséges, de volt már valakinek hasonló tünete és kiderült, hogy terhes? (6.dpo-n vagyok teszt még nem mutatná ki)

Legjobb válasz: Szia! Én már a negyedik hónapot clostiztam ugyan ilyen adagban mint te és semmi nem lett belöle, de hátha neked az elsõn össze jött!

Szia! Én már a negyedik hónapot clostiztam ugyan ilyen adagban mint te és semmi nem lett belöle, de hátha neked az elsõn össze jött!
A kérdező hozzászólása: Még egy dolog. Ha van kedved regisztrálj, csatlakozz a ciklus.hu-ra és a fórumon belül a pozitív babásodókban nagyon sokan vagyunk akik tartsuk egymásban a lelket, és ilyenkor nagyon jó ha "nem vagy egyedül" tudom ott a párod, de itt másképpen tudjuk megosztani egymással a dolgokat. Ha van kedved... várunk44
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon sajnálom! Ha vígasztal, tegnap este óta én is érzem, hogy meg fog jönni, és általában ilyenkor szokott jelentkezni (8-9.dpo) amikor nem sikerült, és az érzés is ugyanolyan. Semmi baj, új hónap új remény! Sok erõt neked, és fel a fejjel!!! összejön hamarosan neked/Nektek is!
Szia! Sajna meg jött. El is kenõdtem rendesen. De legalább egy darabig megint nem jövök erre az oldalra, már függõ vagyok. Neked szorítok még azért! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Oké. Akár priviben is jöhet majd a levél. Jó fõzicskélést, én is ezt teszem, már úton van a férjem::-)
Köszönöm nagyon aranyos vagy! Olyan jó, hogy itt ilyen lelki társakra lehet találni, legalább tartjuk egymásban a lelket. Édesapád nagyon sajnálom de tudod , hogy uj élet fog kezdõdni a családban hamarosan ez állt. így szokott lenni ha valaki meg hal! Most megyek fõzni. Holnap jövök. És köszi mindent. Te is jelentkezz!
A kérdező hozzászólása: Jaj dehogyis nem! Januárban mindent feladtam, nem hõmérõztem, nem kkövettem mikor van pé, aztán az sem volt jó. A történetemhez még az is hozzátartozik, hogy nagyon beteg édesapám minden vágya az volt, hogy lássa az én kisbabámat is. Holnap lesz egy hónap, hogy elment, de ha most összejönne, akkor ugyanazon a dátumon születhetne mint amikor Õ született. Én most 30 vagyok, júniusban 31. Egyetértek veled.Legfelljebb egy síma átjárhatóságit kérj, ezzel is kizárod ezt a lehetõséget. Mindenképp szólj vissza holnap, hogy még nem jött meg:-) és remélem 9 hónapig vagy már csak 8:-) meg sem jön. Nagyon drukkolok, hogy mielõbb összejöjjön Nektek.
Mi andrológiával kezdtünk, ott minden rendben. Aztán nekem hormon. Ott is minden rendben volt, csak rásegitésként kaptam clostit. Aztán voltam házasélet utáni teszten, ott is minden oké, még nagyon is éltek a kis katonák, pedig azt hittem , hogy ez a baj. Meg nézték a vércsoportunkat, hogy össze férhetõek vagyunk-e. UH-fél idõben , na ott most derült ki, hogy nem tud megrepedni, de mielõtt ez kiderült volna meg beszéltük az orvosommal, hogy meg müt. Az átjárhatósági miatt. (Teljeskörüt akar csinálni) Ugyhogy most nem tudom mi legyen, mert a tüszõm nem reped meg, ha ez a baj minek a mûtet. Mostmár tanácstalan vagyok. Kicsit unom is már ezt az egészet. Te nem fásultál még bele? Te meg még régebben próbálkozol. Hány éves vagy? Én 32 leszek májusban. És fél év próbálkozás után már mentünk is a dokikhoz és még semmi.
A kérdező hozzászólása: Voltak, de még átjárhatósági meg andrológia vizsgálat nem volt. Mi három éve próbálkozunk, de tavaly derült ki a pco. Így tavaly õszig arra koncentráltunk, hogy állítsuk be a menzeszt rendesen (volt, hogy 90 napos is volt egy egy ciklusom) Most nagyon szépen alakulok, néha visszanézem a görbéimet, és még én is elcsodálkozom. Õsszel volt az elsõ closty-s próbálkozás, most januárban közölték velem, hogy felszívódtak a ciszták. Két hónap clostyt még kiírnak, de ha most sem jön össze akkor irány a meddõségi. Átjárhatóságid neked volt már? vagy milyen vizsgálatokon voltál/voltatok már? Figyelj, csak pozitívan állj hozzá. A mensi jele nem számít, az még nem annak a jele, hogy nem sikerült. Egyéb tünet nincs?
Nem vezetem a görbét, csak a másokét nézegetem ezen az oldalon. 18 hónapja próbálkozunk. Egyenlõre megjön érzésem van, csupa menszis tünet. Ti régóta próbálkoztok?, igaz már te szedtél clostit tavaj is , akkor biztos nem most kezdtétek ti is. Vizsgálatok voltak gondolom neked is?
A kérdező hozzászólása: Igen. Egyébként elírtam, 8. dpo-n vagyok! Jujjj... hát akkor nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg. Görbit vezetsz? Vagy megérzésed van valami? És mióta próbálkoztok?
Azt is meg nézték neked, hogy biztosan meg reped a tüszõ? Mert én is voltam 3 ciklusban is UH-án, csak épp az nem derült ki, hogy meg repedt-e. Én kaptam most szurit, szerintem így sem sikerült, holnapra nem várom.
A kérdező hozzászólása: Pco-s vagyok, closty nélkül ritkán van peteérésem, clostyval meg minden rendben elvileg, csak a baba még várat magára... Még egy hónap "próbaidõm" van, utána átirányítanak meddõségibe. Viszont szeretném ha elõtte babásodnék Hormonok rendben, tesztoszteron picit magas, de nem vészes.
Szia! Elsõ vagyok! A peteéréseddel minden rendben? Tüszõrepesztõ szurit nem kell kapnod? Biztosan megreped? (Nálam ez a gond.)
A kérdező hozzászólása: Második: köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszadó: Egy szóval sem mondtam, hogy az elsõ hónap lenne. Tavaly is végigcsináltunk egy három havi closty-s kúrát, és nem segített, szóval köszi a bátorítást!! Most éppen az a fura, hogy amit most érzek, azt az elõzõ closty-s hónapbokban nem éreztem, beágyazódásos esésem van a görbémben, utána ismét magas maradt a hõ.
Még be sem ágyazódott. Azaz bármilyen tüneted van, azt nem a baba produkálja, hanem a szokásos, menszesz elõtti hormonjaid.
Szia! Köszi a meghívást majd csatlakozom! Még azért van remény! Fel ne add nekem! Már bele fogtam a következõ procedurába, megyek a dokihoz , felírta a tüszõrepesztõ szurit, hogy idõben meg legyen , mert hiánycikk. Puszi! Andi!

Normális méret ez még? 31 és 30 mm-es domináns tüszőim vannak a jobb petefészkemben. Closty-t szedtem 5-10 napig, ma vagyok a 13. napon. Van olyan, akinek ilyen nagy tüszőkből sikerült a teherbeesés?

Legjobb válasz: Szerintem ezek a méretek nem normálisak, sajnos! 26-27 mm-esnél nem szabadna nagyobb nõniük, már meg kellett volna repedniük.

Szerintem ezek a méretek nem normálisak, sajnos! 26-27 mm-esnél nem szabadna nagyobb nõniük, már meg kellett volna repedniük.
*nagyobbra
Az elsõ két clostis hónapban én is így jártam, csak nekem 40mm-esre nõttek a tüszõim és iszonyat fájtak a petefészkeim :( A dokim azt mondta a meddõségiben, hogy max. 26mm-es lehet a tüszõ, utána már nem lehet mit kezdeni vele, az már cisztának számít. Állítólag a 30mm-es tüszõkben már nincs is petesejt :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ebben a ciklusban Closty-t szedtem 3. naptól1*1-et. Ma van a ciklusom 9. napja . Normális ha időközönként éles szúró fájdalmat érzek a bal petefészkemben?

Legjobb válasz: Igen normmális, én is így szedem, ez a 2. hónapom. Nekem 15. napon volt a peteérésem, de én akkor csak hasszurkát éreztem-viszont az ovu teszt kimutatta a peteérést! Sok sikert!

Igen normmális, én is így szedem, ez a 2. hónapom. Nekem 15. napon volt a peteérésem, de én akkor csak hasszurkát éreztem-viszont az ovu teszt kimutatta a peteérést! Sok sikert!
Szia! Pont én is ma vagyok a ciklusom 9. napján, és clostyt szedek az 5 naptól 1*1-et! Kis szúró fájdalmat én is érzek, de egyszer az egyik, aztán a másik petefészkemben! Használsz ovu tesztet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen használok ovutesztet de még eddig semmi. A görbém eddig ilyen:http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a54..
A kérdező hozzászólása: Mára ilyen lett a görbém:http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a54.. Ha jól gondolom mától mindent beleadunk apával. A szúró fájdalom idõközönként most is elõfordul, mindkét petefészkemnél.
2 hetes terhes?????? Mindegy, figyelj 6 hetesen épp hogy láttak nekem valamit, 7 hetes körül már kivehetõ volt, hogy alakul a dolog....
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem nyert. Azt mondta a dokim, valószínû, hogy volt baba, de olyan gyorsan ürül a szervezetembõl a hcg szerinte felszívódott. Most kell beszélnem az anesztes. orvossal. Kedden mûtenek.
na?
Nem lehetne felhívni a labort?
A kérdező hozzászólása: Tök jó, ma kora reggelre berendelt a doki vérvételre. Azt mondta csak dél fele lesz eredmény, mehetek isten hírével. Majd olyan fél 1 fele hívjam fel , akkor már tud valamit.Hívtam , mût, próbáljam késõbb.Újra hívtam még mindig mût, majd visszahív.Azóta semmi....Az ideg bennem van.Már a bõgés is kerülget.
A kérdező hozzászólása: Olyan jò ilyeneket olvasni.Màr tök hülyènek èreztem magam.Remèlem igazatok lesz:) 1 ève vàrunk a babàra.Sok csalòdàs utàn màr rànk fèr a boldogsàg. Holnap kiderül:)
En 4+4 voltam mikor megvastagodott nyalkahartya volt semmi mas. Ket het mulva embrio szivhanggal :)
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtattál :) Holnap megyek vérvételre, abból kiderül minden. Nagyon mûteni akar a doki én úgy érzem.
Szia! Én a pozitív teszt napján mentem és szintén csak megvastagodott méhnyálkahártya volt! Ez kb a fogantatás után 2 héttel és 1-2 nappal volt. Pár nap múlva vissza mentem, akkor felritkulás látszódott. És csak azt követõen 1-2 hét múlva látott petezsakot szikholyagot. Minden jót kívánok :-)
A kérdező hozzászólása: A tüszõrepesztõ beadásától számított 2 hét. Volt már egy vetélésem és ott látszódott a petezsák.PCOS-em van, ha most nem lettem terhes 17.-én mûtenek. Nem viccelek , szinte heti rendszerességgel járok uh-ra(magán úton).Azért kellett most mennem, hogy lesz-e mûtét vagy sem.
:-((((((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!